2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hffddswryvc öldüm akşam akşam Allah canını almasın

Benim oglumda da benim gibi asssiriii mandalinaaa sevdasi oldu ben corona gecirmistim
Belki hatirlayan vardi ordan kaldi mandalina portakal ilac icemeyince tabi . Sabahlari cok temiz kahvalti yapiyorum hep brokoli avacado yumurta bal peynir ve nar mandalina limon suyu sıkıp içiyorum. Oglen bazen asssiri cikolata sevdam geliyor yemekten sonra öğlen yemegim
Aksama gore daha agir oluyor genelde agir dedigim karbonhidrat burda devreye giriyor genelde 2 tane soda var net her gun bir turk kahvesi yaninda kuru kayisi ya da kuru incir cunku tuvalete cikariyor bu aksamda krokan gibi ekmekleri kucuk kucuk kesip airfryer da kizartip salatanin icine koydum meksika fasulyesi falan vardi salataya da mayonez yemedigimiz icin yogurtla sarimsakla bi sos yaptim . Genelde boyle oluyor ve 8 den sonra bi tek su ya da bazen muzlu sut yapiyorum kendim o
Kaliyor ama her ogunde bi sebzeyi sokusturuyom mutlaka kabak fasulye vs vs baya bi tarif verdim gibi oldu

22. Haftamdayim tam. 63 kiloydum 4 aralikta ama karnim
Aksamlari tas gibi sanki 80-90 varmisim gibi hissediyorum . Ama cok yuruyus yapiyom sizde de tuhaf bi enerji var mi benim
Afedersin popm koltuga degmiyor aksam bile kurtlu gibi geziyom evde

Eklentiler

• 9DF667B0-A7D7-447F-93C9-ECBA3A7E08A0.webp
    17,7 KB · Görüntüleme: 63
cerenay000 Ben normalde medicalpark’a gidiyorum, Hakan Kalaycı’ya detaylı için gideceğim. Ekstra giriş ücreti verecek miyim dedim sekreterine hayır hepsi bu dedi.

Ben sabah kahvaltımı yaptım yumurta organik peynir yağ öğlen meyve yedim ağrım vardı yemek yapmadım yapanım olmayınca akşama melemen yaptım ama doymadım tabi üşendim başka bişi yapmadım gittim geldim bende meyve yedim açım tansiyon oynuyor bi ayran yaptım içtim şimdi yine meyve yiyorum ama yemek olsa ne yerdim

Belki bi lokma peynir ve kucuk bi dilim ekmek yiyip yatarsan mideni bastirir hem
Tuzlu tansiyonda kendine gelebilir . Yemek yapmak gercekten cok zor benimde yapanim yok esim butun gun calisiyor ona da bi sey diyemiyorum aksam gelince uzuluyorum ama elimden geldigince yaoiyorum cunku ac kalinca basim donuyor benimde

Evet baş dönmesi miğde bulantısı vallah aynısı oluyor bide diyorlar dikkat et anam yemeyince bayılıyorum nerdeyse daha avuç kadar bi kaç aya vallahi gece uykudan uyanırım ben açlıktan

Beni oyle cok zorlamiyor ama uzun sure ac kalirsam duzenin disinda yemek saati arasi uzarsa ya da ara ogun kacirirsam o zaman bi basim donuyo bu arada disarda cantama hep kuru meyve badem ceviz bi sey atiyorum. Yolda falan basim donecek gibi olursa diye henuz basima gelmedi cok sukur oglumda alisti galiba durtuyor direk yemek zamani geldi der gibi
Evet baş dönmesi miğde bulantısı vallah aynısı oluyor bide diyorlar dikkat et anam yemeyince bayılıyorum nerdeyse daha avuç kadar bi kaç aya vallahi gece uykudan uyanırım ben açlıktan

Şu yoğurt limon zeytinyağı tuz olayını salataya döküp yediğimden beri kendimden geçiyorum. Sevdiğim her şey içinde

Ben hamur işi bağımlısı olduumm resmen ama sıcak olcak üşenmeyip yapıyorum sıcak sıcak 2tane yiyorum oladar sabahları kaşarlı poğaça yada kıymalı kol böreği en çok canım çeken bunlar 2hafta sulu salçalı makarnaya takmıştık turşuyla bıraktır yararlı şey sevmiyoruz şimdiden

Bende tam tersi üstümde bi ağırlık var gibi aniden çöküyor bazen olmuyor günüm günümü tutmuyor göbüş çok tatlı ya hamileliğin en güzel hali

Canım benim doktorumda renkli görüntü yok hep siyah beyaz kalitesi de aşırı iyi değil. Bu da mı siyah beyazdı? Ben sırf foto için istiyorum malum o zaman belki sadece devlette yaptırırım. Aşırı çok görüntü farketmiyorsa bu kadar para vermeye gerek yok gibi geldi

Kızlar benim canımın öyle şunu istiyor dediği bişey olmuyor pek. Hatta 3 ana öğün sonrası ara pek yiyemiyorum. Meyve yiyemediğim zamanlar var, normalde de pek yemem zaten sırf bebek için zorluyorum. Çocik inş fitaminlerini alıyordur. Ben hamile değil miyim acaba

Akşamda belli bir saatten sonra deli gibi acıkıyoruz ama alışkanlıkla alakalı ta acıksakta su içer kandırabiliriz çok sağlıksız olmasa da bende gece illa ki yoğurt meyve veya kuru yemiş yiyiyorum maalesef.

Maşallah çok iyi bizde öyle oluruz inşallah

Evet canım emzirirken sarf ettiğimiz eforla veririz fazlasını da inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…