2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Güzel hamişler hadi kaç haftalık olup karın fotoğraflarımızı atalım güzel karınlarımız nasılmış görelim ilk ben başlıyorum 21+4ten selamlar
Ay öyle tipsizim düzgün kıyafet giyindiğimde bi gün atarım şimdi şalvarımla göz zevkinizi bozmayayım

İnşallah sağlıkla doğacak canım üzme kendini içini ferah tut

Yatamıyorsun hem yatırmıyor hem acaba nasıl olacak diye düşünmekten
Artık koltukta dik oturur şekilde uyurum 5 aydır deliksiz uyuduğum tek gece yok neyse hazırlık oluyo gerçekten

Eğer antebe yakınsanız Tuncay Yüceye gelin derim o kadar iyi ve olumlu bir doktor ki alanında uzman bence iyi doktor da bir şans eğer bebekte bir sıkıntı varsa bile size çok yardımcı oluyor sürekli destekliyor moralinizi bozup yollamiyor

Artık koltukta dik oturur şekilde uyurum 5 aydır deliksiz uyuduğum tek gece yok neyse hazırlık oluyo gerçekten
İnsan uyuyamıyor ki dalana kadar oraya mı dönsem bırakanı dönsem rahatsız olur mı ne yapsam hangi şekil mutlu olur gibi gibi ben son aylarda gidip başka oda da uyurdum sığamıyordum ki adamcağız da sabah işe gidiyordu kendim gidip başka oda da yatıyordum bazen

Gittim geldim. Aşırı yağmur vardı donnndum Plasentam öndeymiş öncelikle benim de.
Herhangi bir sorun görmedi. Ama bebeğe plasentadan dolayı zor ulaştı Bebiş de uyuyordu yarım litre kahve çikolata yiyip içmeme rağmen. Anası gibi kafein bağımlısı bana mısın demiyor yavrum. Uyuduğu için doktorun uyandırma çabası ve göbeğimin keşkül gibi sallanması üzdü

Kızlar okan beyin yada kendi doktorunuzun 15 dk daha fazla baktığını düşünün cihazın görüntüleri aynı. Yani ben belki daha net görürüm falan diye düşündüm ama tabi biz işin civcivli kısmını düşünüyoruz hep bebeğimizi net görelim diye İki tane renkli foto verdi. İki tane imzalı kağıt. Mail adresime atacakmış ultrason fotolarını . plasentam önde olduğu için yüzü net değildi. 15 dk sıra bekledim. Park yeri bulamadık erken gitmenizi tavsiye ederim. Eşimi de aldılar o da izledi. Sorularımı detaylıca yanıtladı. Öyle Cookiee G gezginimsi lishna

Ay canım beğendin mi begenmedin mi anlamadım şimdi organlarını falan ayrıntılı inceliyor mu yani nasıl normal mi herşeyyy

Ben ebebekten hello baby alttan çıtçıtlı beyaz içlik alıyorum hep. Oğlum 2 buçuk yaşında 3 yaş uzun kola geçtim kış geldi diye ama uzun, kısa , sıfır kol yenidoğandan 3 yaşa kadar var. Kıyafetlerinin tulumlarının içine hep kullandım. Hemde uygun tavsiye ederim .

Ay gördüm şimdi iyi çok şükür bir sıkıntı yokmuş canım sevindim

Serviks uzunluğuna falan baktı mi canım konuşulmuştu burda öyle hatırlıyorum

Nerde yaptın canım detaylıyı

Bende onları seviyoeum alttan çıtçıtlı olan

Böyle duyunca detaylıdan da korktum gitmesem mi detaylıya bilemedim yani Allah’a emanetler inşallah hepsi sağlıcakla gelsinler
Yok yok böyle de düşünmemek gerek bence önemli detaylı. Allah korusun bazı durumlarda doğumdan hemen sonra bebeğin ameliyata alınması gerekebiliyormuş bunu önceden bilip ona göre hazırlıklı olmak çok önemli bence. Ya da bazı rahatsızlıklarda anne karnında müdahaleyle tedavi falan yapılıyormuş. Tabi bunlar en kötü ama en önemli senaryolar. İnşallah hepimiz güzel haberler alırız, bebişlerimizi de sağlıkla kucağımıza alırız inşallah vaktinde

Amin gülüm hepsi sağlıkla doğsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…