2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ay çok severim, gerçi ben böyle uğraşmaya üşeniyorum düz muzla tahini karıştırıp yiyorum yetiyo bana. keşke evde muz olsaymış yalnız. Üzdün fogiiiiii.
Çok özür dilerim ya valla düşünemedim evde vardır yoktur diye. Normalde yemek konuşmuyorum buradan boşluğuma geldi

Tamam susun kafam sisti dermisim

Ya ben bitigim son günlerde ya. Iki hafta izinliydim, ise döndüm ve artik yapamadigimi fark ediyorum. Psikolojik olarak sikinti yok, is yerinde is arkadaslarimla falan cok gülüyorum hatta iyi geliyor ama fiziksel olarak cok zorlaniyorum. Belim asiri zorluyor, agirlastigimi hissediyorum. Kasintidan geceleri ekstra bir de ona uyaniyorum ve sabah altida kalkip yedide iste olmam gerekiyor. Yoruldum yav.

Son günlerde buraya bile yazacak enerjiyi bulamadim, aslinda yazmak istedigim cok sey oldu. Isten gelip yemek yapip yiyip, mal gibi oturduktan sonra uyuyorum. Asiri yorgunum...

Yarin benim de kontrol günüm. Ne cabuk gecti bir ay ya, o randevuyu verdiklerinde "insanlik mi simdi bu yaptiginiz" demistim ama sanki dün gibi. Zaman korkutucu derecede hizli akiyor.

Bu arada laflar hazirladim. 1- Nasil resim vermiyolar yav, kac para lan bir flüt ay ultrason fotografi, yani bunun sebebi ne olabilir cok enteresan bir uygulama ya da uygulamama daha dogrusu. 2- Buradaki doktorlarin kendi ekrani var, onu hasta ya hic görmez ya da yanindan görür ama duvara ekran yansitilir ki takip edebilsin ne yapildigini. Nasil görülüyor ki o zaman o ekran, cünkü görmemiz lazim, sadece hamilelikte degil yani normal jinekolog kontrollerinde de bir kadina aciklanmasi lazim 3- Ben doktoruma bir kere video cekebilir miyim diye sordum, izin vermisti ama video cekmek acikcasi hosuma gitmedi benim, o ani kacirdim gibi hissettim, ogluma degil de videoya odaklandim sanki. Ben orada olmayi ve o ani öyle yasamayi seviyorum, fotograflarina bakinca hepsini de hatirliyorum ^^ O yuzden bir daha videoya cekmek istemiyorum.

Bende gestasyon sekeri var biliyosunuz, o yuzden her istedigimi yiyemiyorum (o da iste allah bilmis de mi yapmis diyeyim artik ne diyeyim iyi oldu diyorum bazen). Tatli olarak günde bir porsiyon meyve var (ben ikiye cikariyorum bazen yani her gün lol), onu ya tahine, ya fistik ezmesine ya da badem ezmesine banip yiyorum, asiri kalorili oluyor ama zaten seker olunca cok zor kilo almak. Cünkü kilo aldiracak seyler yasak olan seyler veyahut yasak olmasa da yedigin seyi cok yedigin zaman seker cikiyor.

Ay seker hastaligi reklami yapmis gibi oldum ama yani tatli ihtiyacini bu sekilde giderebilirsiniz demek istemistim. Cennet hurmasi+ fistik ezmesi harika bi ikili. Ya da muz/elma+ badem ezmesi.

Birkaç sayfa önce iştahımdan bezip rabbime şeker çıksa da yemesem konulu yakarışımı gördün de mi yazdın dvufyfufj

Kaçıncı haftada iznin başlıyordu? hadi az kalmış olsa da dinlensen biraz senin epeydir belin ağrıyordu zaten. Yarın yaz randevudan çıkınca heheh

Birkaç sayfa önce iştahımdan bezip rabbime şeker çıksa da yemesem konulu yakarışımı gördün de mi yazdın dvufyfufj
Valla mi gigugyftdy Yok anam sizdeki nasıl bi çeneyse hepsine yetişemiyorum böyle ara verince valla Ben arada ciddi ciddi diyorum yalan yok böyle iştahım falan arşa çıkıyor çünkü ve o konuda çok da zayıf biriyim yerdim yani acımazdım

Tam kodunu unuttumda adi factor v leiden heterozigot canım ondan zaten annemde baktırdı onda da var varisi de var kesin bar yani:) bende de varisler cortlsmaya basladı
Merhaba, nasılsınız, hamilelik süreciniz nasıldı? Benim de 4 genim heterozigot çıktı, factor V ve factor II bunlardan ikisi. Bu ağustosta 32 haftalık bebeğimi kaybetmiştim. Bir hematoloji profesörü ile görüştüm bugün, oldukça strese girdim.

Ben 21 haftalık hamıleyım hala
Kan sulandırıcıları kullanıyorum
allah sabır versın

4 mart

Heyecan dorukta ya dışarıdan çaktırmıyorum ama içerden titremece resmen.

Gittin mi sen kontrole?
4 mart mı, ups

gittim canım bugündü benim de kontrolüm, sabah özellikle çok gerildim o açıdan seni çok iyi anlıyorum ama her şey yolunda çok şükür bir sıkıntı çıkmadı. senin de bir şey çıkmayacak yarın rahat ol

Kızlar bebek hareketlerini hissettiğiniz komik anları yazsanıza
Bir arkadaşım bana rüyasında gördüğü kız bebekten bahsediyordu. Şöyle tatlıydı şöyle güzeldi derken, benim oğlan duydu herhalde baktım hiç olmadığı kadar çok hareket ediyor. Tesadüf olduğunu düşünmüyorum

Benim oğlum da çok saçma ama iş yerinde ya da markette falan tanımadığım erkekler yaklaşınca bir tane tekme atıyor dong diye iş yerinde çok çocuk var (mülteci kampı), kız çocukları gelip benle çok muhabbet eder, onlar gülüş bağrış olunca tekme atmıyor ama kıpır kıpır gıdıklar gibi oluyor

Tetanozumda ılk gun sanki bi kızardı az bisi 2.gun agırlastı kolum sonra bisi olmadı şükür
Ben öğlen vurdurdum hâlâ kolumun altında buz var onu çektiğim an ağrısı başlıyorelim kolum şiş

Tetanozu ben de dün oldum kızlar. Dün gündüz hiç sıkıntı yoktu spor falan yaptım hatta ama gece bi başladı, hala aynen devam. Şişme falan yok o yüzden buz koymadım ama üzerine yatamıyorum, dokunamıyorum ve kolumu rahatça kaldıramıyorum. Neyse bu geceyi atlatınca geçecek bence. Yarın benim de randevum var bir ay oldu bebemi görmeyeli. Cinsiyet için inşallah artık net bi şeyler görürüz

Tetenoz geçiyor 1-2 günde. bende 12 saate yakın ateş ve feci kırıklık yaptı bir sonraki gün, mide ve baş ağrısı, o bile 1 günde geçti. Kolum da 2 günde geçmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…