2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

MaşaAllah ya atlatmışsın Rabbim sağlık versin bebişine daha yaptırmayan bizlere da afiyetle kolaylıkla güzel sonuçlar almayı nasip etsin. Kuzucuklar tatlılar yiyesim geliyor arada hepiciiini minnaklar
Amin inşallah herkesin detaylısı da yaptıracak olanların şeker yüklemesi de hep iyi geçsin ve güzel sonuçlar alın inşallah.

Zaten benim için bişi kalmadı sanırım bugün şeker yüklemesi de oldu. Doğumu beklicem artık benim kız inşallah erken gelcem diye tutturmaz Nisan ayını bekler.

Kızım sen adamı hiç mi darlamıyorsun tepesine gidip ben üçüncü aydan itibaren günde üç kere yanında karnımı açıp BAAK GÖBEĞİM BÜYÜMÜŞ MÜĞ falan diyorum abartıyorum nazlanıyorum sanmadı şimdiye kadar allahı var ama öyle bir imada bulunsa sabaha kadar ağlarım görür gününü ha

Amin inşaAllah canım sağlıkla özellikle de kolaylıkla nasip olsun cümlemize sen güzel düşün inşaAllah güzel olsun herşey

Çok hareketli oluncada zorlanıyorlarmış herhalde ölçümlerde bende bilemedim kız o yüzden yesem mi yemesem mi çok gıpraşmasın da sonra
yalvarıcaz yakında bebeklere noluur hareket et noluur biraz dur resmen canı ne isterse onu yapar ve asla müdahale edemeyiz yemiyim kız o zaman her şeyi bi kahve içerim bi havuç yeter

Benim sohbetle bakmasiyla beraber ayrıntılı usg15 dk sürmedi bile bebeğimiz iyi olduğu içindir canım

Bende icmiyorum ogrendigim gun biraktim kesinlikle katiliyorum . Icmiyorum ama canim bazen istiyor onun yerine yiyip iciyom surekli baska sekilde basa cikabilen var mi diye biraktim

Ben başladım ama fotoğrafını atmadannyedim ne kadar sürer bakalım yulaf lapsı yaptım muzlu cevizli bebişe kilo aldırsın beni zayıflatsın

Benimde bu hafta canım 14unde gidiyorum Okan beye o da son kontrol gibi görünüyor evet canım berikaya

Maşallah maşallah darısı başımıza inşallah ne güzel sonuçlarına güzel çıkmıl kafan rahattır kız bebişler erken geliyo diyenler var ama bu aralar formlarda görüyorum 40.haftada hala gelmeyenler var bakalım sizinki ne zaman grlivercek

yalvarıcaz yakında bebeklere noluur hareket et noluur biraz dur resmen canı ne isterse onu yapar ve asla müdahale edemeyiz yemiyim kız o zaman her şeyi bi kahve içerim bi havuç yeter
Evet ya şimdi bile bi sessizleşse ne oldu acaba diyorum minnacıklar ya insan duygulanıyor gerçekten habuç ye bakalım ne olcak ben diyetisyenin yalancısıyım he

Ay dpn akşamdan beri bebiş kıpır kıpır gece tekmeliyerek uyudum sabah uyandım hala tekmiliyor sabah bir tane sert oldu biraz korktum bide elimi koyunca atmıyor ansızın atıyo

Bende icmiyorum ogrendigim gun biraktim kesinlikle katiliyorum . Icmiyorum ama canim bazen istiyor onun yerine yiyip iciyom surekli baska sekilde basa cikabilen var mi diye biraktim
Emzirirken de içmemek lazım aslında fırsat bu fırsat bıraksana kız işte çocuk olunca yanında da içmemek lazım

Emzirirken de içmemek lazım aslında fırsat bu fırsat bıraksana kız işte çocuk olunca yanında da içmemek lazım
Biraktimmm kizzz baslamayi dusunmuyom zatenn , sorun sadcee nasil basa cikabildiker bu ara aserme gibi geliyor onu sordum

Biraktimmm kizzz baslamayi dusunmuyom zatenn , sorun sadcee nasil basa cikabildiker bu ara aserme gibi geliyor onu sordum
Ben bıraktığımda hiç hayatımda olmamış gibi davrandım aslında Allah’a sığındım çünkü içmek istemiyordum Allah da bana yardım etti. Şunu biliyorum ki Allah’ın rızasını umarak bir işe adım atınca Allah katiyen seni zayi etmiyor. Bir gün de aratmadı bana biliyor musun. Zaten bu manevi birşey Allah’tan talep et samimice bak gör nasıl kolaylaştırıyor tecrübe ettim çünkü

Aranizda hala sigara icen var miii kizlar , ben biraktim ama bazen cok canim istiyor bu da yeni basladi yaaa . Siz nasil basa cikiyosunuz
13 yıl içtim. Öğrenir öğrenmez bıraktım.İşin kötüsü asla tiksinmedim. Keşke tiksinseydim. İki ay rüyamda içtim. Hala çok zorlanıyorum. O yüzden aşırı kilo aldım çünkü yerini yemekle doldurdum. Saçma gelebilir ama aklıma geldikçe su içiyorum iki dk sonra unutuyorum.Başlamayı düşünmüyorum. Annem, kayınvalidem 15-20 yıldır içmiyorlar. Hala içsem içerim canım çekiyor diyorlar. Umarım herkes kolaylıkla bırakır tekrar başlamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…