2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bu erkeklerin (genel olarak ) empati yoksunu olmaları beni benden alıyor. Normalde bende hayatım boyunca kendi işimi kendim halletmiş sürekli çalışma hayatı olan birisiyim. Ama evlendikten sonra anladım ki eğer bunu üzerine alırsan hepsi sende kalıyor. Şimdi göbeeeemi sürekli eşimin gözüne sokuyorum çizgi çıkmış mı diye soruyorum sürekli öptürüyorum ki anlasın anca yani. O gerçi bi fazla titizlendi ama olsun sok kız gözüne 2 güne bir sor çizgiyi aaaa tıkıldıyor de bişi de

erkek anaları sünnet konusunu hiç düşündünüz mü? bana yeni dert açıldı, şimdi iki hafta ne yapayım nasıl yapayım ne zaman yapayımı düşünürüm. ooooffff ya.
Ben 1 haftalıkken falan düşünüyorum ya kesin erkek demediler ama bence erkek artık göbeği düşsün ya da düşmek üzere olsun istiyorum. Hem göbeğin hem sünnet yerinin bakımını yapmak beni zorlayabilir gibi hissediyorum.

ay güldürdün beni allah da seni güldürsün ama gerçekten doğru diyorsun bunlara öyle yapmak lazım. eve gidince diyeyim bari bak çizgi çıkmış mı

Ay hadi inşallah güzel sonuç alırsın kuzum.

Benim sonuç çıktı güzel dedi doktorum. Darısı şeker yüklemesi yaptıracak herkesin başına inşallah

ay güldürdün beni allah da seni güldürsün ama gerçekten doğru diyorsun bunlara öyle yapmak lazım. eve gidince diyeyim bari bak çizgi çıkmış mı
Bize hep güçlü olacaksın diye dikte edilmiş tamam kardeşim zaten güçlüyüz de güçlüyüz diye diye diye herşeyi biz mi yapcaz kayınvalidem de öyle ben 3 erkek doğrudum da işte hiç nazlanmadım da babana hiç iş yaptırmadım da iyide anne dedim o senin saflığın kusura bakmada yani mallığın diyemedim tabiki anne olarak üzerime düşen görevleri kimseye vermem feminist değilim sadece yoldaş isek az nazlanalım da boru mu bebek taşıyoruz alıştırma sen şimdiden sor sor çizgi çizip sor çıkmadıysa şaka he

gerçekten ama hep diyorum kendi ayaklarım üstünde durcam diye diye varis oldum biraz da kocamın ayakları üstünde durayım o varis olsun

gerçekten ama hep diyorum kendi ayaklarım üstünde durcam diye diye varis oldum biraz da kocamın ayakları üstünde durayım o varis olsun
Evet aynen böyle adamı 3 günde canından bezdirmede kız şimdi forumda birisi var gaza getirdi olmasın şimdi ayarlı ayarlı ayarlı ayarlı

Aranizda hala sigara icen var miii kizlar , ben biraktim ama bazen cok canim istiyor bu da yeni basladi yaaa . Siz nasil basa cikiyosunuz

Gebeliğin en sevdiğim yanlarından oldu nazlanmak. Eşim sağolsun her türlü nazımı, kaprisimi çekiyor bu süreçte. Kapris dediysemde bi duygusallaştım beni anlamaya çabalıyor. Evde temizlik işini de hallediyor. Ben başında denetçi

Evde Rihanna gibi gez

Ben hiçbir kayırmasını görmedim hamileliğin. Yarım saat market,bankamatik sırası bekliyorum yine
Ay ben 1 defacık gördüm. Gratis'ten şemsiye alıp çıkçaktım. Önümdeki kadın "aaa sen hamişsin geç bekleme" dedi sırasını verdi. Yıllarca otobüste çok yer verdim, bir gün en kalabalık iş saatinde otobüse binmek isitiyorum bakalım yer veren olcak mı diye fghjk

Aiyy kızlar detaylı için cuma randevu alacaktım aradım günü netleştiremedim eşimle görüşürken saat geçti. Bugün randevu için aradım 250₺ zam gelmiş bir miktar canım sıkıldı durduk yere zarara girdim

Oo tamam sen kaymağını yemişsin

Ben aramıştım ama sizi öncesinde de rica et

Ee pazartesi dikkat etmeye başlayacak olanlar neredeler atın bakalım tabaklarınızıı ben sabah geç kalktım buna rağmen hızlıca şunları tıkıştırdım ayıcıklı beslenme çantama yumurtamı bile okulda soydum ekmek kalmamış ben de mecbur poğaça aldım yine yarından itibaren poğaçaya da son veririm inşallah arada atıştırmak için de havuç ve mandalina

Eklentiler

• IMG_4300.webp
    52,6 KB · Görüntüleme: 62
Aranizda hala sigara icen var miii kizlar , ben biraktim ama bazen cok canim istiyor bu da yeni basladi yaaa . Siz nasil basa cikiyosunuz
Kimseyi yargılamak değil niyetim eskiden sigara içmiş birisi olarak o zamanda derdim hamile kalırsam bırakırım diye sonra zaten kendiliğimden bıraktım. Hamilelikte sigara içmek BENCE bebeğe haksızlık. Yani ben eskiden de böyle düşünüyordum hala da değişmedi fikrim. Şuan aksine aşağı komşum evde 3 kişiler kahvehane işletiyormuş gibi sigara içiyorlar kokusu bana çıkıyor öğürüyorum benimde hakkıma giriyorlar diyorum. İğrenç geliyor kokusu ama tabi dediğim gibi bu benim şahsi düşüncem

Ben aramıştım ama sizi öncesinde de rica et
Yaa söyledim yardımcı olamaz mısınız daha önce aradım günü netleştirememiştik sadece diye, yer değişikliği yapmışlar onunla birlikte fiyatları da güncellemişler. Bir şey yapamayız dedi.

Valla atamam geçen biri kıymalı kol böreği dedi. Oğluşumun kolunda minik kıyma lekeleri olursa onun fotosunu çekip koyarım artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…