Kahramanmaraşta yaşıyorum ben benimde doktorum yönlendirmişti ben çok memnun kaldım gözün kapalı gidebilirsiniz o kadar naif bir doktor ki bebeğin herşeyine bakarken tek tek bize de anlattı ve gösterdi bir arkadaşımda girdi onların bebeklerinde sorun vardı ama olumsuz konuşup onları üzmek istemedi çok naif davrandı 2. Kez çağırırsa eğer şüphelendiği birşeyler oluyor takip etmek istiyor tekrar çağırmazsa bir sorun yok demektir bana bir sorun yok 3 hafta sonra gidebilirsin rutin kontrolüne demiştiAa antepte mi yaşıyorsunuz? Benim doktorum da ayrıntılıda Tuncay hocaya yönlendiriyormuş ben de nasıldır acaba diye düşünüyordum bu yorumu gördüğüme çok sevindim
Ben akşam yemeklerinden sonra taş gibi oluyorum patlamaya hazır bomba gibi bi tek ben mi böyleyim ya çok rahatsız oluyorum ama yemek istiyorumAy evet sen başından beri minik tırtılım diyordun minnoşa, tam bir elma kurdu
Oğluşum menüsünde her gün iki çeşit meyve olduğu sürece mutlu, ilk zamanlarda gece dörtte uykumdan armut diyerek uyandırmışlığı var hatırlarsınız belki yazmıştım buraya dabu aralar ayva seviyoruz, elma portakal rotasyona girdi karbon ayak izi beş milyon falan olabilir
Evet bize soruyodun yiyem mi diye jsjsbsvaysvAy evet sen başından beri minik tırtılım diyordun minnoşa, tam bir elma kurdu
Oğluşum menüsünde her gün iki çeşit meyve olduğu sürece mutlu, ilk zamanlarda gece dörtte uykumdan armut diyerek uyandırmışlığı var hatırlarsınız belki yazmıştım buraya dabu aralar ayva seviyoruz, elma portakal rotasyona girdi karbon ayak izi beş milyon falan olabilir
Canım benim de aynı ben de diyordum gaz herhalde ama aynı senin dediğin gibi tık tık tık ve hep aynı yerde hemen göbek deliğimin altında.ben de emin oldum senin sayende.bu arada benim de kedilerimden biri devamlı göbeğimle temas halinde olmayı seviyor.eskiden bu kadar yanaşmazdı herhalde o sesi daha iyi.dıyuyor.bizim kızın kankası belli olduAy teşekkür ederim duygulandım.Eşim geldi konuşmaya başladı 2-3 defa tık tık tık attı o o zaman maşaAllah oğlişe bizim kedi de öyle, eşim gelmeye yakın kapının önüne yatar, oda oğliş, çok güzel bakıyor maşaAllah benden merhametli, çok seviyor o nedenle eşimi. Dün dedim artık 2 oğlan da seni duyunca çıldırıyor işimiz var siz 3 erkekle he dedim kıskandım tabi ben nasıl bişi bilemediğim için öyle sanırım diyordum da kendi kendime gelin güvey mi oluyorum acaba da diyorum ilk gebelik olunca toyuz baya ya yüreğime su serptin mutlu oldum şuan Allah razı olsun
Bir oturuşta çok yiyorsun demek ki. Beni bıraksan ben de öyle yerim de ben çeşit çeşit yemek istiyorum, o yüzden azar azar ama sık yiyorumBen akşam yemeklerinden sonra taş gibi oluyorum patlamaya hazır bomba gibi bi tek ben mi böyleyim ya çok rahatsız oluyorum ama yemek istiyorum
Aslında günde 5 öğün falan yiyorum ama akşam yediklerim bi oturuyor taş kesiliyor karnım yarın daha az yemeyi deneyeyim bakalımBir oturuşta çok yiyorsun demek ki. Beni bıraksan ben de öyle yerim de ben çeşit çeşit yemek istiyorum, o yüzden azar azar ama sık yiyorum
Saat 6yı geçirince ben de çok taş gibi oluyorum. Akşam yemeğini erken yemeye dikkat ediyorum ve azar azar iki üç çeşit mutlaka oluyor. Kendime sınırsız yeme iznini sadece salata için verdim, zaten at gibi çiğne çiğne bir süre sonra insanın çenesi ağrıyor yemekten yorulup bırakıyosunBen akşam yemeklerinden sonra taş gibi oluyorum patlamaya hazır bomba gibi bi tek ben mi böyleyim ya çok rahatsız oluyorum ama yemek istiyorum
Tost, tost, tost ve deli gibi peynir yiyorum ben de karnimda tost ağacı çıkacak yakındaKurabiyelerim canınız şu aralar en çok ne istiyor? Malum en iştahı açık döneme geldik, anlatın da gülek.
Benim oğlan hamileligin başından beri elma ve fıstık üçgeninde. Bunlar hemen her gün yenecek, başından beri değişmedi. Yavrum çok ökolojik bir çocuk elmanın da sadece yaşadığım bölgeden gelen bir çeşidi var onu istiyor. Karbon ayak izi sıfır. Neyse bu elma ve fıstıktan dolayı kendisine hamileligin başından beri tıytıy diyorum
Ay evet peynir bende de var ama her hafta farklı bir çeşidini istiyorum, değişiklik önemliTost, tost, tost ve deli gibi peynir yiyorum ben de karnimda tost ağacı çıkacak yakında
Benim ilk üç ay sabah akşam öğünüm tosttu peynirleri bende de çeşitli tabi önceki iki gebeligimde de deli gibi şırdan yemiştim benAy evet peynir bende de var ama her hafta farklı bir çeşidini istiyorum, değişiklik önemli
Bu tostu da Burda sizden duyuyorum hep. Her tost kelimesini okuduğumda hmmm iyi giderdi diyorum sonra unutuyorum hiç yemedim daha
Tostu karabuğday ekmeğine yapıp yesen yersin aslında, kesin üşeniyosundurAy evet peynir bende de var ama her hafta farklı bir çeşidini istiyorum, değişiklik önemli
Bu tostu da Burda sizden duyuyorum hep. Her tost kelimesini okuduğumda hmmm iyi giderdi diyorum sonra unutuyorum hiç yemedim daha
1800 burası da canımKarusel canım Hakan Kalayciya randevu ücreti ne kadar olmuş ben ayrıntılı USG de Mete Sucu için Güzelyalıya 2000 peşin verdim.
Bu akşam kadayıf yaptım o bitsin ben de söz tekrar insan gibi yemeye başlayacağım kardeşlerimYok mu arttıran.. hadi birbirimize destek verelim ki son ay ağlayarak buraya cevap yazmaya çalışmayalım
Şey demiyor musun “yanına patates de kızartıyim mi annecim?”Benim oğlan da tostçu, olur olmadık vakitlerde tost istiyor yapıyorum, o yerken yutkuna yutkuna izliyorum. Bazen sonuna gelirken tabağa bırakırsa “yemicen mi annem” diyorum, “doydum” diyor. Aç köpek gibi kalan lokmayı yiyip nefsimi susturuyorum. Bazen de hepsini yiyor
Evet ben bunu normal sanıyodumTostu karabuğday ekmeğine yapıp yesen yersin aslında, kesin üşeniyosundur
Onu da yaptık geçen, bugün öğlen bi şey yemeyeceğim dedim, patates kızartması istedi beraber bi güzel yedikŞey demiyor musun “yanına patates de kızartıyim mi annecim?”
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?