2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Hamileliği bende çok sevdim, özellikle buraları. Hem bir risk yok hem bebek çok hareketli, bir iletişim var. Bazen benim sesime, hissettiklerime tepki veriyor. Çok güzel Ben özlerim hamileliği diye düşünüyorum. Bebeğe de otomarik bedenim bakıyor, kolaymış Ben bi sürü kitap alıp daha sayfa çevirmediö, kafam da düzgün çalışmıyor. Doğuma da kafa yormadım, normal olsun istiyorum o kadar ama sezeryana karşı değilim. İlk defa aysonunda doktoruma sorcam bayrama denk geldiği için.

Daha sık rüya görmek de hamilelikte yaygın bir şey.

Selam kızlar kız bir gün girmedim ne kadar çok sayfa olmuş üşenmedim okudum fotoğraf paylaşanlar bana yine ışık oldu acaba bu haftalarda karın nasıl diye bakmıştım bugün yine iyi oldu görmem maşaAllah Rabbim bebikleri korusun hepimizin bu iştah açılma mevzusundan muzdaribim bende maalesef bilenler vardır diyetisyene gidiyordum totalde 4 kilo verdim 1 ini geri aldım ve artık almaya başlayacaksın dedi de nasıl alacam bilmiyorum delirmiş gibi oluyorum resmen bu nedir arkadaş. Eşim milli takım antrenörü bu hafta avrupa şampiyonası var sağolsun hamiş olduğum için aynı şehirde olmamıza rağmen bana jest yaptılar perşembeye kadar otelde kalacağım da işte nasıl olcak yemekleri güzel eşimde otele girmeden uyarıyor bak o kadar cefa çektin az az ye kuzum diyor ay bi gülme aldı beni de açmıyım ben dedim evet diyor bide artık adam beni nasıl ne hallerde gördüyse verdiğin 4 kiloyu şu 3-5 günde alırsan üzülürsün dedi de alacam sanki hakim olamıyorum diyetisyen ağzıma tükürecek ona da ayrı hesap vercem. Ama takamam modundayım. Ya ben hamileyken herşeyi yicektim güya kimse bana bunlardan bahsetmemişti yok şeker yok tansiyon yok kilo bu ne be buaaaaldım gözü gönlünüz açılsın diye bende Antalya dan sizlere foto atayım bari belki böyle nefes alırsınız

Eklentiler

• IMG_4655.webp
    47,2 KB · Görüntüleme: 41
Bana göre ilk aylar cok kötü gecti, yani nasil anlatsam icimde o huzur ve pozitiflik niyeyse hep vardi ama cok bilinmez bir dönem ve dönüm noktasi sayiliyor ya. Cok zordu benim icin, iki kaybim oldugundan da korkuluydum icten ice. Sonra 14.-15. haftadan sonra bir atak geldi. Sanki tüm zorluklara ragmen hayat daha da guzellesti, pozitiflesti. Ilk hareketler, ilk esyalari alma, bunlar cok guzel seyler. Ben de özlerim, kim bilir belki bir kez daha kismet olur yasamak ama ben tüm komplikasyonlara ragmen guzel gecirdigimi düsünüyorum, o yuzden keskem olmayacak sanki.
Ben de normal olsun istiyorum cok, zaten Almanya'da secme sansin da yok seve seve normal demek daha iyi eheheh Baska care yoksa sezaryene dönülüyor. Tibba da güveni hep tam olmus bir insanimdir o yuzden de rahatim galiba. Dohtorlara güveniyürüm nolacah yaaah tribindeyim.

Evet artan progesteron hormonundan olurmus. Valla kötü bir rüya görmedim, hatta cok sakindim sadece sancilarim vardi, öyle dogurmayi bekliyordum ama daha vakti gelmemisti, ama bes farkli rüya gördüysem besinde de böyleydi. Cok enteresan her sey eehe.

Evet canım ya anılar insana kendini kötü hissettiriyor metro da doğan bebeğimin 12 Aralık ölüm yıldönümü rabbim kayiplarimzii cennette kavuştursun inşallah Güzelyalı da da bir tane kimyasal gebelik bir tane de 9. Hafta kalbi durdu bebeğimin kürtaj oldum ocakta transferim tutmuştu Eylül de doğum yapmış olacaktım yaşasaydı inşallah bu minnoslari sagsalim alırız ben inanıyorum karnımızda ki bebisler buraya gelecek

Amin inşallah Bebeğin doğduktan sonra mı öldü orada Yazmak istemezsen görmezden gelebilirsin merak ettim sordum canım

Ay kızlar sabahtan beri temizlik yapıyoruz eşimle. Ev artık o kadar leşti ki, toz evdik resmen. Şu temizliğin en sevmediğim yanı bu "toz". Nefret ediyorum toz almaktan. Siliyorum 5 dk sonra yine tozlanıyor kafayı yicem. O yüzden kesinlikle hava temizleyicisi alacağım iyi bir şey koydum kafaya. Bir de ana caddeye yakın sayılırız. Normal toz da değil. Sim siyahh.

Tası tarağı toplayıp şehirden uzaklaşma düşüncesi geliyo böyle anlarda resmen.

Bir de bizim ardiye, çamaşır - ütü odası gibi kullandığımız bir odamız bulunuyor. Allahım bugün 7 büyük çöp poşeti çıkarttık evden o odadan. Resmen terapi almış gibi oldum. Nasıl bir rahatlama geldi. Artık olabildiğince azamaya çalışıyorum eşyayı, ıvırı zıvırı.

Hem bebiş için de alan açmamız gerekiyor. Yavaş yavaş başladık bakalım evi düzenleyip gereksiz ya da uzun zamandır kullanmadığımız şeyleri atmaya. Gerçekten az eşya = kafa rahatlığı.

Bu arada ağrım oluştu akşam üstü, sanırım çok fazla eğildim kalktım iş yaptım diye oldu. Ayaklarımı uzattım oturuyorum şimdi.

Amin inşallah Bebeğin doğduktan sonra mı öldü orada Yazmak istemezsen görmezden gelebilirsin merak ettim sordum canım
Evet canım zamanında doğdu karnimda çok saglikliydi ama doğduktan sonra nefes alamamış yoğun bakıma aldılar 18 Ekim 2020 de doğdu 55 gün yoğun bakımda kaldı canım böbrekleri ciğerleri kanıyordu 12 Aralık 2020 de karaciğer depo hastalığı dediler vefatına covide denk geldiğinden ailemle gömdük mezarlığa sokağa çıkma yasağı vardı o zamanlar bebeğim yoğun bakimdayken eşim de covidden yoğun bakıma düştü 11 gün kaldı o da 22 kg vermişti eşim yoğun bakımdan çıktıktan bir süre sonra Alin i kaybettik yolu açık olsun kuzumun onun adına sık sık lösev e bağışta bulunuyoruz hasta çocuklar yaşasın bir katkımız olsun diye

Yarın 20 haftalık oluyorum hayırlısı ile Salı günü de gidicem bakalım inşallah düzelir alttan mı muayene etmesi lazım benim karından gördü söyledi

Ay kıyamam çok geçmiş olsun bende geçirdim hapşırık öksürük Allah şifa versin

Yarın 20 haftalık oluyorum hayırlısı ile Salı günü de gidicem bakalım inşallah düzelir alttan mı muayene etmesi lazım benim karından gördü söyledi
Ay artık cinsiyetini de öğrenmiş olacaksın hayırlısıyla

Selam kızlar 35 sayfa birikmiş okuyamadım umarım iyisinizdir ben memleketim Konya ya geldim bir haftadır o kadar rahatım ki evde yalnız oturmaktanmış tüm derdim sagolsun annem canım ne isterse yapiyor beraber yiyip sohbet ediyoruz bebişte hissetmiş gibi sürekli hareket ediyor.. giderken çok üzülcem biliyorum ama buraya hamile son gelişim bi dahakine bebişle insaallah

Benim de sata göre 21 usg ye göre 20 haftalik bugün. Karından bakıp söyledi 20. Haftalardan sonra hala aşağıda olursa o zaman vajinal bakmak gerekebilir dedi. Inşallah sağ salim kucagimiza alalım hepimiz

Allah hayrınızı kabul etsin, okurken kötü oldum ne diyeceğimi bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…