2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu süreçte annelerin kıymeti daha çok anladım keşke hep yakın olsalar evde yalnız olmak çok zormuş şimdi geri dönmeye gözüm yemiyor sırf yalnız kalmamak için
Ay evet ya, insan bu süreçte annesinin kıymetini daha iyi anlıyor gerçekten.
Ben de daha önce duymuştum sadece eşimle ikimizin bileceği bi isim daha koyucaz ne kaybederiz ki diye düşündüm
Valla bana da çok mantıklı geldi. Kimsenin bilmeyeceği bir isim koyarız, dediğin gibi ne kaybedeceğiz.

Gerçekten öyle işinin ehli bir insan Ben direk kliniğini arayıp randevu almıştım 2500 TL ücret vermiştim. Hastane ücretini bilmiyorum ama

Ya bende duymuştum bunu ama dua ederken de tam isim kullanmak önemli mi bi yerden koruycaz derken bi yerden almayalım bilgi sahibi değilim açıkçası keşke tam bilgi sahibi olan biri bizi bilgilendirsee

Haftaya gidicem, zaten çok canım sıkkın o konuya da ne yapıcam kime gidicem hala bilmiyorum. Yok dediğim gibi ben iyi kötü diyemem zaten ne anlarım. Sadece çok kısa sürdü, herkes 45dk 1 saatten bahsediyor. Belki sorun yok diyedir bilmiyorum. Sen nereye başladın berikaya mı

Kızlar cınsıyetı ne sızce

Eklentiler

• IMG20231205115052_01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 44
Hanınlar günaydın benim ayın 25 inde detaylı ultrasonum var. Detaylıdan sonra ne zaman kendi doktoruma gitmem gerekiyor. Çünkü 1 aydır gitmemiş olcam en son kasım 27 de gittim. hemen akabinde de kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa zaten bakıldı diye gereksiz mi oluyor?

Günaydın canım Ben de farklı doktora gittim detaylıya. Kendi doktorum detaylıdan sonra gel dedi diye 5 hafta ona da gidemedim. Cumartesi detaylıya gittim. Bu cuma kendi doktoruma randevum var o da bakacak sonuçlara. Yani detaylıdan 1 hafta sonra gel dedi kendi doktorum.

Günaydın, benim de doktorum 5 hafta sonraya denk gelecek şekilde çağırmıştı. Bir hafta on gün sonraya randevu alabilirsin bence

Heh tamam canım bende öyle yapayım o zaman kendileri de bakmak isterler tabidetaylıdan sonra en yakın ne zamana varsa alırım randevuyu

böyle olmasına üzüldüm. çünkü dediğin gibi devlette de ücretsiz bu kadar bakılıyordur anca. ben zaten fakültede baktırcam, kendi doktorum içine sinmezse ben ücretsiz kontrol ederim merak etme dedi. o zaman foto işini daha ileriki haftalara erteleyebilirim. çünkü zaten şu an küçükler ve sürekli dönüyorlar. büyüdükçe hareketleri kısıtlancak, yüzünü göstermesi daha kolay olcak

kuzuu gebe pilatesine nereye başladın? ben de yer arıyorum kendime

hiçbir ilacı mecbur kalmadıkça içmemek lazım. eczacı bana kar-zarar oranına göre ilaçlar veriliyor gebelere demişti. yani şöyle eğer o ilacı içmezsen çok daha kötü olacaksan içmen daha iyi olur diyerek doktorlar yazıyormuş. o yüzden o ilaçla o rahatsızlık geçecekse içmek lazım. ama zaten kötü değilsen ilaç içmeye gerek yok

Bilge hanım senin dibinde değil mi zaten ben ondan randevu alamadığım için bu şekilde yöneldim

A Afratafrac naptın kız randevun kaçta
Bebişim sabah 8 deydi benim randevum. Açlık ve tokluk kanıma bakıcaktı, buradaki sonuca göre şeker yüklemesi yapalım demişti.

Sabah muayene esnasında bence bende çıkacak dedim. Babam şeker hastasıydı bende de insülin direnci vardı bir ara dedim. Aaaa o zaman bugünkü testi iptal ediyorum sana direkt şeker yüklemesi yapalım dedi. Böylece şeker yüklemesi yapıldı.

İlk açken koldan kan verdim. Sonra glikoz içeceğini içtim 75mg. 1 saat sonra gittim parmaktan kan aldılar. Şimdi 2. Parmak kanı için 1 saat daha dolmasını bekliyorum.

Bu süreçte kesinlikle yemek içmek yasakmış, sadece o glikoz şurubu içiliyo. Suyu bile çok az içebilirsin dediler.

Glikoz şurubunun tadı bildiğin asidi kaçmış tatlı gazoz. İçilmeyecek bişi değil. Ancak 5 dk içinde içilmesi gerekiyormuş o kısım insanı azıcık zorluyor.

Birde yanınızda mutlaka biri olsun. Benim tansiyonum falan düştü sanırım. Bi kötü oldum. Elim ayağım titredi. Midem de bulandı biraz ama kusmadım. (Korkutmak amaçlı demiyorum, önlem olsun). Mesela 3 arkadaşım şeker yüklemesi yaptırdı ve hiç böyle sıkıntıları olmadı, ne mide bulantısı ne el ayak titremesi. Korkulacak bişi yok.

Sonuç 11 gibi çıkacak. Doktora göstercem bakalım ne dicek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…