2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bende 24+0 ım benimde babamda vardi abimde ablamda var genetik bizde de şeker yüklemesi yaptı direk bende içtim daha bekliyorum 11 de vereceğim ilk kanı evet içilmeyecek birşey değil şekerli asitsiz sprite gibiydi tadı ama midem bulanıyor şuan inşallah kusmam bebitom da 800 gram olmuş tosuncuk olacak galiba

bu şeker yüklemesi ne zaman yapılması gerekiyormuş, size net bi hafta söylediler mi kızlar ?

Gülüm şöyle Allah katında biliniyor kullar arasında bilinmiyor iki isimin önemi burdan geçiyor kullar bilmeyince kötü niyetli biri ona bişi yaptığında büyü falan iki ismi birden vermezse büyü tutmaz ben kızımda bunu bilmiyordum oğlumda koydum bunda da inşallah koyarım

erkek anaları sünnet konusunu hiç düşündünüz mü? bana yeni dert açıldı, şimdi iki hafta ne yapayım nasıl yapayım ne zaman yapayımı düşünürüm. ooooffff ya.

erkek anaları sünnet konusunu hiç düşündünüz mü? bana yeni dert açıldı, şimdi iki hafta ne yapayım nasıl yapayım ne zaman yapayımı düşünürüm. ooooffff ya.
Ben 3. Ayında yaptırmayı düşünüyorum canım ne kadar erken o kadar iyi görümcem de 3 aylıkken yaptırdı sorun yaşamadı iyileşti çabucak

Kızlar cınsıyetı ne sızce

Eklentiler

• IMG20231205115052_01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 35
Oyyy maşallah kuzum. Benim 23+2 çıktı ultrasonda 560gr

Canım ben hemen ertesi gün hastaneden çıkmadan yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum. Ablamda öyle yaptırdı ve çok rahat etti… bebek daha ne olduğunu anlamıyor hem hastaneden çıkmadan gözetim altındayken yapılıyor lokal olup olmadığını sorman yeterli. Zaten belirli süreleri var onları geçirirsen belirli bir yaşa kadar da yapılmıyor.

son bikaç haftadır çok yoruluyorum, belim ağrıyor falan diye geziyorum evde. eşim de abartıyorum, nazlanıyorum sanıyor. çünkü normalde giydiğim bütün kıyafetlerim bol ve karnım ya hiç belli olmuyor ya da çok az belli oluyor (o kadar kilo almaya rağmen nasıl bol giyiyorsam düşünün artık). dün duştan sonra karnımı bi gördü, sen nolmuşsun diyor. dedim günaydın ben ne diyorum kaç gündür üzüldü sonra, haksızlık yaptığını anladı. bugün ilk işim dar kıyafetler almak :)

Ben hiçbir kayırmasını görmedim hamileliğin. Yarım saat market,bankamatik sırası bekliyorum yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…