2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bak işte ben de öyleyim ve bu rahat olma halinden çok memnunum ama bilinçaltı tuhaf çalışıyor, zaman yaklaştıkça bence bu tarz rüyaları daha çok görücez gibi heheh

Ya bişiy diycem BEN DE! Çok sevdim hamileliği, biraz daha uzun olabilirmiş yani hiç söylenmezdim ve mutlu mutlu takılırdım. Bunu ne zaman birilerine söylesem çünkü daha ortasındasın bir de son iki ay konuşalım diyorlar amaaaaaaann ne derlerse desinler bana ne çok güzel işte ve bir yanım bitmesini istemiyor. Gerçi oğlumu kucaklayınca da başka türlü güzel olucak biliyorum

Dünden beri benimki de sol kasığımın orda kıpırdıyor ufacık yere nasıl sıkıştın diyorum atıp duruyor orda ama sorun değildir bence kocaman olduğunda bile aşağıda hissettiğimiz günler olacak

Gece çişin çok geliyor mu? Saçma sapan rüyaları ben hep çişim çok gelmiş uykumda tutmuşsam görüyorum

Geçen hafta gördüğüm rüya; Doğum zamanım gelmiş. Normal doğurmadım bir türlü. Beni sezaryena aldılar. Bebeği çıkardılar dikişimi atıp odama gönderdiler. Yürürüyerek odama gittim. Beş dk sonra bir geldi. Sizi ameliyathaneye alalım diğer bebeğinizin de doğum zamanı geldi dedi. Tekrar dikişleri açıp onu da aldılar. Hayır olsun

Ben de hamileliği çoook sevdim ama bebişimi de çok özlüyorum. Zaman gelse doğsa sevsem diye dört gözle bekliyorum bi yandan yaşım biraz daha genç olsa bir kaç tane daha doğurmak isterdim ama güzel duygular çünkü

Aa yaşım genç olsa ne daha 27. 40a kadar yolu var boşver

Ay bende öyle bekliyorum zamanda geçmiyor o yüzden

Ben de aynı duyguyla Güzelyalı ya gitmek istemiyorum tabii benimki hamilelik sayılmaz kimyasaldı ama yine de üzülmüştüm, şubat annelerine baktım geçen biri benle aynıydı 30 haftalık olmuş ben de öyle olacaktım falan diye bi duygulandım. Anlıyorum seni

Çiş diyince aklıma geldi, ben üç dört gündür gece 10 itibariyle sıvı alımını kestim bir tek yatmadan çeyrek bardak suyla magnezyum içiyorum valla biraz susuz kalıyorum ama çişe kalkmadan geçiyor geceler ha. Köpüş gece eve işiyor diye ona bu tarifeyi uygulamıştım işe yarayınca kendime de uyguladım

Ben kasıklarımdan tekme yiyiroum çoğu zaman Salı günü hastaneye gidicem bende çok merak ediyorum aile hekimine sordum normal dedi yarın 20 haftalığım tam

Ben de çok aşağıda hissediyorum kasıklarimin orda. Plasenta hala aşağıda idi son kontrolde.

Hanımlar dün gece hiç uyuyamadım bebiş maşallah kıpır kıpırdı nereye hangi tarafa uzansam bilemedim sola uzansam buraya uzanma der gibi vuruyordu karmaşık bi gece karnımda kendini taş gibi yapıyordu yatamadım sabahta uyanamadım

Ben de çok aşağıda hissediyorum kasıklarimin orda. Plasenta hala aşağıda idi son kontrolde.
Aaaa bende Salı günü gidicem bakim yukarı çıkmış mı doktorun hiç ne dedi canım aynı yerdemi yoksa iniyor mu

Ben hareketleri göbek hizasında hissediyorum artık hep. Aşağılardaki hareketi hissetmiyorum ama bi anda tuvaletim geliyo ordan anlıyorum oralarda kıpırdadığını. Öyle ki mesela o an gitmesem tuvalete, 5 dk sonra hiç sıkışmamışım gibi oluyo. Bi de gece su içmemden bağımsız olarak eğer yukarılarda hareket hissettiysem gece tuvalete kalkmıyorum
20+0da böyleyiz yani bakalım

Aaaa bende Salı günü gidicem bakim yukarı çıkmış mı doktorun hiç ne dedi canım aynı yerdemi yoksa iniyor mu
10 gün önce gittim hala aşağıda dedi. Ama şuan bi önemi yok 20. Haftalardan sonra çıkması lazım dedi. Vajinal de bakmamız gerekir dedi. Şuan gribal enfeksiyon geçiriyorum çok kötü öksürük var inşallah herşey yoluna girer

Çok geçmiş olsun. Eğer doktorun yasaklamadıysa taze zencefil çayı bana çok iyi geldi 3-4 güne toparladım başka bir şey içmeden

Çok geçmiş olsun. Eğer doktorun yasaklamadıysa taze zencefil çayı bana çok iyi geldi 3-4 güne toparladım başka bir şey içmeden
Çok teşekkür ederim. Aile hekimi c gategorisi öksürük şurubu yazdı ama kullanmadim 3 gündür parol ve limonlu ballı çayla filan idare ediyorum ama iyileşme belirtisi yok ateş ve sıtma başladı şimdi de☹

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…