Allah razı olsun güzel şeyler duymak iyi geliyor. Evet doktorda küçük riskten bahsediyor ama olası hastalıklar korkutuyor beni tabi rabbim herşeyin en iyisini bilir. aşırı duygusallaştım kendimi toparlayamıyorum bebeğimi de babasını da etrafımda ki herkesi üzüyorum.Bebişim çok düşük bir risk oranından bahsetmiş. Benim de arkadaşlarıma dediler detaylılarında yıllar önce farklı farklı şeyler. hiç bir sıkıntıları olmadan oldu doğumları çok şükür. İçini ferah tut. Başka doktor fikri al dilersen rahatlarım diyorsan.
Amin kuzum inşallah hepimizin. Dediğim gibi içini ferah tut. Sabah giderken hazırlıklıydım çevremin bu detaylı ultrasondaki aldıkları %şu kadar ihtimal risk var demelerine. Bana deseydi de umursamayacaktım. Hala aslında oturmadı organları falan. İçini ferah tut birtanem.Maşallah sübhanallah size rabbim kolaylıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah
Çoook normal, sakın suçluluk hissetme. İster istemez annelik hamile kaldığımız andan itibaren başlıyor ve her şeyin stresini yaşıyoruz, taşıyoruz. İnsan olasılığı dahi duymak istemiyor %1 bile olsa. İçini ferah tut.Allah razı olsun güzel şeyler duymak iyi geliyor. Evet doktorda küçük riskten bahsediyor ama olası hastalıklar korkutuyor beni tabi rabbim herşeyin en iyisini bilir. aşırı duygusallaştım kendimi toparlayamıyorum bebeğimi de babasını da etrafımda ki herkesi üzüyorum.
İnşallah yarabbimmm aminn Allah razı olsun olabildiğince ferah olmaya çalışıyorum deniyorum ama gözlerim aşırı doluyorCanım benim geçmiş olsun, bu haftalarda bazı değerler farklı çıkabiliyor sanırım. Üzme hemen kendini, bi kaç hafta sonra farklı bir doktordan fikir al için rahat etmezse. Sağlıkla gelecek bebeğin inşallah.
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz çok güzel çok sağlıklı çok kolay bir doğum yaşar ve bebeğimizi kucağımıza alırız iyi olmaya çalışıyorum evet bende ne gelirse rabbimden gelir bizim bebeğimiz diyerek mutlu olmaya çalışıyorum da hormonlar izin vermiyor gibi.Amin kuzum inşallah hepimizin. Dediğim gibi içini ferah tut. Sabah giderken hazırlıklıydım çevremin bu detaylı ultrasondaki aldıkları %şu kadar ihtimal risk var demelerine. Bana deseydi de umursamayacaktım. Hala aslında oturmadı organları falan. İçini ferah tut birtanem.
Bende bebeğimi en başından beri sağda hissediyorym sağ tarafa toplanıyo hatta sol tarafım hamile değil bence hiçbir şey yok ordaBende hep sağda hissediyorum. Sakinse göbek deliğimin hemen altında oluyor. Kıpırdaksa sağa azıcık aşağı doğru toplanıyor, o kadar ki baya şişiyorben detaylıya girdim, plasenta sağda bebek sağda ondan o taraftaymış, solda bir şey yok. Kasıkta baya nabız atıyor gibi bir damar atıyor hissim oluyor, o da normalmiş.
bu arada bende 20+6da detaylıya girdim, doktorum öyle yolladı. Hiç de erken demedi perinatolog. Ona göre ölçüyor zaten gününe göre. Ben hiçbir şey yemiyorum ama benim kız kıpırdak ya, adını kıpırdak koyduk
Allah razı olsun canım inşallah hepimiz çok güzel çok sağlıklı çok kolay bir doğum yaşar ve bebeğimizi kucağımıza alırız iyi olmaya çalışıyorum evet bende ne gelrise rabbimden gelir bizim bebeğimiz diyerek mutlu olmaya çalışıyorum da hormonlar izin vermiyor gibi.Amin kuzum inşallah hepimizin. Dediğim gibi içini ferah tut. Sabah giderken hazırlıklıydım çevremin bu detaylı ultrasondaki aldıkları %şu kadar ihtimal risk var demelerine. Bana deseydi de umursamayacaktım. Hala aslında oturmadı organları falan. İçini ferah tut birtanem.
Evet hiç bir şey duymaya hazırlıklı değildim inan öncesinde herşey normaldi 21.haftaya kadar o yüzden biraz yıprattıÇoook normal, sakın suçluluk hissetme. İster istemez annelik hamile kaldığımız andan itibaren başlıyor ve her şeyin stresini yaşıyoruz, taşıyoruz. İnsan olasılığı dahi duymak istemiyor %1 bile olsa. İçini ferah tut.
Yerleri geniş olduğu için hala her yere gidiyolar bende göbek deliğimin altında hissediyorum sonra sağa geçiyo sola geçiyo çok nadir kasığıma vuruyo bazenCevaplar için teşekkürler bende bebem aşagıya mı kaydı diye korkuyordum
Çok haklısın, anne oluyoruz hamilelik hormonlarımızı zaten çok etkiliyor. Ağlamak istediğinde bırak aksın göz yaşları. Her an çok güçlü olmak zorunda değiliz canım. İnanki doktorların yaklaşımı da çok önemli, benim doktorum baya rahat bi insan beni de genelde çok rahatlatıyo. Kendini daha kötü hissedersen bir doktordan daha fikir al, belki farklı bi yönden yaklaşacak ya da zamanla o mm.lik fark gidecek. Ki ben inanıyorum sağlıkla geleceğine ve bu günden itibaren dualarıma bebişini katıyorum.İnşallah yarabbimmm aminn Allah razı olsun olabildiğince ferah olmaya çalışıyorum deniyorum ama gözlerim aşırı doluyor
Kafadan atmak çok zor normal ultrasona girerken bile doktor bişey dicek diye korkuyo insan. Sizi çok iyi anlıyorum bence 2.bir doktor görüşü de alın bu işler hiç belli olmuyor. %10 baya düşük bir değer içinizi ferah tutun %90 lık sağlıklı doğacak kısmına inanın her zaman çünkü bu çok yüksek bir oran. sağlıcakla doğucak bebişinizAllah razı olsun canım inşallah hepimiz çok güzel çok sağlıklı çok kolay bir doğum yaşar ve bebeğimizi kucağımıza alırız iyi olmaya çalışıyorum evet bende ne gelirse rabbimden gelir bizim bebeğimiz diyerek mutlu olmaya çalışıyorum da hormonlar izin vermiyor gibi.
Ben ünide şok oldum resmen doktor ve yanındakiler aşırı iyilerdi tüm önyargılarımı yıktılar resmen doktorun ismi ayseldi ama soyadını hatırlamıyorum kuzum. doğumu üniv hast yapmayı düşünüyorum artık
canım ben her gittiğimde farklı bir asistan doktor muayene ediyor. ayseli biliyorum galiba, sarı saçlı genç olan mı? iki tane erkek doktor var genç ben onları çok beğeniyorum, isimleri aklımda yok şu an. sadece bir kişiyi beğenmedim şimdiye kadar. o da gebeliğin ilk başlarında adet düzensizliğim olduğunu söylediğim halde beni dinlemeyip, boş gebelik kürtaj olman gerekir diyen bir doktor vardı. çok üzüldüm ağladım. o yüzden oradan bi tedirginlik kaldı bende. şu anda üniversitede düşünmüyorum doğumu ama her an fikrim de değişebilir. doktor arkadaşlarım üniversite çok iyi orada doğur diye tavsiye ediyor. üniversitede hocalar çok iyi muayene ediyor ama onlar da özel randevu ile oluyor. aslında ben burada çalıştığım için istesem randevu alırım ama ne bileyim daha tam karar veremedim.Sen memnun muydun peki canım diğer doktorlar nasıl acaba
doğumunu da orada yapmayı düşünüyorsun
Eşim de üzülüyor diye bir türlü ağlayamadim kendimi bırakmakta istemiyorum bebeğin hisseder üzülür dediler.Çok haklısın, anne oluyoruz hamilelik hormonlarımızı zaten çok etkiliyor. Ağlamak istediğinde bırak aksın göz yaşları. Her an çok güçlü olmak zorunda değiliz canım. İnanki doktorların yaklaşımı da çok önemli, benim doktorum baya rahat bi insan beni de genelde çok rahatlatıyo. Kendini daha kötü hissedersen bir doktordan daha fikir al, belki farklı bi yönden yaklaşacak ya da zamanla o mm.lik fark gidecek. Ki ben inanıyorum sağlıkla geleceğine ve bu günden itibaren dualarıma bebişini katıyorum.seni bir kardeşin, dostunmuş gibi burdan sarıyorum.
Hepimize inşallah canım, en başta minik canlarımızı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallahEşim de üzülüyor diye bir türlü ağlayamadim kendimi bırakmakta istemiyorum bebeğin hisseder üzülür dediler.
Rabbim sana ve sevdiklerine ne dileğin varsa hayırlısıyla önüne sersin kolaylıkla ulaşmanı nasip etsin çok teşekkür ederim çok teşekkür ederim. Amin inşallah
Amin İnşallah inşallah Allah razı olsun canım sizlere de güzel bir hamilelik ve kolay hayırlı bir doğum nasip etsinKafadan atmak çok zor normal ultrasona girerken bile doktor bişey dicek diye korkuyo insan. Sizi çok iyi anlıyorum bence 2.bir doktor görüşü de alın bu işler hiç belli olmuyor. %10 baya düşük bir değer içinizi ferah tutun %90 lık sağlıklı doğacak kısmına inanın her zaman çünkü bu çok yüksek bir oran. sağlıcakla doğucak bebişiniz
Çok teşekkür ederim iyi geldinizHepimize inşallah canım, en başta minik canlarımızı hepimiz sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
kesinlikle başka bir doktora daha muayene ol. başka doktor da fikir versin. tek bir doktor ile kendini üzme. benim gebeliğin başında bana boş gebelik, pazartesi kürtaja gelirsin, gelmezsen düşük yaparsın dediler. ağlamaktan helak oldum. başka doktora gittim ertesi günü, hem keseyi hem bebeği gördüler allahıma çok şükür. yine bir doktor ikili taramada yaş riskin biraz yüksek dedi beni tedirgin etti. diğer iki doktora sordum, saçmalamış yüksek falan değil dediler. boşa fetal dna yaptırmışsın dediler. o yüzden başkasına sor, danış kendini üzme. ayrıca yüzde 10 düşük bir ihtimal. içini ferah tut bence bebişin sağlıklıdırSağ letaral ventükül genişlemesi saptandı 10.2mm çıktı normali daha küçük rakamlar 10mm sınır olarak tanımlanıyormuş buna bağlı genetik hastalıklara sahip olabiliyormuş
Yaaa çok zor süreçler atlatmışsınız rabbim sağlıcakla kolaylikla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne güzel bir annesiniz böyle hiç vazgeçmemiş siniz mükâfatını çok güzel alın inşallahkesinlikle başka bir doktora daha muayene ol. başka doktor da fikir versin. tek bir doktor ile kendini üzme. benim gebeliğin başında bana boş gebelik, pazartesi kürtaja gelirsin, gelmezsen düşük yaparsın dediler. ağlamaktan helak oldum. başka doktora gittim ertesi günü, hem keseyi hem bebeği gördüler allahıma çok şükür. yine bir doktor ikili taramada yaş riskin biraz yüksek dedi beni tedirgin etti. diğer iki doktora sordum, saçmalamış yüksek falan değil dediler. boşa fetal dna yaptırmışsın dediler. o yüzden başkasına sor, danış kendini üzme. ayrıca yüzde 10 düşük bir ihtimal. içini ferah tut bence bebişin sağlıklıdır
Bu esmer bi bayandı canım hatta azerbeycanlıydı galiba telefonla konuşurken Azeri gibi konuştu oradan farkettim sgkjsjshcanım ben her gittiğimde farklı bir asistan doktor muayene ediyor. ayseli biliyorum galiba, sarı saçlı genç olan mı? iki tane erkek doktor var genç ben onları çok beğeniyorum, isimleri aklımda yok şu an. sadece bir kişiyi beğenmedim şimdiye kadar. o da gebeliğin ilk başlarında adet düzensizliğim olduğunu söylediğim halde beni dinlemeyip, boş gebelik kürtaj olman gerekir diyen bir doktor vardı. çok üzüldüm ağladım. o yüzden oradan bi tedirginlik kaldı bende. şu anda üniversitede düşünmüyorum doğumu ama her an fikrim de değişebilir. doktor arkadaşlarım üniversite çok iyi orada doğur diye tavsiye ediyor. üniversitede hocalar çok iyi muayene ediyor ama onlar da özel randevu ile oluyor. aslında ben burada çalıştığım için istesem randevu alırım ama ne bileyim daha tam karar veremedim.
amin inşallah canım. hamilelik ağır bir yük anne için. hepimiz çeşit çeşit sınanıyoruz. önemli olan tedbirimizi almak ve önce allaha güvenmek sonra da bebişlere. hepimiz sağlıkla sıhhatle güzellikle ve kolaylıkla kavuşalım bebişlereYaaa çok zor süreçler atlatmışsınız rabbim sağlıcakla kolaylikla kucağınıza almayı nasip etsin. Ne güzel bir annesiniz böyle hiç vazgeçmemiş siniz mükâfatını çok güzel alın inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?