Ben black friday indiriminden 3lü aldım uyguna geldi, çok memnunum şimdilik.Lierac cok pahali ya
Benim arkadaşlarım da mutlaka bunu al dediler. Lierac jel gibi o tek tatmin etmedi ondan mustela yağı da akşam sürüyorum. Badem yağı da oluyordur tabi, kime de rahatsa. Ben ergenlikte çatladım ondan sürüyorum.Benim 2 arkadaşım lierac aldı kullandı ikisi de çatladılar. Pahalı pahalı kremler kullandılar. İşe yaramadı.
Kaç yerde okudum. Önemli olan vücudu nemlendirmekmiş. Ayrıca çatlama olayı da genetikmiş ve çok fazla kilo alımı olduğunda oluyormuş genelde. Ben badem yağı süreceğim sadece.
Soracağım evetBen kullanmıyorum ama doktoruma sorucam, her gün yoğurt ve süt tüketmiyorum eksik kalmasını istemem. Sen de sor bence
Haftasonu da şehir dışı planımız vardı 4 aydır evdeyiz çünkü bunaldım bu pazar tüm gün ağladım meselaCumartesiye eşin de gelir herhalde di mi, belki daha iyi olur böylesi keyifli bir gün geçirirsiniz beraber canını sıkma hiç, her şey yolunda olsun da gerekirse bir hafta ertelensin
Yarın da benim detaylı randevum var, heyecanlıyım biraz da böyle inceden korku sardı ya kötü bişiy çıkarsa diye. Bakalım inşallah her şey yolundadır, oğlumun güzel yüzünü görürüm
Ay bunu bende farkettim kendimde. Neredeyse 3 aydır kaş bıyığa gitmiyorum desem yeridir ve daha yeni yeni tüy çıkmaya başladıYa kızlar bende de acayip bi şey oldu. Normalde hep derler ya hamilelikte tüylenme artar diye benim azaldı. Hayatımda ilk defa 1 buçuk aydır bıyık almıyorum. Lazere gittiğim bölgelerde tekrar tüy çıkmadı, diğer bölgelerim de baya yavaşladı. Acaba vitaminsiz falan mı kalıyorum bazı arkadaşlarım 12-13.haftada omega, magnezyum, kalsiyum vs. başlamıştı benim gittiğim doktorlardan hiçbiri gerek görmedi. Şu an sadece demir ve d vitamini kullanıyorum. Niye tüylerim uzamıyo diye dert edeceğimi hiç düşünmezdim valla
İstanbulda mjsağlıklı hayat merkezinde gidiyorum. Özel değil sağlık müdürlüğü tarafından yürütülen bir faaliyet. Tüm arkadaşlarım gebeliklerinde gitti diyebilirim. Haftada 2 gün saat 14.00-17.30 arası 6 kere gidicem totalde. 20 hafta ve sonrası gebeleri eğitime alıyolar. Gebe eğitimi için bir alan ayırmışlar, minderler, yastıklar falan rahat bir ortam. Meyve+su veriyolar. Hatta gebe için plateste varmış, yine alanın içinde farklı bir odada ama çalıştığım yerle problem yaşamayım diye ona gidemem.
Benim çok değişik bişey oldu kol bacaklarım geç çıkıyor onun yerine kaşım bıyığım çabuk uzamaya başladı öncden bukadar hızlı değildi her tarafımda farklı bir etki olduYa kızlar bende de acayip bi şey oldu. Normalde hep derler ya hamilelikte tüylenme artar diye benim azaldı. Hayatımda ilk defa 1 buçuk aydır bıyık almıyorum. Lazere gittiğim bölgelerde tekrar tüy çıkmadı, diğer bölgelerim de baya yavaşladı. Acaba vitaminsiz falan mı kalıyorum bazı arkadaşlarım 12-13.haftada omega, magnezyum, kalsiyum vs. başlamıştı benim gittiğim doktorlardan hiçbiri gerek görmedi. Şu an sadece demir ve d vitamini kullanıyorum. Niye tüylerim uzamıyo diye dert edeceğimi hiç düşünmezdim valla
Hayır canım değilim.İstanbulda mj
çiğ yapıyoruz bizHanımlar ıspanaklı gül böreği yapmayı düşünüyorum ilk defa yapıcam videolarda kimisi haşlıyor kimisi çiğdem koyuyor yapan bar öı hangisi güzel olur
Vala rahatlık değil de ona ayıracak param yokBen black friday indiriminden 3lü aldım uyguna geldi, çok memnunum şimdilik.
Benim arkadaşlarım da mutlaka bunu al dediler. Lierac jel gibi o tek tatmin etmedi ondan mustela yağı da akşam sürüyorum. Badem yağı da oluyordur tabi, kime de rahatsa. Ben ergenlikte çatladım ondan sürüyorum.
Ya ben evde tartılıp söylemiştim sağlık ocağında. Evde 71 çıkmıştım. Bir sonrakinde hala 71 çıkıyordum evde ama oradaki eve çık bi bakalım doğru mu dedi çıktım 72 çıktım. Fakat üstümde kıyafet ayakkabı vs. olduğu için etkiledi. Dedim evde hala 71 imKızlar sabah sağlık ocağına gittim çağırmışlardı bebeğin kalp atışını dinledik. Tetanoz aşısını da oldum benim doktorum 1 doz demişti tekrar olmayacam. 20inci haftadayız 3 kg almışım sadece biliyordum zaten de ilk hamile olunca da sağlık ocağındaki tartıda tartilmistim o yüzden emin oldum 3 kgcuk almışım sadece yaaa
Ay oley değerlendir bu zamanlarını, iyi gelmesine de ayrıca sevindimKızlar dün kargolar geldi ve aldım çantamı çıktım gittim avm ye. Gezdim de gezdim. Bebeme mozaik pasta yedirdim sonra enerjim düştü üstüne makarna gömdükKıyafet dükkanlarından ziyade Englishhome, madamcoco falan bunları dolandım. Çok iyi geldi. O kadar uzunnnn zaman olmuş ki yalnız başıma dışarı çıkıp bir şey yapmayalı, modum değişti.
Şükürler olsun bayılmadım. Kötüleşmedim. Enerjimin düştüğünü, kötüleştiğimi anladığım anda hemen oturdum ve bişiler yedim. İyi geldi. Bolca yürüyüş yaptım. Sanırım hamilşliğimin altınçağı sonunda başladı
Hindistan cevizi yağı var ben de problem olur mu canım karnima sürsemEvet ya geriliyor. Benim de birden daha fazla büyümeye başladı valla. Gidem de yağlanam.
Ya ben de almıştım bilmeden. Yenidoğanlar hep daha küçük geldi. Sonradan birileri yazmıştı yenidoğan almayın 1-3 aylık 3-6 aylık alın falan gibi. Ama her yerde direkt bu filtre seçeneği çıkmıyor. Bi 10 parça falan kıyafeti oldu yeni doğanlı karışık. Almayacağım artık başka. 3-6 aylık yazlık alacağım kısa kollu falan.Kızlar 0-1 ay ve yenidoğan aynı beden mi? Benim aldıklarım asla aynı değil. Ebebekten bir takım aldım yenidoğan yazıyor baya küçük. Trendyolda yenidoğan olarak aratınca 0-1 ay geçiyor çoğu.Onlardan aldım çok büyükler.
Canım bir fikrim yok. Goole'a yazıp bak istersen zararı var mı diye ancak olacğaını sanmıyorum. Sonuçta doğal bir yağ. Hindistan cevizi yağını da nemlendirme amaçlı kullananlar vardır kesin.Hindistan cevizi yağı var ben de problem olur mu canım karnima sürsem
Hızlı büyüyorlar canım küçük alma bırak içinde kaybolsun bebeğin bir sonraki giydirdiginde bile aynı durmuyor.Kızlar 0-1 ay ve yenidoğan aynı beden mi? Benim aldıklarım asla aynı değil. Ebebekten bir takım aldım yenidoğan yazıyor baya küçük. Trendyolda yenidoğan olarak aratınca 0-1 ay geçiyor çoğu.Onlardan aldım çok büyükler.
Ya ben de almıştım bilmeden. Yenidoğanlar hep daha küçük geldi. Sonradan birileri yazmıştı yenidoğan almayın 1-3 aylık 3-6 aylık alın falan gibi. Ama her yerde direkt bu filtre seçeneği çıkmıyor. Bi 10 parça falan kıyafeti oldu yeni doğanlı karışık. Almayacağım artık başka. 3-6 aylık yazlık alacağım kısa kollu falan.
Bacım normal mi bu fark. Bolluktan birde tutamayız bebeği allah korusun eşim hayatında çocuk almamış kucağınaHızlı büyüyorlar canım küçük alma bırak içinde kaybolsun bebeğin bir sonraki giydirdiginde bile aynı durmuyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?