- 15 Mayıs 2023
- 362
- 565
- 33
Kız benimde 17 Nisan gözüküyor günüİnşallah hayırlıysayla sağlıkla doğsun erkeni geci fark etmezbende yarın 22haftalık oluyorum benim hep içime gününde gelcek gibi geliyor tam 18nisan bide akşam doğurcam gibi hissediyorum bakalım ozamanlar gelcek hepimiz buraya yazcaz doğurdum diye ay o günlerin gelmesni sabırsızlıkla bekliyorum benim bi arkadaşım vardı hamile olduğundan beri salı günü akşam doğurcam öyle hissediyorum demişti pazartesi suyu gelmesine rağmen salı akşamına doğurdu bakalım bizim hislerde doğru çıkar öı
Ben oğlumu Bitlis’te sünnetçiye sünnet ettirdim evde, sünnetçi dediysem sağlık personeli yine devlet hastanesinde ama gençliğinden beri bu işi yapıyormuş bütün memur, polis, asker ona yaptırdık. Şansımıza o adam tayin olduğumuz memleketli, ikinciyi de o buralara tatile geldiğinde ona yaptıracazKızlaaaaaar bugün bir doğum yapacağım hastaneyi arayayım de yeni doğan sünneti ne kadar öğreneyim dedim abaaaaooowww uzman doktor 14.000 prof ise 15.000 miş ve ocakta zam gelecek dedi. Doğum zaten şuan verdikleri fiyat 21.000 ona da zam gelcek diririra diriria battık
Ben mayıs annesiyim tahmini 8 mayıs gibi görünüyor ama bence Nisan'da doğuracağım son günleri olabilir.artık forumun tozunu alır temizler kaparım. herkes gitmiş olacakSon ay artık iki gün sesi çıkmayanı tagleriz doğurdun mu diye
Ellerinden öper hadi bakalımBen mayıs annesiyim tahmini 8 mayıs gibi görünüyor ama bence Nisan'da doğuracağım son günleri olabilir.artık forumun tozunu alır temizler kaparım. herkes gitmiş olacak
Yeni doğan da yapıyor mu kız? Ya ben büyük yaptırmak istemiyorum daha yeni eltim yaptırdı oğlunu kayın validem izin vermemiş zamanında ay kadın ne çekti 10 gün eşime ben zaten demiştim bana karışmasın bak kimse annen falan demiştim. Oda şimdi onu görünce ağlıyor falan sürekli hemen yaptıralım dedi. Bütük yaptırmak istemiyorum yani. Tabi şartlara da bağlı oluyor öyle yaptırcam demekle de olmuyor da Allah korusun sarılık falan olursa yapmıyorlar çünkü ama biz iyi düşünelim tabiBen oğlumu Bitlis’te sünnetçiye sünnet ettirdim evde, sünnetçi dediysem sağlık personeli yine devlet hastanesinde ama gençliğinden beri bu işi yapıyormuş bütün memur, polis, asker ona yaptırdık. Şansımıza o adam tayin olduğumuz memleketli, ikinciyi de o buralara tatile geldiğinde ona yaptıracaz
Gitmek yok, asıl uykusuz gecelerde burada toplaşıp daha çok konuşucaz.Ben mayıs annesiyim tahmini 8 mayıs gibi görünüyor ama bence Nisan'da doğuracağım son günleri olabilir.artık forumun tozunu alır temizler kaparım. herkes gitmiş olacak
Yapar herhalde deneyimli zaten, oğlumda 10 aylıkken yaptırdık o kadar beklemem bu sefer. Ne kadar erken o kadar iyiYeni doğan da yapıyor mu kız? Ya ben büyük yaptırmak istemiyorum daha yeni eltim yaptırdı oğlunu kayın validem izin vermemiş zamanında ay kadın ne çekti 10 gün eşime ben zaten demiştim bana karışmasın bak kimse annen falan demiştim. Oda şimdi onu görünce ağlıyor falan sürekli hemen yaptıralım dedi. Bütük yaptırmak istemiyorum yani. Tabi şartlara da bağlı oluyor öyle yaptırcam demekle de olmuyor da Allah korusun sarılık falan olursa yapmıyorlar çünkü ama biz iyi düşünelim tabi
MaşaAllah küçücük tititleri var türlü türlü huyları var ben benim yeğene bamyasını ısırdığım diyordum bakalım ablam nasıl intikam alacak benden bamya kadar şeyleriyle artislik yapıyorlar yani büyüteçle mi yapacak ne yapacak da bu kadar oara alıyor zaten emzirip gönderiyorsun uyuyor bebek eee senin derdin ne dicem neyse bizde de bi sünnetçi olaymış iiimiş ünvanlara veriyorsun parayı resmenYapar herhalde deneyimli zaten, oğlumda 10 aylıkken yaptırdık o kadar beklemem bu sefer. Ne kadar erken o kadar iyi
Hadi bakalım aynı anda doğuruyormuşsuz bideKız benimde 17 Nisan gözüküyor günü
Sabahtan beri sekiz kere paylaştınız, kim ne derse yüzde elli bilme şansı var zaten neye hizmet ediyor bu ısrar anlayamadım cinsiyet tahmin başlığı da değil ki burası. Kız bence, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.Sızce cınsıyetı ne hanımlar
Benim de son sat güncellemesiyle mayısa kaldı. Bi sen bi ben bi de bebekler takılırız merak etmeBen mayıs annesiyim tahmini 8 mayıs gibi görünüyor ama bence Nisan'da doğuracağım son günleri olabilir.artık forumun tozunu alır temizler kaparım. herkes gitmiş olacak
Haha mantıklıGününde doğurana başlıkça hediye alıp yollayalım
Burada 20. Haftaya gelmiş ve hala cinsiyetini doktorların yüzde elli verdiği kişiler varSızce cınsıyetı ne hanımlar
Normalde bende sevmem ama bu oğliş beni tatlı manyağı yaptı. Hakim olamıyorum ve yiyorum artık ama ne ile SÜT ileŞimdi size hayvansı iştahımı örnekleyerek bir soru sorucam ve çoğunluk ne derse onu yapıcam söz. Bir saatiniz var ama sonra kafama koyduğumu yaparım
Hafta sonu çok üşüyüp sıcak bişiyler içeriz vakit de geçer diye bir pastaneye girdik, çeşit olarak gerçekten zengin bir pastane görseli de çok güçlü meyve dolu, yıkılıyor. Yüz kişi falan varmış bekleyen, insanların arkasından vitrindeki ürünleri yalanarak hafızama attım ve kös kös g.tüme bakarak geri çıktım. Kafamdan çıkaramıyorum o vitrini, beni çağırıyor resmen. Üç dört ürünü kesinlikle alıp yemem lazım zaten, aşırı aklım kaldı. Gidip bir iki bir şey alsam mı, almasam mı ona karar vermeye çalışıyorum. Normalde tatlı sevmiyorum ve tüketmiyorum anekdotunu da paylaşayım, ama meyve ve pastacı kremasıyla gelen her ürüne sempati duyuyorum bunlara da aklım kaydı işte bir kere
aynenn su an bennn valla gunluk kahve hakkimi yaninda bi kuru incir bi kuru kayisiyla kullanayim dedimmTatlı yediğimde oğlişin içerde girdiği haller;
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?