Yarınki kahvaltım belli oldu inşallah erken kalkabilirim böyle bir şey hazırlıyım ben deSabah kahvaltim ve ogle yemegim :) aksam icinde kabak ve yanina biraz makarna yapicam
Eki Görüntüle 3349926
O derece haaaaBuraya video atilmiyor sanirim degil miiiii bebis tekmesi videosu yollicaktim size
Aynen valla şansımıza geldi bizi buldu bu daYoruldum gerçekten bu konudan. Ya hastaneyle sorun yaşıyorum ya doktorum gidiyor. Bir türlü şans gülmedi yüzümüze. Umarım son olur birini buluruz.
Yaa muhteşem gözüküyorlar. Bence isteyen böyle paylaşsın öğünlerini. İyi fikir oluyoSabah kahvaltim ve ogle yemegim :) aksam icinde kabak ve yanina biraz makarna yapicam
Eki Görüntüle 3349926
Ahahahaa beni çok güldürüyorsunDiyet yapanlar siz gidin beni nefsim salmıyor
Normalde albeni hiç yemem, sevmem. Eşim albeni yiyordu ucundan verdi, tadı öyle güzel geldi ki alıp yememek için kendimi zor tutuyorum şu an keşke başta verseydi hepsini alırdım elinden hdjdk. Bu da böyle bir anımdır.
Sağol birtanem. Darısı herkesin başına inşallahç Hepimiz her gidişte hep güzel haber alalım.Maşallah maşallah darısı başımıza inşallah ne güzel sonuçlarına güzel çıkmıl kafan rahattır kız bebişler erken geliyo diyenler var ama bu aralar formlarda görüyorum 40.haftada hala gelmeyenler var bakalım sizinki ne zaman grlivercek
Ya ben de dışarıda kafelerde falan içenler sayesinde zorla içiyorum. Kaçtır yolda yürürken içime sigara dumanı kaçıyo. Amma çok sigara içen var etrafta, eskiden hiç bu kadar takmıyordum ama hamile olunca sanırım batmaya başladı yolda yürürken gelen duman bile.Emzirirken de içmemek lazım aslında fırsat bu fırsat bıraksana kız işte çocuk olunca yanında da içmemek lazım
22+2 :) valla bugun cok hareketli oglusum masallahO derece haaaamaşallahhh ne kadarlıktınn ki sen acep ben daha doğru düzgün kıpırtı bile hissedemedim bir kaç kez anca uslu kızım diyorum ve amiin
Ay şaka gibi. 10'lu haftalarımız bitti geldi 20'li haftalar. 30'lu haftalarda yürekler küt küt atacak22+2 :) valla bugun cok hareketli oglusum masallah
kuzuu gebe pilatesine nereye başladın? ben de yer arıyorum kendime
Ay ben sana doğru yazamadım bi türlü hdhdhd berika pilatese başladım canım instagram sayfaları da var bak istersen pilatesi yaptıran kişi de ebekuzuu gebe pilatesine nereye başladın? ben de yer arıyorum kendime
İnşallah hayırlıysayla sağlıkla doğsun erkeni geci fark etmezSağol birtanem. Darısı herkesin başına inşallahç Hepimiz her gidişte hep güzel haber alalım.
Valla aynen öyle oldu şu an kafamız rahat. Önümüzde başka bir şey kalmadı. Haftaları sayacağız, bebiş eksiklerini alacağız Allah nasip ederse.
Valla ben de onu merak ediyorum. Ben ilk kez bu kadar çok erken doğuma forum sayesinde şahit oldum. Ancak 40 haftayı geçirenlere de forum sayesinde şahit oldum. 40 haftayı geçirenlerin baktım çoğu erkek bebiş. Yine de belli olmuyor bu sıpalara. Bir de bu rahim uzunluğu önemli yazdı birileri. 30-35 mm arasındaysa 38 en geç 39. haftada geliyomuş sanırım bebişler. Benim de niyeyse içime tam 38. hafta gelecekmiş gibi geliyo ama Allah bilir. Tam ramazan bayramı haftasında.
Kız ben bulamadım çıkmıyor tam adı nedirAy ben sana doğru yazamadım bi türlü hdhdhd berika pilatese başladım canım instagram sayfaları da var bak istersen pilatesi yaptıran kişi de ebe
Maalesef öyle mesela japonyada sokaklarda sigara içmek katiyen yasak içme alanları dışında sigara içmek yasak baya ağır cezaları var. Sigara içerken de hassastım sanırım bu konuda kimsenin hakkına girmemeye çalışırdım bu gerçekten hak çünkü zamanında girdiysem de tövbe ediyorum ya şimdi hamilelikte tiksinince daha iyi anlıyorumYa ben de dışarıda kafelerde falan içenler sayesinde zorla içiyorum. Kaçtır yolda yürürken içime sigara dumanı kaçıyo. Amma çok sigara içen var etrafta, eskiden hiç bu kadar takmıyordum ama hamile olunca sanırım batmaya başladı yolda yürürken gelen duman bile.
Bazen önümde yürüyen içiyosa hızlı adımlarla onun önüne geçiyoruz
Kız sende mi Bursa'dasin aaa berika_bursa_hamilepilates instadaKız ben bulamadım çıkmıyor tam adı nedir
bana azıcık ders verin ben bu konularda çok kötüyümKızım sen adamı hiç mi darlamıyorsun tepesine gidipben üçüncü aydan itibaren günde üç kere yanında karnımı açıp BAAK GÖBEĞİM BÜYÜMÜŞ MÜĞ falan diyorum abartıyorum nazlanıyorum sanmadı şimdiye kadar allahı var ama öyle bir imada bulunsa sabaha kadar ağlarım görür gününü ha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?