- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Bak işte ben de öyleyim ve bu rahat olma halinden çok memnunum ama bilinçaltı tuhaf çalışıyor, zaman yaklaştıkça bence bu tarz rüyaları daha çok görücez gibi hehehYok yav, hatta hic bakmiyorum diyebilirim. Kafam dogum konusunda nedense cok rahat, hatta bazen neden bu kadar rahatim lan ben falan diyorum. Hic korkum yok.
Ya ama sey olur mu sende, düsününce neredeyse 3 ay kaldi. Böyle bir cizzz hissi kalpte bunu fark edince :') Ben bazen hamilelik bitsin istemiyorum ya :')
Dünden beri benimki de sol kasığımın orda kıpırdıyor ufacık yere nasıl sıkıştın diyorum atıp duruyor orda ama sorun değildir bence kocaman olduğunda bile aşağıda hissettiğimiz günler olacakKızlar bişey sorcam burda genelde göbeğe yakın göbek deliğimin altında hissediyorum falan yazılıyor ya ben genelde daha aşağılarda kasığıma yakın hissediyorum hareketlerini nete de baktım 20inci hafta Olcam artık rahim göbek deliğine doğru çıkar falan yazıyor acaba benimki aşağıda mi korktum bende sizce bir problem mi bu benim gibi aşağılarda hisseden var mı
Gece çişin çok geliyor mu? Saçma sapan rüyaları ben hep çişim çok gelmiş uykumda tutmuşsam görüyorumKabus tarzi bir sey de degil allahtan, ama cok da gercekci yani gercekte de oyle olabilecek seyler gördüm bu gece hep. Yatiyorum sedyede, dogum sancilarim var yavastan ama cok degil, etrafta isi bilen insanlar var, kontrol ediyorlar, doguma hazirlaniyoruz. Bu kadar ama tüm gece de görülmez ki yav.
Neyse kabus görmekten iyidir.
Ya da bebegin karni CATLATMASINDAN. O neyse
Geçen hafta gördüğüm rüya; Doğum zamanım gelmiş. Normal doğurmadım bir türlü. Beni sezaryena aldılar. Bebeği çıkardılar dikişimi atıp odama gönderdiler. Yürürüyerek odama gittim. Beş dk sonra bir geldi. Sizi ameliyathaneye alalım diğer bebeğinizin de doğum zamanı geldi dedi. Tekrar dikişleri açıp onu da aldılar. Hayır olsunKizlar rüya durumunuz nasil bu aralar? Ben bir hafta icinde iki kere dogum yaptigimi gördüm. Ilkinde pirt diye cikiveriyordu, hatta esim "bu niye bu kadar kolay oldu" diyordu. Dün gece ama hic uyumadim desem yeridir. Sürekli rüyalar gördüm. Ya tuvalete cikiyorum her gece oldugu gibi ellinci kere, gelip yatiyorum bölünür degil mi uyku? Yok cat baska bir yerde baska insanlarla dogum yapiyor oluyorum. Yani rüyalar hic bitmedi, sadece sekil degistirdi. Ama bebek hic cikmiyor, sadece dogumun ilk fazlarini gördüm, böyle regl agrisi tarzinda ama daha siddetli bir agrim var, ah of yapiyorum, etrafimda ya yasli insanlar ya da hemsireler var gelip gidiyor, kontrol ediyorlar falan. Bu kadar.
Cok derin de uyumadim maalesef, bebek de bütün gece ayaktaydi sürekli hissettim, cok huzursuzdu. Ben tam uyaninca rahat etti uyudu sanki.
Ben de hamileliği çoook sevdim ama bebişimi de çok özlüyorum. Zaman gelse doğsa sevsem diye dört gözle bekliyorum bi yandanBak işte ben de öyleyim ve bu rahat olma halinden çok memnunum ama bilinçaltı tuhaf çalışıyor, zaman yaklaştıkça bence bu tarz rüyaları daha çok görücez gibi heheh
Ya bişiy diycem BEN DE! Çok sevdim hamileliği, biraz daha uzun olabilirmiş yani hiç söylenmezdim ve mutlu mutlu takılırdım. Bunu ne zaman birilerine söylesem çünkü daha ortasındasın bir de son iki ay konuşalım diyorlaramaaaaaaann ne derlerse desinler bana ne çok güzel işte ve bir yanım bitmesini istemiyor. Gerçi oğlumu kucaklayınca da başka türlü güzel olucak biliyorum
Aa yaşım genç olsa ne daha 27. 40a kadar yolu var boşverBen de hamileliği çoook sevdim ama bebişimi de çok özlüyorum. Zaman gelse doğsa sevsem diye dört gözle bekliyorum bi yandanyaşım biraz daha genç olsa bir kaç tane daha doğurmak isterdim ama güzel duygular çünkü
Ay bende öyle bekliyorum zamanda geçmiyor o yüzdenBen de hamileliği çoook sevdim ama bebişimi de çok özlüyorum. Zaman gelse doğsa sevsem diye dört gözle bekliyorum bi yandanyaşım biraz daha genç olsa bir kaç tane daha doğurmak isterdim ama güzel duygular çünkü
Evet canımOrası metro hastanesi miydi canım?
Hem de nasil ama hep öyle hamileligin başından beri alistim kalkmayaGece çişin çok geliyor mu? Saçma sapan rüyaları ben hep çişim çok gelmiş uykumda tutmuşsam görüyorum
Ben de aynı duyguyla Güzelyalı ya gitmek istemiyorum tabii benimki hamilelik sayılmaz kimyasaldı ama yine de üzülmüştüm, şubat annelerine baktım geçen biri benle aynıydı 30 haftalık olmuş ben de öyle olacaktım falan diye bi duygulandım. Anlıyorum seniEvet canım
Bebek daha ağır olduğu için daha çok baskı yapıyordur o da rüyana vuruyordurHem de nasil ama hep öyle hamileligin başından beri alistim kalkmaya
Ben kasıklarımdan tekme yiyiroum çoğu zaman Salı günü hastaneye gidicem bende çok merak ediyorum aile hekimine sordum normal dedi yarın 20 haftalığım tamKızlar bişey sorcam burda genelde göbeğe yakın göbek deliğimin altında hissediyorum falan yazılıyor ya ben genelde daha aşağılarda kasığıma yakın hissediyorum hareketlerini nete de baktım 20inci hafta Olcam artık rahim göbek deliğine doğru çıkar falan yazıyor acaba benimki aşağıda mi korktum bende sizce bir problem mi bu benim gibi aşağılarda hisseden var mı
Ben de çok aşağıda hissediyorum kasıklarimin orda. Plasenta hala aşağıda idi son kontrolde.Kızlar bişey sorcam burda genelde göbeğe yakın göbek deliğimin altında hissediyorum falan yazılıyor ya ben genelde daha aşağılarda kasığıma yakın hissediyorum hareketlerini nete de baktım 20inci hafta Olcam artık rahim göbek deliğine doğru çıkar falan yazıyor acaba benimki aşağıda mi korktum bende sizce bir problem mi bu benim gibi aşağılarda hisseden var mı
Aaaa bende Salı günü gidicem bakim yukarı çıkmış mı doktorun hiç ne dedi canım aynı yerdemi yoksa iniyor muBen de çok aşağıda hissediyorum kasıklarimin orda. Plasenta hala aşağıda idi son kontrolde.
10 gün önce gittim hala aşağıda dedi. Ama şuan bi önemi yok 20. Haftalardan sonra çıkması lazım dedi. Vajinal de bakmamız gerekir dedi. Şuan gribal enfeksiyon geçiriyorum çok kötü öksürük var inşallah herşey yoluna girerAaaa bende Salı günü gidicem bakim yukarı çıkmış mı doktorun hiç ne dedi canım aynı yerdemi yoksa iniyor mu
Çok geçmiş olsun. Eğer doktorun yasaklamadıysa taze zencefil çayı bana çok iyi geldi 3-4 güne toparladım başka bir şey içmeden10 gün önce gittim hala aşağıda dedi. Ama şuan bi önemi yok 20. Haftalardan sonra çıkması lazım dedi. Vajinal de bakmamız gerekir dedi. Şuan gribal enfeksiyon geçiriyorum çok kötü öksürük var inşallah herşey yoluna girer
Çok teşekkür ederim. Aile hekimi c gategorisi öksürük şurubu yazdı ama kullanmadim 3 gündür parol ve limonlu ballı çayla filan idare ediyorum ama iyileşme belirtisi yok ateş ve sıtma başladı şimdi de☹Çok geçmiş olsun. Eğer doktorun yasaklamadıysa taze zencefil çayı bana çok iyi geldi 3-4 güne toparladım başka bir şey içmeden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?