- 5 Temmuz 2015
- 1.524
- 2.008
- 133
- 41
Böyle fark olması daha iyi canım bebegin çok kilolu yada çok zayıf gelebilir bazı aldıklarını giydiremeyebilirsin bile benim bir bebeğim 3050 Gr doğdu diğeri 2350 GrBacım normal mi bu fark. Bolluktan birde tutamayız bebeği allah korusun eşim hayatında çocuk almamış kucağınaBir iki tane daha mı alsam yenidoğan. 1 tane 10lu. 2 tane 5li aldım yenidoğan. Yada bekleyeceğim biraz daha bebeğin kilosuna göre alayım
İyi dedin. Yeter o zaman ihtiyaca göre bakarız sağol canım benimBöyle fark olması daha iyi canım bebegin çok kilolu yada çok zayıf gelebilir bazı aldıklarını giydiremeyebilirsin bile benim bir bebeğim 3050 Gr doğdu diğeri 2350 Gr
Bence de, zaten kesin birileri hediye falan getirir.İyi dedin. Yeter o zaman ihtiyaca göre bakarız sağol canım benim
Ben kullanıyorum, hindistan ve lierac dönüşümlüHindistan cevizi yağı var ben de problem olur mu canım karnima sürsem
Ay ne gğzel gelmiştir bende gebeliğimde tek gezmeye bayılıyorum karışan yok eden yok canın isterse yapKızlar dün kargolar geldi ve aldım çantamı çıktım gittim avm ye. Gezdim de gezdim. Bebeme mozaik pasta yedirdim sonra enerjim düştü üstüne makarna gömdükKıyafet dükkanlarından ziyade Englishhome, madamcoco falan bunları dolandım. Çok iyi geldi. O kadar uzunnnn zaman olmuş ki yalnız başıma dışarı çıkıp bir şey yapmayalı, modum değişti.
Şükürler olsun bayılmadım. Kötüleşmedim. Enerjimin düştüğünü, kötüleştiğimi anladığım anda hemen oturdum ve bişiler yedim. İyi geldi. Bolca yürüyüş yaptım. Sanırım hamilşliğimin altınçağı sonunda başladı
Eşlerde katılabiliyormuş unuttum yazmayıKızlar zeynep kamilde takipli olanlar yada anadolu tarafında olanlar ama yorumlarda zeynep kamilin gebe okulu baya iyiydi bugün 20 haftadan sonra başlıyormuş 2tane sınıfı varmış 3üyü açıyorlarmış ben kaydettim 17.kişi oldum oraya gitmeyi düşünen varsa arayıp adınızı yazın ebe hanım telefonda bile çok tatlıydı
Gunaydinnn , bende calismiyorum esimle is icin sehirlerimiz ayriydi iki kira oduyorduk ve aldigimiz paranin bi anlamiGünaydınn, kızlarr bizim gündem maddiyat.. borçlar aldı başını gidiyor bir düzlüğe çıkamadık.. bebeğime bakacak birisi de yok seneye yüksek ihtimalle çalışamayacağım. Özelde aldığım maaş zaten bakıcıya anca yeter kendim bakarım daha iyi diyorum. Amaa.. temmuzda sözleşmem bitiyor okul ile. Sözleşme bitiminde işten ayrılırsam herhangi bir tazminat alabiliyor muyum? Böyle bişey yaşamış olan bilen var mı? Çok aklıma takılıyor bu konu. Tazminat da alamazsam çünkü yandık
Canım devlette öğrenmen isen 1 sene ücretsiz izin hakkın var diye biliyorum. Özellerde de 6 ay ücretsiz izin hakkımız var yasal doğum izninden sonra. E yıllık izin rapor vs derken 1 yılı buluyor. İstersen seneye tüm izinlerin biterken düşünüp karar ver işten ayrılmaya.Günaydınn, kızlarr bizim gündem maddiyat.. borçlar aldı başını gidiyor bir düzlüğe çıkamadık.. bebeğime bakacak birisi de yok seneye yüksek ihtimalle çalışamayacağım. Özelde aldığım maaş zaten bakıcıya anca yeter kendim bakarım daha iyi diyorum. Amaa.. temmuzda sözleşmem bitiyor okul ile. Sözleşme bitiminde işten ayrılırsam herhangi bir tazminat alabiliyor muyum? Böyle bişey yaşamış olan bilen var mı? Çok aklıma takılıyor bu konu. Tazminat da alamazsam çünkü yandık
Ayy bende bayiliyorumm bebemle yuruyuse cikiyoruzz ben Alanya da yasiyorum burasi tatil memleketi kisin pek kimseler kalmiyor hala rus ve ukraynalilar var burda yasyaan onlari saymazsakk sahil boyu yuruyuse gidiyoruz havamiz hala guzel yagmur yagiyor bazen yine de gidiyoruz kahvemi iciyorum disarda alisverisimi yapiyorum babasinin dukkanina ugruyoruz selamKızlar dün kargolar geldi ve aldım çantamı çıktım gittim avm ye. Gezdim de gezdim. Bebeme mozaik pasta yedirdim sonra enerjim düştü üstüne makarna gömdükKıyafet dükkanlarından ziyade Englishhome, madamcoco falan bunları dolandım. Çok iyi geldi. O kadar uzunnnn zaman olmuş ki yalnız başıma dışarı çıkıp bir şey yapmayalı, modum değişti.
Şükürler olsun bayılmadım. Kötüleşmedim. Enerjimin düştüğünü, kötüleştiğimi anladığım anda hemen oturdum ve bişiler yedim. İyi geldi. Bolca yürüyüş yaptım. Sanırım hamilşliğimin altınçağı sonunda başladı
Kesinlikle çok iyi geldi. Canım nereye isterse oraya gittim, baktım, kimseyi beklemedim, kimsenin öfünü pöfünü çekmedim. Havalar soğudu ama hiç sorun değil.Ay ne gğzel gelmiştir bende gebeliğimde tek gezmeye bayılıyorum karışan yok eden yok canın isterse yap
Kesinlikle herkesin ortak sıkıntısı. şükür halimize Allah bugünü aratmasın.Gunaydinnn , bende calismiyorum esimle is icin sehirlerimiz ayriydi iki kira oduyorduk ve aldigimiz paranin bi anlami
Kalmiyordu ben isi biraktim cunku esim aile isinde calisiyor. Bende kara kara dogum vs nasil olacak bu paralar diye dusunuyorum ama esim hallederiz diyor . Alisverisimizi borcsuz harcsiz bitirdik ve zorlanmadik . Baska borcumuzda yok cok sukur . Herkesin gundemi ayni bence . Ister istemez . Takmayin bir sekilde hallolur ama kolay ama zor siz kendinizi dusunun . Ben oyle yapiyorum onu zamani gelince dusunucem simdilik keyfime bakiyorum en fazla kenarda altinimi bozdurur cocugumu kimseye minnet etmeden dogururum
Benimde olmuyorşuan önü açık giiorum bende tesettürlüyüm birde panço şeklinde alırım belki tüylü müylüKesinlikle çok iyi geldi. Canım nereye isterse oraya gittim, baktım, kimseyi beklemedim, kimsenin öfünü pöfünü çekmedim. Havalar soğudu ama hiç sorun değil.
Bu arada benim montum olmuyor. Önüne uzun kalın atkı takıyorum boynumdan öyle kapatıyorum önümüBir de eşimin montunu giyiyorum. Eşiminki daha hafif.
Yaaa harika. Sahil yürüyüşüne bayılırım. İzmir deyim ama bana ter uzak kalıyor sahilimiz. En güzelini yapıyorsun valla. Ben de uzun zamandır o kadar halsizdim ki, tek başıma çıkamıyordum asla. Hep yanımda refakatçi. Şükürler olsun. Nasıl özlemişim bağımsızca bir şeyler yapmayı, gerçekten insana çok iyi geliyorAyy bende bayiliyorumm bebemle yuruyuse cikiyoruzz ben Alanya da yasiyorum burasi tatil memleketi kisin pek kimseler kalmiyor hala rus ve ukraynalilar var burda yasyaan onlari saymazsakk sahil boyu yuruyuse gidiyoruz havamiz hala guzel yagmur yagiyor bazen yine de gidiyoruz kahvemi iciyorum disarda alisverisimi yapiyorum babasinin dukkanina ugruyoruz selam
Verip alincaklarimizi alip eve gidiyoruz kendimize rutin yaptik valla ben cok rahatliyorum. Iki gunde pilatesim var boyle baya mutluyuz sukurler olsun . Insanin kendisine vakit ayirabilmesi tek basina bebegiyke basbasa kalabilmesi cok guzel
Panço olan nasıl oluyor kuzumBenimde olmuyorşuan önü açık giiorum bende tesettürlüyüm birde panço şeklinde alırım belki tüylü müylü
Çok haklısın bunu da düşündüm fakat bizim işler oldukça karışık. Eşimin dükkanı vardı malesef battı ve ordan çok borç kaldı üstümüze. Düğün ev ba her şeyi de kendimiz yapmıştık. Yani elde ne altın kaldı ne nakit kaldı. Üstüne 7-8 tane taksit ödememiz var krediler kredi kartları.. evin kirası faturası giderleri derken her ay açık kalıyor ödemelerde. Şimdi bir de ücretsiz izin kullanırsam elimize hiç para geçmeyecek bu bizi çook çok zorlayacak. E çalışayım desem bebeğe bakacak olan yok. En azında sözleşme bitimimde tazminat alabiliyorsam onunla borcun bir kısmını kapatırız dye düşünmüştüm. zaten özel derslere devam edeceğim online veriyorum akşamları o sıkıntı olmaz ama ordan gelen de yetmez tabi ki. Yani keyfi olarak maaşsız kalma şansım da yok malesef. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimin ödemeleri iki üç aya bitiyor halledeceğim diyor ama onun da geliri ortada bebek geldikten sonra yine yetmeyecek, ailesinden zaten bir nasılsınız diyecek kadar bile hayır yok keyiflerine bakıyorlar. O kadar bunaldım ki.. her gün geçim derdi. Her gün şu ödeme eksik kaldı konuşması. Allah yardımcımız olsun inşallah düşün düşün yaşlandım yoruldumCanım devlette öğrenmen isen 1 sene ücretsiz izin hakkın var diye biliyorum. Özellerde de 6 ay ücretsiz izin hakkımız var yasal doğum izninden sonra. E yıllık izin rapor vs derken 1 yılı buluyor. İstersen seneye tüm izinlerin biterken düşünüp karar ver işten ayrılmaya.
Canım ben bundan kullanıyorum. Kutu içerisinden 30 tane multivitamin ve 30 tane omega3 çıkıyor. Bir daha ayrıca kullanmıyorum.Kızlar aklıma bi şey takıldı. Ekstra omega 3 kullananlar var sanırım aramızda. omega 3 normal multivitamininizin içinde var mı? yani multivitaminde varken ekstra mı alıyorsunuz, yoksa içinde yok o sebeple mi yazdı doktorunuz. Cevap verebilirseniz çok sevinirim, baya takıldı aklıma :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?