- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Geçmiş olsun canım benim, insan çok hassas oluyor tabi ki bebeğiyle ilgili bir risk duyduğunda risk ne kadar düşük olursa olsun. Buna üzülmen kadar doğal bir şey yok, çok da kendini sıkıp kasma ağlamıycam diye bence de, duygularımız da bize ait ve çok doğal. İçin rahat etmeyecek gibiyse belki ikinci bir doktora gidip bir başka fikir almak daha iyi gelebilir, tüm iyi dileklerim seninle ve bebeğinleİnşallah yarabbimmm aminn Allah razı olsun olabildiğince ferah olmaya çalışıyorum deniyorum ama gözlerim aşırı doluyor
Hımm benimki tam tepesindeydi plasenta. Demek o yüzden hissedebiliyorum. Çok mantıklı. Duvar görevi görüyor göbüş ve bebek arasında. Ancak biraz daha büyüdüğünde o artık yastık görevi görmez21+5'im canım ben de böyle tam hissedemiyorum. Bazen bir şeyler kıpraşıyor gibi ama tam emin olamıyorum gaz da olabilir. Gecen doktora bu durumu sorduğumda plasentamın önde olduğunu bebekle aramızda da yastık vazifesi gördüğünü bu nedenle tam hissedemedigimi söyledi. Yani bebiş sağlıklı sen sağlıklısın plasentanın konumundan dedi
16. hafta kontrolümde plasentam aşağıda göründüğü için vajinal olarak da muayene edip serviks uzunluğunu ölçmüştü doktorum. Belki sizde de öyle bir durum olmuştur, boşa telaş yapmayınKızlar 18+5 günlük hamişim bugün ilk kez üniv hast muayeneye gittim alttan baktı ve bir uzunluk söyledi ismini unuttum dediği şeyin benim uzunluk 33 çıktı takip edilmesi gereken bir rakammiş 25 altı olursa eğer erken doğum riskiymiş size hiç bu şekilde muayene edip birşey söylendi mi bu konu hakkında
İşte o yüzden azıcık daha büyüyünce tam hissedebilicezHımm benimki tam tepesindeydi plasenta. Demek o yüzden hissedebiliyorum. Çok mantıklı. Duvar görevi görüyor göbüş ve bebek arasında. Ancak biraz daha büyüdüğünde o artık yastık görevi görmez
İnşallah hepimizin duacısıyım. Önümde uzun bir süreç var neler bekliyor bilmiyorum bu şekilde ilerlemek çok zormuş beklemek çok yorucuymus meğer inşallah rabbim şifalandırır bebekleriGüzelim benim, bebegin aglamasan da hisseder. O anne cocuk bagi öyle bir sey. Ben aglamak istedigim zaman agliyorum. Icimde tutmuyorum, kendimi sikmak bana daha cok zarar veriyor gibi geliyor. Kendini birakma tabi ki ama aglamak istedigin zaman sal gitsin, agla ondan sonra toparlanirsin. Aglamak bazen insana cok daha iyi geliyor, duygularin hepsi bize ait, bir seyler hissettigin icin kendini suclu hissetme.. Vücuttaki kortizol seviyesini arsa cikarmadiktan sonra bebege bir zarari olmaz. Insallah yavrularimiza saglikla ve mutlulukla kavusacagiz.
Teşekkür ederim canım benim güzel dualarınız ve dilekleriniz sayesinde kendimi daha da iyi hissediyorumGeçmiş olsun canım benim, insan çok hassas oluyor tabi ki bebeğiyle ilgili bir risk duyduğunda risk ne kadar düşük olursa olsun. Buna üzülmen kadar doğal bir şey yok, çok da kendini sıkıp kasma ağlamıycam diye bence de, duygularımız da bize ait ve çok doğal. İçin rahat etmeyecek gibiyse belki ikinci bir doktora gidip bir başka fikir almak daha iyi gelebilir, tüm iyi dileklerim seninle ve bebeğinle
Hoşgeldin bebişim. Valla bazılarımız detaylıya başladık. Benim de bugündü güzel çık her şey, gerçi okumuşsundur sanırım sabah yazılanları. Sen nasılsın nasıl gidiyor.Kizlarrr selammmlar.. nasilsiniz?? Uzun zamandir yoktum.. Durumlariniz nasil ? Bebisleriniz ne durumdaAyrintili ultrasyona giren var mi
Evet neden uzun zamandır yoksunuz, sonra A Afratafrac diğer anne gruplarına gidip nisan grubunda az kişi var diyorKizlarrr selammmlar.. nasilsiniz?? Uzun zamandir yoktum.. Durumlariniz nasil ? Bebisleriniz ne durumdaAyrintili ultrasyona giren var mi
Aha deşifre oldum.Evet neden uzun zamandır yoksunuz, sonra A Afratafrac diğer anne gruplarına gidip nisan grubunda az kişi var diyor
Hahahha boşluktan napıcağımı bilemeyip kendimi minik eğlenceler çıkarıyorum ya, alınmazsın gibi geldi sana takıldımAha deşifre oldum.
Yok bebeğim ne alınması güldümHahahha boşluktan napıcağımı bilemeyip kendimi minik eğlenceler çıkarıyorum ya, alınmazsın gibi geldi sana takıldım
Ben ben ben.... Maalesef kendimi hiç işe veremiyorum. Odaklanma sorunu yaşıyorum. Aklımda bebekten başka hiç bişi yok. Kovulcam bu gidişleKızlar bir süredir çalışma isteğimde azalma var, zor adapte oluyorum işe. Doğum sonrasını düşünmesem en azından 1 hafta izin kullanmak istiyorum. Aklımda sürekli bebişle ilgili şeyler. Benim gibi olanınız var mı?
Birbirimiz için buradayız güzelim, inşallah hiçbir sorun çıkmayacak kendini harap etmeTeşekkür ederim canım benim güzel dualarınız ve dilekleriniz sayesinde kendimi daha da iyi hissediyorum
Bebeğin eşi çıkmış mı yukarı acaba sizin durumunuz nasıl ne yasakladı size doktor bana da iki hafta önce aşağıda demişti 20. Haftamı bekliyorum inşallah çıkar16. hafta kontrolümde plasentam aşağıda göründüğü için vajinal olarak da muayene edip serviks uzunluğunu ölçmüştü doktorum. Belki sizde de öyle bir durum olmuştur, boşa telaş yapmayıninsan kontrol sırasında aklını kaybetmiş gibi oluyor, 30-35 arası ideal benim bildiğim, o an hani acaba doktor rahim ağzı uzunluğu takip edilmesi gereken bir şey dedi genel bir bilgi olarak ama siz kendi durumunuz özelinde mi algıladınız acaba?
ayy ben de kendimi çok kötü hissetmiştim bu yaşta altına kaçırmak ne oluyor diye, normal o zaman :)Ay bende burun akıntısı hapşırma hamileyken hapşırık öksürük kazalara sebebiyet veriyorgeçmiş olsun canım
ayy ben de kendimi çok kötü hissetmiştim bu yaşta altına kaçırmak ne oluyor diye, normal o zaman :)
ben ben benGünaydın kızlarA Afratafrac şuan detaylıdasın sanırım, çıkınca yaz mutlaka umarım güzel geçiyordur benim de 13.30’da rutin kontrol randevum. Bebeği hiç hissetmiyorum bunu soracağım normal mi diye. Bir de aşırı gaz problemim var.. bir de su içtiğim an hemen tuvalete gitmem gerekiyor anında.. bunları görüşeceğim. Benim gibi henüz bebeği hiç hissetmemiş olan böyle gaz tuvalet problemi çok olan var mı?
Merhaba canım ben samsunluyum hatta orda doğum yapacağım ama artvinde yaşıyorum dediğin doktoru hiç duymadım ama başka bir doktora daha gitmeni öneririm ben de içini ferah tutMerhaba arkadaşlar detaylı ultrason da hafif %10 Luk bir riskim çıktı öncesinde herhangi bir sorun yoktu 2 testim de çok iyi gelmişti hatta Trabzon'da perinatoloji ye gittik %10 riskli durum söz konusu %90 sağlıklı bir doğum olur kendinizi üzmeyin ama hazırlıklı olun dedi. Hamilelikten dolayı mıdır anlamadım aklımdan çıkaramıyorum bir türlü aramızda SAMSUNLU OLAN VEYA SAMSUN'DA UĞUR TURHAN PERİNATOLOJİ DOKTORUNU TANIYAN VAR Mİ YARDIMCI OLABİLİR Mİ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?