2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Lierac cok pahali ya
Ben black friday indiriminden 3lü aldım uyguna geldi, çok memnunum şimdilik.
Benim arkadaşlarım da mutlaka bunu al dediler. Lierac jel gibi o tek tatmin etmedi ondan mustela yağı da akşam sürüyorum. Badem yağı da oluyordur tabi, kime de rahatsa. Ben ergenlikte çatladım ondan sürüyorum.

Haftasonu da şehir dışı planımız vardı 4 aydır evdeyiz çünkü bunaldım bu pazar tüm gün ağladım mesela ama o günü güzel geçiririz dediğin gibi eşim de daha rahat gelmiş olacak dolu tarafından bakalımm napalım

Detaylı ultrason hem çok heyecan verici hem evet insanın içini bi korku kaplıyor.. daha net göreceğiz bebişimizi bir de ben ilk kez eşimle gideceğim falan çok heyecanlıydım. İşin asıl boyutunu düşünmemeye çalıştım ama insan duramıyor işte. Duamız bir inşallah hepimiz güzel sonuçlarla çıkacağız detaylılardan güzel düşünelim güzel olsun

Ay bunu bende farkettim kendimde. Neredeyse 3 aydır kaş bıyığa gitmiyorum desem yeridir ve daha yeni yeni tüy çıkmaya başladı ben kollarımda farkettim bu durumu. Kollarım hemen çıkardı ama o da uzun zamandır aynı. Hiç vitaminsizlikten olacağını düşünmemiştim. Ondan değildir inşallah

İstanbulda mj

Benim çok değişik bişey oldu kol bacaklarım geç çıkıyor onun yerine kaşım bıyığım çabuk uzamaya başladı öncden bukadar hızlı değildi her tarafımda farklı bir etki oldu bugün mide yanmalarım başladı hadi hayırlısı gelsin soğuk sütler ay hiçbirşeyi de soğuk sevmem süt sıcak içerim anca

Vala rahatlık değil de ona ayıracak param yok yoksa kremi kötülemedim ben de. Mutlaka faydası vardır. Demek istediğim asıl önemli olan bedeni sürekli nemlendirme kuru bırakmamak. Bir de boll su tüketimi çok önemli.

Kızlar sabah sağlık ocağına gittim çağırmışlardı bebeğin kalp atışını dinledik. Tetanoz aşısını da oldum benim doktorum 1 doz demişti tekrar olmayacam. 20inci haftadayız 3 kg almışım sadece biliyordum zaten de ilk hamile olunca da sağlık ocağındaki tartıda tartilmistim o yüzden emin oldum 3 kgcuk almışım sadece yaaa

Kızlar dün kargolar geldi ve aldım çantamı çıktım gittim avm ye. Gezdim de gezdim. Bebeme mozaik pasta yedirdim sonra enerjim düştü üstüne makarna gömdük Kıyafet dükkanlarından ziyade Englishhome, madamcoco falan bunları dolandım. Çok iyi geldi. O kadar uzunnnn zaman olmuş ki yalnız başıma dışarı çıkıp bir şey yapmayalı, modum değişti.

Şükürler olsun bayılmadım. Kötüleşmedim. Enerjimin düştüğünü, kötüleştiğimi anladığım anda hemen oturdum ve bişiler yedim. İyi geldi. Bolca yürüyüş yaptım. Sanırım hamilşliğimin altınçağı sonunda başladı

Ya ben evde tartılıp söylemiştim sağlık ocağında. Evde 71 çıkmıştım. Bir sonrakinde hala 71 çıkıyordum evde ama oradaki eve çık bi bakalım doğru mu dedi çıktım 72 çıktım. Fakat üstümde kıyafet ayakkabı vs. olduğu için etkiledi. Dedim evde hala 71 im

Tetanozu neden 1 defa vurdur dedi doktorun canım bir açıklama yaptı mı?

Ay oley değerlendir bu zamanlarını, iyi gelmesine de ayrıca sevindim

Kızlar 0-1 ay ve yenidoğan aynı beden mi? Benim aldıklarım asla aynı değil. Ebebekten bir takım aldım yenidoğan yazıyor baya küçük. Trendyolda yenidoğan olarak aratınca 0-1 ay geçiyor çoğu.Onlardan aldım çok büyükler.

Ya ben de almıştım bilmeden. Yenidoğanlar hep daha küçük geldi. Sonradan birileri yazmıştı yenidoğan almayın 1-3 aylık 3-6 aylık alın falan gibi. Ama her yerde direkt bu filtre seçeneği çıkmıyor. Bi 10 parça falan kıyafeti oldu yeni doğanlı karışık. Almayacağım artık başka. 3-6 aylık yazlık alacağım kısa kollu falan.

Hindistan cevizi yağı var ben de problem olur mu canım karnima sürsem
Canım bir fikrim yok. Goole'a yazıp bak istersen zararı var mı diye ancak olacğaını sanmıyorum. Sonuçta doğal bir yağ. Hindistan cevizi yağını da nemlendirme amaçlı kullananlar vardır kesin.

Hızlı büyüyorlar canım küçük alma bırak içinde kaybolsun bebeğin bir sonraki giydirdiginde bile aynı durmuyor.

Hızlı büyüyorlar canım küçük alma bırak içinde kaybolsun bebeğin bir sonraki giydirdiginde bile aynı durmuyor.
Bacım normal mi bu fark. Bolluktan birde tutamayız bebeği allah korusun eşim hayatında çocuk almamış kucağına Bir iki tane daha mı alsam yenidoğan. 1 tane 10lu. 2 tane 5li aldım yenidoğan. Yada bekleyeceğim biraz daha bebeğin kilosuna göre alayım

Eklentiler

• IMG_9445.webp
    54,5 KB · Görüntüleme: 49
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…