2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim canım ay bana benimki de kesin ya sırtını dönecek ya da uyuyacak göstermeyecek gibi geliyo neyse önemli olan her şey yolundaymış. Bir de şey merak ediyorum ya bu plasenta sabit mi duruyo bebiş mesela ordan oraya kıpırdadıkça yeri değişmiyor mu biraz cahilce bir soru olmuş olabilir

Bu cahillikse ben zır cahilim inan sıfır hiçbir bilgim yok Doktor sallaya sallaya uyandırıyor işte keratayı. Sağdan soldan itip öyle baktı. Plasentayı kenara mı alıyor nedir anlayamadan bitti

Bugun dustum baya da toparlanırım ınsallah

Ya hep olasılık bizim dediklerimiz de dedi amnıyosentez onerdı kesın sonuc ıcın ben reddettım sorun yokta demıyor ama bunlar dusuk parametrelı dedı yuksekler beyın kalp burun ense vs imiş onlar cok guzel masallah
kendı doktoruma gitmedim daha hayırlısı olsun

Ben olsam ben de yaptırmazdim. Bende de bebekte değil ama bende bazı şeyler çıktı, ilk başta kendimi yiprattim tabi üzülüyor insan ama sonrasında toparlaniyor da. Bir de sonra öyle çıkmıyor, iyileşme görüyor insan. O yüzden düşmek normal ama sonrasında of ne yiprattim ya kendimi diyor insan. Sevdiğin bir film ya da dizi aç, sevdiğin bir şeyler atistir, sakin bir akşam geçir bugün

Teşekkür ederim, pazartesi randevum almış oldum artık, inşallah sorunsuz atlatırız

Bu cahillikse ben zır cahilim inan sıfır hiçbir bilgim yok Doktor sallaya sallaya uyandırıyor işte keratayı. Sağdan soldan itip öyle baktı. Plasentayı kenara mı alıyor nedir anlayamadan bitti
Benim de önde, plasentanin yeri değişmiyor bebek hareket edince yanlara falan gidiyor bebek yani. Bebeği ben en çok yanlardan hissediyorum, özellikle soldan

Sag olasın canım haklısın

Ben hep göbek deliğimin tam altında hissediyorum. Demek ondanmış. Bir tarafa hiç toplanma da olmuyor benim
Benım de plasenta solda cıktı ben ya altında ya sag da hıssedıyorum hep sol doluymus meger benımkı asırı hareketlı bi durmadı yuzunu gostermedı aslında gösteriyor ama hemen cevrılıyor vurdu ettı doktor yavasca ama dönmedi bi saçma bir fotomuz oldu anca buna sukur

Zor olsa da kafana takmayaya çalış . Gerekirse fetal dna yaptırırsın, o sadece kan testi sonuçta ve yüzde 99. Tek arterli çok doğan var, böbrekte de genişleme olursa eğer 1 yaşına gelmeden ameliyatla halledliyor. Benim bir arkadaşımın oğluna olmuştu, 4 yaşında şimdi hiçbir sorunu yok çok şükğr

Benım de plasenta solda cıktı ben ya altında ya sag da hıssedıyorum hep sol doluymus öeger
Ya canımsın. İnsanlar üzülünce ben de çok üzülüyorum gerçekten söyleyecek bir şey bulamıyorum. O yüzden cevapsız bırakıyorum mesajlarınızı. Kusura bakmayın nolur. Şunu söyleyebilirim çevremde sorun yaşayanların hepsi ne detaylıda ne tarama testlerinde risk çıkmayanlar. Ben eminim hepimiz seneye bu zamanlar bebişlerimizin yeni çıkmaya başlayan dişlerini konuşuyor olacağız.

Doktorum bebeklerin ultrasonda kıpır kıpır olmasını ışık ve sesten rahatsız olmaları olarak açıklamıştı, hiç sevmezler yüzlerini kapatırlar, durmadan kıpırdarlar, dönerler demişti. O ses içerden wowowowow diye çok yüksek duyuluyormus (evet wowow ). Doktorum detaylı dışında bütün Kontrolleri 1 dkdan fazla tutmadi hic, kalp atışına bakıyor, boyunu ölçüyor, rahime bakıyor bitti. Bir ay önce detaylı olmuştu, o haliyle on dakika kadar sürdü, bebeğimin gerçekten hiç bu kadar kipirtili olduğunu görmemiştim daha önce. Git lan burdan der gibiydi.

Ay ben de 2 kilo aldım. İnşallah benim de öyle en fazla 10 kilo ile kapanır. Zaten kilolu hamile kaldım.71 kiloydum öğrendiğimde Ağustos ayında bebişi. 73 oldum. 20+4
Ben de 71dim bugün tartıldım 80 olmuşum.. bundan sonra dikkat edeceğim buradan herkes huzurunda söz veriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…