2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaarr hello hello :)) bebeğe ben 10 takım elbise aldım 3 -4 tulum gerisi alt üst takım 15 tanede çıtçıtlı body alıcam 0-3 ay için yeterli olur mu canlarım. bebek deterjanına varasıya kadar aldım. bir çıtçıtlı bodyleri kaldı :)

Diyet yapanlar siz gidin beni nefsim salmıyor
Normalde albeni hiç yemem, sevmem. Eşim albeni yiyordu ucundan verdi, tadı öyle güzel geldi ki alıp yememek için kendimi zor tutuyorum şu an keşke başta verseydi hepsini alırdım elinden hdjdk. Bu da böyle bir anımdır.

Sabah kahvaltim ve ogle yemegim :) aksam icinde kabak ve yanina biraz makarna yapicam
Eki Görüntüle 3349926
Yaa muhteşem gözüküyorlar. Bence isteyen böyle paylaşsın öğünlerini. İyi fikir oluyo

Benim akşam mercimek çorbam var sadece. Aslında yanına salata yapsam iyi olacak. Annem turp otu haşlayıp yollamış belki biraz ondan da yeriz salata niyetine.

Ahahahaa beni çok güldürüyorsun ben de işte sabah bulantı nedenli yine yiyemedim yumurta şimdi muz ve fındık yedim

Sağol birtanem. Darısı herkesin başına inşallahç Hepimiz her gidişte hep güzel haber alalım.

Valla aynen öyle oldu şu an kafamız rahat. Önümüzde başka bir şey kalmadı. Haftaları sayacağız, bebiş eksiklerini alacağız Allah nasip ederse.

Valla ben de onu merak ediyorum. Ben ilk kez bu kadar çok erken doğuma forum sayesinde şahit oldum. Ancak 40 haftayı geçirenlere de forum sayesinde şahit oldum. 40 haftayı geçirenlerin baktım çoğu erkek bebiş. Yine de belli olmuyor bu sıpalara. Bir de bu rahim uzunluğu önemli yazdı birileri. 30-35 mm arasındaysa 38 en geç 39. haftada geliyomuş sanırım bebişler. Benim de niyeyse içime tam 38. hafta gelecekmiş gibi geliyo ama Allah bilir. Tam ramazan bayramı haftasında.

Emzirirken de içmemek lazım aslında fırsat bu fırsat bıraksana kız işte çocuk olunca yanında da içmemek lazım
Ya ben de dışarıda kafelerde falan içenler sayesinde zorla içiyorum. Kaçtır yolda yürürken içime sigara dumanı kaçıyo. Amma çok sigara içen var etrafta, eskiden hiç bu kadar takmıyordum ama hamile olunca sanırım batmaya başladı yolda yürürken gelen duman bile.

Bazen önümde yürüyen içiyosa hızlı adımlarla onun önüne geçiyoruz

İnşallah hayırlıysayla sağlıkla doğsun erkeni geci fark etmez bende yarın 22haftalık oluyorum benim hep içime gününde gelcek gibi geliyor tam 18nisan bide akşam doğurcam gibi hissediyorum bakalım ozamanlar gelcek hepimiz buraya yazcaz doğurdum diye ay o günlerin gelmesni sabırsızlıkla bekliyorum benim bi arkadaşım vardı hamile olduğundan beri salı günü akşam doğurcam öyle hissediyorum demişti pazartesi suyu gelmesine rağmen salı akşamına doğurdu bakalım bizim hislerde doğru çıkar öı

Bu gün uzun bi aradan somra kurumun yenekhanesine gittim öğlen. Üzerimde mont vardı göbüş belli değildi. Ordan bir abla direk sen hamile misin diye sordu. abla nerden anladın dedim, yüzünden anladım dedi.

Maalesef öyle mesela japonyada sokaklarda sigara içmek katiyen yasak içme alanları dışında sigara içmek yasak baya ağır cezaları var. Sigara içerken de hassastım sanırım bu konuda kimsenin hakkına girmemeye çalışırdım bu gerçekten hak çünkü zamanında girdiysem de tövbe ediyorum ya şimdi hamilelikte tiksinince daha iyi anlıyorum

bana azıcık ders verin ben bu konularda çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…