2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Erzincan 23 yaş 28 Haziran 5+2 kese 7+4 kalp atışı erkek Çağatay

Bnde de reflü başladı bu hafta. Baya da fena, öksürüp duruyorum. Eğer kuru öksürüğünüz olursa geçmeyen aklımızda olsun, çok yaygınmış, bugün kulak burun boğaza gittim. Gaviscon içicem sabah akşam bir de yüksek yastık ve geç yeme dediler.

Kaç haftalıksın detaylı yaptırırsan detaylıda net çıkıyor cinsiyet

Kızlar bebek hareketlerini hissettiğiniz komik anları yazsanıza
Kurtlar vadisi pusuya başlamıştık eşimle müziğini duyunca hareketleniyor ay şimdi de artık yerini değiştiriyo dönüyo etrafında akıllı kızım bide her gittiği yeri haber ediyor bana çok güzel şey içimde bi canlı bar kıpır kıpır bende burda kıpır

Ay eşiyle Kurtlar vadisi izleyenlere çok özeniyorum bir türlü içim ısınamadı şu diziye
Bende yeni uyuttum bebişi seneye bu zamanlar yavrularımız kucağımızda uykusuz gecelerde yazarız inşallah bu mesajları

Kızlar bebek hareketlerini hissettiğiniz komik anları yazsanıza
Öğretmenim müdür bey kendi odasında ciddi bir konuda toplantı yapıyordu yer olmadığı için ben ayakta dinliyordum ilk o an hissettim tekmelerini Mila hanımın Allah'ım nasıl güzel bir his mutluluktan uçuyorum ama belli edemiyorum toplantı da benim için komik bir an değildi ama değişik duygulardı

Kızlar belki on defadır rüyamda doğum yapıyorum bebeğimi kucağıma alıp seviyorum bir ben mi bu kadar rüyamda bebek doğuruyorum aramızda benim gibi olan var mı çok mu kafaya takıyorum acaba
Canım bi iki kere bende gördüm, birinde doğurmuşum bebek ayağa kalkıyo falan nasıl yani oluyorum. İster istemez aklımız hep bebişlerde çok normal bence

O tür dizileri seviyorum heyecan aksiyon gerilim polisiye olsun izlerim
Ay evet ben rüyamda yine bebek gördüm ama tam hatırlamıyorum sadece bebek gördüğümü hatırlıyorum

Kızlar belki on defadır rüyamda doğum yapıyorum bebeğimi kucağıma alıp seviyorum bir ben mi bu kadar rüyamda bebek doğuruyorum aramızda benim gibi olan var mı çok mu kafaya takıyorum acaba
Yaşnız değilsin bende varım ben gebeliğimi rüyamda yine doğum yapmıştım sonra öğrendim cinsiyette yine rüyamda kız bebek doğurmuştum sonrasında cinsiyette kız artık rüyamda ne görüyorsam dikkate almaya çalışıyorum ahahah
Bugün yine bebiş gördüm ama rüyami hatırlamıyorum

Kızlar aranızda 23. Hafta detaylıya giren var mı geç kalmış olur muyum

Kızlar kontrolden çıktım bebiş bugün hiç göstermedi ya kendini yüzüne falan bakamadık doğru düzgün iyiymiş ama çok şükür asagilarda hissediyorum hareketini diyordum ya plasenta yukarda ve arkada dedi güzel dedi 330 gram olmuş ya 20inci hafta kendim 5 ayda 3 kg aldım diye bebeğinde kilosu dert oldu bana normal dedi ama haftasina göre baş aşağı da dönmüş gerçi o değişir ilerleyen haftalarda hep ama çok şükür iyi gidiyor herşey kalbinde parlaklık görünüyor ama çok anlamlı değil bu haftalar için dedi doktorum insallah sıkıntı teşkil etmiyordurr

20ile 24 haftası yazıyordu randevu alırken bence geç değil bebiş büyümüş olur bende haftaya 23oluyorum ozaman giricem
Normaldir o zaman ben hep 21-22 de alırım randevu diyordum randevu bulamadım 23 e kayınca tereddüt etmiştim. Tesekkür ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…