2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bak yine konu değiştiricem. Bugün ilk defa tekmesiyle irkildim. Tekme mi yumruk mu anlayamadım ama sağlam çaktı. Eşimin eli karnımdaydı o da irkildi He tabi plasentadan dolayı ortada hiç hissedemiyorum. Ya tam sağda ya tam solda ya da kasıkların ortasında oluyor. Atağa geçtiler artık

Benim adet düzensizliği oldu. Sata göre 2-3 hafta geriden geliyordu. Önemsemedim. En son gittiğimde kendi satımı değiştirdi. Yine önemsemedim. Çünkü şu anda kendi kendine gelişiyor bebiş. Ben hala net kaç hafta söyleyemiyorum. Sadece tahmin ettiğim bi gün var ve ona göre hesaplıyorum. O olduğunu düşünüyorum. Hazır olunca gelicek zaten. Doğum tarihi de kendime en geç mayısın ilk haftası diye belirledim. Ne zaman isterse gelsin paşa

ya kıyamam maşallah tosuncuğa, babasına çak yapmış

Aman bulandırdı işte kafamı. Zaten pek yerinde değil hormonlardan. İyice takıntılı oldum. Eşim geçen işyeri hekimiyle sohbet etmiş gaviscon yazdıracaktı bana. “Hamile zekalı” diye bir tabir varmış. Ondan bahsetmiş doktor. Dedim hakaret kabul ederim unut çabuk bu kelimeyi Bazen saçma şeyler yaptığımda aklıma geliyor, harbi diyorum bu farklı bir kafa

Bugün canım o kadar sıkkındı ki eşimle ailesi yüzünden tartıştık daha doğrusu ben konuştum eşim beni tatmin edecek cevaplar vermedi ve konuyu kapatmaya çalıştı çok sinirlendim tam tersi konuşsun açıklama yapsin beni savunsun istiyorum ama beyimiz tartışmamak için susmayı tercih etmiş. Kaç saat konuşmadık ben eve geldiğimde o ise gitmişti karşılaşmadık da yani. Sonra beni aldı bi sinir her yerden engelledim otur ağla ağla kendimi helak ettim sonra bu da bana ulaşmak için saçma sapan yerlerden beni aradı açmadım sonra baktım bebek hareket etmiyor normalde de her dakika hareket etmiyor zaten ama ruh halimi anlarsiniz işte kocasına sinirli sinirden oturup ağlayan bir kadın bi de bebeği hissedemeyince başımdan aşağı kaynar sular döküldü salya sümük eşimi aradım senin yüzünden oldu bebeğim hareket etmiyor diye ağla ağla içim çıktı adam koştu geldi işten o gelene kadar yalvarıyorum resmen kızım,bebeğim nolur hareket et diye etti bebekte korktu sayemde çok üzgünüm ve çok utanıyorum bebeğime bunu yaptığım için eşim hadi hastaneye falan dedi ama gitmedim 2 gün sonra kontrolüm var gece gece şimdi salak bir doktora denk gelirim saçma sapan bişey söyler bebeği zaten kendim korkuttum bi de ultrasona girip korkutmak istemedim şu an sakinlestim ama o anı anlatamam Allah'ım çok kötüydü ya cok

Ya bunlar keyfi şeyler değil ki aslında bu sağlık sektörü iyice zıvanadan çıktı. Bir el atılması lazım. Fiyatları bu kadar şişirmenin manası nedir. Birde soruyor sigortalımısın diye sigortalı olmasak ne dicekti acaba

Benim de 35 gün. Yani adetin 14. Günü degilde 21. Günü yumurtlama olmuş. O sebeple doğum için bir hafta daha ekleme yapıyoruz ilk cocugumda da böyleydi sata göre dogum 23 marttı. Ama ben 30 martta doğum yaptım usg ye göre 40 haftalıkti .tabi burda bebek ne zaman gelmek isterse o zaman geliyo. Şimdiki gebeligimde de aynısıni yasıyorum herhangi bir düzenleme yapilmadi ultrason ölçümünü baz alıyorum ben.

Evet ya öyle ne yazık ki Allah herkesin yardımcısı olsun daha yeni yıl fiyatları güncellenmedi bakalım neler görücez

okurken bi kötü oldum hamilelik böyle duygusal çıkışların inişlerin olabileceği bir hal daha bugün konuştuk maalesef erkekler empati yapamıyor yani aslında çok suçlayamıyorum onları bilmedikleri bişey ama işte ne dicen…. Kocanın ailesini sallamamayı denesen? Yani onlar hayatınızda öyle yada böyle hep arızaları ile var olacaklar. Evet sen eşinden bir duruş bekliyorsun onu da anlıyorum ancak ben şunu tecrübe ettim daha öncede söylemiştim. Ben ne zaman eşimin ailesi hakkında konuşsam kıymete binerler normalde sallamaz benimkide ama ne zaman sallamasam oda sallamıyor. Yani maalesef bu ikinci üçüncü şahıslar yuvaları yıkmakta birebir susup oturmasını bilmiyorlar. Tabi mevzuyu bilmiyorum ama genel sorunsal yani az çok mevzular aynı. Sen ne yaparsan kendine yaparsın onları yok saymayı öğrenmezsen sadece sen zarar görürsün.

Maşallah tam zamanında doğmuş ne güzel Öyle tabi. Belki sezaryen etkiler diyeceğim ama onda da bebeğin gelişimi önemliymiş zaten. Doktor aklıma soktu işte. Teşekkür ederim

Ay kıyamamvalla hayırlısıyla bi doğursaydık. Kaygısı ayrı hamilelik psikolojisi ayrı zor. Bebek olduğu için her şeye dikkat etmek gerekiyo insan bazen dikkat edemiyo sonra suçluluk duyuyo bu döngü bu şekilde devam ediyo. Ama bizde insanız kendini suçlama lütfen 9 ay boyunca pozitif şekilde devam edemiyoruz ne yazık ki ve bunlar da çok insani şeyler. Öyle kolay kolay bebişlere bişey olmaz korunabilicekleri en iyi yerdeler çok da rahatlar hep böyle düşünmeye çalış

Evet ya kaç aydır yaşamamıştım böyle bir duygu iniş çıkışı krizi gerçekten insan çok daha hassas oluyor ve her zamankinden daha fazla hassasiyet istiyor hamileyken bana bunu niye yaşatıyorlar hadi onlar yaşatsın umrumda değil eşim nasıl izin veriyor böyle bişeye gerçekten deliriyorum sakin de kalamıyorum kaç saat zaten kendimi tuttum yazmadım etmedim en sonunda patladım olan bana oldu gerçekten hem ağlayıp hem özür diliyorum bebeğimden bi de yaptığımın ne kadar saçma ve kötü bişey olduğunu da biliyorum ama kendime engel olamadım resmen bi daha böyle bişey yaşanmasın lütfen Allah'ım ya lütfen ömrümden ömür gitti sanki

İnşallah olmasın hepimizin bebeğini Allah korusun inşallah bebek beni korkutmadan ben bebeği korkuttum resmen ya valla kendimi çok suçlu hissediyorum çok şükür kızım annesinden daha aklı başında çıktı ve beni daha fazla korkutmadan başladı hareketlere aklımı kaybedecektim ya çok zordu

Maalesef düşünmüyorlar düşünmeyeceklerde minimum beklenti o nedenle. Ortak bağımız eşimiz bu insanlarla onlar da seni idare etmesini öğrenseler iyi olacak. Şahsen kayın valideme bunu anlatabildim sonunda. Tabi herkes bir değil. Senin şuan tek düşünmen gereken bebişin. Bu dönemde bencil ol. Gitmemen gerekiyorsa gitme hatta geriliyorum de bebeğini düşün. Yani bunun gibi şeyler yapabilirsin. Bir aile dramı yaşatmak istemem yanlış anlaşılmasın ama burada el üstünde tutulması gereken kişi sensin. Ben eşimi tek gönderiyorum bazen işim var çişim var ağrım var oyyyyy çok fenayım sen git selam söyle oldu bitti gitti.

Bisiy diyim mi benimkiler yaklaşık 1000 km uzağımızda belki de daha fazladır ordan yetiyorlar sağolsunlar aktif bişey de yapmıyorlar keşke yapsalar eşim bunu görecek zekada olduğunu ümit ediyorum ama hep yanar döner işleri çok iyi görünüp sinsi ve samimiyetsiz olanlar var ya heh benimkiler tam onlardan kartları açık değil onların ben ise kartına da oyununa da başlarım modunda takildigim için deliren hep ben oluyorum sinir oluyorum kendime bu konuda ama engel olamıyorum nefret ediyorum böyle samimiyetsiz insanlardan ya net olsalar hiç üzülmem çat çat derdimiz neyse söylesek mesela ama yok asla öyle değiller meleği oynuyorlar surekli

Çok iyi anlıyorum insan inanılmaz kafaya takıyo hareket etmeyince böyle böyle öğrenicez bizde sağlıcakla tamamlıcaz bu süreci inşallah

Bak herkesi kendin gibi yapmaya çalışmak insanı yoruyor ki böyle bişi mümkün değil yani bir hakikat var ve istiyorsun ki o öyle olsun ama oda öyle değil. Herkes maalesef o pencereden bakmıyor, bakamıyor. O nedenle inatla öyle olmalarını beklersen çok hayal kırıklığına uğrarsın. Bunu tecrübe ettim inanki boştan atmıyorum. Kısasa kısas hakkını kullanacaksın. Mantalite şu; 1-onlar benim hakkımda konuşabilirler ki konuşacaklar evet bu yanlış bişi ama ben duymayayım da ne fok yerlerse yesinler. 2- beni yalandan da olsa seviyor-muş gibi yapsınlar sorun yok keyfim bozulmasın yeter ki bende mış gibi yapıyorum zaten artık 3- birşey karar vereceğiniz zaman bunu çaktırmadan eşine empoze edebilirsin. Bu çaktırmadan olmalı. Başarabilirsin kız oluyor bak ince ince nakış gibi

Normalde hayatımda asla bulundurmayacağım insanları bir şekilde idare etmem gerekiyorsa bunu kendi lehime çevirmem gerekli zaten. Yoksa çıkar gitsin hiç umrumda olmaz ama bu mümkün olmuyor bu konuda. Bunu kendine zulüm etme. Bak benim eşim aşırı inattır bu şekilde kendimi paralasam gider birde annesine oturur. O nedenle hayatta somurtmam bu konuda kavga etmem. Aksine dalga geçerim. Yapmak zorundayım kendim için. Sende kendin için yap inşaAllah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…