2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay yarın sabah 9 da benim de detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlı
Senin detaylını bekliyorum ben de tam 20 hafta dolmuş oluyor sanırım. Aramızda 5 gün var benim detaylım da cuma. Doktor sana erken demezse bi rahatlicam

Burda görmüştüm 20-21 haftayı detaylı için erken görüyormuş bazı doktorlar. 23-24te tekrar çağıranlar olmuş falan
Ama erken görseydi zaten randevu vermezdi. 19. haftadan itibaren detaylıya gidilmeye başlanıyormuş 19 ve 23. hafta arası idealiymiş. Benim yarın tam 20+0. İçine sinmiyorsa iptal ettir olmadı randevunu 23-24'e al git sen de olmadı. Çünkü benim bebeğin gelişimi ve senin bebin gelişimi de farklı olabilir aynı hafta da ya da günde bile gitsek.

Tabi canım hepsi farklı. Ben devlette gidicem de randevu bulmuşken almak istedim belki daha sonra alamam diye

Tabi canım hepsi farklı. Ben devlette gidicem de randevu bulmuşken almak istedim belki daha sonra alamam diye
İçimizi ferah tutalım, bişi görse bile takılmamak lazım bu haftalarda. Benim arkadaşıma kalbi delik dediler. Meğer olabiliyormuş bu haftalarda. İleriki aylarda kapanmıştı. İnşallah hepimiz güzel haberler alalım

Ay yarın sabah 9 da benim de detaylı ultrasonum var. Çok heyecanlı
Kontrolümüz de aynı gün desene ben detaylıya 16sında gideceğim, yaşadığım şehirde yapılmıyor daha doğrusu bir kişi yapıyormuş doktorum direkt konyaya git detaylıya dedi, şehir dışı için de bu haftasonu eşim uygun değil sonraki haftaya kaldık detaylı için de çok heyecanlıyım. Yarın senden güzel haberler alırız umarımm

Ben de haftaya gideceğim nasipse, güzel haberlerle gelirsin inşallah

biriniz nemlendirici sormuştu, A Afratafrac sen miydin o? araştırmalarım devam ediyor, xiaomi wmf ve loobex gözüme çarpan tip makineler oldu farklı fiyat bantlarında. Biraz daha araştırıp öneride bulunucam, sabah görüp yazamadım.

Cümlenin girişince nemlendirici yazısını görünce yüxzümüze sürdğümüz krem algıladım. Direkt "yooooo ben değilim" diyip ardından nemlendirme makine isimlerini görünce "heeee evet benim" dedim

Yeaaa bebişim çok iyi oldu bu. Ben de bakıyorum ama hala anlamadım çok çeşit var. Sessiz çalışması, etrafı ıslatmaması ve çok soğuk hava üflememesi önemliymiş sanırım.

Ay ben de yazdıktan sonra düz krem mi sanılır acaba diye ikirciklenmiştim ama sonra boşvermiştim
içindeki su biterse kendi kendine kapanması da önemli, bir de mesela ne kadar sürede kaç metrekareyi düzgün nemlendiriyor gibi sapıkça ama yine önemli bir detay da var. her makina verimli olmuyor yani. bu hafta enerjim olursa belki mağaza falan da gezer bakarım diye düşündüm, kimse cevap vermemiş o soruna ben görüp aklıma yazdım anca dönüş yapabildim, çözücez

Sen birtanesin

Ay hadi güzel haberlerini bekliyoruz benim de ayın 18inde zaman geçmek bilmiyor ilk defa bu kadar ayrı kaldım bebişimle
Sağol bebeğim. Bana da başkasını hamileliği daha hızlı geçiyormuş ancak benimki yavaş ilerliyormuş gibi geliyor.

Sağol bebeğim. Bana da başkasını hamileliği daha hızlı geçiyormuş ancak benimki yavaş ilerliyormuş gibi geliyor.
Evet kendin içinde olunca öyle geliyor insana ama ilk öğrendiğimiz zamanın üstünden neredeyse 5 ay geçti bu şekilde düşününce de neee nasıl yani ne ara falan diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…