2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Çıktım doktordan kızlar. Normalde ultrasona sokmayacakti çünkü Almanya'da her trimesterda bir tane olmak üzere 3 ultrasondan fazlası yasak. Doktorum da bebeklerin rahatsız olmasından dolayı ultrasonu gerekli olmayan durumlarda yapmayı sevmeyen, zorunlu olunca hemen gerekli şeylere bakıp bitiren biri. Ama bende şeker var o yuzden bebegin kafasını ve karnını ölçmek zorunda. Gayet iyi büyümüş, şeker hastalarında görülen gibi aşırı büyüklük yok tam zamanında dedi. Ultrasonu açtığımızda parmağını emerek uyuyordu, ay ölcem ya Doktorum o kadar hızlı halletti ki çakozlamadi bile görüntüye alındığını, öyle uyumaya devam etti ehheheh

Bu arada doktor 350 gr dedi, 23. Haftadayim az değil mi bu kilo ya. Doktor çok iyi süper deyince birsey diyemedim ama...

Bugünden itibaren çalışma yasağı koydu. Artık yeter şimdi fiziksel olarak komplikasyonlarla devam edersen yakında psikolojik de başlar, gerek yok artik dedi. Almancada bir terim var bunun için "seni trafikten cekiyorum" dedi

ben bu 3lü aşıyı sorucam ya. o aşının bi adı var mı acaba yoksa 3lü karma mı diyorlar
Boğmaca+difteri+tetanoz canım. Sağlık ocaklarında yok ama eczaneden temin etmen lazım yasa hastanenden benim hastanede varmış biz vurcaz dedi doktor

MaşaAllah maşaAllah demiştin zaten istemiyorum diye Allah duanı kabul etmiş kilosu demekki haftasıyla uyumlu bir sürü veriye baktım değişiyor yaw bende anlamadım hangisi doğru ama doktor süper dediyse süperdir Rabbim sağlıkla kucağımıza aldığımız günleri de göstersin. Yarın benim de detaylı var heyecan bastı bi beni de bunu da Allah’ın izniyle güzelce atlatırsak demeyin keyfimize artık inşaAllah

Kızlar otelden çıktım bugün evceeezime oğlişiminn yanına döndüm. Trip atıyor bana bugün…. babası hergün gelip kontrol etti ama ben hiç gelmemiştim birde kediş tribal enfeksiyonum eksikti hey Allah’ım ya otelden sanırım gastrit olarak çıktım şimdiye kadar mide ağtım yanmam yoktu yedim yağlıları vurdum dibine dibine mahvoldum he neyse kendim ettim kendim buldum zırlamicam hakettim yarın detaylı ultrason günüm bu zamana kadar hiç böyle heyecanlanmadım noliiii bi buhran basiiii bana dua edin kız güzel geçsin ayyyhhh bayılazzzaaaamm. Aşk ektedir

Eklentiler

• IMG_4626.webp
    152,7 KB · Görüntüleme: 37
daha önce 4 kere olan bir kere oluyor canım bende bir kere oldum 4 mü 5 mi yaptırmışım

ben hep 0-3 ay aldım büyük gelecek muhtemelen ama bebekler çabuk byüdükleri için büyük almak gerekiyor. belki bir yada iki yenidoğan alırım.

Kızlar sizlerde var mı su fazlalığı olan?

bende biooil diye birşey aldım işyerindeki kızlar tavsiye etti. kendime birşey alırken param boşuna gidiyormuş gibi geliyor çocuklara alınca iyiki almışım diyorum

Gözün aydın Şeyi merak ettim okurken ya her trimesterda bir kere ultrason açıyorlarsa normalde gidince neye neyle bakıyorlar

Oo maşallah Trafikten çekiyorum derken 23.haftada doğum iznine ayrılmak gibi mi yani? Eğer öyleyse neden Almanya'da değilim diyip üstüne 1 bardak soğuk su içeceğim

Ay ne güzel çok sevindim valla duru da güzel isim aslında ya suyunu da sıkıntı etme Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah 24+3 olduk bugün çok şükür herşeyimiz iyi gayet iyiyiz oğluşumla

Maşallah canım maşallah eğer doktorun bir sorun görmediyse sorun yoktur benim 20. Haftada 350 gr di ama belki ölçüm şekilleri ve cihazlarına göre değişiyordur doktorun olumsuz birşey söylemediyse bir sorun yoktur bebiton ve sen iyi ol

Ay ne güzel çok sevindim valla duru da güzel isim aslında ya suyunu da sıkıntı etme Allah'ın izniyle bişey olmaz inşallah 24+3 olduk bugün çok şükür herşeyimiz iyi gayet iyiyiz oğluşumla
Evet güzel de işte benim vermem lazım ismini o kadar taşıyoruz bir sürü sıkıntılar yaşıyoruz aslında ben de beğendim yani başka zaman bir sürü isim begenirdim de şimdi hiç su olsun diyemiyorum.bakalim yarın şekere bakılacak ona göre birşey diyecek sen şeker yuklemesi yaptırdın mı

fiziksel olarak komplikasyonlar dediği kaşıntıların, ağrıların ve şekerin di mi? daha zaten ne olsun ayyy 4 marta kadar beklemek zorunda kalmıycak mısın yani dinlenmek için, ben öyle anladım ve hemen seviniyorum senin için oleeey

kilosuna takılma bence, her bebek farklı gelişiyor. bu haftalarda hiç önemi yok bildiğim kadarıyla kilosunun, boyuyla ve ölçüleriyle orantılı olduğu müddetçe sorun çıkacağını sanmıyorum

Evet, iş arkadaşlarımı özleyeceğim şu an hepsi üzgün biraz ama fiziksel olarak artık gerçekten gerekliydi.

İnsallah

Gözün aydın Şeyi merak ettim okurken ya her trimesterda bir kere ultrason açıyorlarsa normalde gidince neye neyle bakıyorlar
Bebeğe bakılmıyor. Nasılsın, iyi misin, şikayetin var mı, ne şikayetin var, artık şikayetin varsa ona göre bir şey yapıyorlar, kan alınıyor, ürin bakılıyor, tansiyon, kilo ölçülüyor. Bebek Allah bilir

cintoniklime canım sen dorukta kime gidiyordun ve sigortan hangi şirket niye problem yasamistin. Benim duyduğum doktorlar esentepede neşe kaplan karakaş var vajinal doğumu da destekliyor diye duydum. Medicabil de Ali Bahadırli ve medicabil FSM de engin korkmazer. Doruk nilüfer de de Elif Şahin'e gidiyor arkadasim memnun. Medicana da Müzeyyen uyanık da iyi diyorlar ama sigorta prof olduğu için karsiliyor mu bilmiyorum. Sen karar verebildin mi ben eğer elif sahini dorukta sigorta sıkıntı olmayacaksa ona ya da esentepede neşe kaplana gitmeyi düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…