2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay kefir değil miydi dengeleyen, süt de mi dengeliyormuş bilmiyodum

Ay kefir değil miydi dengeleyen, süt de mi dengeliyormuş bilmiyodum
Evet yani tatlının yanında zaten kefiri düşünemiyorum
( ıyyy ben hiç sevmiyorum diyetisyen zorla içiriyor da bi hoş oldum şimdi görünce )

Diyetisyen uyardı şekeri dengelemek için süt iç dedi zaten dikkat ederseniz hep artık künefecilerde süt geliyor yanında niden peki bu yüzden bende daha yeni aydım bakma

Su da bol bol içince denmeliyormuş galiba başka bir grupta okumuştum şekeri olanlardan
Daha ne kadar su içebilirim bilmiyorum, eşim yatağın yanına yalak yaptırmayı düşünüyor çok su istiyormuşum gece yattığımda

Ay ben tatlı konusunda hiç dikkat edemiyorum ya aklıma düştü mü ya hemen sipariş veriyorum ya da gidip alıyorum abartmadan alıp tadımlık yiyebilirsin bence

Kızlar benim bebiş maşallah geçen hafta başından beri çok hareketliydi. Cuma cumartesi birden azaldı. Dün hiç yoktu bugün hala yok. Haftasonum biraz hareketliydi belki ondandır diye sabahtan beri yatıyorum ama yok yani. Çooook derinlerden bi kaç kez hisseder gibi oldum ama o da gaz bile olabilir. Panik yapmalı mıyım

Kız sen hangi hastaneye gidiyosun töbelerim olsun o nasıl fiyatlar ben de gidince sorayım bakayım fikrimiz olsun ne kadarmış benim hastanede doğum normal 11 sezaryen 14 suda doğum 20 ama ocakta değişicekmiş bi suda doğum patlatayım diyorum

Ayyy bi dk ben diyet yapmıyorum yalnız o konuya netlik getiriyim sadece kilo ile poğaça yemeyi bıraktım yoksa çikolataya falan devam

Panik yapmalı mıyım sorusunun cevabı her zaman hayır tabi ki, bir sorun yoktur bence. En kötü ihtimalle yarın doktora sorarsın

Sorma ya bizim normal doğum ile sezaryen arasında fark yok aynı fiyat vermişler. Sünneti 6-7 bekliyordum ben açıkçası duyunca bi yutkunup piki diyebildim sadece Antalya memorial. Tamam farkındayım memorial biraz tuzlu ama fokunu da çıkarmasalarmış iiimiş sünnete 15 istemek nedir arkadaş altı üstü ne olabilir ki işlem sizin fiyatlar iiimiş ya ben medicalleri düşünemiyorum şuan kaö fiyat çekiyorlar ki istanbul daha fena bu açıdan tüp bebekten biliyorum. Biz 30 öderken 70-80 görenler oldu. Allah kolaylıklar versin

Yapmamalısın kuzu çünkü bana da oluyor hiç ses etmiyor bazen… illaki tedirgin oluyoruz anlıyorum seni. bi havuç ye tatlı ye kız coşar belki.

Ye kız, aklında kalacağına midende kalsın zaten çok tatlı tüketen biri de değilmişsin.

Offf kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz Allah aşkına 6. Haftadan beri midem bulanıyor prilami daha bu hafta bıraktım bu sefer de mide yanması aşırı aşırı valla bu sanki bulantidan da mı beter nedir ilaçları nasıl aliyorsunuz coraspirin,magnezyum,demir kullanıyorum siz nasıl aliyorssunuz magnezyum ve demiri özellikle acaba ilaçlar mi bu kadar yapıyor ya çünkü ben her gerçekten doğru düzgün bişey yiyemiyorum kahvaltı güzel yapıyorum avokado,yumurta fix ama sonrası kafama göre valla yoğurt da yiyorjm hergun ama öyle çok yağlı acı baharatli falan şeyler de tüketmiyorum ya

Bence yediklerimizle ilgili değil. Biraz geçti benim çok şükür. Ama bazen muz yesem bile o midem yanıyordu deli gibi. Rennie duo verdi doktor bir tık iyi gelmişti kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…