2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Aldım ama yeni yılda değişiklik olcakmış ve fiyat sabitlemiyolarmış normal doğum 11 sezaryen 14 suda doğum 20 binmiş şuan
bana da normal 11 dediler ama sezeryan 18 dendi yanlış mı söyledi acaba

Tetanoz oldum bugün. İlk vurunca baya ağrılıydı ama şu an iyi gibiyim. Bu halsizlik ateş falan aşıdan ne kadar süre sonra başlıyor acaba kendimi hazırlayayım
ben de dün oldum ama iğne yeri ağrıdı sadece onun dışında bir şey olmadı geçmiş olsun

bana da normal 11 dediler ama sezeryan 18 dendi yanlış mı söyledi acaba
Yanlış söylemiştir belki de bana yanlış söylediler hiç bilmiyorum ama zaten değişicekmiş kesin fiyatlar

Merhametli birine benzediği için yardım ettiğini düşünüyorum bence istemiyorum verme demek yerine daha ılımlı şeyler söyle bence annesinşn yaptığı gibi yemek masrafları ne çok arttı bebeişte gelcek onunda masrafı olcak bu süreçte sadece kendimizime masraf etsek faşan de sende çalışıyorsun borç ödüyoruz sana da üzülüyorum tarzında sonuçta kardeşin çalılmaya engel bi durumu yok çalışabilir hattta şey de bir kaç arkadaşımın kaynananası gelinlerine destek çıkıyormul hep beraber bebek masraflarını yapıyor tarzında sebde vicdanına dokun inada bindirme erkekler ne kadar anneyi düşünsede şartları düşünmek zorunda onları kötüleme ama kendi durumunuzu belirt hep geçen bi konu oldu ben eşime dedim annenin ağzında da hiçbişry durmuyor herşey söylüyor herkese dün eşimin dediği bişeyi ertesi herkese söylemişti beyse ben öyle dedim diye kız bi sinirlendi ben senin annene dedikoducu diyormuuyum ben şok oldum ı an ki bazı zamanlarda eşim annesine dedikoyu sever dediği halde benim o lafıma cellalendi o yüzden eşler değişik ama olsun her konuda arkamda beni hiç ezdirmez aynı apartmanda oturuyouz malaesf ilk başlarda yeni gelindim çağırınca gidiyordum ama her gün çağırıyordu sadece pzar hariç eşime dedim ben dedim her gün aşağıya inmem hergün çağırıyor evimde oturmak istiyorum tarzında onu dedikten sonra annesine demiş herhalde sonra çağırmadı bi süre sonra yine başladı bu sefer 2 3 gün üst üste gitmeyince küsmeye başladı sen niye gelmiyordun diyr bende dedim kendi evimde rahat ediyorum yüzüne şak diye bişey demedi şuan çağırsa da gitmiyorum eşimde bana hak veriyor o yüzden dolduruşa da gelemez ama kaynana ne kadar iyi olsa da bi yerde kaynanalık yapıyor o yüzden siz aralarındaki ilişkiye karışmayın onun vicdanına oynayın biraz ay ne uzun yazdım kız yoruldum

Ya ne güzel şeysin sen öyle

Hanımlar ıspanaklı gül böreği yapmayı düşünüyorum ilk defa yapıcam videolarda kimisi haşlıyor kimisi çiğdem koyuyor yapan bar öı hangisi güzel olur

foto vermiceklerini tahmin ediyordum. burada rutinde de vermiyorlar gıcıklar. ama eşi almalarına sevindim o konuda gergindim çünkü almazlarsa diye :) güzel geçmesine sevindim maşallah Göktuğ paşaya
Bende şaşırdım eşlerin girebilmesine izin verdiklerine ama pek öyle anlayamadık görüntüsünü rutindede aslında doktordan rica edince girebiliyor galiba eşler sanki sıkıntı yapmıyorlar gibime geldi bana senin de rutin vardı canım nasıl geçti hangi doktor vardı

Hanımlar ıspanaklı gül böreği yapmayı düşünüyorum ilk defa yapıcam videolarda kimisi haşlıyor kimisi çiğdem koyuyor yapan bar öı hangisi güzel olur
Bugün annemle bunu konuştuk desem kuzum annem de çiğden yap dedi. Ama ben soğanı kavurup yapcam azcık sotelerim çünkü soğan midemi rahatsız ediyor diğer türlü

Ya merhabaa , gecen burada mi konusulmustu tommie tippie yoksa baska bi yer mi hatirlamiyorum
Ama e bebekte avent tommie tippie ve nuk larda indirim
Var ayrica ben e bebegin kendi markasi olan baby me den bebek temizleme pamuklari gogus pedleri vs vs aldim boyle pamuk deterjan falan varsa aradiginiz hepsi indirimde haberiniz olsun konuya ortadan daldim ama indirim gorunce yazim dedim

Ben de soğan ve salçayla çok az kavurup koyuyorum hem börek içindeki miktarını ayarlamak daha rahat oluyo hem de bence soğan ve salçanın kavrulmasıyla daha lezzetli oluyo

Bence siz dile getirebilirsiniz, biz eşi le şöyle yapıyoruz. Benim kayınpederle kayınvalide boşanmış yıllar önce. Kv çok tatlıdır, oğluna düşkündür ama iyidir. Beni de üzmez pek. Kp ise evlerden ırak bir tip, bir de böyle çirkef bir karısı var. Çocuğu görmedik zaten görmek de istemiyoruz pek, öyle delidir yani kadın. Çocuk olunca kp’nin bütün paraya kadın el koydu bize koklatmıyor.

Benim eşim de çok kızardı ben de. Ben bir gün kp’yi alıp konuştum. Dedim sizin eşiniz bencil ve bizi çok kırdı, kırılan o değil. Sizde bizi anlayın falan. Neyse adam anladı, artık ısrar etmiyor. Biz dedik kimseden bir şey beklemiyoruz, ne maddi ne manevi, siz de bizden beklemeyin. Tamam dedi. Onlar oğluyla görüşüyorlar, hepsi o. Artık bir şey beklemiyorum, kafam rahat.

Bir de bence ailede maddi konularla ilgili masrafları bölüşebilirsiniz. Bizde çalışıyoruz ve bölüşüyoruz. Böylece hem evin ortak parası çıkıyor hem de herkesin kendine air bir bütçesi oluyor. O bütçeye kimse karışmaz. Ben severim alışverişi falam, işim de biraz gerektirir. Eşim hiç laf etmez mesela. Ortak bütçeden veririz her şeyi. Böyle bir şey yaparsanız sizin de kendinize ait bir bütçeniz olur eşinizin de. Eşiniz istediğine versin, sizi etkilemez. Bence hepsi ortak olunca böyle sorunlar daha çok çıkıyor.

Bugün annemle bunu konuştuk desem kuzum annem de çiğden yap dedi. Ama ben soğanı kavurup yapcam azcık sotelerim çünkü soğan midemi rahatsız ediyor diğer türlü
Oho yaptım fırında şimdik ben soğan yemediğim için koymadım tuzla ovaladım haşlanmış gibi oldu

Ben de soğan ve salçayla çok az kavurup koyuyorum hem börek içindeki miktarını ayarlamak daha rahat oluyo hem de bence soğan ve salçanın kavrulmasıyla daha lezzetli oluyo
Ispanağın her türlüsünü severim demir kaynağı hemde

Hiç öyle düşünme, ben de pahalı bir doktora vehastaneye gidiyorum. Çok memnunum. Tüp bebek de burada oldu, doktor her şeyi biliyor Epi topu bir defa doğurcam, doktora ve hastaneye güvenmek çok önemli bence, imkan da varsa eğer. Eşin verebilecekse keyfini çıkar.

Yani çok şükür imkanımız var gidebiliyoruz. Ancak bu 2 kat fiyatları görünce de az insan kendisini keriz gibi hissetmiyorda değil ne bilem. yani 8 bin nireeeee 15 bin nire aynı işi yapmıyor mu arkadaş bunlar. Cücük kadar şeyi. Titilerini yediklerim ayyyyy dişim kamaştı ısırasım geldi.

Hahah iç bayan derecede olgunluk

Ben de geçtim benzer şeylerin içinden ama gerçekten gelip geçici, özellikle maddiyatla ilgili konular için kendin de dahil olmak üzere hiçkimseyi üzmeye kalbini kırmaya değmez. Anneye harçlık vermek adamı mutlu ediyorsa bırakacaksın verecek, o mutlu olacak ki seni de mutlu edecek. Bu iş özünde böyle bence. Para ölçülebilir bir değer olduğu için kıyasa ve suistimale çok yatkın anlıyorum ve kolay da geliyor bunu yapmak ama başka değerler var paradan daha yüksek ve ölçülebilirliği göreceli olan, kıyas yapılacaksa o dengeyi de göz önünde bulundurmak, önceliği de bir şekilde dengeyi kurup korumaya vermek gerekiyor.

Şşş, ölçülebilirlik falan da dedim etkilendin mi doğru söyle? Djkdkdl.

Baksana hep aynı sorunsalları yaşıyoruz. Bu işler böyle demekki benimkide yıllarca abilerine bakmış ilk başlarda bende krizler geçirdim. Evlendik kendi arabam vardı, eşiminde arabası vardı, ben memurdum o zamanlar, abisi arabasını sattı diye tuttu benim arabamı abisine verdi aylarca… biz iki arabayla gezerken yazık değilmiymiş. Banane anasını satayım kazık kadar 50 yaşında adam ben mi düşüncem. Ne kavgalar gürültüler. Boşanmalardan dönmeler. En sonunda sattırdılar bana o arabayı. Baktım en büyük abisi o kadar yüzsüz ki eşim borçlarını ödemekle kalmıyor birde borç veriyor falan. En sonunda baktım olcak gibi değil bana söyleme artık şu abilerini de ne veriyorsan ver dedim. Beni mağdur etmiyor hamdolsun ben bana gelen paraya bakıyorum. Zaten oda artık ben karışmayınca saldı kendisi vermiyor. Bütün garezleri bir süre sonra bize oluyor zaten. Duymayınca görmeyince bilmeyince hayat sana güzel arkadaş. Annesinden abilerinden bana laf getiridi getirme dedim.şimdi ne veriyor ne vermiyor umrum değil Ohhh be bilmesen daha iyi. Bakın 4 senede yaşadıklarımı ablatsam bende roman olur he

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…