2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar bugün 20+2 yiz daha önce de bahsedildi sanırım ama ben henüz yeni yeni bir iki gündür tık tık hafif hareket hissettim. Bazılarınız oldukça net ve erken hissedince endişelenmiştim. Doktor kontrolümde doktorum plesantanın anteriorda olduğunu söyledi yani rahmin ön duvarında demek oluyormuş onu hatırlayıp araştırdım da böyle olduğunda hareketi geç hissetme olabiliyormuş. bilimsel değil ama büyük olasılıkla biz geç hissedenler bu nedenle geç ve hafif hissediyormuşuz burada açıklıyor

Böyle duyunca detaylıdan da korktum gitmesem mi detaylıya bilemedim yani Allah’a emanetler inşallah hepsi sağlıcakla gelsinler
Korkmaya gerek yok bence. Ben iki kere detaylıya girdim perinatologla, benim gittiğim hastanede rutin böyle. 12. Haftada çentiklenme tespit etti, erken tedaviye başladı ve 21. Haftada gittiğimde tedavi olmuştu ve geçmişti çok şükür iyiki gittim diyorum hep. Erken teşhis hayat kurtarır. Plasenta için, erken doğum için önlem alınır. Bilmeyip kafanıza takacağınıza bilip ne yapacağınızı planlarsınız ciddi bir şey çıkarsa.

Adamın her konuda videosu var ya neyi araştırsam kağan kocatepe çıkıyor

Kız bu analık ne zor daha yeni öğrenicem bakalım

Hakan Kalaycı’dan
Ciddi bir şeyde tabii çok önemli, ben ufak bir şey söylese de kafaya çok takacağım için korkuyorum aslında hiç metanetli bir insan değilim

Ben de bunu soracaktım ya detaylıda da çikolata gibi şeyler yiyip mi gitmemiz gerekiyor? Yani bebek hareketli olursa mı iyi kendi halinde olursa mı

Ya fotoğraflarınız ne güzel eşekler sizi

Bugün hamburger yemeye gittik, garson sipariş alırken dedi ki köftesinin çok pişirilmesini ister misiniz genelde hamile misafirlerimiz o şekilde istiyor. Ben de dedim ki hehhehe evet lütfen çociğim belli oluyor demek artık, saçma bir mutluluk geldi paylaşmak istedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…