- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Ahahahahah, ye anam ye, üstüne limon sıkıp ye. Ben öyle tüketiyorum.üff kalkıp ayva yiyim dün kesmiştim şimdi durduğu yerde bayatlar vitamini kaçar, günah.
gün içinde yanlışlıkla kendimi aç bırakınca böyle oluyor ya, kesin yatamıycam yine midem ağzıma gelicek. yarın düzgün beslenmeye niyet ediyorum dkkd.Ahahahahah, ye anam ye, üstüne limon sıkıp ye. Ben öyle tüketiyorum.
Kestane pişirdim yedim ben de biraz önce.O değil de annem sac üstünde pişiriyor ve çok güzel oluyor kestaneler. Ben tavada pişirmeye çalışıyorum istediğim gibi olmuyor, hafif bir tarafı yanık olunca kokulu oluyor çok hoşuma gidiyo. Sadece haşlanıyor gibi oluyor benimkinde. Gidip sac alacam kestane için sırf.
Amin kuzum inşallah iyi çıksıniyi çıkacak iyi, bir de buna endişelenme gözünü seveyim
Evet kuzum ben çok stresli bir insandım hep. Haliyle şuan onun aşısını çekiyorumBen baya baya iyi çıkacağını hissediyorum. İnşallah doğrudur
Ancak her şey bir yana. Senin kesinlikle biraz kafanı dağıtman lazım kuzum. Biraz yapı gereği fazla takan birisin belli. Olabildiğince kendini rahatlatan şeyleri yapmaya çalış. O insanlarla konuş, izle, oku, dinle. Ufacık bir detaya takılı kalma. Şeker de çıksa tansiyon da çıksa inşallah bebişler sağlıcakla doğacaklar. Hiç bir şey dünyanın sonu değil. Sen rahatla ki bebişin de senin rahatlamanı hissetsin. Senden beslenmeye devam ediyor zaten, onun keyfi yerinde. Artık nasıl sağlıklı bir bebiş ise seni sömürdü de sömürdü maşallahannesini hasta etti sıpa. İçini ferah tut kuzum, az kaldı uykusuz gecelerde pışpışlayacağımız bebişleri
Ah canım aynı ben . Vitamini kaçmasın, aklımda durucağına midemde dursun aman 40 yılda bir (hatta 42 yılda bir) hamile kalıyorum .. eşim en büyük destekçim bir şey yerken görünce ye yiğidim ye diyor.artık vinçle götürülürüm doğumaüff kalkıp ayva yiyim dün kesmiştim şimdi durduğu yerde bayatlar vitamini kaçar, günah.
Oha onda kestane pişiyor mu ben sadece biber denedim birkaç kere. Beceremedim,yapıştı ocağın direkt üstüne koyup yaptım.gün içinde yanlışlıkla kendimi aç bırakınca böyle oluyor ya, kesin yatamıycam yine midem ağzıma gelicek. yarın düzgün beslenmeye niyet ediyorum dkkd.
afiyet olsun canım, yarasın heheh. közmatik al bu arada, yazın patlıcan kışın kestane için mükemmel.
minnoş sen terapiye başlasana eğer imkanın varsa düzgün bir yerde, çok öneririm. bir kere hamilelik zaten kendiliğinden stresli bir süreç, öncesinde birikmiş şeyler varsa yaşanan stresin kaygının üzüntünün içinden profesyonel yardımı olmadan geçmek çok zor olabiliyor. hepimiz zaman zaman zorlanıyoruz, her günümüz aynı olmuyor tabi ki ama bana sanki kendine toksik pozitiflik yapıp iyice strese sokuyormuşsun gibi de geliyor. kendine zehir etmeni istemem bu zamanları, çok kıymetli çünkü. imkan varsa kullan, kendi başına çözmeye çalışma hiçbir şeyiEvet kuzum ben çok stresli bir insandım hep. Haliyle şuan onun aşısını çekiyorumzaten başta yaşadıklarımı da biliyorsunuz. Süreç beni zorladı. Şimdi de bu olunca moral olarak çöktüm herşeye ağlamak istiyorum yani kafamı dağıtmalık birşeyler bulmaya çabalıyorum sürekli moralli filmler izliyorum, kitap okuyorum, örgü örüyorum henüz çok iyi gelen birşey bulamadım
Annemler de aynısını söylüyor. Şu hafta bir kontrollerim geçsin de sonra başlayacağım galiba. Çünkü iyi değilim gerçekten. Bu hafta güzel şeyler duyarım inşallahminnoş sen terapiye başlasana eğer imkanın varsa düzgün bir yerde, çok öneririm. bir kere hamilelik zaten kendiliğinden stresli bir süreç, öncesinde birikmiş şeyler varsa yaşanan stresin kaygının üzüntünün içinden profesyonel yardımı olmadan geçmek çok zor olabiliyor. hepimiz zaman zaman zorlanıyoruz, her günümüz aynı olmuyor tabi ki ama bana sanki kendine toksik pozitiflik yapıp iyice strese sokuyormuşsun gibi de geliyor. kendine zehir etmeni istemem bu zamanları, çok kıymetli çünkü. imkan varsa kullan, kendi başına çözmeye çalışma hiçbir şeyi
biberi nasıl yapıştırmayı başardın ya sesli güldüm. cidden nasıl?Oha onda kestane pişiyor mu ben sadece biber denedim birkaç kere. Beceremedim,yapıştı ocağın direkt üstüne koyup yaptım.
Yıkayıp ıslak koydum yandı kömür oldu üstünde. Ben bunun o kadar işe yarayacağını düşünmüyordum. Ben kullanamamışım demekki. Kestaneyi fırında yapıyordum. Deniycem bunu ev miss gibi kokarbiberi nasıl yapıştırmayı başardın ya sesli güldüm. cidden nasıl?
kestane çok güzel pişiyor, çizip suya atıyoruz kestaneleri biraz sonra közmatiğin üzerine bırakıyoruz sabırla bekliyoruz zaten piştikçe açılıyor çizdiğimiz yerlerden. afiyetle yiyoruz. heheh.
hadi inşallah güzel haberlerini okuruz buradan, bize de haber verAnnemler de aynısını söylüyor. Şu hafta bir kontrollerim geçsin de sonra başlayacağım galiba. Çünkü iyi değilim gerçekten. Bu hafta güzel şeyler duyarım inşallahCuma devlette cumartesi özelde kontrole gideceğim
Amin kuzum inşallah, veririm tabi yeter ki güzel haber olsunhadi inşallah güzel haberlerini okuruz buradan, bize de haber ver
he sebzeleri ıslak koyup ateşi harlayınca kömür oluyor evet doğru. ben biraz ateşiyle de oynuyorum duruma göre. allahtan evde kestane yok yalnızYıkayıp ıslak koydum yandı kömür oldu üstünde. Ben bunun o kadar işe yarayacağını düşünmüyordum. Ben kullanamamışım demekki. Kestaneyi fırında yapıyordum. Deniycem bunu ev miss gibi kokar
olucak annesi, sen elinden geleni yapıyorsun. iyi düşün iyi olsunAmin kuzum inşallah, veririm tabi yeter ki güzel haber olsundua edin bize nolur, bebeğim büyümüş olsun sağlıkla
Ben bir şeye çok takıldım ya akşamdan beri kafamda. Eşim anlamıyor size anlatayım. Benim regl döngüm 35 gün dolayısıyla yumurtlamam geç oluyor. Fakat ilk ultrasonumda sadece 6 gün geride gördüğü için bebeği, bu tarihi düzeltmek istemedi. Yani başından beri döngüm sanki 29 günmüş gibi gidiyorduk ben her gittiğimde doktora hatırlatıyordum. Geçen detaylıya gittiğim doktor kesinlikle bunu düzelttir yoksa doğum tarihini etkiler dedi. Son ultrasonda da 2 gün ileride çıktı. Kafamda deli sorular. Net tarih olmadığı için kesin şu gündeyiz diyemiyorum, uygulamalara bile giremiyorum net tarihi. İlk ultrason mu tarihim herkes farklı bir şey söylüyorhe sebzeleri ıslak koyup ateşi harlayınca kömür oluyor evet doğru. ben biraz ateşiyle de oynuyorum duruma göre. allahtan evde kestane yok yalnız
İnşallah kuzumolucak annesi, sen elinden geleni yapıyorsun. iyi düşün iyi olsun
kız kestaneden buraya nasıl geçiş yaptın, annem gibisinBen bir şeye çok takıldım ya akşamdan beri kafamda. Eşim anlamıyor size anlatayım. Benim regl döngüm 35 gün dolayısıyla yumurtlamam geç oluyor. Fakat ilk ultrasonumda sadece 6 gün geride gördüğü için bebeği, bu tarihi düzeltmek istemedi. Yani başından beri döngüm sanki 29 günmüş gibi gidiyorduk ben her gittiğimde doktora hatırlatıyordum. Geçen detaylıya gittiğim doktor kesinlikle bunu düzelttir yoksa doğum tarihini etkiler dedi. Son ultrasonda da 2 gün ileride çıktı. Kafamda deli sorular. Net tarih olmadığı için kesin şu gündeyiz diyemiyorum, uygulamalara bile giremiyorum net tarihi. İlk ultrason mu sizce tarihim herkes farklı bir şey söylüyor
Evet çok sık konu değiştiririmkız kestaneden buraya nasıl geçiş yaptın, annem gibisin
doğum tarihini neden etkilesin o kısmı anlayamadım, sonuçta bebeğin gelişimine göre ayarlanmıyor mu sezaryen olacaksa? normal doğumda da bebiş hazır olduğu zaman geliyor zaten. hiç kafaya takılacak bir şey olduğunu sanmıyorum, döngünün 35 gün olması bebişi sadece 6 gün ileri ya da geri götürür. gelişimini tamamlamış bebek için çok kafaya takılacak bir zaman aralığı değil bence bu da. sen yine söylersin doktoruna, böyle böyle bir durum var diye.
Ben istanbuldayım medipole gidiyorum evet fiyatları güzel. Acıbadem,memorial çok pahalılar gerçekten. Tüp bebeği bahçeci de yaptırdım dediğin gibi 100 falan gitti ay ama gerçekten sünnet fiyatında uçmuşlar bendeSorma yabizim normal doğum ile sezaryen arasında fark yok aynı fiyat vermişler. Sünneti 6-7 bekliyordum ben açıkçası duyunca bi yutkunup piki diyebildim sadece Antalya memorial. Tamam farkındayım memorial biraz tuzlu ama fokunu da çıkarmasalarmış iiimiş sünnete 15 istemek nedir arkadaş altı üstü ne olabilir ki işlem sizin fiyatlar iiimiş ya ben medicalleri düşünemiyorum şuan kaö fiyat çekiyorlar ki istanbul daha fena bu açıdan tüp bebekten biliyorum. Biz 30 öderken 70-80 görenler oldu. Allah kolaylıklar versin
bir öne bir geriye bak, her bebek aynı hızda gelişmiyor zaten bir noktada yakalarsın bence. benim doktorum hiç önemsemiyor tarihi, bebeğin gelişimi son adet tarihine göre 15-20 gün oynamadığı müddetçe endişelenecek bir şey yok diyor. tedbir amaçlı demiştir perinatolog da.Evet çok sık konu değiştiririmHaftaları araştırıyorum neler yaşanır falan diye, nereye baksam bilemiyorum acaba kaçıncı haftadayız diyorum. Sağol canım ya cuma gidince söylerim ne yapılması gerekiyorsa yapılır artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?