2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Mete sucu kadar sorumsuz ve kötü bir doktor görmedim siz memnun musunuz
Benim doktorum Önder Başeğmez canım Mete Sucu ayrıntılı USG baktı on dk kadar tanımıyorum kendisini bebeğim için iyi şeyler söyledi çok şükür sen neden memnun kalmadin canım

Başın sağolsun canım. Allah yeni bebeğine sağlıklı uzun ömür versin

Benim doktorum Önder Başeğmez canım Mete Sucu ayrıntılı USG baktı on dk kadar tanımıyorum kendisini bebeğim için iyi şeyler söyledi çok şükür sen neden memnun kalmadin canım
Kayınvalidemin (komşumuz olurlardı ayrıca)doğumunu sezeryan yapmıştı kendisi yanlış damarı kesmişti ve kaybettik aradan çok geçmeden mete sucuyu buradan yolladılar başka bir yere tayin ettiler ben iyi bir doktor olduğunu düşünmüyorum insan şaşar beşer olabilir ama bir doktorun böyle bir hata yapabilmesi kabul edilebilir birşey değil bir bebek 10 yaşındaki ikiz çocuklar 14 yaşındaki bir çocuk annesiz kaldı ve öyle büyümek zorunda kaldı

Ceza almadı mı, nasıl almadı?

Ceza almadı mı, nasıl almadı?
Kayınvalidem doğum yaptıktan 1 hafta 10 gün sonra vefat etti bu doktor müsveddesi kaçtı o süreç içerisinde sonra herkes kendi derdine düştü bir yaşam savaşı 3 çocukla gece vardiyasında çalışmak zorunda olan kayinbabam gece işten gelip soba tüttü mü söndü mü çocuklar iyi mi çok şikayette bulundu ama kimse yardımcı olmadı sonuç hüsran

Ne bileyim şöyle yakılıklı güzel fotosu olsın istedim ama böyle olunca vermeye de bilirim
Açıkçası bebek doğmadan söylediği şeylerin doğruluğunu da bilemem o yüzden çok iyiydi memnun kaldım veya kötü diyemem. Çok kısa sürdü en fazla 30dk. Daha uzun sürer diye bekliyorduk. Böyle olacağını bilseydim tüm hastanelerde ücretsiz yaptırabiliyordum oralara giderdim. Bu işin kıstası ne onu da bilmiyorum … Ama eşim çıkar çıkmaz ilk defa kazıklandığımı hissettim dedi onu söyleyebilirim

Allah Allah nasıl iş ya. Peki damar derken neyi yanlış kesmiş yani tam olarak ve siz o yanlışlığı nasıl öğrendiniz?

Allah Allah nasıl iş ya. Peki damar derken neyi yanlış kesmiş yani tam olarak ve siz o yanlışlığı nasıl öğrendiniz?
O zamanlar küçüktüm ben bilmiyorum ne damarı olduğunu ama başka bir kapsamlı hastaneye sevk edilmişti oradaki doktorlar ölüm raporunu yazarken söylemişler yani zaten çok yakın arkadaştık eşimlerle ailelerimiz de yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmezdi o yüzden biliyoruz

Yaaa deme öyle sen böyle dedikçe randevumu iptal edesim geliyor özgür beyde çok duyulmuş biri aslında ben bu kadar bilmiyordum bilge hanımı duymuştum bi arkadastan şimdi gebe pilatesine basladim orda herkes Özgür bey en iyisi falan diyor sende böyle deyince acaba bilge hanıma mi alsam randevuyu diye düşünüyorum sen naptın Okan beyle son kontrolüne gittin mi

Benim de sata göre 21 usg ye göre 20 haftalik bugün. Karından bakıp söyledi 20. Haftalardan sonra hala aşağıda olursa o zaman vajinal bakmak gerekebilir dedi. Inşallah sağ salim kucagimiza alalım hepimiz
Aminnnnnn

Çok üzücü Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun haklısın canım.

Tylenol: Her bir poşet 500 mg Parasetamol, 5 mg Fenilefrin HCl ve 2 mg Klorfeniramin maleat içerir. İçeriği bu, sadece paraetemol yok. Ben çok araştırmıştım, doktorum da benzer şeyi söyledi. Migrenim var ve içmek zorundayım. Dozu önemli, twitterda çıkan şeylere çok takılmayın. Ben birkaç makale de okudum. Otizm maalesef tam sebebi bilinmeyen bir durum ve bir ilacın otizm yapması biraz güç, daha komplike bir gelişimsel durum. En bilineni şu, gebelikte 28’den fazla alan annelerin çocujlarının kaygı seviyesinin 28’den az alanlardan daha fazla olduğunu buluyorlar. Sebebin de annenin hamileliğin ağrılı ve zor geçmesi olabileceği de söyleniyor, korelasyon çalışması. Bilimsel olarak. Otizm en yaygın olduğu iki grup yumurta donasyonu ve taşıyıcı anneyle hamile kalanlar ki bunlar da daha çok bağlanma ve farklı kaygılarla ilişkili diyorlar. Onun dışında oranı 160’ta 1 ve maalesef testi de yok. Allah esirgesin Bebeklere de verilen tek ağrı kesici ama tabi ki fazla almamak lazım, gerekmedikçe almayın.

Ancak görebiliyorum mesajınızı içimi çok rahatlattınız ya, böyle gebenin halinden anlayan doktor bulmak zor çünkü. Bir şey daha soracağım Tuncay hoca hem Liv hastanesinde hasta alıyor hem özel muayenehanesinde, sizi hangisine aldı ve ücret ne kadardı yakın zamanda gittiyseniz?

Çok iyi yapmışsın ya. Benim de sıkıntılarım evde yalnız oturmaktan. Arada anneme gidiyorum da iki çift lafın belini kırıyoruz birlikte yiyip içiyoruz nası iyi geliyo.

İnşallah bebişinle daha sık gidersiniz

Kızlar, bu büyü müyü işleri oluyor ya. Bebeğin ismi kulağına üflenirken sadece anne ve babanın bildiği bir isim daha üfleniyormuş bebişe. Böylece tam adı Allah katında bilinmediği için büyü vs tutmazmış.

Yeni okudum öğrendim ben de. İçinizden bilen var mı? Bebişine kimsenin bilmeyeceği bir isim daha koyacak olan? Bana mantıklı geldi. Her türlü kötülükten korumak isterim.

Bu süreçte annelerin kıymeti daha çok anladım keşke hep yakın olsalar evde yalnız olmak çok zormuş şimdi geri dönmeye gözüm yemiyor sırf yalnız kalmamak için

Ben de daha önce duymuştum sadece eşimle ikimizin bileceği bi isim daha koyucaz ne kaybederiz ki diye düşündüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…