2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Etkilendim tabii, “Allah’ım bana da böyle gelinler nasip et” dedim hatta
Oğullarım zengin, gelinlerimin ölçülebilir değer limitleri yüksek olsun, amin
Dikkat ettin mi, eş ailesine yönelik etkileyemedin

Kızlar kalsiyum kullanıyor musunuz? Dişlerimden çok çekiyorum ya bi yirmilik çektirdim daha yeni şimdi diğeri de gidici acaba doktordan kalsiyum takviyesi mi istesem? Süt içmiyorum

Evlenmeden önce okusam sana “ee ne var işte 2 araban varmış versen ölür müsün birini” derdim de o işlerin vermekle alakası yokmuş. İçindeki ince detayları sen anlatmadan tahmin edebiliyorum

kötülüğe inandığım için kötü insanın da ailenin de varlığına inanıyorum, söylediklerim kötülükle inatla göze soka soka yapan kişiler için geçerli olmaz tabi ki, kötülüğü bilsem ben de bu kadar olgun davranamam, gerekirse çat çat paranın bile kavgasını ederim. ama genelde böyle konular hep bir iletişimsizlik ve yanlış anlaşılmaktan, ne bileyim bir değere farklı anlamlar yüklemekten kaynaklanıyor gibi geliyor bana, o yüzden bu şekilde yaklaştım.
fena gelin değilim, amin

Evlenmeden önce okusam sana “ee ne var işte 2 araban varmış versen ölür müsün birini” derdim de o işlerin vermekle alakası yokmuş. İçindeki ince detayları sen anlatmadan tahmin edebiliyorum
Bir sürü bir sürü ayrıntıların tabiki evet baktığında 2 araba var ama evleninceye kadar o özgürlüğe alışmış birisinin elinden oyuncağını almak çok düşüncesizce bir hareket. Ama dediğin gibi bür sürü de ayrıntısı var. Şuan ailesinin bana yaptıklarına rağmen onlara iyi davranıyor olmam (sahtede olsa) eşimin bana inanılmaz saygı duymasını sağlıyor ve inanın ekstra hiç bir şey yapmıyorum kendi huzurum için yapıyorum bunu ve işe yarıyorda. Üç maymunu oynamak akıl ve ruh sağlığı için gerekli tedavi. Kurcalamicaksın kim ne yaparsa yapsın ucu sana dokunmayı geçtim girmiyorsa tabi o zaman pençelerimi çıkartıyorum. Oda şöyle oluyor hep sustuğumu gördüğü için pençe çıkartınca haklı oluyorsun. hep diyorum ya evlilik siyaset işi. Eşimin ailesi öyle yada böyle hayatımda olmaya devam edecekler ve bunu kabul etmek zorundayım. Kabul etmem gerekiyorsa da söylenerek hayat geçmiyor çözüm bulmak zorundayım. Bende çözümü böyle buldum. İşe yaradı şahsen.

Benim doğum paketinde 50bin doğum, için rahatlasın Sünnet işi ayrı, benimki kız ama erkek olsa bende bebekken yaptırcaktım. En sağlıklısı o.

Benim doğum paketinde 50bin doğum, için rahatlasın Sünnet işi ayrı, benimki kız ama erkek olsa bende bebekken yaptırcaktım. En sağlıklısı o.
Abbaoooowwww nettin kız bizimki iiimiş o zaman ahahahahaha sesli güldüm şuan

Abbaoooowwww nettin kız bizimki iiimiş o zaman ahahahahaha sesli güldüm şuan
Demiştim pahalı diye Amerikan’a gidiyorum ben, tuzlu azıcık, muayeneleri sigoratam ödüyor ama doğuma bitecek, bunu da ben ödicem. Senin hesap, 2 araba vardı bizde de, eşiminki duruyor şirket arabası zaten, benimki bekarlıktandı Kendimindi. Sattım onu seçimden önce fiyatlar yüksekken, döviz aldım onunla ödicem valla. Kalanı da doğum izninde ve bebeğe kullancam Araba benimdi, param benim karışam görüşen yok kafam rahat. Kadının da kendine ait bütçesi olması iyi oluyor. Hoş eşim de aynı seninki gibi doktor ve hastaneden çok memnun. Bir ara sigortanın doğumu da ödediğine geçelim dedim, Acıbadem ya da Memorial’a, onlar da iyi hastane. Başka doktora da gittik, beğenmedi yok dedi kalalım bunda neyse verelim. Benimki tatlıdır Ama ben cadıyım Saygıda kusur etmem ama kimseyi alanıma sokmam valla, ondan galiba sizlerin zorlukları çok yaşamadım.

Kafan nerde rahat ediyorsa durumunda varsa onu yapcaksın aslında herşeye para veriyoruz ama iş sağlığa gelince olmaz diyoruz. Asıl bunlara verebiliyorsan vermek lazım. O yüzden en iyisini yapmışsın Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin valla doğumu düşündükçe bi heyecan basıyor. Güzel güzel doğuralım kız benim bu arada canıma tak etti o arabacaaaazımı bana sattırdılar gerçi arsa aldım her türlü kara geçtim de bir sinirle neler yapabildiğimi görmüş oldu beyim

Aynen bence de inşallah sağlıkla hayırlısıyla geldiklerini görelim, kucağımıza alalım ben başka bir şey istemiyorum Para pul yanında hiçbir şey. Ben de sağlığa harcarım hiç düşünmem valla. Ohhh ne güzel arsa arabadan daha değerli çok iyi yapmışsın. Bazen öyle damarına basıveriyorlar insanın Ben tüp bebek zamanı satmıştım sonra bu minnoş kuş hemen ilk denemede gelince onun kısmeti oldu valla

Oyyy kuzum maşaAllah tüp bebek maddi manevi külfet gerçekten… Rabbim korusun bebiklerimizi

Kızlar kalsiyum kullanıyor musunuz? Dişlerimden çok çekiyorum ya bi yirmilik çektirdim daha yeni şimdi diğeri de gidici acaba doktordan kalsiyum takviyesi mi istesem? Süt içmiyorum
Konuş doktorunla canım. Ben kullanmıyorum. Ancak süt içerim her gün yoğurt yerim.

Kızlar gebe eğitiminin ilk günü bana iyi geldi. Tüm trimesterler hakkında bilgilendirme, iç dış üreme organları, normal doğum, vücuttaki değişiklikler gibi konular vardı. Sonrası bana en iyi gelen nefes egzersizleri ve meditasyon oldu. Uyuycam sandım bir ara

Eğitime nerede gidiyorsun, ne kadar süreli bir eğitim? ben de düşünüyorum. bir kamp gibi olan eğitimler var iki günlük anne babalı, bir de böyle online kontenjan eğitimler var ücretsiz olan, bir de sanırım hastaneler bünyesinde olanlar varmış, bilgi topluyorum

sağlıklı hayat merkezinde gidiyorum. Özel değil sağlık müdürlüğü tarafından yürütülen bir faaliyet. Tüm arkadaşlarım gebeliklerinde gitti diyebilirim. Haftada 2 gün saat 14.00-17.30 arası 6 kere gidicem totalde. 20 hafta ve sonrası gebeleri eğitime alıyolar. Gebe eğitimi için bir alan ayırmışlar, minderler, yastıklar falan rahat bir ortam. Meyve+su veriyolar. Hatta gebe için plateste varmış, yine alanın içinde farklı bir odada ama çalıştığım yerle problem yaşamayım diye ona gidemem.

Son güne gelince mi akılları başlarına gelmiş insanların işi gücü var bu nedir da. Acil durumları tenzih ederek söylüyorum tabi.
İşin kötü yanı saat 2’den 4’e ertelendi randevum ama 2 de arayıp doktorun yetişemeyeceği söylenip başka gün teklif edildi. Baştan gün değişikliği yapın madem niye riske atıyorsunuz gelememe ihtimali varsa.. neyse Cumartesiye ertelendi randevu. O kadar heyecanlıydım ki önce saat sonra gün değiştirdiler bütün heyecanımı aldılar elimden sağolsunlar. İnsanlar ona göre işini gücünü iznini ayarlıyor demiyorlar. Neyse cumartesiye tekrar heyecanım gelir umarım ve güzel sonuçla döneriz

Merhaba kızlar. Uzun zamandır giremedim. Hayırlı olsun A Afratafrac ben de Ankaradayım. Bebeğimin ismi de Göktuğ. Diğer yönetici arkadaşa ne oldu? Bebeğine bir şey olmadı inşallah bilginiz var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…