Al kankaŞimdi size hayvansı iştahımı örnekleyerek bir soru sorucam ve çoğunluk ne derse onu yapıcam söz. Bir saatiniz var ama sonra kafama koyduğumu yaparım
Hafta sonu çok üşüyüp sıcak bişiyler içeriz vakit de geçer diye bir pastaneye girdik, çeşit olarak gerçekten zengin bir pastane görseli de çok güçlü meyve dolu, yıkılıyor. Yüz kişi falan varmış bekleyen, insanların arkasından vitrindeki ürünleri yalanarak hafızama attım ve kös kös g.tüme bakarak geri çıktım. Kafamdan çıkaramıyorum o vitrini, beni çağırıyor resmen. Üç dört ürünü kesinlikle alıp yemem lazım zaten, aşırı aklım kaldı. Gidip bir iki bir şey alsam mı, almasam mı ona karar vermeye çalışıyorum. Normalde tatlı sevmiyorum ve tüketmiyorum anekdotunu da paylaşayım, ama meyve ve pastacı kremasıyla gelen her ürüne sempati duyuyorum bunlara da aklım kaydı işte bir kere
Ye bence aklında durcağına. Yemedikçe aklın hep orada olacakŞimdi size hayvansı iştahımı örnekleyerek bir soru sorucam ve çoğunluk ne derse onu yapıcam söz. Bir saatiniz var ama sonra kafama koyduğumu yaparım
Hafta sonu çok üşüyüp sıcak bişiyler içeriz vakit de geçer diye bir pastaneye girdik, çeşit olarak gerçekten zengin bir pastane görseli de çok güçlü meyve dolu, yıkılıyor. Yüz kişi falan varmış bekleyen, insanların arkasından vitrindeki ürünleri yalanarak hafızama attım ve kös kös g.tüme bakarak geri çıktım. Kafamdan çıkaramıyorum o vitrini, beni çağırıyor resmen. Üç dört ürünü kesinlikle alıp yemem lazım zaten, aşırı aklım kaldı. Gidip bir iki bir şey alsam mı, almasam mı ona karar vermeye çalışıyorum. Normalde tatlı sevmiyorum ve tüketmiyorum anekdotunu da paylaşayım, ama meyve ve pastacı kremasıyla gelen her ürüne sempati duyuyorum bunlara da aklım kaydı işte bir kere
Ha tamam o zaman ya aynıyız halaAyyy bi dk ben diyet yapmıyorum yalnız o konuya netlik getiriyim sadece kilo ile poğaça yemeyi bıraktımyoksa çikolataya falan devam
Araştırın belki vardır ya hangi şehirde yaşıyorsun?MaşaAllah küçücük tititleri var türlü türlü huyları var ben benim yeğene bamyasını ısırdığım diyordum bakalım ablam nasıl intikam alacak benden bamya kadar şeyleriyle artislik yapıyorlar yani büyüteçle mi yapacak ne yapacak da bu kadar oara alıyor zaten emzirip gönderiyorsun uyuyor bebek eee senin derdin ne dicem neyse bizde de bi sünnetçi olaymış iiimiş ünvanlara veriyorsun parayı resmen
Antalya da yaşıyorum. O iş yaş olur eşim bu konularda titiz bu hastaneyi de ısrarla o istiyor. Birde hastanedeyken olacak ya hemen ertesi gün başka yete götürmek istemez. Zaten söyledim yapacak bişi yok dedi. Birde onla uğraşamam o düşünsün bananeAraştırın belki vardır ya hangi şehirde yaşıyorsun?
Yok yapma kız hergün zıpır olcak değilya yorulmuşturKızlar benim bebiş maşallah geçen hafta başından beri çok hareketliydi. Cuma cumartesi birden azaldı. Dün hiç yoktu bugün hala yok. Haftasonum biraz hareketliydi belki ondandır diye sabahtan beri yatıyorum ama yok yani. Çooook derinlerden bi kaç kez hisseder gibi oldum ama o da gaz bile olabilir. Panik yapmalı mıyım
yoo etmedim. Her gün çikolata yedim 1 tane mesela. Hatta dün cips yedimKuzum sen bugün şeker bakılacak diye dikkat ettin mi birkaç gün? Ne yaptın bana da anlatsanabizim hikayeler senle birebir aynı malum
Rennie tablet sınırsız kullanabilirsin demişti doktorum. Bugün öğlen ayıptır söylemesi çiğ soğan canım çekti ve yedim. Midem kavruluyor. 2 rennie birden çiğnedim rahatladım hemen. Bir de bol su tüketiyorum o iyi geliyo. Rennie den önce de ılık süt içmek iyi geliyordu.Offf kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz Allah aşkına 6. Haftadan beri midem bulanıyor prilami daha bu hafta bıraktım bu sefer de mide yanması aşırı aşırı valla bu sanki bulantidan da mı beter nedir ilaçları nasıl aliyorsunuz coraspirin,magnezyum,demir kullanıyorum siz nasıl aliyorssunuz magnezyum ve demiri özellikle acaba ilaçlar mi bu kadar yapıyor ya çünkü ben her gerçekten doğru düzgün bişey yiyemiyorum kahvaltı güzel yapıyorum avokado,yumurta fix ama sonrası kafama göre valla yoğurt da yiyorjm hergun ama öyle çok yağlı acı baharatli falan şeyler de tüketmiyorum ya
Yiyorum hemenYapmamalısın kuzu çünkü bana da oluyor hiç ses etmiyor bazen… illaki tedirgin oluyoruz anlıyorum seni. bi havuç ye tatlı ye kız coşar belki.
Ay dimiYok yapma kız hergün zıpır olcak değilya yorulmuştur
Rennie Duo kullanıyordum ben anlıkta olsa baya rahatlıyordu beni. Şuan ilaç olarak bende sadece magnezyum ve demir kullanıyorum. Omegayı bıraktım midemi çok fena yapıyor diye o zaman beri rahatımOfff kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz Allah aşkına 6. Haftadan beri midem bulanıyor prilami daha bu hafta bıraktım bu sefer de mide yanması aşırı aşırı valla bu sanki bulantidan da mı beter nedir ilaçları nasıl aliyorsunuz coraspirin,magnezyum,demir kullanıyorum siz nasıl aliyorssunuz magnezyum ve demiri özellikle acaba ilaçlar mi bu kadar yapıyor ya çünkü ben her gerçekten doğru düzgün bişey yiyemiyorum kahvaltı güzel yapıyorum avokado,yumurta fix ama sonrası kafama göre valla yoğurt da yiyorjm hergun ama öyle çok yağlı acı baharatli falan şeyler de tüketmiyorum ya
Ben kendimi gözlemledim de bu konuda, midem azıcık boş kalsa hemen yanma başlıyo. Ufak ufak atıştırıyorum sürekli. Gece yanma olduğunda ise yarım çay bardağından az süt alıyorum yanıma yavaaaş yavaş içiyorum iyi geliyo. Bi de yastığımı yükseltiyorum uyurkenOfff kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz Allah aşkına 6. Haftadan beri midem bulanıyor prilami daha bu hafta bıraktım bu sefer de mide yanması aşırı aşırı valla bu sanki bulantidan da mı beter nedir ilaçları nasıl aliyorsunuz coraspirin,magnezyum,demir kullanıyorum siz nasıl aliyorssunuz magnezyum ve demiri özellikle acaba ilaçlar mi bu kadar yapıyor ya çünkü ben her gerçekten doğru düzgün bişey yiyemiyorum kahvaltı güzel yapıyorum avokado,yumurta fix ama sonrası kafama göre valla yoğurt da yiyorjm hergun ama öyle çok yağlı acı baharatli falan şeyler de tüketmiyorum ya
Meyve yiyorum kuzum. O da çıkartıyormuş ya ondan emin değilimyoo etmedim. Her gün çikolata yedim 1 tane mesela. Hatta dün cips yedimAma ben akşam yemeğinden sonra atıştırmayı kestim o iyi geldi. Abartmaya başlamıştım akşamları.
Sende şeker falan çıkacağını sanmıyorum zaten bişi yiyebildiğin yok. Bu arada şeker çıksaydı üzülmeyecektim. Arkadaşımda çıktı mesela, 38+5'te sezeryan ile doğum yaptı. Hiç bir sıkıntı yaşamadı.
İyi versin parasını sen düşünme boşverAntalya da yaşıyorum. O iş yaş olur eşim bu konularda titiz bu hastaneyi de ısrarla o istiyor. Birde hastanedeyken olacak ya hemen ertesi gün başka yete götürmek istemez. Zaten söyledim yapacak bişi yok dedi. Birde onla uğraşamam o düşünsün banane
Meyve ben de tüketiyorum her gün. Ayva, elma, mandalin, portakal bunlardan yedim bu aralar. Ancak hafta sonu yemedim meyve hiç. Günde 1 porsiyonu geçmezse sorun olmaz bence.Meyve yiyorum kuzum. O da çıkartıyormuş ya ondan emin değilim
Bakalım benim nasıl çıkacak, hayırlısı artıkMeyve ben de tüketiyorum her gün. Ayva, elma, mandalin, portakal bunlardan yedim bu aralar. Ancak hafta sonu yemedim meyve hiç. Günde 1 porsiyonu geçmezse sorun olmaz bence.
Benim de geçen hafta başladı. Bazen oturarak uyumaya çalışıyorum. Sağa yatınca daha çok artıyo o yüzden hemen sola yatıyorum yüksek yastıkla. Gavickon şurup kullanıyodum önceki gebeligimde ama belli bi süre sonra o da etki etmemeye basliyor. Maden suyu da iyi gelmişti bana. Doğuma kadar çekmiştim mide yanmasını ama dogumla birlikte şıp diye kesiliyorOfff kızlar mide yanması için ne yapıyorsunuz Allah aşkına 6. Haftadan beri midem bulanıyor prilami daha bu hafta bıraktım bu sefer de mide yanması aşırı aşırı valla bu sanki bulantidan da mı beter nedir ilaçları nasıl aliyorsunuz coraspirin,magnezyum,demir kullanıyorum siz nasıl aliyorssunuz magnezyum ve demiri özellikle acaba ilaçlar mi bu kadar yapıyor ya çünkü ben her gerçekten doğru düzgün bişey yiyemiyorum kahvaltı güzel yapıyorum avokado,yumurta fix ama sonrası kafama göre valla yoğurt da yiyorjm hergun ama öyle çok yağlı acı baharatli falan şeyler de tüketmiyorum ya
iyi çıkacak iyi, bir de buna endişelenme gözünü seveyimBakalım benim nasıl çıkacak, hayırlısı artık
üff kalkıp ayva yiyim dün kesmiştim şimdi durduğu yerde bayatlar vitamini kaçar, günah.Meyve ben de tüketiyorum her gün. Ayva, elma, mandalin, portakal bunlardan yedim bu aralar. Ancak hafta sonu yemedim meyve hiç. Günde 1 porsiyonu geçmezse sorun olmaz bence.
Ben baya baya iyi çıkacağını hissediyorum. İnşallah doğrudurBakalım benim nasıl çıkacak, hayırlısı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?