2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kız benimde 17 Nisan gözüküyor günü

Ben oğlumu Bitlis’te sünnetçiye sünnet ettirdim evde, sünnetçi dediysem sağlık personeli yine devlet hastanesinde ama gençliğinden beri bu işi yapıyormuş bütün memur, polis, asker ona yaptırdık. Şansımıza o adam tayin olduğumuz memleketli, ikinciyi de o buralara tatile geldiğinde ona yaptıracaz

Son ay artık iki gün sesi çıkmayanı tagleriz doğurdun mu diye
Ben mayıs annesiyim tahmini 8 mayıs gibi görünüyor ama bence Nisan'da doğuracağım son günleri olabilir.artık forumun tozunu alır temizler kaparım. herkes gitmiş olacak

Yeni doğan da yapıyor mu kız? Ya ben büyük yaptırmak istemiyorum daha yeni eltim yaptırdı oğlunu kayın validem izin vermemiş zamanında ay kadın ne çekti 10 gün eşime ben zaten demiştim bana karışmasın bak kimse annen falan demiştim. Oda şimdi onu görünce ağlıyor falan sürekli hemen yaptıralım dedi. Bütük yaptırmak istemiyorum yani. Tabi şartlara da bağlı oluyor öyle yaptırcam demekle de olmuyor da Allah korusun sarılık falan olursa yapmıyorlar çünkü ama biz iyi düşünelim tabi

Ben mayıs annesiyim tahmini 8 mayıs gibi görünüyor ama bence Nisan'da doğuracağım son günleri olabilir.artık forumun tozunu alır temizler kaparım. herkes gitmiş olacak
Gitmek yok, asıl uykusuz gecelerde burada toplaşıp daha çok konuşucaz.

Ne kadarda bir emziriyorsunuz?
Benim bebek uyanmıyor emzirme için
Sizin bebişler kaç cc içiyo?
Burun tıkanıklığını nası açtınız?
Göbek bağı düşmedi hala ne zaman düşçek?
Kızlar kv kp onu bunu şunu dedi sinirim bozuk rahatlamaya geldim sohbetleri..

Yapar herhalde deneyimli zaten, oğlumda 10 aylıkken yaptırdık o kadar beklemem bu sefer. Ne kadar erken o kadar iyi

Yapar herhalde deneyimli zaten, oğlumda 10 aylıkken yaptırdık o kadar beklemem bu sefer. Ne kadar erken o kadar iyi
MaşaAllah küçücük tititleri var türlü türlü huyları var ben benim yeğene bamyasını ısırdığım diyordum bakalım ablam nasıl intikam alacak benden bamya kadar şeyleriyle artislik yapıyorlar yani büyüteçle mi yapacak ne yapacak da bu kadar oara alıyor zaten emzirip gönderiyorsun uyuyor bebek eee senin derdin ne dicem neyse bizde de bi sünnetçi olaymış iiimiş ünvanlara veriyorsun parayı resmen

Sızce ne cınsıyetı arkadaslar

Eklentiler

• IMG20231205115052_01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 33
Sızce cınsıyetı ne hanımlar

Eklentiler

• IMG20231205115052_01.webp
    17,3 KB · Görüntüleme: 34
Sabahtan beri sekiz kere paylaştınız, kim ne derse yüzde elli bilme şansı var zaten neye hizmet ediyor bu ısrar anlayamadım cinsiyet tahmin başlığı da değil ki burası. Kız bence, hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün.

Benim de son sat güncellemesiyle mayısa kaldı. Bi sen bi ben bi de bebekler takılırız merak etme ama mayıs grubundan da ilk biz kaçıcaz

Burada 20. Haftaya gelmiş ve hala cinsiyetini doktorların yüzde elli verdiği kişiler var şahsen aşırı merakı hiç anlamıyorum yani doktorunuz daha net bilgi verir. Sağlıklı olsun da ne olursa olsun ama heyecanınızı anlıyorum da işte herkesin de bi şeysi var neyse… umarım her grubu böyle darlamamışsınızdır

Şimdi size hayvansı iştahımı örnekleyerek bir soru sorucam ve çoğunluk ne derse onu yapıcam söz. Bir saatiniz var ama sonra kafama koyduğumu yaparım

Hafta sonu çok üşüyüp sıcak bişiyler içeriz vakit de geçer diye bir pastaneye girdik, çeşit olarak gerçekten zengin bir pastane görseli de çok güçlü meyve dolu, yıkılıyor. Yüz kişi falan varmış bekleyen, insanların arkasından vitrindeki ürünleri yalanarak hafızama attım ve kös kös g.tüme bakarak geri çıktım. Kafamdan çıkaramıyorum o vitrini, beni çağırıyor resmen. Üç dört ürünü kesinlikle alıp yemem lazım zaten, aşırı aklım kaldı. Gidip bir iki bir şey alsam mı, almasam mı ona karar vermeye çalışıyorum. Normalde tatlı sevmiyorum ve tüketmiyorum anekdotunu da paylaşayım, ama meyve ve pastacı kremasıyla gelen her ürüne sempati duyuyorum bunlara da aklım kaydı işte bir kere

Normalde bende sevmem ama bu oğliş beni tatlı manyağı yaptı. Hakim olamıyorum ve yiyorum artık ama ne ile SÜT ile muhakkak süt içiyorum yanında hem şekeri dengeliyor hemde etkisini azaltıyor. Ve gün içerisinde alacağın kafein miktarını hafta bazında abartmadıysan ye canım. Şimdi kendine engel olursan doğumdan sonrası acı şekilde çıkıyor istatistik olarak. Abartmadan yemeni tavsiye ederim “”” sütle he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…