2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Al kanka

Ye bence aklında durcağına. Yemedikçe aklın hep orada olacak

Araştırın belki vardır ya hangi şehirde yaşıyorsun?

Araştırın belki vardır ya hangi şehirde yaşıyorsun?
Antalya da yaşıyorum. O iş yaş olur eşim bu konularda titiz bu hastaneyi de ısrarla o istiyor. Birde hastanedeyken olacak ya hemen ertesi gün başka yete götürmek istemez. Zaten söyledim yapacak bişi yok dedi. Birde onla uğraşamam o düşünsün banane

Yok yapma kız hergün zıpır olcak değilya yorulmuştur

Kuzum sen bugün şeker bakılacak diye dikkat ettin mi birkaç gün? Ne yaptın bana da anlatsana bizim hikayeler senle birebir aynı malum
yoo etmedim. Her gün çikolata yedim 1 tane mesela. Hatta dün cips yedim Ama ben akşam yemeğinden sonra atıştırmayı kestim o iyi geldi. Abartmaya başlamıştım akşamları.

Sende şeker falan çıkacağını sanmıyorum zaten bişi yiyebildiğin yok. Bu arada şeker çıksaydı üzülmeyecektim. Arkadaşımda çıktı mesela, 38+5'te sezeryan ile doğum yaptı. Hiç bir sıkıntı yaşamadı.

Rennie tablet sınırsız kullanabilirsin demişti doktorum. Bugün öğlen ayıptır söylemesi çiğ soğan canım çekti ve yedim. Midem kavruluyor. 2 rennie birden çiğnedim rahatladım hemen. Bir de bol su tüketiyorum o iyi geliyo. Rennie den önce de ılık süt içmek iyi geliyordu.

Rennie Duo kullanıyordum ben anlıkta olsa baya rahatlıyordu beni. Şuan ilaç olarak bende sadece magnezyum ve demir kullanıyorum. Omegayı bıraktım midemi çok fena yapıyor diye o zaman beri rahatım

Ben kendimi gözlemledim de bu konuda, midem azıcık boş kalsa hemen yanma başlıyo. Ufak ufak atıştırıyorum sürekli. Gece yanma olduğunda ise yarım çay bardağından az süt alıyorum yanıma yavaaaş yavaş içiyorum iyi geliyo. Bi de yastığımı yükseltiyorum uyurken

Meyve yiyorum kuzum. O da çıkartıyormuş ya ondan emin değilim

İyi versin parasını sen düşünme boşver

Benim de geçen hafta başladı. Bazen oturarak uyumaya çalışıyorum. Sağa yatınca daha çok artıyo o yüzden hemen sola yatıyorum yüksek yastıkla. Gavickon şurup kullanıyodum önceki gebeligimde ama belli bi süre sonra o da etki etmemeye basliyor. Maden suyu da iyi gelmişti bana. Doğuma kadar çekmiştim mide yanmasını ama dogumla birlikte şıp diye kesiliyor

Meyve ben de tüketiyorum her gün. Ayva, elma, mandalin, portakal bunlardan yedim bu aralar. Ancak hafta sonu yemedim meyve hiç. Günde 1 porsiyonu geçmezse sorun olmaz bence.
üff kalkıp ayva yiyim dün kesmiştim şimdi durduğu yerde bayatlar vitamini kaçar, günah.

Bakalım benim nasıl çıkacak, hayırlısı artık
Ben baya baya iyi çıkacağını hissediyorum. İnşallah doğrudur

Ancak her şey bir yana. Senin kesinlikle biraz kafanı dağıtman lazım kuzum. Biraz yapı gereği fazla takan birisin belli. Olabildiğince kendini rahatlatan şeyleri yapmaya çalış. O insanlarla konuş, izle, oku, dinle. Ufacık bir detaya takılı kalma. Şeker de çıksa tansiyon da çıksa inşallah bebişler sağlıcakla doğacaklar. Hiç bir şey dünyanın sonu değil. Sen rahatla ki bebişin de senin rahatlamanı hissetsin. Senden beslenmeye devam ediyor zaten, onun keyfi yerinde. Artık nasıl sağlıklı bir bebiş ise seni sömürdü de sömürdü maşallah annesini hasta etti sıpa. İçini ferah tut kuzum, az kaldı uykusuz gecelerde pışpışlayacağımız bebişleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…