2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ay tipini yediğim yaa, maşallah
bu dönemde hiçbi şeyi takmayarak çok iyi yapıyosun, sana helal olsun devrecim.

foto vermiceklerini tahmin ediyordum. burada rutinde de vermiyorlar gıcıklar. ama eşi almalarına sevindim o konuda gergindim çünkü almazlarsa diye :) güzel geçmesine sevindim maşallah Göktuğ paşaya

Eşimin izin problemi yok aslında ama başkatip olduğu için kapanışı onun yapması gerekiyor riske atamıyor. İnşallah yetişir ya, gecikecek uzayacak olursa ona gitmesini söylerim artık napalım. Her işte vardır bir hayır diyoruz son zamanlarda bunaldım zaten her şeyden bir de bunu dert etmeyeyim kendime..

ben bağcılar medipol megaya gidiyorum doğum için fiyat aldınız mı
Aldım ama yeni yılda değişiklik olcakmış ve fiyat sabitlemiyolarmış normal doğum 11 sezaryen 14 suda doğum 20 binmiş şuan

kız neremiş ora bende sordum 8 bin dedi ekol hast.

Öff bazen şöyle bir olgunluk bende de olsa diyorum, “iç huzuru satın almak” nasıl bir ifadedir Ben genelde Afra nın gibi bir durum olduğunda direkt dan dan kavga ediyorum, he benimkinde biraz etkili oldu tabii korkuyor benden o konuda “artık”. (5. yılımız)
Yatırım tavsiyesi değildir, herkesin ilişkisi farklı.

Tetanoz oldum bugün. İlk vurunca baya ağrılıydı ama şu an iyi gibiyim. Bu halsizlik ateş falan aşıdan ne kadar süre sonra başlıyor acaba kendimi hazırlayayım

Tetanoz oldum bugün. İlk vurunca baya ağrılıydı ama şu an iyi gibiyim. Bu halsizlik ateş falan aşıdan ne kadar süre sonra başlıyor acaba kendimi hazırlayayım
Halsizlik ateş yapmamıştı bende, ertesi 2 gün kolum ağrımıştı biraz canım.

Bende hiç halsizlik ve ateş olmadı kuzum. Gece kolum ağrıdı üstüne yatamadım ertesi günü geçti ama.

Henüz görünemedim doktora ama baya hareketlendi bebişim, boşuna stres yapmışım haftaya çarşamba randevum var bakalım teşekkür ederim

Canım üzüldüm. İlk evlendiğimde inan benzer durumlardan geçtim. Yani kazık kadar adamlara bakmak zorundaymış gibi kalmak inan çok zor. Şimdi ne desem ki bu durum biraz daha zor maalesef. Yani belli ki eşini kullanmaya alışmışlar eşinde iyi niyetli olduğu için sanki zorundaymış gibi hissettirmişler bunu aşmak o kadar zor ki eşimde aynı muameleyi görüyordu milyonlarca borç ödedi ama sonunda anladı. Biraz durumunun en azından kardeşi açısından zorunluluk olmadığını anlaması lazım. Ama işte uzaktan böyle ince durumlarda hunharca konuşulmaz Allah kolaylık versin kolaylaştırsın canım sabır versin sana

Son güne gelince mi akılları başlarına gelmiş insanların işi gücü var bu nedir da. Acil durumları tenzih ederek söylüyorum tabi.

resmen eller yukarı soygun var ya doğum parası sünnt parası çok faazlaa

resmen eller yukarı soygun var ya doğum parası sünnt parası çok faazlaa
Geçen sene kürtaj olmak durumda kalmıştım o zaman 2. Doktor görüşü olarak bu şimdi gittiğim doktora heldik riskli gebelik uzmanı. Eşim kadını sevdi. Çok konuşmuyor, işini yapıyor, profesyonel tam eşimin sevdiği cins insan tipi adam katiyen bu doktoru bırakmaz bıraktırmıyorda güvendi bir kere o nedenle ödesin banane yaw

Sağol birtanem Sizle konuşmak bile biraz deşarj olmamı sağladı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…