- 16 Nisan 2023
- 1.459
- 2.900
- 53
- 38
Hffddswryvc öldüm akşam akşam Allah canını almasınBenim oğlan da tostçu, olur olmadık vakitlerde tost istiyor yapıyorum, o yerken yutkuna yutkuna izliyorum. Bazen sonuna gelirken tabağa bırakırsa “yemicen mi annem” diyorum, “doydum” diyor. Aç köpek gibi kalan lokmayı yiyip nefsimi susturuyorum. Bazen de hepsini yiyor
Normal randevu mu 1800 canım beni aşıyor Güzelyalı da 735 veriyorum normal randevuya1800 burası da canım
Yok canım detaylı ultrasonun parası bu.Normal randevu mu 1800 canım beni aşıyor Güzelyalı da 735 veriyorum normal randevuya
Ben sabah kahvaltımı yaptım yumurta organik peynir yağ öğlen meyve yedim ağrım vardı yemek yapmadım yapanım olmayınca akşama melemen yaptım ama doymadım tabi üşendim başka bişi yapmadım gittim geldim bende meyve yedim açım tansiyon oynuyor bi ayran yaptım içtim şimdi yine meyve yiyorum ama yemek olsa ne yerdimBenim oglumda da benim gibi asssiriii mandalinaaa sevdasi olduben corona gecirmistim
Belki hatirlayan vardi ordan kaldi mandalina portakalilac icemeyince tabi . Sabahlari cok temiz kahvalti yapiyorum hep brokoli avacado yumurta bal peynir ve nar mandalina limon suyu sıkıp içiyorum. Oglen bazen asssiri cikolata sevdam geliyor yemekten sonra öğlen yemegim
Aksama gore daha agir oluyor genelde agir dedigim karbonhidrat burda devreye giriyor genelde2 tane soda var net her gun bir turk kahvesi yaninda kuru kayisi ya da kuru incir cunku tuvalete cikariyor bu aksamda krokan gibi ekmekleri kucuk kucuk kesip airfryer da kizartip salatanin icine koydum meksika fasulyesi falan vardi salataya da mayonez yemedigimiz icin yogurtla sarimsakla bi sos yaptim . Genelde boyle oluyor ve 8 den sonra bi tek su ya da bazen muzlu sut yapiyorum kendim o
Kaliyor ama her ogunde bi sebzeyi sokusturuyom mutlaka kabak fasulye vs vsbaya bi tarif verdim gibi oldu
Belki bi lokma peynir ve kucuk bi dilim ekmek yiyip yatarsan mideni bastirir hemBen sabah kahvaltımı yaptım yumurta organik peynir yağ öğlen meyve yedim ağrım vardı yemek yapmadım yapanım olmayınca akşama melemen yaptım ama doymadım tabi üşendim başka bişi yapmadım gittim geldim bende meyve yedim açım tansiyon oynuyor bi ayran yaptım içtim şimdi yine meyve yiyorum ama yemek olsa ne yerdim
Evet baş dönmesi miğde bulantısı vallah aynısı oluyor bide diyorlar dikkat et anam yemeyince bayılıyorum nerdeyse daha avuç kadar bi kaç aya vallahi gece uykudan uyanırım ben açlıktanBelki bi lokma peynir ve kucuk bi dilim ekmek yiyip yatarsan mideni bastirir hem
Tuzlu tansiyonda kendine gelebilir . Yemek yapmak gercekten cok zor benimde yapanim yok esim butun gun calisiyor ona da bi sey diyemiyorum aksam gelince uzuluyorum ama elimden geldigince yaoiyorum cunku ac kalinca basim donuyor benimde
Evet baş dönmesi miğde bulantısı vallah aynısı oluyor bide diyorlar dikkat et anam yemeyince bayılıyorum nerdeyse daha avuç kadar bi kaç aya vallahi gece uykudan uyanırım ben açlıktan
Şu yoğurt limon zeytinyağı tuz olayını salataya döküp yediğimden beri kendimden geçiyorum. Sevdiğim her şey içindeBenim oglumda da benim gibi asssiriii mandalinaaa sevdasi olduben corona gecirmistim
Belki hatirlayan vardi ordan kaldi mandalina portakalilac icemeyince tabi . Sabahlari cok temiz kahvalti yapiyorum hep brokoli avacado yumurta bal peynir ve nar mandalina limon suyu sıkıp içiyorum. Oglen bazen asssiri cikolata sevdam geliyor yemekten sonra öğlen yemegim
Aksama gore daha agir oluyor genelde agir dedigim karbonhidrat burda devreye giriyor genelde2 tane soda var net her gun bir turk kahvesi yaninda kuru kayisi ya da kuru incir cunku tuvalete cikariyor bu aksamda krokan gibi ekmekleri kucuk kucuk kesip airfryer da kizartip salatanin icine koydum meksika fasulyesi falan vardi salataya da mayonez yemedigimiz icin yogurtla sarimsakla bi sos yaptim . Genelde boyle oluyor ve 8 den sonra bi tek su ya da bazen muzlu sut yapiyorum kendim o
Kaliyor ama her ogunde bi sebzeyi sokusturuyom mutlaka kabak fasulye vs vsbaya bi tarif verdim gibi oldu
Aynen valla eksi eksiŞu yoğurt limon zeytinyağı tuz olayını salataya döküp yediğimden beri kendimden geçiyorum. Sevdiğim her şey içinde
Of bayılırım ya kokuşmuş şeylere. İyi fikir valla yarın onu da koyucamAynen valla eksi eksisarimsakta koy tiksinmezsen cok lezzetli oluyor
Ben hamur işi bağımlısı olduumm resmen ama sıcak olcak üşenmeyip yapıyorum sıcak sıcak 2tane yiyorum oladar sabahları kaşarlı poğaça yada kıymalı kol böreği en çok canım çeken bunlar 2hafta sulu salçalı makarnaya takmıştık turşuyla bıraktır yararlı şey sevmiyoruz şimdidenKurabiyelerim canınız şu aralar en çok ne istiyor? Malum en iştahı açık döneme geldik, anlatın da gülek.
Benim oğlan hamileligin başından beri elma ve fıstık üçgeninde. Bunlar hemen her gün yenecek, başından beri değişmedi. Yavrum çok ökolojik bir çocuk elmanın da sadece yaşadığım bölgeden gelen bir çeşidi var onu istiyor. Karbon ayak izi sıfır. Neyse bu elma ve fıstıktan dolayı kendisine hamileligin başından beri tıytıy diyorum
Bende tam tersi üstümde bi ağırlık var gibi aniden çöküyor bazen olmuyor günüm günümü tutmuyor göbüş çok tatlı ya hamileliğin en güzel hali22. Haftamdayim tam. 63 kiloydum 4 araliktaama karnim
Aksamlari tas gibi sanki 80-90 varmisim gibi hissediyorum . Ama cok yuruyus yapiyom sizde de tuhaf bi enerji var mi benim
Afedersin popm koltuga degmiyor aksam bile kurtlu gibi geziyom evde
Eki Görüntüle 3349288
Canım benim doktorumda renkli görüntü yok hep siyah beyaz kalitesi de aşırı iyi değil. Bu da mı siyah beyazdı? Ben sırf foto için istiyorum malum o zaman belki sadece devlette yaptırırım. Aşırı çok görüntü farketmiyorsa bu kadar para vermeye gerek yok gibi geldiKızlar okan beyin yada kendi doktorunuzun 15 dk daha fazla baktığını düşününcihazın görüntüleri aynı. Yani ben belki daha net görürüm falan diye düşündüm ama tabi biz işin civcivli kısmını düşünüyoruz hep bebeğimizi net görelim diye İki tane renkli foto verdi. İki tane imzalı kağıt. Mail adresime atacakmış ultrason fotolarını . plasentam önde olduğu için yüzü net değildi. 15 dk sıra bekledim. Park yeri bulamadık erken gitmenizi tavsiye ederim. Eşimi de aldılar o da izledi. Sorularımı detaylıca yanıtladı. Öyle @tuver @gezginimsi lishna
Akşamda belli bir saatten sonra deli gibi acıkıyoruzAy hayırlısı. Belki biz zayıflarken bebiş kilo alır yediklerimiz sağlıklı ve düzenli öpünlerle birlikte. Ben akşam yememeye başladım. Daha doğrusu akşam yemeğinden sonra atıştırmalık tüketmemeye. Yatmadan önce sağlıklı da olsa ne yense kilo yapıyo. Bu aydan sonra abur cubur olayını da azaltacağım. Her gün mutlaka 1 tane çikolata yiyorum mesela. Belki haftada 1-2 ye düşürüüm çook canım çekerse. Onun dışında da başka abur cuburum yok gerçi. Akşamları film izlerken falan kabak çekirdeği tüketiyordum bebişe fayda olsun diye, belki onu da gündüz ara öğün olarak tüketirim.
9. ayında olanlara baktım da bir kaç kişi 9. ayında yalnızca 4-5 kilo almış şaşırdım. Üstelik bebişleri 3 kilo falan. Gayet sağlıklılar. Demekki kendileri vermiş bebeğe yaramış kilolar.
Evet canım emzirirken sarf ettiğimiz eforla veririz fazlasını da inşallahben de tüp bebek tedavisiyle hamile kaldım 2 senedir uğraşıyoduk gerçekten çok şişiriyor insanı o ilaçlarevet iyi bir motive olmuş senin için inşallah böyle devam eder alırsak da artık napalım veririz ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?