bana da normal 11 dediler ama sezeryan 18 dendi yanlış mı söyledi acabaAldım ama yeni yılda değişiklik olcakmış ve fiyat sabitlemiyolarmış normal doğum 11 sezaryen 14 suda doğum 20 binmiş şuan
ben de dün oldum ama iğne yeri ağrıdı sadece onun dışında bir şey olmadı geçmiş olsunTetanoz oldum bugün. İlk vurunca baya ağrılıydı ama şu an iyi gibiyim. Bu halsizlik ateş falan aşıdan ne kadar süre sonra başlıyor acaba kendimi hazırlayayım
Yanlış söylemiştir belki de bana yanlış söylediler hiç bilmiyorum ama zaten değişicekmiş kesin fiyatlarbana da normal 11 dediler ama sezeryan 18 dendi yanlış mı söyledi acaba
Merhametli birine benzediği için yardım ettiğini düşünüyorum bence istemiyorum verme demek yerine daha ılımlı şeyler söyle bence annesinşn yaptığı gibiYani her ay 20.000TL kredi kartı borcu ödüyoruz. Aslında her ay düzenli ödeme yapacak durumumuz yok. Zaten evlendiğimizden beri evlerinin digiturk'unu, ev internetlerini, annesinin telefon faturasını falan hep biz ödüyoruz her ay. Bilmiyorum ya, her ay düzenli bir para göndermek istemiyorum.
Gerçekten ihtiyaçları olsa vallahi billahi bu kadar sorun etmicem. Dediğin gibi yapardım. Hatta her ay gerçekten ihtiyacı olanlara düzenli yardım yapıyoruz eşimle. 500TL oluyo 1000TL oluyo. Artıko ayki durumumuza göre. Kazandğımız paradan mutlaka verelim ihtiyacı olan birine gitsin diyoruz.
Sanırım gözümde bittiler ve artık orta yol zihnimde dahi bulamıyorum bunlarla.
Nereye gidiyorsunuzz gebe okuluna mıKızlar saat 2 de ilk gebe eğitimine katılıcam bakalım neler anlatacaklar. Hafta da 2 gün 6 kere gidicem totalde.
Ya ne güzel şeysin sen öyleSelamlaar..
@Afratafrac Tüm yazılanları okudum ve çoğu arkadaşımızın da dediği gibi bence de bu dönemde en en en önemli şey bebişin ve sensin, şimdilik en azından kafayı takmamaya ve kendini sıkmamaya üzmemeye çalış. Çünkü bence duygu durumumuz ve streslerimiz bebişlerimize yansıyor.. İnanın normalde her şeyi aşırı kafaya takan ve stresli bi insanımdır.. Ev sahibimle davalık olduk her an kapı dışarı atılabiliriz, aracımız selde 300.000 hasar aldı (kasko var ama yine de normalde olsa üzülürdüm takardım) ama sürekli eşimle amaan sağlığımız iyi olsun, amaan bebişimiz iyi olsun modundayız, bilmiyorum bu süreçte kafa yapım değişti galiba biraz..
Bugün detaylı ultrasona gittik mesela , ilk kez yüzünü gördük , eşim de ben deağlak mod hemen duygusallaştık.. Ama çıkışta birbirimize bakıp bi foto için 2 bin verdik galiba dedik güldük.. Daha önce birkaç arkadaşta daha okumuştum, yani sorun yokmuş çok şükür ama bizim doktorumuzdan çok farklı şeylere bakmadı(bence) , ya da çok farklı şeyler söylemedi. Ama işte konu bebişlerimiz olunca sorma-ver parasına okey oluyor insan. Bilmiyorum zaman çok çabuk geçiyor, bazen düşünüyordum ohooo daha 6-7 ay var diyordum, sonra bi anda şimdi bi anda 4-4.5 kaldı. Köşe yazısı gibi yazdım kusura bakmayın devrelerim. (Eşim öyle diyor buradaki gruba askerlikten alışkanlık hahah, bir konu olunca devrelerine sor onlar bilir diyor )
Eki Görüntüle 3350540
Bende şaşırdım eşlerin girebilmesine izin verdiklerinefoto vermiceklerini tahmin ediyordum. burada rutinde de vermiyorlar gıcıklar. ama eşi almalarına sevindim o konuda gergindim çünkü almazlarsa diye :) güzel geçmesine sevindim maşallah Göktuğ paşaya
Bugün annemle bunu konuştuk desemHanımlar ıspanaklı gül böreği yapmayı düşünüyorum ilk defa yapıcam videolarda kimisi haşlıyor kimisi çiğdem koyuyor yapan bar öı hangisi güzel olur
Ben de soğan ve salçayla çok az kavurup koyuyorum hem börek içindeki miktarını ayarlamak daha rahat oluyo hem de bence soğan ve salçanın kavrulmasıyla daha lezzetli oluyoHanımlar ıspanaklı gül böreği yapmayı düşünüyorum ilk defa yapıcam videolarda kimisi haşlıyor kimisi çiğdem koyuyor yapan bar öı hangisi güzel olur
Bence siz dile getirebilirsiniz, biz eşi le şöyle yapıyoruz. Benim kayınpederle kayınvalide boşanmış yıllar önce. Kv çok tatlıdır, oğluna düşkündür ama iyidir. Beni de üzmez pek. Kp ise evlerden ırak bir tip, bir de böyle çirkef bir karısı var. Çocuğu görmedik zaten görmek de istemiyoruz pek, öyle delidir yani kadın. Çocuk olunca kp’nin bütün paraya kadın el koydu bize koklatmıyor.Aynen, kaç defa tatlı dille konuştum. Kaç kez kavga ettik yok olmuyor. He seferinde de bana söz verdi. Yollamayacağım dedi. Ama adam yapıyo hala.
Kv nin evine yemeğe ne zaman gitsek yaptığı yemeği kaç paraya aldığını söylüyo bana ve eşime yemek yerken. Çom tuttu, her şey çok pahalı vs diyip duruyo. Eşimi görüyorum zor yutkunuyo. Sonra annesini arka odaya çağırıp para veriyo.
Yok ya eşimle çözülmüyo bu sorun. Ama ailesiyle de konuşamam. Eşimi ezip geçmek olur. Ben susmaya devam edicem ve bir gün canıma tak edicem, iyice eşimden soğucam ve dicem ki boşanalım. Kendimi tanıyorum. Sinir olduğum şey çözüme kavuşmuyorsa bende soğuma başlıyo. Sabrım tükeniyor. Allah sonumuzu hayır etsin.
Bulunduğum ilde sağlık müdürlüğünün açtığı gebe eğitim sınıfına, bu gün ilk defa geldim.Nereye gidiyorsunuzz gebe okuluna mı
Oho yaptım fırında şimdik ben soğan yemediğim için koymadım tuzla ovaladım haşlanmış gibi olduBugün annemle bunu konuştuk desemkuzum annem de çiğden yap dedi. Ama ben soğanı kavurup yapcam azcık sotelerim çünkü soğan midemi rahatsız ediyor diğer türlü
Ispanağın her türlüsünü severim demir kaynağı hemdeBen de soğan ve salçayla çok az kavurup koyuyorum hem börek içindeki miktarını ayarlamak daha rahat oluyo hem de bence soğan ve salçanın kavrulmasıyla daha lezzetli oluyo
Hiç öyle düşünme, ben de pahalı bir doktora vehastaneye gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebek de burada oldu, doktor her şeyi biliyorGeçen sene kürtaj olmak durumda kalmıştım o zaman 2. Doktor görüşü olarak bu şimdi gittiğim doktora heldik riskli gebelik uzmanı. Eşim kadını sevdi. Çok konuşmuyor, işini yapıyor, profesyonel tam eşimin sevdiği cins insan tipiadam katiyen bu doktoru bırakmaz bıraktırmıyorda güvendi bir kere o nedenle ödesin banane yaw
Oluyor zaten kuzum kardeşim falan da öyle yapıyorOho yaptım fırında şimdik ben soğan yemediğim için koymadım tuzla ovaladım haşlanmış gibi oldu
Yani çok şükür imkanımız var gidebiliyoruz. Ancak bu 2 kat fiyatları görünce de az insan kendisini keriz gibi hissetmiyorda değil ne bilem.Hiç öyle düşünme, ben de pahalı bir doktora vehastaneye gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebek de burada oldu, doktor her şeyi biliyorEpi topu bir defa doğurcam, doktora ve hastaneye güvenmek çok önemli bence, imkan da varsa eğer. Eşin verebilecekse keyfini çıkar.
Hahah iç bayan derecede olgunlukÖff bazen şöyle bir olgunluk bende de olsa diyorum, “iç huzuru satın almak” nasıl bir ifadedirBen genelde Afra nın gibi bir durum olduğunda direkt dan dan kavga ediyorum, he benimkinde biraz etkili oldu tabii korkuyor benden o konuda “artık”. (5. yılımız)
Yatırım tavsiyesi değildir, herkesin ilişkisi farklı.
Baksana hep aynı sorunsalları yaşıyoruz. Bu işler böyle demekkiHahah iç bayan derecede olgunluk
Ben de geçtim benzer şeylerin içinden ama gerçekten gelip geçici, özellikle maddiyatla ilgili konular için kendin de dahil olmak üzere hiçkimseyi üzmeye kalbini kırmaya değmez. Anneye harçlık vermek adamı mutlu ediyorsa bırakacaksın verecek, o mutlu olacak ki seni de mutlu edecek. Bu iş özünde böyle bence. Para ölçülebilir bir değer olduğu için kıyasa ve suistimale çok yatkın anlıyorum ve kolay da geliyor bunu yapmak ama başka değerler var paradan daha yüksek ve ölçülebilirliği göreceli olan, kıyas yapılacaksa o dengeyi de göz önünde bulundurmak, önceliği de bir şekilde dengeyi kurup korumaya vermek gerekiyor.
Şşş, ölçülebilirlik falan da dedim etkilendin mi doğru söyle? Djkdkdl.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?