- 11 Ağustos 2023
- 1.783
- 3.752
- 48
- 37
Ay kefir değil miydi dengeleyen, süt de mi dengeliyormuş bilmiyodumNormalde bende sevmem ama bu oğliş beni tatlı manyağı yaptı. Hakim olamıyorum ve yiyorum artık ama ne ile SÜT ilemuhakkak süt içiyorum yanında hem şekeri dengeliyor hemde etkisini azaltıyor. Ve gün içerisinde alacağın kafein miktarını hafta bazında abartmadıysan ye canım. Şimdi kendine engel olursan doğumdan sonrası acı şekilde çıkıyor istatistik olarak. Abartmadan yemeni tavsiye ederim “”” sütle he
Bak eminim hamilelikten sonra bu istediklerimizi istemicez aha buraya yazıyorumaynenn su an bennn valla gunluk kahve hakkimi yaninda bi kuru incir bi kuru kayisiyla kullanayim dedimm
Icimde taklalarrr donuyor valla masallah oglumaaaaaynenn su an bennn valla gunluk kahve hakkimi yaninda bi kuru incir bi kuru kayisiyla kullanayim dedimm
Evet yani tatlının yanında zaten kefiri düşünemiyorumAy kefir değil miydi dengeleyen, süt de mi dengeliyormuş bilmiyodum
Su da bol bol içince denmeliyormuş galiba başka bir grupta okumuştum şekeri olanlardanAy kefir değil miydi dengeleyen, süt de mi dengeliyormuş bilmiyodum
Daha ne kadar su içebilirim bilmiyorum, eşim yatağın yanına yalak yaptırmayı düşünüyor çok su istiyormuşum gece yattığımdaSu da bol bol içince denmeliyormuş galiba başka bir grupta okumuştum şekeri olanlardan
Ay olur mu olurHadi bakalım aynı anda doğuruyormuşsuz bide
Ay ben tatlı konusunda hiç dikkat edemiyorum ya aklıma düştü mü ya hemen sipariş veriyorum ya da gidip alıyorumŞimdi size hayvansı iştahımı örnekleyerek bir soru sorucam ve çoğunluk ne derse onu yapıcam söz. Bir saatiniz var ama sonra kafama koyduğumu yaparım
Hafta sonu çok üşüyüp sıcak bişiyler içeriz vakit de geçer diye bir pastaneye girdik, çeşit olarak gerçekten zengin bir pastane görseli de çok güçlü meyve dolu, yıkılıyor. Yüz kişi falan varmış bekleyen, insanların arkasından vitrindeki ürünleri yalanarak hafızama attım ve kös kös g.tüme bakarak geri çıktım. Kafamdan çıkaramıyorum o vitrini, beni çağırıyor resmen. Üç dört ürünü kesinlikle alıp yemem lazım zaten, aşırı aklım kaldı. Gidip bir iki bir şey alsam mı, almasam mı ona karar vermeye çalışıyorum. Normalde tatlı sevmiyorum ve tüketmiyorum anekdotunu da paylaşayım, ama meyve ve pastacı kremasıyla gelen her ürüne sempati duyuyorum bunlara da aklım kaydı işte bir kere
Kız sen hangi hastaneye gidiyosun töbelerim olsun o nasıl fiyatlarKızlaaaaaar bugün bir doğum yapacağım hastaneyi arayayım de yeni doğan sünneti ne kadar öğreneyim dedim abaaaaooowww uzman doktor 14.000 prof ise 15.000 miş ve ocakta zam gelecek dedi. Doğum zaten şuan verdikleri fiyat 21.000 ona da zam gelcek diririra diriria battık
Ayyy bi dk ben diyet yapmıyorum yalnız o konuya netlik getiriyim sadece kilo ile poğaça yemeyi bıraktımDiyet yapanlar siz gidin beni nefsim salmıyor
Normalde albeni hiç yemem, sevmem. Eşim albeni yiyordu ucundan verdi, tadı öyle güzel geldi ki alıp yememek için kendimi zor tutuyorum şu an keşke başta verseydi hepsini alırdım elinden hdjdk. Bu da böyle bir anımdır.
Panik yapmalı mıyım sorusunun cevabı her zaman hayır tabi ki, bir sorun yoktur bence. En kötü ihtimalle yarın doktora sorarsınKızlar benim bebiş maşallah geçen hafta başından beri çok hareketliydi. Cuma cumartesi birden azaldı. Dün hiç yoktu bugün hala yok. Haftasonum biraz hareketliydi belki ondandır diye sabahtan beri yatıyorum ama yok yani. Çooook derinlerden bi kaç kez hisseder gibi oldum ama o da gaz bile olabilir. Panik yapmalı mıyım
Sorma yaKız sen hangi hastaneye gidiyosun töbelerim olsun o nasıl fiyatlarben de gidince sorayım bakayım fikrimiz olsun ne kadarmış benim hastanede doğum normal 11 sezaryen 14 suda doğum 20 ama ocakta değişicekmiş bi suda doğum patlatayım diyorum
DimiPanik yapmalı mıyım sorusunun cevabı her zaman hayır tabi ki, bir sorun yoktur bence. En kötü ihtimalle yarın doktora sorarsın
Yapmamalısın kuzu çünkü bana da oluyor hiç ses etmiyor bazen… illaki tedirgin oluyoruz anlıyorum seni. bi havuç ye tatlı ye kız coşar belki.Kızlar benim bebiş maşallah geçen hafta başından beri çok hareketliydi. Cuma cumartesi birden azaldı. Dün hiç yoktu bugün hala yok. Haftasonum biraz hareketliydi belki ondandır diye sabahtan beri yatıyorum ama yok yani. Çooook derinlerden bi kaç kez hisseder gibi oldum ama o da gaz bile olabilir. Panik yapmalı mıyım
Ayyy o zaman da içsek su herhalde tuvalette yatarızDaha ne kadar su içebilirim bilmiyorum, eşim yatağın yanına yalak yaptırmayı düşünüyor çok su istiyormuşum gece yattığımda
Ye kız, aklında kalacağına midende kalsın zaten çok tatlı tüketen biri de değilmişsin.Şimdi size hayvansı iştahımı örnekleyerek bir soru sorucam ve çoğunluk ne derse onu yapıcam söz. Bir saatiniz var ama sonra kafama koyduğumu yaparım
Hafta sonu çok üşüyüp sıcak bişiyler içeriz vakit de geçer diye bir pastaneye girdik, çeşit olarak gerçekten zengin bir pastane görseli de çok güçlü meyve dolu, yıkılıyor. Yüz kişi falan varmış bekleyen, insanların arkasından vitrindeki ürünleri yalanarak hafızama attım ve kös kös g.tüme bakarak geri çıktım. Kafamdan çıkaramıyorum o vitrini, beni çağırıyor resmen. Üç dört ürünü kesinlikle alıp yemem lazım zaten, aşırı aklım kaldı. Gidip bir iki bir şey alsam mı, almasam mı ona karar vermeye çalışıyorum. Normalde tatlı sevmiyorum ve tüketmiyorum anekdotunu da paylaşayım, ama meyve ve pastacı kremasıyla gelen her ürüne sempati duyuyorum bunlara da aklım kaydı işte bir kere
Kuzum sen bugün şeker bakılacak diye dikkat ettin mi birkaç gün? Ne yaptın bana da anlatsanaYe kız, aklında kalacağına midende kalsın zaten çok tatlı tüketen biri de değilmişsin.
Bence yediklerimizle ilgili değil. Biraz geçti benim çok şükür. Ama bazen muz yesem bile o midem yanıyordu deli gibi. Rennie duo verdi doktor bir tık iyi gelmişti kuzumOfff kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz Allah aşkına 6. Haftadan beri midem bulanıyor prilami daha bu hafta bıraktım bu sefer de mide yanması aşırı aşırı valla bu sanki bulantidan da mı beter nedir ilaçları nasıl aliyorsunuz coraspirin,magnezyum,demir kullanıyorum siz nasıl aliyorssunuz magnezyum ve demiri özellikle acaba ilaçlar mi bu kadar yapıyor ya çünkü ben her gerçekten doğru düzgün bişey yiyemiyorum kahvaltı güzel yapıyorum avokado,yumurta fix ama sonrası kafama göre valla yoğurt da yiyorjm hergun ama öyle çok yağlı acı baharatli falan şeyler de tüketmiyorum ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?