2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay bebiş o bebişşş benim de hep minik minik oluyor geçen gün bayaaa sert bi tekme yedim, bir de elim karnımda uzanırken tam elimin altında takla attı ay çok güzel hisler
Dün gece öyle bir tekme attı ki uyku sersemi birisi dışardan bana vurdu sandım korkuyla uyandım eşim yurtdışında odada tekim aklım çıktı tekme tokat dayak yeme gecesiydi dün gece

Kızlar ayrıntılı ultrasonu olanlar vardı bugün sesiniz çıkmadı nasıl geçti yolunda mi herşey cintoniklime Hali
Kordon 3 damar yerine 2 damar cıktı yani tek arterli
Bir de sag böbrek sınır 4 bebegımın 4.1

Amnıyosentez onerdı ama bunlar dusuk parametrelerdenmıs
Yuksek parametreler olan kulak dudak burun ense kalp beyin gayet iyi cıktı sukur kg boy haftası uyumlu

Bisi yaptırmıcam sabırla beklıcem insallah hayırlısı olsun

Hiç kafana takma canım bol bol dua et sağlıkla gelsin bebiton inşallah

Hiç kafana takma canım bol bol dua et sağlıkla gelsin bebiton inşallah
Insallah aslında abimin eşi yeni dogum yaptı o da tek arterlıydı genetikten boyle gelıyor bence sağlıklıca dogdu sukur
Aman moraliö baya kotu ama duzelcem ınsallah bol dua ıle

Dün gece öyle bir tekme attı ki uyku sersemi birisi dışardan bana vurdu sandım korkuyla uyandım eşim yurtdışında odada tekim aklım çıktı tekme tokat dayak yeme gecesiydi dün gece
Ay insan dayak yemekten bile keyif alır mı dimi birde daha minicikken böyle son ayları düşünemedim

nerdeyse herkeste illaki birşeyler çıkıyor canım hiç takma kafana genetik olabilir demişsin zaten. Sen iyi ol ki bebişte olsun ufak sayısal veriler yüzünden canını sıkıp bebişi de üzme. İnşallah sağlıkla kucağına alırsın

Evet ya popoma kadar vuruyo acısı uzanmışım ayaklarımı kaldırmışım ağrım kesiliyor en iyisi son aylara kadar ara vermek

Böyle duyunca detaylıdan da korktum gitmesem mi detaylıya bilemedim yani Allah’a emanetler inşallah hepsi sağlıcakla gelsinler

Ben nem makinasi ve nem
Göstergesi aldim zaten ben bile tikaniyorum diye onden aldim
Nem makinasini e bebekte indirim var aklinizda bulusun

Insallah aslında abimin eşi yeni dogum yaptı o da tek arterlıydı genetikten boyle gelıyor bence sağlıklıca dogdu sukur
Aman moraliö baya kotu ama duzelcem ınsallah bol dua ıle
Belki de genetiktir, inşallah sağlıcakla gelsin

Böyle duyunca detaylıdan da korktum gitmesem mi detaylıya bilemedim yani Allah’a emanetler inşallah hepsi sağlıcakla gelsinler
Ben de korktum ya sürekli bir şey çıkıyor, ilkinde kendi doktorum yapmıştı sorunsuz geçtik bu hamileliğimdeki doktorum perinatologa yönlendirdi. Hiç gitmek istemiyorum hep onlar bir şey görüyor, yok yerden bir şey çıkarıyor gibiler

Ay bebiş o bebişşş benim de hep minik minik oluyor geçen gün bayaaa sert bi tekme yedim, bir de elim karnımda uzanırken tam elimin altında takla attı ay çok güzel hisler
Ay maşaAllah ya tekmelerini yesinler onların bir doktor hareket etmeleri lazım kas gelişimi için demişti minnaklar daha ya bize büyük gibi geliyorlarda el kadarlar daha kuzucuklar Rabbim korusun

Doktor sorun yapmadıysa bizlerde yapmayalım bence ayrıntılı ultrasonun asıl riskli durumlarda müdahale ediliyor olmasının tedbirini almak diye düşünüyorum Rabbim kolaylıklar versin canım. Sağlıkla kucağımıza almayı da nasip etsin

Rabbim hayırkısıya sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım bu süreçte küçücük bişeyi bile takıyoruz ama aslında hiçbişryi takmayıp hayırlısını istemek lazım moralini yüksek tut

Güzel hamişler hadi kaç haftalık olup karın fotoğraflarımızı atalım güzel karınlarımız nasılmış görelim ilk ben başlıyorum 21+4ten selamlar

Eklentiler

• 1B6CD4FD-50F1-4C55-8552-D8E09D996374.webp
    27,7 KB · Görüntüleme: 82
Valla dokuz ayı düşünerek acaba demek istemiyorum bakalım devlete gidicem yaparsa yapar ısrar etmeyeceğim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…