- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ay evet ya, insan bu süreçte annesinin kıymetini daha iyi anlıyor gerçekten.Bu süreçte annelerin kıymeti daha çok anladım keşke hep yakın olsalarevde yalnız olmak çok zormuş şimdi geri dönmeye gözüm yemiyor sırf yalnız kalmamak için
Valla bana da çok mantıklı geldi. Kimsenin bilmeyeceği bir isim koyarız, dediğin gibi ne kaybedeceğiz.Ben de daha önce duymuştum sadece eşimle ikimizin bileceği bi isim daha koyucaz ne kaybederiz ki diye düşündüm
Gerçekten öyle işinin ehli bir insanAncak görebiliyorum mesajınızıiçimi çok rahatlattınız ya, böyle gebenin halinden anlayan doktor bulmak zor çünkü. Bir şey daha soracağım Tuncay hoca hem Liv hastanesinde hasta alıyor hem özel muayenehanesinde, sizi hangisine aldı ve ücret ne kadardı yakın zamanda gittiyseniz?
Evet böyle birşey var ama eğer saç teline falan yaparsa büyüyü tutuyormuşAy evet ya, insan bu süreçte annesinin kıymetini daha iyi anlıyor gerçekten.
Valla bana da çok mantıklı geldi. Kimsenin bilmeyeceği bir isim koyarız, dediğin gibi ne kaybedeceğiz.
Ya bende duymuştum bunu ama dua ederken de tam isim kullanmak önemli mi bi yerden koruycaz derken bi yerden almayalımKızlar, bu büyü müyü işleri oluyor ya. Bebeğin ismi kulağına üflenirken sadece anne ve babanın bildiği bir isim daha üfleniyormuş bebişe. Böylece tam adı Allah katında bilinmediği için büyü vs tutmazmış.
Yeni okudum öğrendim ben de. İçinizden bilen var mı? Bebişine kimsenin bilmeyeceği bir isim daha koyacak olan? Bana mantıklı geldi. Her türlü kötülükten korumak isterim.
Haftaya gidicem, zaten çok canım sıkkın o konuya da ne yapıcam kime gidicem hala bilmiyorum. Yok dediğim gibi ben iyi kötü diyemem zaten ne anlarım. Sadece çok kısa sürdü, herkes 45dk 1 saatten bahsediyor. Belki sorun yok diyedir bilmiyorum. Sen nereye başladın berikaya mıYaaa deme öyle sen böyle dedikçe randevumu iptal edesim geliyorözgür beyde çok duyulmuş biri aslında ben bu kadar bilmiyordum bilge hanımı duymuştum bi arkadastan şimdi gebe pilatesine basladim orda herkes Özgür bey en iyisi falan diyor sende böyle deyince acaba bilge hanıma mi alsam randevuyu diye düşünüyorum sen naptın Okan beyle son kontrolüne gittin mi
Günaydın canımHanınlar günaydınbenim ayın 25 inde detaylı ultrasonum var. Detaylıdan sonra ne zaman kendi doktoruma gitmem gerekiyor. Çünkü 1 aydır gitmemiş olcam en son kasım 27 de gittim. hemen akabinde de kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa zaten bakıldı diye gereksiz mi oluyor?
Günaydın, benim de doktorum 5 hafta sonraya denk gelecek şekilde çağırmıştı. Bir hafta on gün sonraya randevu alabilirsin benceHanınlar günaydınbenim ayın 25 inde detaylı ultrasonum var. Detaylıdan sonra ne zaman kendi doktoruma gitmem gerekiyor. Çünkü 1 aydır gitmemiş olcam en son kasım 27 de gittim. hemen akabinde de kendi doktoruma mı gitmeliyim yoksa zaten bakıldı diye gereksiz mi oluyor?
Heh tamam canım bende öyle yapayım o zaman kendileri de bakmak isterler tabiGünaydın canımBen de farklı doktora gittim detaylıya. Kendi doktorum detaylıdan sonra gel dedi diye 5 hafta ona da gidemedim. Cumartesi detaylıya gittim. Bu cuma kendi doktoruma randevum var o da bakacak sonuçlara. Yani detaylıdan 1 hafta sonra gel dedi kendi doktorum.
Tamam canım ocak başı gibi de kendi doktoruma gideyimGünaydın, benim de doktorum 5 hafta sonraya denk gelecek şekilde çağırmıştı. Bir hafta on gün sonraya randevu alabilirsin bence
böyle olmasına üzüldüm. çünkü dediğin gibi devlette de ücretsiz bu kadar bakılıyordur anca. ben zaten fakültede baktırcam, kendi doktorum içine sinmezse ben ücretsiz kontrol ederim merak etme dedi. o zaman foto işini daha ileriki haftalara erteleyebilirim. çünkü zaten şu an küçükler ve sürekli dönüyorlar. büyüdükçe hareketleri kısıtlancak, yüzünü göstermesi daha kolay olcakAçıkçası bebek doğmadan söylediği şeylerin doğruluğunu da bilemem o yüzden çok iyiydi memnun kaldım veya kötü diyemem. Çok kısa sürdü en fazla 30dk. Daha uzun sürer diye bekliyorduk. Böyle olacağını bilseydim tüm hastanelerde ücretsiz yaptırabiliyordum oralara giderdim. Bu işin kıstası ne onu da bilmiyorum … Ama eşim çıkar çıkmaz ilk defa kazıklandığımı hissettim dedi onu söyleyebilirim
kuzuu gebe pilatesine nereye başladın? ben de yer arıyorum kendimeYaaa deme öyle sen böyle dedikçe randevumu iptal edesim geliyorözgür beyde çok duyulmuş biri aslında ben bu kadar bilmiyordum bilge hanımı duymuştum bi arkadastan şimdi gebe pilatesine basladim orda herkes Özgür bey en iyisi falan diyor sende böyle deyince acaba bilge hanıma mi alsam randevuyu diye düşünüyorum sen naptın Okan beyle son kontrolüne gittin mi
hiçbir ilacı mecbur kalmadıkça içmemek lazım. eczacı bana kar-zarar oranına göre ilaçlar veriliyor gebelere demişti. yani şöyle eğer o ilacı içmezsen çok daha kötü olacaksan içmen daha iyi olur diyerek doktorlar yazıyormuş. o yüzden o ilaçla o rahatsızlık geçecekse içmek lazım. ama zaten kötü değilsen ilaç içmeye gerek yokKızlar bi haber gördüm hemen sizinle de paylaşmak istedim. Parol serbest diyorlar bize ama bu habere göre sıkıntılı. Zaten pek de bi faydası yok içmeyelim ya
Bilge hanım senin dibinde değil mi zaten ben ondan randevu alamadığım için bu şekilde yöneldimböyle olmasına üzüldüm. çünkü dediğin gibi devlette de ücretsiz bu kadar bakılıyordur anca. ben zaten fakültede baktırcam, kendi doktorum içine sinmezse ben ücretsiz kontrol ederim merak etme dedi. o zaman foto işini daha ileriki haftalara erteleyebilirim. çünkü zaten şu an küçükler ve sürekli dönüyorlar. büyüdükçe hareketleri kısıtlancak, yüzünü göstermesi daha kolay olcak
bence kız canım bana kız gibi geldiKızlar cınsıyetı ne sızce
bilge hanım fakültede artık hasta almıyor dediler banaBilge hanım senin dibinde değil mi zaten ben ondan randevu alamadığım için bu şekilde yöneldim
Tesekkur ederimbence kız canım bana kız gibi geldi
Bebişim sabah 8 deydi benim randevum. Açlık ve tokluk kanıma bakıcaktı, buradaki sonuca göre şeker yüklemesi yapalım demişti.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?