2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Gülüm kızımın adı Maral olacak inşallah

Aa çok güzelmiş hiç haberim yoktu böyle bir şeyden şimdi baktım biraz, bana yakın sağlıklı hayat merkezi çok ters bir lokasyondaymış. Yakın olsa ben de gitmek isterdim

Cumartesiye eşin de gelir herhalde di mi, belki daha iyi olur böylesi keyifli bir gün geçirirsiniz beraber canını sıkma hiç, her şey yolunda olsun da gerekirse bir hafta ertelensin

Yarın da benim detaylı randevum var, heyecanlıyım biraz da böyle inceden korku sardı ya kötü bişiy çıkarsa diye. Bakalım inşallah her şey yolundadır, oğlumun güzel yüzünü görürüm

Kızlar kalsiyum kullanıyor musunuz? Dişlerimden çok çekiyorum ya bi yirmilik çektirdim daha yeni şimdi diğeri de gidici acaba doktordan kalsiyum takviyesi mi istesem? Süt içmiyorum
Ben kullanmıyorum ama doktoruma sorucam, her gün yoğurt ve süt tüketmiyorum eksik kalmasını istemem. Sen de sor bence

Ya kızlar bende de acayip bi şey oldu. Normalde hep derler ya hamilelikte tüylenme artar diye benim azaldı. Hayatımda ilk defa 1 buçuk aydır bıyık almıyorum. Lazere gittiğim bölgelerde tekrar tüy çıkmadı, diğer bölgelerim de baya yavaşladı. Acaba vitaminsiz falan mı kalıyorum bazı arkadaşlarım 12-13.haftada omega, magnezyum, kalsiyum vs. başlamıştı benim gittiğim doktorlardan hiçbiri gerek görmedi. Şu an sadece demir ve d vitamini kullanıyorum. Niye tüylerim uzamıyo diye dert edeceğimi hiç düşünmezdim valla

NE guzelmis benimse yuzumun yanlarindan favori saclari fiskirdi cok kotu

Kizlar karniniz geriliyormus gibi hissediyormusunuz sizde benim cok ciddi aci cektiriyor bana ve sanirim 6 ci ayinca bebekler daha hizli buyuyor sanirim benim gobus davul gibi oldu

İyi kendisi bir sıkıntısı yok. İş yoğunluğu çok fazlaydı, ilgilenmesi zor oluyordu ben devraldım.

Kizlar karniniz geriliyormus gibi hissediyormusunuz sizde benim cok ciddi aci cektiriyor bana ve sanirim 6 ci ayinca bebekler daha hizli buyuyor sanirim benim gobus davul gibi oldu
Evet ya geriliyor. Benim de birden daha fazla büyümeye başladı valla. Gidem de yağlanam.

Hele akşamları yemekten falan sonra tam bir davul oluyorum. Bazen de bebiş bi yere toplanıyo orası geriiiim gerim geriliyo çok fena

Hele akşamları yemekten falan sonra tam bir davul oluyorum. Bazen de bebiş bi yere toplanıyo orası geriiiim gerim geriliyo çok fena
Ay benim son 1 aydır öyle. Bugün boylu boyunca uzanmış, bir ölçtüm neredeyse 2 karış, kocaman oldular maşallah

Ben mustela yağ ve lierac aldım. Mühendisin oğlu diye bir hesabı kuzenim söyledi, temiz içerikli ürün paylaşıyor. Ben ona baktım bugün, listemi belirledim.

Lierac cok pahali ya
Benim 2 arkadaşım lierac aldı kullandı ikisi de çatladılar. Pahalı pahalı kremler kullandılar. İşe yaramadı.
Kaç yerde okudum. Önemli olan vücudu nemlendirmekmiş. Ayrıca çatlama olayı da genetikmiş ve çok fazla kilo alımı olduğunda oluyormuş genelde. Ben badem yağı süreceğim sadece.

Bende oyle edeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…