Bu erkeklerin (genel olarakson bikaç haftadır çok yoruluyorum, belim ağrıyor falan diye geziyorum evde. eşim de abartıyorum, nazlanıyorum sanıyor. çünkü normalde giydiğim bütün kıyafetlerim bol ve karnım ya hiç belli olmuyor ya da çok az belli oluyor (o kadar kilo almaya rağmen nasıl bol giyiyorsam düşünün artık). dün duştan sonra karnımı bi gördü, sen nolmuşsun diyor. dedim günaydın ben ne diyorum kaç gündürüzüldü sonra, haksızlık yaptığını anladı. bugün ilk işim dar kıyafetler almak :)
Ben 1 haftalıkken falan düşünüyorum ya kesin erkek demediler ama bence erkek artıkerkek anaları sünnet konusunu hiç düşündünüz mü? bana yeni dert açıldı, şimdi iki hafta ne yapayım nasıl yapayım ne zaman yapayımı düşünürüm. ooooffff ya.
ay güldürdün beni allah da seni güldürsünBu erkeklerin (genel olarak) empati yoksunu olmaları beni benden alıyor. Normalde bende hayatım boyunca kendi işimi kendim halletmiş sürekli çalışma hayatı olan birisiyim. Ama evlendikten sonra anladım ki eğer bunu üzerine alırsan hepsi sende kalıyor. Şimdi göbeeeemi sürekli eşimin gözüne sokuyorum çizgi çıkmış mı diye soruyorum sürekli öptürüyorum ki anlasın anca yani. O gerçi bi fazla titizlendi ama olsun sok kız gözüne 2 güne bir sor çizgiyi aaaa tıkıldıyor de bişi de
Ay hadi inşallah güzel sonuç alırsın kuzum.Bende 24+0 ım benimde babamda vardi abimde ablamda var genetik bizde de şeker yüklemesi yaptı direk bende içtim daha bekliyorum 11 de vereceğim ilk kanı evet içilmeyecek birşey değil şekerli asitsiz sprite gibiydi tadı ama midem bulanıyor şuan inşallah kusmambebitom da 800 gram olmuş tosuncuk olacak galiba
Çook sevindim kuzum maşallah darısı hepimizin başına inşAy hadi inşallah güzel sonuç alırsın kuzum.
Benim sonuç çıktı güzel dedi doktorum. Darısı şeker yüklemesi yaptıracak herkesin başına inşallah
Eki Görüntüle 3349843
Bize hep güçlü olacaksın diye dikte edilmiş tamam kardeşim zaten güçlüyüz de güçlüyüz diye diye diye herşeyi biz mi yapcaz kayınvalidem de öyle ben 3 erkek doğrudum da işte hiç nazlanmadım da babana hiç iş yaptırmadım da iyide anne dedim o senin saflığın kusura bakmada yani mallığın diyemedimay güldürdün beni allah da seni güldürsünama gerçekten doğru diyorsun bunlara öyle yapmak lazım. eve gidince diyeyim bari bak çizgi çıkmış mı
gerçekten ama hep diyorum kendi ayaklarım üstünde durcam diye diye varis oldumBize hep güçlü olacaksın diye dikte edilmiş tamam kardeşim zaten güçlüyüz de güçlüyüz diye diye diye herşeyi biz mi yapcaz kayınvalidem de öyle ben 3 erkek doğrudum da işte hiç nazlanmadım da babana hiç iş yaptırmadım da iyide anne dedim o senin saflığın kusura bakmada yani mallığın diyemedimtabiki anne olarak üzerime düşen görevleri kimseye vermem feminist değilim sadece yoldaş isek az nazlanalım da boru mu bebek taşıyoruz alıştırma sen şimdiden sor sor çizgi çizip sor çıkmadıysa şaka he
Valla bana 21. haftada yapıldı. Doktor beklemeyelim hiç senin genetik faktörün var dedi. Babam şeker hastasıydı.bu şeker yüklemesi ne zaman yapılması gerekiyormuş, size net bi hafta söylediler mi kızlar ?
Evet aynen böyle adamı 3 günde canından bezdirmede kız şimdi forumda birisi var gaza getirdi olmasın şimdigerçekten ama hep diyorum kendi ayaklarım üstünde durcam diye diye varis oldumbiraz da kocamın ayakları üstünde durayım o varis olsun
Evde Rihanna gibi gezson bikaç haftadır çok yoruluyorum, belim ağrıyor falan diye geziyorum evde. eşim de abartıyorum, nazlanıyorum sanıyor. çünkü normalde giydiğim bütün kıyafetlerim bol ve karnım ya hiç belli olmuyor ya da çok az belli oluyor (o kadar kilo almaya rağmen nasıl bol giyiyorsam düşünün artık). dün duştan sonra karnımı bi gördü, sen nolmuşsun diyor. dedim günaydın ben ne diyorum kaç gündürüzüldü sonra, haksızlık yaptığını anladı. bugün ilk işim dar kıyafetler almak :)
Ay ben 1 defacık gördüm. Gratis'ten şemsiye alıp çıkçaktım. Önümdeki kadın "aaa sen hamişsin geç bekleme" dedi sırasını verdi. Yıllarca otobüste çok yer verdim, bir gün en kalabalık iş saatinde otobüse binmek isitiyorum bakalım yer veren olcak mı diyeBen hiçbir kayırmasını görmedim hamileliğin. Yarım saat market,bankamatik sırası bekliyorum yine
Oo tamam sen kaymağını yemişsinAy ben 1 defacık gördüm. Gratis'ten şemsiye alıp çıkçaktım. Önümdeki kadın "aaa sen hamişsin geç bekleme" dedi sırasını verdi. Yıllarca otobüste çok yer verdim, bir gün en kalabalık iş saatinde otobüse binmek isitiyorum bakalım yer veren olcak mı diyefghjk
Ben aramıştım ama sizi öncesinde de rica etAiyy kızlar detaylı için cuma randevu alacaktım aradım günü netleştiremedim eşimle görüşürken saat geçti. Bugün randevu için aradım 250₺ zam gelmiş bir miktar canım sıkıldıdurduk yere zarara girdim
Kimseyi yargılamak değil niyetim eskiden sigara içmiş birisi olarak o zamanda derdim hamile kalırsam bırakırım diye sonra zaten kendiliğimden bıraktım. Hamilelikte sigara içmek BENCE bebeğe haksızlık. Yani ben eskiden de böyle düşünüyordum hala da değişmedi fikrim. Şuan aksine aşağı komşum evde 3 kişiler kahvehane işletiyormuş gibi sigara içiyorlar kokusu bana çıkıyor öğürüyorum benimde hakkıma giriyorlar diyorum. İğrenç geliyor kokusu ama tabi dediğim gibi bu benim şahsi düşüncemAranizda hala sigara icen var miii kizlar , ben biraktim ama bazen cok canim istiyor bu da yeni basladi yaaa . Siz nasil basa cikiyosunuz
Yaa söyledim yardımcı olamaz mısınız daha önce aradım günü netleştirememiştik sadece diye, yer değişikliği yapmışlar onunla birlikte fiyatları da güncellemişler. Bir şey yapamayız dedi.Ben aramıştım ama sizi öncesinde de rica et
Valla atamam geçen biri kıymalı kol böreği dedi. Oğluşumun kolunda minik kıyma lekeleri olursa onun fotosunu çekip koyarım artıkEe pazartesi dikkat etmeye başlayacak olanlar neredeler atın bakalım tabaklarınızııben sabah geç kalktım buna rağmen hızlıca şunları tıkıştırdım ayıcıklı beslenme çantama yumurtamı bile okulda soydum ekmek kalmamış ben de mecbur poğaça aldım yine yarından itibaren poğaçaya da son veririm inşallah arada atıştırmak için de havuç ve mandalina
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?