- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Amin inşallah herkesin detaylısı da yaptıracak olanların şeker yüklemesi de hep iyi geçsin ve güzel sonuçlar alın inşallah.MaşaAllah ya atlatmışsın Rabbim sağlık versin bebişine daha yaptırmayan bizlere da afiyetle kolaylıkla güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kuzucuklar tatlılar yiyesim geliyor arada hepiciiiniminnaklar
Kızım sen adamı hiç mi darlamıyorsun tepesine gidipson bikaç haftadır çok yoruluyorum, belim ağrıyor falan diye geziyorum evde. eşim de abartıyorum, nazlanıyorum sanıyor. çünkü normalde giydiğim bütün kıyafetlerim bol ve karnım ya hiç belli olmuyor ya da çok az belli oluyor (o kadar kilo almaya rağmen nasıl bol giyiyorsam düşünün artık). dün duştan sonra karnımı bi gördü, sen nolmuşsun diyor. dedim günaydın ben ne diyorum kaç gündürüzüldü sonra, haksızlık yaptığını anladı. bugün ilk işim dar kıyafetler almak :)
Amin inşaAllah canım sağlıkla özellikle de kolaylıkla nasip olsun cümlemize sen güzel düşün inşaAllah güzel olsun herşeyAmin inşallah herkesin detaylısı da yaptıracak olanların şeker yüklemesi de hep iyi geçsin ve güzel sonuçlar alın inşallah.
Zaten benim için bişi kalmadı sanırım bugün şeker yüklemesi de oldu. Doğumu beklicem artıkbenim kız inşallah erken gelcem diye tutturmaz Nisan ayını bekler.
yalvarıcaz yakında bebeklere noluur hareket et noluur biraz dur resmen canı ne isterse onu yapar ve asla müdahale edemeyizÇok hareketli oluncada zorlanıyorlarmış herhalde ölçümlerde bende bilemedim kız o yüzden yesem mi yemesem mi çok gıpraşmasın da sonra
Benim sohbetle bakmasiyla beraber ayrıntılı usg15 dk sürmedi bile bebeğimiz iyi olduğu içindir canımHaftaya gidicem, zaten çok canım sıkkın o konuya da ne yapıcam kime gidicem hala bilmiyorum. Yok dediğim gibi ben iyi kötü diyemem zaten ne anlarım. Sadece çok kısa sürdü, herkes 45dk 1 saatten bahsediyor. Belki sorun yok diyedir bilmiyorum. Sen nereye başladın berikaya mı
Bende icmiyorum ogrendigim gun biraktim kesinlikle katiliyorum . Icmiyorum ama canim bazen istiyor onun yerine yiyip iciyom surekli baska sekilde basa cikabilen var mi diye biraktimKimseyi yargılamak değil niyetim eskiden sigara içmiş birisi olarak o zamanda derdim hamile kalırsam bırakırım diye sonra zaten kendiliğimden bıraktım. Hamilelikte sigara içmek BENCE bebeğe haksızlık. Yani ben eskiden de böyle düşünüyordum hala da değişmedi fikrim. Şuan aksine aşağı komşum evde 3 kişiler kahvehane işletiyormuş gibi sigara içiyorlar kokusu bana çıkıyor öğürüyorum benimde hakkıma giriyorlar diyorum. İğrenç geliyor kokusu ama tabi dediğim gibi bu benim şahsi düşüncem
Ben başladım ama fotoğrafını atmadannyedim ne kadar sürer bakalım yulaf lapsı yaptım muzlu cevizli bebişe kilo aldırsın beni zayıflatsınEe pazartesi dikkat etmeye başlayacak olanlar neredeler atın bakalım tabaklarınızııben sabah geç kalktım buna rağmen hızlıca şunları tıkıştırdım ayıcıklı beslenme çantama yumurtamı bile okulda soydum ekmek kalmamış ben de mecbur poğaça aldım yine yarından itibaren poğaçaya da son veririm inşallah arada atıştırmak için de havuç ve mandalina
Tok olmak gerekiyor aç ayı oynamazDetaylı ultrasona giderken tok gitmek mi daha iyi oluyordu kızlar, geçen bi konuşulmuştu sanırım ama hatırlayamadım önemli mi ya da tok aç olmak
Benimde bu hafta canım 14unde gidiyorum Okan beye o da son kontrol gibi görünüyorHaftaya gidicem, zaten çok canım sıkkın o konuya da ne yapıcam kime gidicem hala bilmiyorum. Yok dediğim gibi ben iyi kötü diyemem zaten ne anlarım. Sadece çok kısa sürdü, herkes 45dk 1 saatten bahsediyor. Belki sorun yok diyedir bilmiyorum. Sen nereye başladın berikaya mı
Maşallah maşallah darısı başımıza inşallah ne güzel sonuçlarına güzel çıkmıl kafan rahattır kız bebişler erken geliyo diyenler var ama bu aralar formlarda görüyorum 40.haftada hala gelmeyenler var bakalım sizinki ne zaman grlivercekAmin inşallah herkesin detaylısı da yaptıracak olanların şeker yüklemesi de hep iyi geçsin ve güzel sonuçlar alın inşallah.
Zaten benim için bişi kalmadı sanırım bugün şeker yüklemesi de oldu. Doğumu beklicem artıkbenim kız inşallah erken gelcem diye tutturmaz Nisan ayını bekler.
Evet ya şimdi bile bi sessizleşse ne oldu acaba diyorum minnacıklar ya insan duygulanıyor gerçektenyalvarıcaz yakında bebeklere noluur hareket et noluur biraz dur resmen canı ne isterse onu yapar ve asla müdahale edemeyizyemiyim kız o zaman her şeyi bi kahve içerim bi havuç yeter
Olur canım duyarsam söylerim tabi.G gezginimsi canım vajinal doğum destekleyen iyi bir doktor bulursan duyarsan bana da söyle olur mu.
Emzirirken de içmemek lazım aslında fırsat bu fırsat bıraksana kız işte çocuk olunca yanında da içmemek lazımBende icmiyorum ogrendigim gun biraktim kesinlikle katiliyorum . Icmiyorum ama canim bazen istiyor onun yerine yiyip iciyom surekli baska sekilde basa cikabilen var mi diye biraktim
Biraktimmm kizzz baslamayi dusunmuyom zatenn , sorun sadcee nasil basa cikabildiker bu ara aserme gibi geliyor onu sordumEmzirirken de içmemek lazım aslında fırsat bu fırsat bıraksana kız işte çocuk olunca yanında da içmemek lazım
Ben bıraktığımda hiç hayatımda olmamış gibi davrandım aslında Allah’a sığındım çünkü içmek istemiyordum Allah da bana yardım etti. Şunu biliyorum ki Allah’ın rızasını umarak bir işe adım atınca Allah katiyen seni zayi etmiyor. Bir gün de aratmadı bana biliyor musun. Zaten bu manevi birşey Allah’tan talep et samimice bak gör nasıl kolaylaştırıyor tecrübe ettim çünküBiraktimmm kizzz baslamayi dusunmuyom zatenn , sorun sadcee nasil basa cikabildiker bu ara aserme gibi geliyor onu sordum
13 yıl içtim. Öğrenir öğrenmez bıraktım.İşin kötüsü asla tiksinmedim. Keşke tiksinseydim. İki ay rüyamda içtim. Hala çok zorlanıyorum. O yüzden aşırı kilo aldım çünkü yerini yemekle doldurdum. Saçma gelebilir ama aklıma geldikçe su içiyorum iki dk sonra unutuyorum.Başlamayı düşünmüyorum. Annem, kayınvalidem 15-20 yıldır içmiyorlar. Hala içsem içerim canım çekiyor diyorlar. Umarım herkes kolaylıkla bırakır tekrar başlamazAranizda hala sigara icen var miii kizlar , ben biraktim ama bazen cok canim istiyor bu da yeni basladi yaaa . Siz nasil basa cikiyosunuz
Yoruldum gerçekten bu konudan. Ya hastaneyle sorun yaşıyorum ya doktorum gidiyor. Bir türlü şans gülmedi yüzümüze. Umarım son olur birini buluruz.Olur canım duyarsam söylerim tabi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?