2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

cerenay000 Ben normalde medicalpark’a gidiyorum, Hakan Kalaycı’ya detaylı için gideceğim. Ekstra giriş ücreti verecek miyim dedim sekreterine hayır hepsi bu dedi.
Hmm anladım cnm benim kötü anılarım malesef metro Hastanesi'nde yaşandı önünden bile gecemiyorum sağlıkla alalım bebislerimizi inşallah

Bende sendenim canım normalde canım daha fazla şey çekerdi hamile olduğumdan beri bişey çekmiyor zaten öyle herşeyi de yiyemiyorum midem bulanıyor ve zararliysa da çok tercih etmiyorum açıkçası ben o yüzden bence kilo alimim durdu fast food tüketmiyorum çok yağlı hamur işi falan tüketmiyorum kilo da alamıyorum doğal olarak

Renkli var kuzum yüzünün fotosunu da veriyor iki tane. Foto için mi vercen kız parayı

Merhaba kızlar, 2 gündür kalp ağrısı çekiyorum bugün 3. Gün biraz iyiyim doktora gittim müşahedede tuttular kan aldılar bişey çıkmadı mideden kaynaklı olabilir dediler ama 3 gündür bebeğimi hissetmiyorum korkuyorum normalde çok hareketli bu üç gündür 1-2 seyirme gibi hareket hissettim daha yok yarın doktora mı gideyim napayım bilmiyorum

Meine Sterne kuzum plasentanın önde olması konusunda dün doktorum sadece”sezaryen olursan kanaman normale göre biraz fazla olabilir” dedi. Biraz bakıyorum internetten. Riskli gebelik kategorisine girer, erken doğum olabilir falan diyor. Senin bildiklerin ne bu konuda

Hayir tatlım riskli gebelik değil, komplikasyon sayılmıyor. Arkada olması daha iyi ama önde olması da normal deniyor. Riskli olan aşağıda olup rahmi kapaması. Hatta şöyle söyleyeyim, doktorum bana bunu dememişti bile, o hep bahsettiğim pasaportta "plasentanin durumu" diye bir yer var, oraya "normal" yazmış ve VW (önduvar) diye kısaltmasini eklemiş. Risk olsa bir de riskli durumlar tabelası var, oraya girerdi.

Bizim durumda normal doğum daha elverişli deniyor, sezaryen olursa önce plasentaya ulaşılacagi için çok rahat değil doktor için diye okudum. Almanca sitelerden okudum bunları ve Türkçe sitelerde çok fazla deneyim görmedim ama Almanya'da takip ettigim forumlarda çok çok fazla kadın benim de öyle/ benim de öyleydi falan yazmışlar yani az rastlanan bir durum gibi gelmedi.
Şu var dikkat etmen gereken: kalabalık yerlere çok girme ve insanlarla çarpışmamaya çalış. Karna herhangi bir baskı, çarpma olursa doktora git çünkü ağrı olmasa dahi karından sonra direkt plasenta geldiği için yara almış olabilir hassasligindan dolayı deniyor.

Git tabi için rahat etsin. Ama çok telaslanma, arada hissedilmedigi oluyor gerçekten. Bir şey bulamadılarsa psikolojik olabilir mi acaba tatlım? Çok taktın da huzursuz oldun stres mi oldun ki?

Kızlar bişey sorcam burda genelde göbeğe yakın göbek deliğimin altında hissediyorum falan yazılıyor ya ben genelde daha aşağılarda kasığıma yakın hissediyorum hareketlerini nete de baktım 20inci hafta Olcam artık rahim göbek deliğine doğru çıkar falan yazıyor acaba benimki aşağıda mi korktum bende sizce bir problem mi bu benim gibi aşağılarda hisseden var mı

Ben de korur diye düşünmüştüm. Çünkü benim köpeğin atlama huyu var göbeğe onu yapıyor, nadirende olsa endişeleniyorum. Sağol canım ya iyi oldu bak

Bebeğin duruşuna mı bağlı acaba kuzum. Benim kafası aşağıda hamileliğin başından beri, tam göbek deliğimin altında yada solunda hissediyorum.

Ben de korur diye düşünmüştüm. Çünkü benim köpeğin atlama huyu var göbeğe onu yapıyor, nadirende olsa endişeleniyorum. Sağol canım ya iyi oldu bak
Rica ederim. O yastik durumu maaesef sadece bebek tekme attiginda hissedilmemesi olarak vuku buluyor....... Normalde bebegi amniyo sivisi cok iyi korudugu icin sikinti olmaz carpmalar deniyor ama karindan sonra gelen plasentanin oyle bir korunakli alani yok. Sikinti orada yani. Biraz dikkat edecegiz sadece o kadar^^

Göbek deliğimin altında da hissettiğim oluyor benim daha yeni yeni ama çoğunlukla kasığa yakın yerlerde hissediyorum. Geçen haftaya kadar hiç göbeğe yakın hissetmemiştim, 22. haftayı bitirdik. Benim plasentam aşağıdaydı geçen kontrolde yukarı çıkmış dendi, çarşamba günü detaylıda sorucam tekrar, yazarım buraya da ama endişelenecek bir şey olduğunu sanmıyorum

Kizlar rüya durumunuz nasil bu aralar? Ben bir hafta icinde iki kere dogum yaptigimi gördüm. Ilkinde pirt diye cikiveriyordu, hatta esim "bu niye bu kadar kolay oldu" diyordu. Dün gece ama hic uyumadim desem yeridir. Sürekli rüyalar gördüm. Ya tuvalete cikiyorum her gece oldugu gibi ellinci kere, gelip yatiyorum bölünür degil mi uyku? Yok cat baska bir yerde baska insanlarla dogum yapiyor oluyorum. Yani rüyalar hic bitmedi, sadece sekil degistirdi. Ama bebek hic cikmiyor, sadece dogumun ilk fazlarini gördüm, böyle regl agrisi tarzinda ama daha siddetli bir agrim var, ah of yapiyorum, etrafimda ya yasli insanlar ya da hemsireler var gelip gidiyor, kontrol ediyorlar falan. Bu kadar.

Cok derin de uyumadim maalesef, bebek de bütün gece ayaktaydi sürekli hissettim, cok huzursuzdu. Ben tam uyaninca rahat etti uyudu sanki.

Hamilelikte göğüs kafesinde ağrı çok oluyormuş ve genelde kalp ağrısıyla karıştırılıyormuş, sıklıkla rastlanan bir durum bildiğim kadarıyla ama bebek için bir doktora görün istersen için rahat etsin. Bize de haber ver

Uyurken ağrın sızın oluyor onu görüyorsun bence bebek temalı rüyalarımda genelde pıt diye doğurmuşum kucağıma vermişler olarak görüyom ben, hep bir şaşkınlık ve sevinç oluyor heheh. Ya da böyle ağrım sızım yok hastanedeyim bekliyoruz olarak görüyorum. Bende de hep yaşça benden büyük kadınlar ve hemşireler oluyor etrafımda, bu kısmı geleneksel ve evrensel kadın bilgeliği bence. Bilinç bunu alıyor ve rüyada sunuyor, ilginç.

Asıl eşim uykusunda konuştuğu için bebek temalı rüyaları çok eğlendiriyor, geçen sabah çatlatırken yakaladım sıpayı diye sayıklıyodu ne diyosun dedim, bebek karnını çatlatıyodu tuttum dedi devirdi götünü uyumaya devam etti. Çok güldüm

Kabus tarzi bir sey de degil allahtan, ama cok da gercekci yani gercekte de oyle olabilecek seyler gördüm bu gece hep. Yatiyorum sedyede, dogum sancilarim var yavastan ama cok degil, etrafta isi bilen insanlar var, kontrol ediyorlar, doguma hazirlaniyoruz. Bu kadar ama tüm gece de görülmez ki yav.

Neyse kabus görmekten iyidir.

Ya da bebegin karni CATLATMASINDAN. O neyse

sen çok bakıp izliyor musun okuyor musun bilmiyorum, ben doğumla ilgili hiçbir şeye özellikle bakmıyorum kendimi şartlamayayım kötü etkilenmeyeyim veya beklentiye girmeyeyim diye ama inanılmaz bir merak var tabi ki. o büyük merak rüya şeklinde vuku buluyor sanırım ben de haftada iki üç gece doğuruyorum temalı rüyalarımla onlaynım, kabusa çevirmedikçe sorun yok

Yok yav, hatta hic bakmiyorum diyebilirim. Kafam dogum konusunda nedense cok rahat, hatta bazen neden bu kadar rahatim lan ben falan diyorum. Hic korkum yok.
Ya ama sey olur mu sende, düsününce neredeyse 3 ay kaldi. Böyle bir cizzz hissi kalpte bunu fark edince :') Ben bazen hamilelik bitsin istemiyorum ya :')

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…