İnan bütün gece sadece son ayları düşündüm nasııı yaa diyeAy insan dayak yemekten bile keyif alır mı dimibirde daha minicikken böyle son ayları düşünemedim
Ay öyle tipsizim düzgün kıyafet giyindiğimde bi gün atarım şimdi şalvarımla göz zevkinizi bozmayayımGüzel hamişler hadi kaç haftalık olup karın fotoğraflarımızı atalım güzel karınlarımız nasılmış görelimilk ben başlıyorum 21+4ten selamlar
Yatamıyorsunİnan bütün gece sadece son ayları düşündüm nasııı yaa diye
Olsun hamişler her haliyle güzeldirrAy öyle tipsizim düzgün kıyafet giyindiğimde bi gün atarım şimdi şalvarımla göz zevkinizi bozmayayım
İnşallah sağlıkla doğacak canım üzme kendini içini ferah tutKordon 3 damar yerine 2 damar cıktı yani tek arterli
Bir de sag böbrek sınır 4 bebegımın 4.1
Amnıyosentez onerdı ama bunlar dusuk parametrelerdenmıs
Yuksek parametreler olan kulak dudak burun ense kalp beyin gayet iyi cıktı sukur kg boy haftası uyumlu
Bisi yaptırmıcam sabırla beklıcem insallah hayırlısı olsun
Artık koltukta dik oturur şekilde uyurum 5 aydır deliksiz uyuduğum tek gece yok neyse hazırlık oluyo gerçektenYatamıyorsunhem yatırmıyor hem acaba nasıl olacak diye düşünmekten
Eğer antebe yakınsanız Tuncay Yüceye gelin derim o kadar iyi ve olumlu bir doktor ki alanında uzman bence iyi doktor da bir şans eğer bebekte bir sıkıntı varsa bile size çok yardımcı oluyor sürekli destekliyor moralinizi bozup yollamiyorBen de korktum ya sürekli bir şey çıkıyor, ilkinde kendi doktorum yapmıştı sorunsuz geçtik bu hamileliğimdeki doktorum perinatologa yönlendirdi. Hiç gitmek istemiyorum hep onlar bir şey görüyor, yok yerden bir şey çıkarıyor gibiler
KesinlikleOlsun hamişler her haliyle güzeldirr
İnsan uyuyamıyor ki dalana kadar oraya mı dönsem bırakanı dönsem rahatsız olur mı ne yapsam hangi şekil mutlu olur gibi gibi ben son aylarda gidip başka oda da uyurdum sığamıyordum kiArtık koltukta dik oturur şekilde uyurum 5 aydır deliksiz uyuduğum tek gece yok neyse hazırlık oluyo gerçekten
Ay canım beğendin mi begenmedin mi anlamadım şimdiKızlar okan beyin yada kendi doktorunuzun 15 dk daha fazla baktığını düşününcihazın görüntüleri aynı. Yani ben belki daha net görürüm falan diye düşündüm ama tabi biz işin civcivli kısmını düşünüyoruz hep bebeğimizi net görelim diye İki tane renkli foto verdi. İki tane imzalı kağıt. Mail adresime atacakmış ultrason fotolarını . plasentam önde olduğu için yüzü net değildi. 15 dk sıra bekledim. Park yeri bulamadık erken gitmenizi tavsiye ederim. Eşimi de aldılar o da izledi. Sorularımı detaylıca yanıtladı. Öyle Cookiee G gezginimsi lishna
Ben ebebekten hello baby alttan çıtçıtlı beyaz içlik alıyorum hep. Oğlum 2 buçuk yaşında 3 yaş uzun kola geçtim kış geldi diye ama uzun, kısa , sıfır kol yenidoğandan 3 yaşa kadar var. Kıyafetlerinin tulumlarının içine hep kullandım. Hemde uygun tavsiye ederim .Şunlardan
Ay gördüm şimdi iyi çok şükür bir sıkıntı yokmuş canım sevindimGittim geldim. Aşırı yağmur vardı donnndumPlasentam öndeymiş öncelikle benim de.
Herhangi bir sorun görmedi. Ama bebeğe plasentadan dolayı zor ulaştıBebiş de uyuyordu yarım litre kahve çikolata yiyip içmeme rağmen. Anası gibi kafein bağımlısı bana mısın demiyor yavrum. Uyuduğu için doktorun uyandırma çabası ve göbeğimin keşkül gibi sallanması üzdü
Serviks uzunluğuna falan baktı mi canım konuşulmuştu burda öyle hatırlıyorumKızlar okan beyin yada kendi doktorunuzun 15 dk daha fazla baktığını düşününcihazın görüntüleri aynı. Yani ben belki daha net görürüm falan diye düşündüm ama tabi biz işin civcivli kısmını düşünüyoruz hep bebeğimizi net görelim diye İki tane renkli foto verdi. İki tane imzalı kağıt. Mail adresime atacakmış ultrason fotolarını . plasentam önde olduğu için yüzü net değildi. 15 dk sıra bekledim. Park yeri bulamadık erken gitmenizi tavsiye ederim. Eşimi de aldılar o da izledi. Sorularımı detaylıca yanıtladı. Öyle Cookiee G gezginimsi lishna
Evet evet serviks 38 dedi. Yani ne zaman doğuracağım kim tahmin ediyordu onu?Serviks uzunluğuna falan baktı mi canım konuşulmuştu burda öyle hatırlıyorum
Nerde yaptın canım detaylıyıKızlar okan beyin yada kendi doktorunuzun 15 dk daha fazla baktığını düşününcihazın görüntüleri aynı. Yani ben belki daha net görürüm falan diye düşündüm ama tabi biz işin civcivli kısmını düşünüyoruz hep bebeğimizi net görelim diye İki tane renkli foto verdi. İki tane imzalı kağıt. Mail adresime atacakmış ultrason fotolarını . plasentam önde olduğu için yüzü net değildi. 15 dk sıra bekledim. Park yeri bulamadık erken gitmenizi tavsiye ederim. Eşimi de aldılar o da izledi. Sorularımı detaylıca yanıtladı. Öyle Cookiee G gezginimsi lishna
Bende onları seviyoeum alttan çıtçıtlı olanBen ebebekten hello baby alttan çıtçıtlı beyaz içlik alıyorum hep. Oğlum 2 buçuk yaşında 3 yaş uzun kola geçtim kış geldi diye ama uzun, kısa , sıfır kol yenidoğandan 3 yaşa kadar var. Kıyafetlerinin tulumlarının içine hep kullandım. Hemde uygun tavsiye ederim .
Yok yok böyle de düşünmemek gerek bence önemli detaylı. Allah korusun bazı durumlarda doğumdan hemen sonra bebeğin ameliyata alınması gerekebiliyormuş bunu önceden bilip ona göre hazırlıklı olmak çok önemli bence. Ya da bazı rahatsızlıklarda anne karnında müdahaleyle tedavi falan yapılıyormuş. Tabi bunlar en kötü ama en önemli senaryolar. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız, bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah vaktindeBöyle duyunca detaylıdan da korktum gitmesem mi detaylıya bilemedim yani Allah’a emanetler inşallah hepsi sağlıcakla gelsinler
Amin gülüm hepsi sağlıkla doğsunYok yok böyle de düşünmemek gerek bence önemli detaylı. Allah korusun bazı durumlarda doğumdan hemen sonra bebeğin ameliyata alınması gerekebiliyormuş bunu önceden bilip ona göre hazırlıklı olmak çok önemli bence. Ya da bazı rahatsızlıklarda anne karnında müdahaleyle tedavi falan yapılıyormuş. Tabi bunlar en kötü ama en önemli senaryolar. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız, bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah vaktinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?