- 26 Ocak 2023
- 1.287
- 1.467
- 53
- 25
Şöyle bişey ama beni daha kilolu gösterir mi bilmiyorum deneyip almayı düşünüyorumPanço olan nasıl oluyor kuzum
Allahım bugünlerimizi aratmasın, kaldıramayacağımız sıkıntılar vermesin inşallah. Dilerim her şey hallolur ve yoluna girer. Bebişler kısmetleriyle geliyormuş. Yeni bir yılın bizlere neler getireceği belli değilÇok haklısın bunu da düşündüm fakat bizim işler oldukça karışık. Eşimin dükkanı vardı malesef battı ve ordan çok borç kaldı üstümüze. Düğün ev ba her şeyi de kendimiz yapmıştık. Yani elde ne altın kaldı ne nakit kaldı. Üstüne 7-8 tane taksit ödememiz var krediler kredi kartları.. evin kirası faturası giderleri derken her ay açık kalıyor ödemelerde. Şimdi bir de ücretsiz izin kullanırsam elimize hiç para geçmeyecek bu bizi çook çok zorlayacak. E çalışayım desem bebeğe bakacak olan yok. En azında sözleşme bitimimde tazminat alabiliyorsam onunla borcun bir kısmını kapatırız dye düşünmüştüm. zaten özel derslere devam edeceğim online veriyorum akşamları o sıkıntı olmaz ama ordan gelen de yetmez tabi ki. Yani keyfi olarak maaşsız kalma şansım da yok malesef. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimin ödemeleri iki üç aya bitiyor halledeceğim diyor ama onun da geliri ortada bebek geldikten sonra yine yetmeyecek, ailesinden zaten bir nasılsınız diyecek kadar bile hayır yok keyiflerine bakıyorlar. O kadar bunaldım ki.. her gün geçim derdi. Her gün şu ödeme eksik kaldı konuşması. Allah yardımcımız olsun inşallah düşün düşün yaşlandım yoruldum
canım bazen insan gerçekten zor dönemlerden geçiyor. Benzer şartlardaymışız, normal şartlarda doğum sonrası ücretsiz izin planlıyordum ama şartlarımız çok değişti bi kaç aydır maalesef. Bazen de diyorum tek derdimiz borçlar olsun, sağlığımız yerinde olsun çalışır öderiz.Çok haklısın bunu da düşündüm fakat bizim işler oldukça karışık. Eşimin dükkanı vardı malesef battı ve ordan çok borç kaldı üstümüze. Düğün ev ba her şeyi de kendimiz yapmıştık. Yani elde ne altın kaldı ne nakit kaldı. Üstüne 7-8 tane taksit ödememiz var krediler kredi kartları.. evin kirası faturası giderleri derken her ay açık kalıyor ödemelerde. Şimdi bir de ücretsiz izin kullanırsam elimize hiç para geçmeyecek bu bizi çook çok zorlayacak. E çalışayım desem bebeğe bakacak olan yok. En azında sözleşme bitimimde tazminat alabiliyorsam onunla borcun bir kısmını kapatırız dye düşünmüştüm. zaten özel derslere devam edeceğim online veriyorum akşamları o sıkıntı olmaz ama ordan gelen de yetmez tabi ki. Yani keyfi olarak maaşsız kalma şansım da yok malesef. Ne yapacağımı şaşırdım. Eşimin ödemeleri iki üç aya bitiyor halledeceğim diyor ama onun da geliri ortada bebek geldikten sonra yine yetmeyecek, ailesinden zaten bir nasılsınız diyecek kadar bile hayır yok keyiflerine bakıyorlar. O kadar bunaldım ki.. her gün geçim derdi. Her gün şu ödeme eksik kaldı konuşması. Allah yardımcımız olsun inşallah düşün düşün yaşlandım yoruldum
Yani zayıf insanı da kilolu gösterecek bir şey gibi. Yukarısı dar aşağıya doğru tamamen salaş. Ancak kullanışlı olur gibi duruyor.Şöyle bişey ama beni daha kilolu gösterir mi bilmiyorum deneyip almayı düşünüyorum
Herkesin rahim uzunluğu farklı diye biliyorum ben. Kişiye özel bir şey.Arkadaşlar 21. Haftada rahim ağzıı kaç cm di acaba herkes sağlıcakla bebişine kavuşsun
Valla ben bilmiyorum ama benim bir arkadaşım hamile kalınca doğumum orada olacak demişti.Arkadaşlar birde İzmir Egepol hastanesi Hijyen vs gibii konularda bilgi sahibii olann varmıı
Ben de almamıştım ya bi de ona mı para vereceğim dedim fermuarı açık giydim, zaten sıcak basıyor daha ileri aylardaYani zayıf insanı da kilolu gösterecek bir şey gibi. Yukarısı dar aşağıya doğru tamamen salaş. Ancak kullanışlı olur gibi duruyor.
Ben açıkçası idare edicem bu kış.
dün yazamadım. çok sıra bekledim, sıra beklerken bir de çok gerildim. çıkınca da yorgunluktan eve gidip uyudum hemen. iyidi çok şükür bir sıkıntı yokmuş, bebiş gayet iyi 19+3 olarak ölçtü dün. senin doktor vardı azeriBende şaşırdım eşlerin girebilmesine izin verdiklerineama pek öyle anlayamadık görüntüsünü rutindede aslında doktordan rica edince girebiliyor galiba eşler sanki sıkıntı yapmıyorlar gibime geldi bana senin de rutin vardı canım nasıl geçti hangi doktor vardı
Bakalım kararsızımYani zayıf insanı da kilolu gösterecek bir şey gibi. Yukarısı dar aşağıya doğru tamamen salaş. Ancak kullanışlı olur gibi duruyor.
Ben açıkçası idare edicem bu kış.
Anladım teşekkür ederim canım belli bir aralığı var onunn o sebeple sordum amaa umarım hepimizinki sağlıklıdırHerkesin rahim uzunluğu farklı diye biliyorum ben. Kişiye özel bir şey.
Anladım canımm İNŞALLAH sağlıkla o günlere geliriz Egepolü araştırıyorum bendeeValla ben bilmiyorum ama benim bir arkadaşım hamile kalınca doğumum orada olacak demişti.
Bu var ya hamilelikte yapılacak ennn güzel aktivite. Bulantılarım çok yoğun olmadığı için 12. haftadan beri ara ara yapıyorum. Alıyorum yanıma bulmacamı gidip bi kafede bol sütlü kahve eşliğinde bulmaca çözüyorum. Sonra çocuğumu cumhuriyet kutlamasına götürmüş gibi hissetmek için sinemaya gitmiştim, Son Akşam Yemeği filmine. Dümdüz yolda tek başına yürümek bile iyi geliyo ya. Tek başına gibi hissetmiyo çünkü insan sanki keratalar doğmuş da ellerinden tutmuş gezdiriyormuşuz gibi. Çok tatlı yaKızlar dün kargolar geldi ve aldım çantamı çıktım gittim avm ye. Gezdim de gezdim. Bebeme mozaik pasta yedirdim sonra enerjim düştü üstüne makarna gömdükKıyafet dükkanlarından ziyade Englishhome, madamcoco falan bunları dolandım. Çok iyi geldi. O kadar uzunnnn zaman olmuş ki yalnız başıma dışarı çıkıp bir şey yapmayalı, modum değişti.
Şükürler olsun bayılmadım. Kötüleşmedim. Enerjimin düştüğünü, kötüleştiğimi anladığım anda hemen oturdum ve bişiler yedim. İyi geldi. Bolca yürüyüş yaptım. Sanırım hamilşliğimin altınçağı sonunda başladı
Ay yirim. Ne güzel yapıyormuşsun. Bu arada bulmaca çözmeyi seven bir insanla tanışmak beni çok mutlu ettiBu var ya hamilelikte yapılacak ennn güzel aktivite. Bulantılarım çok yoğun olmadığı için 12. haftadan beri ara ara yapıyorum. Alıyorum yanıma bulmacamı gidip bi kafede bol sütlü kahve eşliğinde bulmaca çözüyorum. Sonra çocuğumu cumhuriyet kutlamasına götürmüş gibi hissetmek için sinemaya gitmiştim, Son Akşam Yemeği filmine. Dümdüz yolda tek başına yürümek bile iyi geliyo ya. Tek başına gibi hissetmiyo çünkü insan sanki keratalar doğmuş da ellerinden tutmuş gezdiriyormuşuz gibi. Çok tatlı ya
Biraz daha kilo alınca o plasenta kar etmeyecekbu arada ultrasonda bakarken plesanta anterior gibi bişey dedi, galiba plesanta ön duvarda demek. ben de tevekkeli tekmeleri tam hissetmiyorum diyordum. heralde bu yüzden. doktor da ilk gebelik için daha çok erken, ilerde hissedersin net dedi
ay ona ben de gitmek istiyorum da kendimi de bebemi de şartlamış mı olurum acaba zor lohusalık örneği görerek diye düşünüyodum :)Ay yirim. Ne güzel yapıyormuşsun. Bu arada bulmaca çözmeyi seven bir insanla tanışmak beni çok mutlu ettineslimiz tükendi sanıyordum.
Ben de kızçemi ilk 19 Ocak tarihinde yayına girecek Lohusa filmine götürmeyi düşünüyorum
evet muhtemelen öyle olacak, vursun yeter kiBiraz daha kilo alınca o plasenta kar etmeyecekdoing doing vuracak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?