2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah yarabbimmm aminn Allah razı olsun olabildiğince ferah olmaya çalışıyorum deniyorum ama gözlerim aşırı doluyor
Geçmiş olsun canım benim, insan çok hassas oluyor tabi ki bebeğiyle ilgili bir risk duyduğunda risk ne kadar düşük olursa olsun. Buna üzülmen kadar doğal bir şey yok, çok da kendini sıkıp kasma ağlamıycam diye bence de, duygularımız da bize ait ve çok doğal. İçin rahat etmeyecek gibiyse belki ikinci bir doktora gidip bir başka fikir almak daha iyi gelebilir, tüm iyi dileklerim seninle ve bebeğinle

Hımm benimki tam tepesindeydi plasenta. Demek o yüzden hissedebiliyorum. Çok mantıklı. Duvar görevi görüyor göbüş ve bebek arasında. Ancak biraz daha büyüdüğünde o artık yastık görevi görmez

16. hafta kontrolümde plasentam aşağıda göründüğü için vajinal olarak da muayene edip serviks uzunluğunu ölçmüştü doktorum. Belki sizde de öyle bir durum olmuştur, boşa telaş yapmayın insan kontrol sırasında aklını kaybetmiş gibi oluyor, 30-35 arası ideal benim bildiğim, o an hani acaba doktor rahim ağzı uzunluğu takip edilmesi gereken bir şey dedi genel bir bilgi olarak ama siz kendi durumunuz özelinde mi algıladınız acaba?

Kizlarrr selammmlar.. nasilsiniz?? Uzun zamandir yoktum.. Durumlariniz nasil ? Bebisleriniz ne durumda Ayrintili ultrasyona giren var mi

İnşallah hepimizin duacısıyım. Önümde uzun bir süreç var neler bekliyor bilmiyorum bu şekilde ilerlemek çok zormuş beklemek çok yorucuymus meğer inşallah rabbim şifalandırır bebekleri

Teşekkür ederim canım benim güzel dualarınız ve dilekleriniz sayesinde kendimi daha da iyi hissediyorum

Kizlarrr selammmlar.. nasilsiniz?? Uzun zamandir yoktum.. Durumlariniz nasil ? Bebisleriniz ne durumda Ayrintili ultrasyona giren var mi
Hoşgeldin bebişim. Valla bazılarımız detaylıya başladık. Benim de bugündü güzel çık her şey, gerçi okumuşsundur sanırım sabah yazılanları. Sen nasılsın nasıl gidiyor.

Evet neden uzun zamandır yoksunuz, sonra A Afratafrac diğer anne gruplarına gidip nisan grubunda az kişi var diyor

Kızlar bir süredir çalışma isteğimde azalma var, zor adapte oluyorum işe. Doğum sonrasını düşünmesem en azından 1 hafta izin kullanmak istiyorum. Aklımda sürekli bebişle ilgili şeyler. Benim gibi olanınız var mı?

Ben ben ben.... Maalesef kendimi hiç işe veremiyorum. Odaklanma sorunu yaşıyorum. Aklımda bebekten başka hiç bişi yok. Kovulcam bu gidişle bir dünya iş bana bakıyor, ben o işlere. Neyse sabır etçez. Ben aslında izin yaptım 1 hafta, çok iyi geldi ama değişen bir şey olmadı maalesef. Sanırım doğuma kadar gidecek. Doğumdan sonra da başka sorunlar yaşıcaz. Uykusuzluk vs, aklımızda sürekli bebem ne hallerde düşüncesinden kendimizi işe verememe. İnşallah toparlanabiliriz.

Bebeğin eşi çıkmış mı yukarı acaba sizin durumunuz nasıl ne yasakladı size doktor bana da iki hafta önce aşağıda demişti 20. Haftamı bekliyorum inşallah çıkar

Ay bende burun akıntısı hapşırma hamileyken hapşırık öksürük kazalara sebebiyet veriyor geçmiş olsun canım
ayy ben de kendimi çok kötü hissetmiştim bu yaşta altına kaçırmak ne oluyor diye, normal o zaman :)

ayy ben de kendimi çok kötü hissetmiştim bu yaşta altına kaçırmak ne oluyor diye, normal o zaman :)
yolda yürürken hapşırdım aha dedim rezillik vallahi koca kadın güldüm kendime bunlar hamileliğin komik anıları doğurunca geçer inşallah

ben ben ben

Merhaba canım ben samsunluyum hatta orda doğum yapacağım ama artvinde yaşıyorum dediğin doktoru hiç duymadım ama başka bir doktora daha gitmeni öneririm ben de içini ferah tut samsunda önereceğim bir kadın doğumcu var özge piri mantar belki duymuşsundur samsuna geldiğimde ona giderim çok iyi bir doktor olduğunu düşünüyorum belki senin de gönlünü ferahlatır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…