2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yarabbimmm inşallah

haftaya gidicem ben de bakarım hangisiymiş diye
2bin çokmuş kuzu hiç gerek yok. özel randevu şöyle oluyor. sadece ayın 28inde randevu alma açılıyor. o gün hastaneyi arayıp hocadan randevu alıcam diyorsun. kaç para şu an bilmiyorum, onlar da paralı ama 2bin olduğunu sanmıyorum. ben daha hiç özel almadım. ben de gebe izlemden gidiyorum hep. hatta bütün tahlillerimi, detaylı ultrasonumu buraya yaptırıcam hepsi ücretsiz. 3 haftada bir çağırıyorlar.
ayda bir de başka özel hastanede doktora gidiyorum. ona sadece takipte olmak için gidiyorum ve detaylı sorularım varsa soruyorum, sonuçlarımı soruyorum. ondan da çok memnunum.

bence sen de rutin kontrol için buraya takipte olabilirsin. burası rutin için çok çok iyi. bir sorun görürlerse zaten hemen hocalarına soruyorlar o da iyi oluyor. sonra istersen ayda bir ya da belki daha az tüp bebek doktoruna gidersin. ben başka özel doktorlar da araştırıp denicem. beğendiğim olursa sana yazarım

Serviks, rahim ağzı uzunluğu o. Normali 30-35 arasında aslında sizin normal. 25 altı riskli erken doğum için. 35 üstü de geç doğum riski Var. Bana ölçüp böyle dediler. Takip edecekler, herkeste ediyorlar çünkü doğum serviks açılınca başlıyor. Perinatolog bana sorun yok demişti, benim de 32.

Anladım kuzum insan herşeyden tedirgin oluyor. Aman geçte olmasın erken de kuzularımız zamanında gelsin inşallah

Ay bende burun akıntısı hapşırma hamileyken hapşırık öksürük kazalara sebebiyet veriyor geçmiş olsun canım

Ay canımsın belki diğer çocuklardan daha erken hissettim daha küçüktü ondan öyle aşağıda hissettim bebeğimin eşi biraz aşağıda demişti doktorum 20nci haftada yani haftaya gidicem doktora inşallah herşey yoluna girmiştir zaten sürekli yürüyüş yapıyorum ama egzersizden çekiniyorum ondan hayırlı haberler alırım inşallah

Evet rutin kontrol için çok iyi gerçekten bende çok beğendim hem güleryüzlüler hemde her soruma cevap verdiler o yüzden şaşırdım beklemiyordum bu kadar iyi olacaklarını
Şimdilik bu hast devam etmeyi düşünüyorum dediğin gibi arada özele giderim ama artık o kadar para bayılmıcam tüp bebiş doktoruma
Aynen özelde beğendiğin bi doktor olursa yaz canım

Meine Sterne nerelerdesin, içi dolgulu kurabiye arkadaşlarınla egzersize başlayıp bizi unuttun her şey yolunda di mi?
Kim onlar ya, onnnlar kim. Onlar yokken siz vardiniz....

Ya gecen hafta tasindik biz, tasinma isini o kadar sevmiyorum ki o kadar sevilmez yani. Simdi her seyi normal zamandaki gibi yapamayinca bayagi uzadi yerlesmek. Bir de yasam damarlarimdan biri olan Internet calismadi mi yeni evde, gecen hafta cumadan beri teknisyen gelicek yok gelmedi bugun gelecek derken dün biri geldi de yapti allahtan. Kendimi hayata dönmüs gibi hissediyorum.

Kızlar geldimmm

Çok şükür hiç bir sorun çıkmadı detaylı ultrasonda. Bebişimiz kıpır kıpırdı maşallah Bugün tam 20+0'dım. Bebişim 23cm 340gr çıktı. Bu iş de tamam
ne güzell darısı hepimize inşallah , aç karna mı gittin ultrasona çikolata tatlı falan bir şey yedin mi birde ?

Bayadir yoktum bos beles muhabbetlerimi ozlemissinizdir. Bisi anlatcam

Dün sonunda gecen haftadan beri calismayan internetimizi yapmaya biri geldi. Evde yalnizdim, adam iste bayagi da mücadele veriyor problemi bulmak icin filan sagolsun. Adam geleli bes dakika oldu, ben koltukta oturup adamin dediklerine cok anlarmis gibi hm hm muhakkak falan diye cevap veriyorum. Sen benim oglan bir basladi beni tekmelemeye, icimde nasil dönüyor var ya. Normalde o saatlerde hic olmaz. Kizlar size yemin ediyorum adam gidene kadar icimde karate yapti. Bi yandan icimden "oglum dur amca o amca sapik degil normal vodafone amcasi" diyorum ama bir yandan da totom kalkti oglum beni giskaniyor, koruyor diye ne yalan söyleyem Adam gitti, direkt tekmeler bitti

Bencede doktordan doktora değişiyor.19-23 diyorlar bence sıkıntı yapmamak gerekiyor. Ben ilk hamileliğimde 20+5 te gitmişim şimdiki randevum 21+0 da haftaya çarşamba. Bu zaman aralığında herkesin doktoruna göre şekilleniyor bence detaylı randevuları.

Güzelim benim, bebegin aglamasan da hisseder. O anne cocuk bagi öyle bir sey. Ben aglamak istedigim zaman agliyorum. Icimde tutmuyorum, kendimi sikmak bana daha cok zarar veriyor gibi geliyor. Kendini birakma tabi ki ama aglamak istedigin zaman sal gitsin, agla ondan sonra toparlanirsin. Aglamak bazen insana cok daha iyi geliyor, duygularin hepsi bize ait, bir seyler hissettigin icin kendini suclu hissetme.. Vücuttaki kortizol seviyesini arsa cikarmadiktan sonra bebege bir zarari olmaz. Insallah yavrularimiza saglikla ve mutlulukla kavusacagiz.

Ay kizlar bayagi ara verince yetisemedim konulara aralikli aralikli yazacagim artik.

Detayli ultrason Almanya'da 19-22 arasinda yapiliyor. Benimki de 19+3te yapilmisti. Bu ultrasona ikinci ultrason da deniliyor cunku burada bebek ve anne sagligi icin 3 ultrason izni var. (sagligi tehdit eden durum varsa tabi yasak degil).

İnşallah canım benimde öyleydi 18.haftada yukarıya çıktı çıkar bence seninkide zaten çok yorma kendini aşağıda olunca bol bol dinlenin diyolar. bu genelde çoğu insanda var galiba ya bebeğin eşi biraz aşağıda durumu çoğunda da yukarı çıkıyor inşallah hayırlı haberler alırız hepimiz her zaman

Ay benim de bugün 34.44 mm çıktı.

Bebişin hareketlerini hissetmeye başlamışsın çok sevindim off yetişkini yapsa çekilmez ama miniklerden gelen maçoluklara ben de biraz tav oluyorum galiba, feminist arkadaşlar kızmasın

Güle güle oturun yeni evinizde bu arada

ne güzell darısı hepimize inşallah , aç karna mı gittin ultrasona çikolata tatlı falan bir şey yedin mi birde ?
Tok karına gittim kuzum. Normal kahvaltımı yaptım üstüne suyumu içtim, çişimi yaptım çıktım evden

21+5'im canım ben de böyle tam hissedemiyorum. Bazen bir şeyler kıpraşıyor gibi ama tam emin olamıyorum gaz da olabilir. Gecen doktora bu durumu sorduğumda plasentamın önde olduğunu bebekle aramızda da yastık vazifesi gördüğünü bu nedenle tam hissedemedigimi söyledi. Yani bebiş sağlıklı sen sağlıklısın plasentanın konumundan dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…