2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kırmızı tam istediğim gibi valla süpersin teşekkür ederim

Hanımlar tetenoz aşısından sonra ağrınız oldu mu benim kolum kopuyor sanki ağlayacağım

Hanımlar tetenoz aşısından sonra ağrınız oldu mu benim kolum kopuyor sanki ağlayacağım
Kiminde daha yoğun ağrı yapabiliyormuş. Aşıyı yaparken söylemişti hemşire.benim hafif ağrım olmuştu.

Benim de zamanında beş kez vurulmuslugum var çok ağır geçiyordu şimdi 21 aralık hatırlatma dozu vurulacam psikolojim bozuluyor düşündükçe dört gün kadar sol tarafıma yatamıyordum vurulduğumda

Benim de zamanında beş kez vurulmuslugum var çok ağır geçiyordu şimdi 21 aralık hatırlatma dozu vurulacam psikolojim bozuluyor düşündükçe dört gün kadar sol tarafıma yatamıyordum vurulduğumda
Aaaay ağlayacağım resmen nasıl bişi yaaa neden ağrıyor acaba

Vallahi ben 5 kg aldım perinatolog sasırdı sanki çok gibi hatta diyet onerdi ben de eşimi gösterdim kilom az dıye kızıyor dıye ama yemeye devam

Ama ben süt yumurta yogut et balık seklınde gıdıyorum ve sulu yemek

kısır pogaca borek ben yapamıyorum zaten ailedende uzagız

Tetanozumda ılk gun sanki bi kızardı az bisi 2.gun agırlastı kolum sonra bisi olmadı şükür

Muhteşem bir tatlı tarifi veriyorum sıkı durun belki denediniz. Tatlı canavarı benim bile tatlı ihtiyacımı kesti. 1 muz,1 tk tahin,1 tk bal, 3 ad ceviz, üstüne kakao serpiştiriyoruz. Afiyet olsun. Mük
Ay çok severim, gerçi ben böyle uğraşmaya üşeniyorum düz muzla tahini karıştırıp yiyorum yetiyo bana. keşke evde muz olsaymış yalnız. Üzdün fogiiiiii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…