2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızlar A Afratafrac şuan detaylıdasın sanırım, çıkınca yaz mutlaka umarım güzel geçiyordur benim de 13.30’da rutin kontrol randevum. Bebeği hiç hissetmiyorum bunu soracağım normal mi diye. Bir de aşırı gaz problemim var.. bir de su içtiğim an hemen tuvalete gitmem gerekiyor anında.. bunları görüşeceğim. Benim gibi henüz bebeği hiç hissetmemiş olan böyle gaz tuvalet problemi çok olan var mı?

işe yarar şeyler alsalar ben ilk oğlumda hediye gelen hiç birşeyi giydirmedim çünkü hep dandik seyler getirmişlerdi. ama bi komşu çarsaf getirmişti 2 li çok sevinmiştim.

Kızlar burnumun kenarında uçuk çıktı zoviraks var yanımda ama gebeler uçuk kremi kullanabiliyor mu sizce

Kızlar 18+5 günlük hamişim bugün ilk kez üniv hast muayeneye gittim alttan baktı ve bir uzunluk söyledi ismini unuttum dediği şeyin benim uzunluk 33 çıktı takip edilmesi gereken bir rakammiş 25 altı olursa eğer erken doğum riskiymiş size hiç bu şekilde muayene edip birşey söylendi mi bu konu hakkında

Rahim ağzına uzunluk kuzum. Dinlen bol bol

canım ben hep üni.ye gidiyorum hiç alttan bakılmadı. hangi doktora muayene oldun

15. haftadan itibaren bende çok fazla gaz problemi yaşıyorum, karnım çok fazla şişiyor ve hep gaz sancısı yemek bile doğru düzgün yemiyorum. doktorum normal durum yürüyüş yap bol bol diyor yemeklere kimyon koy dedi ya da tane kimyon kaynatıp içebilirsin dedi ama asla fayda etmiyor, tuvalet meselesi de su içmesem bile sürekli tuvaletim varmış gibi hissediyorum ama bu galiba normal bi durum :)

Merhaba arkadaşlar detaylı ultrason da hafif %10 Luk bir riskim çıktı öncesinde herhangi bir sorun yoktu 2 testim de çok iyi gelmişti hatta Trabzon'da perinatoloji ye gittik %10 riskli durum söz konusu %90 sağlıklı bir doğum olur kendinizi üzmeyin ama hazırlıklı olun dedi. Hamilelikten dolayı mıdır anlamadım aklımdan çıkaramıyorum bir türlü aramızda SAMSUNLU OLAN VEYA SAMSUN'DA UĞUR TURHAN PERİNATOLOJİ DOKTORUNU TANIYAN VAR Mİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ?

canım ben hep üni.ye gidiyorum hiç alttan bakılmadı. hangi doktora muayene oldun
Ben ünide şok oldum resmen doktor ve yanındakiler aşırı iyilerdi tüm önyargılarımı yıktılar resmen doktorun ismi ayseldi ama soyadını hatırlamıyorum kuzum. doğumu üniv hast yapmayı düşünüyorum artık

Merhaba canım, %10 luk riski ne konuda gördü doktorun.

Sağ letaral ventükül genişlemesi saptandı 10.2mm çıktı normali daha küçük rakamlar 10mm sınır olarak tanımlanıyormuş buna bağlı genetik hastalıklara sahip olabiliyormuş
Bebişim çok düşük bir risk oranından bahsetmiş. Benim de arkadaşlarıma dediler detaylılarında yıllar önce farklı farklı şeyler. hiç bir sıkıntıları olmadan oldu doğumları çok şükür. İçini ferah tut. Başka doktor fikri al dilersen rahatlarım diyorsan.

Sağ letaral ventükül genişlemesi saptandı 10.2mm çıktı normali daha küçük rakamlar 10mm sınır olarak tanımlanıyormuş buna bağlı genetik hastalıklara sahip olabiliyormuş
Canım benim geçmiş olsun, bu haftalarda bazı değerler farklı çıkabiliyor sanırım. Üzme hemen kendini, bi kaç hafta sonra farklı bir doktordan fikir al için rahat etmezse. Sağlıkla gelecek bebeğin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…