2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Pregnacare iki ayda 180tlden 320’ye çıkmış ben de ona şaşırdım

Ay kızlar bu arada görmüşken bende cuma 10:30 da ayrıntılıya gircem inşaAllah heyecanlandım bunu bekliyordum. 21+2 olacağım ogün inşaAllah diyetisyenim havuç ye git dedi şeker kaynağı ya havuç da benimki zaten hareketliydi bu sefer zorlanmasın yani suratını açmıyor hiç totosunu dönüyor bize çokta tın dermiş gibi bakalım cuma ne olacak hayırlısıyla bi atlatsam rahatlicam oyhhhhh

Detaylın iyi çıksın da inşallah 250tl başınızın gözünüzün sadakası olsun.

geçmiş olsun canım ama sonucun iyi çıkmasına sevindim. bizde de dedemde var bakalım yarın sorcam ne zaman yaptırayım diye :)
Sor sor, ailede varsa genetik yatkınlıktan ötürü erken yapabiliyolar sanırım. Ama dede oluyor mudur acaba. 1. derece mi olması lazım onu bilmiyorum.

Bende giderken havuç yiyim o zaman doğru şekerli bir sebze hareket ettirir kahve içerim çikolata yerim bütün tuşlara basıcam git 1 saat sonra gel demesin istiyorum ya

Ben muayeneden 1 saat önce normal kahvaltımı yapıp gidiyorum. Fıldır fıldır dönüyo Aç gidiyorsan kahvaltını et git mutlaka. Detaylıya da öyle gittim bir sorun olmadı.

Bende giderken havuç yiyim o zaman doğru şekerli bir sebze hareket ettirir kahve içerim çikolata yerim bütün tuşlara basıcam git 1 saat sonra gel demesin istiyorum ya
Çok hareketli oluncada zorlanıyorlarmış herhalde ölçümlerde bende bilemedim kız o yüzden yesem mi yemesem mi çok gıpraşmasın da sonra

Ben muayeneden 1 saat önce normal kahvaltımı yapıp gidiyorum. Fıldır fıldır dönüyo Aç gidiyorsan kahvaltını et git mutlaka. Detaylıya da öyle gittim bir sorun olmadı.
Evet ya normal kahvaltı yapıp gitmeyi düşünüyorum bende çok hareket ederse burada bür kaç kişi yazmıştı sanırım zor oluyormuş. Aman çocuklarda hareket etse suç etmese suç

Evet ya normal kahvaltı yapıp gitmeyi düşünüyorum bende çok hareket ederse burada bür kaç kişi yazmıştı sanırım zor oluyormuş. Aman çocuklarda hareket etse suç etmese suç
Benimki yatıyordu ama eli kolu bacağı oynuyordu. Parmaklarını sayarken bir kaç defa baktı. Ben 4 saydım, eşim 6 parmak saymış doktor dedi tamam normal 5

Detaylı ultrasona giderken tok gitmek mi daha iyi oluyordu kızlar, geçen bi konuşulmuştu sanırım ama hatırlayamadım önemli mi ya da tok aç olmak

Benimki katıyordu ama eli kolu bacağı oynuyordu. Parmaklarını sayarken bir kaç defa baktı. Ben 4 saydım, eşim 6 parmak saymış doktor dedi tamam normal 5
MaşaAllah ya atlatmışsın Rabbim sağlık versin bebişine daha yaptırmayan bizlere da afiyetle kolaylıkla güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kuzucuklar tatlılar yiyesim geliyor arada hepiciiini minnaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…