ben gördüm ahah çok saol bakıcam. sağlık çalışanı olması çok iyi olur. bi yer buldum fizyoklinik galiba tam adı, o da fizyoterapistmiş. benim ilk aylar kanama olduğu için tedirginim, güvenli biri olması iyi olurAy ben sana doğru yazamadım bi türlü hdhdhd berika pilatese başladım canım instagram sayfaları da var bak istersen pilatesi yaptıran kişi de ebe
sen böyle yazınca o akşam böyle tatlı hafif bi hava varken doğuma gidicen gibi hissettim ya. inşallah istediğin gibi olurİnşallah hayırlıysayla sağlıkla doğsun erkeni geci fark etmezbende yarın 22haftalık oluyorum benim hep içime gününde gelcek gibi geliyor tam 18nisan bide akşam doğurcam gibi hissediyorum bakalım ozamanlar gelcek hepimiz buraya yazcaz doğurdum diye ay o günlerin gelmesni sabırsızlıkla bekliyorum benim bi arkadaşım vardı hamile olduğundan beri salı günü akşam doğurcam öyle hissediyorum demişti pazartesi suyu gelmesine rağmen salı akşamına doğurdu bakalım bizim hislerde doğru çıkar öı
Ay estağfurullah ne ders vermesi güldüm en son kişi olabilirim ders verecekbana azıcık ders verin ben bu konularda çok kötüyüm
ders derken taktik maktik işte kızAy estağfurullah ne ders vermesi güldüm en son kişi olabilirim ders verecek
İçimden öyle geçiyor hayırlısı olsun inşallah ilk gebelik biraz doğum korkusu da varsen böyle yazınca o akşam böyle tatlı hafif bi hava varken doğuma gidicen gibi hissettim ya. inşallah istediğin gibi olur
Yok bursada değilim de ınstagramdan bilgi videoları tarzı sandımKız sende mi Bursa'dasin aaa berika_bursa_hamilepilates instada
hangimizde yok ki. bende de var. ama pozitif doğum hikayeleri okudukça hevesleniyorum ve mutlu oluyorum. tavsiye ederimİçimden öyle geçiyor hayırlısı olsun inşallah ilk gebelik biraz doğum korkusu da var
Avokado yiyebilir misin, yumurta yerine geçerdiAhahahaa beni çok güldürüyorsunben de işte sabah bulantı nedenli yine yiyemedim yumurta şimdi muz ve fındık yedim
Yok ondan iyice tiksindim maalesef. Şimdi yaptım kendime patatesli yumurta yedim. Sabah yiyemezsem de iyi hissedersem yapıyorum hemenAvokado yiyebilir misin, yumurta yerine geçerdi
Evet valla assiri heyecanliiiiiAy şaka gibi. 10'lu haftalarımız bitti geldi 20'li haftalar. 30'lu haftalarda yürekler küt küt atacak
Yumurta yiyemeyen çocuklara sabahları o büyüklükte kıyma kavurup yemek de aynı değere sahipmiş yiyebilirsen o da var. Mercimek iyi olur, kefir de proteinliYok ondan iyice tiksindim maalesef. Şimdi yaptım kendime patatesli yumurta yedim. Sabah yiyemezsem de iyi hissedersem yapıyorum hemenakşama da yeşil mercimek yersem tamam işte mis gibi olur yanına da ayran yaparım
Ben de pozitif doğum hikayeleri diye aratıyorum sürekli. O korkuyu bastıyıro. Sonra kendi kendime bu dünya var olduğu andan beri her kadını yaşadığı bir şey ve artık daha konforlu hale geldi diyorum. Eskiden nasıl yapıyormuş mesela kadınlar, zor. İyi ve pozitif düşünmek iyi geliyor bana dahangimizde yok ki. bende de var. ama pozitif doğum hikayeleri okudukça hevesleniyorum ve mutlu oluyorum. tavsiye ederim
Yok kuzum kıyma da sevmiyorum maalesefYumurta yiyemeyen çocuklara sabahları o büyüklükte kıyma kavurup yemek de aynı değere sahipmiş yiyebilirsen o da var. Mercimek iyi olur, kefir de proteinli
Bebişim zararlı zararsız fark etmez o an senin canın ne istiyorsa nu tüket bu ara. Zorlama hiç bir şeye kendini. Gerekirse git gel git gel her şeyden sadece 1 lokma kuş kadar ye unutmaYok kuzum kıyma da sevmiyorum maalesefbazen nadir de olsa köfte yiyorum. Geçen gün nar yiyordum tadı kıyma gibi geliyordu. Hiç sevmiyorum öyle olmasını başında da kraker yerken kebap tadı geliyordu doktor gülüyor ama hiç komik değil yani yaşarken insan kraker bile istemez mi
Bende okuyorum darısı başımıza güzelim bi nefeste kolay doğrururuz bütğn gebişlerhangimizde yok ki. bende de var. ama pozitif doğum hikayeleri okudukça hevesleniyorum ve mutlu oluyorum. tavsiye ederim
Yapıyorum kuzum. Çikolata yedim mesela şimdi. Midem dolsun amaçBebişim zararlı zararsız fark etmez o an senin canın ne istiyorsa nu tüket bu ara. Zorlama hiç bir şeye kendini. Gerekirse git gel git gel her şeyden sadece 1 lokma kuş kadar ye unutma
Valla battik ben anlamadim nasil dogum yapicaz nasil sunnet ettirice cocugumuzu bu paralar ne yaa kim kazaniyorda boyle paralar ben anlamadim yuh valla.Kızlaaaaaar bugün bir doğum yapacağım hastaneyi arayayım de yeni doğan sünneti ne kadar öğreneyim dedim abaaaaooowww uzman doktor 14.000 prof ise 15.000 miş ve ocakta zam gelecek dedi. Doğum zaten şuan verdikleri fiyat 21.000 ona da zam gelcek diririra diriria battık
İşte seçtiğimiz hastane temiz olsun dedik zaten gittiğim doktor riskli doğum doktoruydu o nedenle bu paraları da gözden çıkarcaz demiştik de abarttıkça abarttılar bunlarda he cımıcık titisi var zaten çocccumun boyutu küçüldükçe değeri mi artıyor acabaValla battik ben anlamadim nasil dogum yapicaz nasil sunnet ettirice cocugumuzu bu paralar ne yaa kim kazaniyorda boyle paralar ben anlamadim yuh valla.
Son ay artık iki gün sesi çıkmayanı tagleriz doğurdun mu diyeAy şaka gibi. 10'lu haftalarımız bitti geldi 20'li haftalar. 30'lu haftalarda yürekler küt küt atacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?