2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Allahım bugünlerimizi aratmasın, kaldıramayacağımız sıkıntılar vermesin inşallah. Dilerim her şey hallolur ve yoluna girer. Bebişler kısmetleriyle geliyormuş. Yeni bir yılın bizlere neler getireceği belli değil

canım bazen insan gerçekten zor dönemlerden geçiyor. Benzer şartlardaymışız, normal şartlarda doğum sonrası ücretsiz izin planlıyordum ama şartlarımız çok değişti bi kaç aydır maalesef. Bazen de diyorum tek derdimiz borçlar olsun, sağlığımız yerinde olsun çalışır öderiz.

Şöyle bişey ama beni daha kilolu gösterir mi bilmiyorum deneyip almayı düşünüyorum
Yani zayıf insanı da kilolu gösterecek bir şey gibi. Yukarısı dar aşağıya doğru tamamen salaş. Ancak kullanışlı olur gibi duruyor.

Ben açıkçası idare edicem bu kış.

Yani zayıf insanı da kilolu gösterecek bir şey gibi. Yukarısı dar aşağıya doğru tamamen salaş. Ancak kullanışlı olur gibi duruyor.

Ben açıkçası idare edicem bu kış.
Ben de almamıştım ya bi de ona mı para vereceğim dedim fermuarı açık giydim, zaten sıcak basıyor daha ileri aylarda

dün yazamadım. çok sıra bekledim, sıra beklerken bir de çok gerildim. çıkınca da yorgunluktan eve gidip uyudum hemen. iyidi çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebiş gayet iyi 19+3 olarak ölçtü dün. senin doktor vardı azeri baya tatlı biri, ben de bi sürü soru sordum hepsini güzelce yanıtladı. bana da ilk defa serviks uzunluğu mu neyse işte onu ölçtü, 44 çıktı benim. ama video çekmeme izin vermedi, bazen diğerleri veriyor. ondan üzüldüm. ekran da tam bana dönük değildi hiçbir şey göremedim

Bu var ya hamilelikte yapılacak ennn güzel aktivite. Bulantılarım çok yoğun olmadığı için 12. haftadan beri ara ara yapıyorum. Alıyorum yanıma bulmacamı gidip bi kafede bol sütlü kahve eşliğinde bulmaca çözüyorum. Sonra çocuğumu cumhuriyet kutlamasına götürmüş gibi hissetmek için sinemaya gitmiştim, Son Akşam Yemeği filmine. Dümdüz yolda tek başına yürümek bile iyi geliyo ya. Tek başına gibi hissetmiyo çünkü insan sanki keratalar doğmuş da ellerinden tutmuş gezdiriyormuşuz gibi. Çok tatlı ya

bu arada ultrasonda bakarken plesanta anterior gibi bişey dedi, galiba plesanta ön duvarda demek. ben de tevekkeli tekmeleri tam hissetmiyorum diyordum. heralde bu yüzden. doktor da ilk gebelik için daha çok erken, ilerde hissedersin net dedi

Ay yirim. Ne güzel yapıyormuşsun. Bu arada bulmaca çözmeyi seven bir insanla tanışmak beni çok mutlu etti neslimiz tükendi sanıyordum.

Ben de kızçemi ilk 19 Ocak tarihinde yayına girecek Lohusa filmine götürmeyi düşünüyorum

Biraz daha kilo alınca o plasenta kar etmeyecek doing doing vuracak.

Bu arada kızlar, dış kıyafet konusunda size he-qa'yı önerebilirim. Kesimleri aşırı bol, ben taa yazın aldığım 36 beden trençkotu hala giyiyorum (boy 158 kilo 67 şu an) ve karnım hala dışardan belli olmuyo. Benimki bu, sitedeki diğer modellere de bakabilirsiniz kumaşları falan on numero

ay ona ben de gitmek istiyorum da kendimi de bebemi de şartlamış mı olurum acaba zor lohusalık örneği görerek diye düşünüyodum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…