2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın hanımlar her tartıya çıktığımda kilo almış oluyorum kendime bakıyorum aynada tipimde bir değişiklik yok göbeğim bile çok büyük değil içerden çocuk mu alıyo acaba 5 kilo doğurmayayım ben bunu

Kızlar belki on defadır rüyamda doğum yapıyorum bebeğimi kucağıma alıp seviyorum bir ben mi bu kadar rüyamda bebek doğuruyorum aramızda benim gibi olan var mı çok mu kafaya takıyorum acaba
Doğurdum, emzirdim, giydirdim, oynadım çocuğum doğmadan rüyamda her şeyi yaptım onunla ilgili

bana doktorum ocağın ilk haftası aşı ol dedi. niye öyle dedi bilmiyorum. ben baya geç olucam aşıyı :)
Ben ilk sağlık ocağındaki ebeyle görüştüğümde 24 ve 28.haftalarda demişti. Sonradan daha erkene tarih verdi kendisi izne ayrılacağı için. 30.haftaya kadar yapılıyormuş sıkıntı değilmiş

Bana onu bile demedi Burda yapılmıyor öyle aşı hamileyken, ben forumda sizlerden gördüm hehe
şimdi böyle diyince aşı karşıtı olasım geliyor almanyadaydın dimi, almanya yapmıyorsa vardır bi bildiği diyesim geliyor da sezaryen ihtimaline karşı riske atamıyorum. her ne kadar steril olunsa da

Bende dün detaylıdan çıktım her şey normal bi sıkıntı yok dedi doktorum. Ancak beynin sağ tarafında 4.3 mm koroid pleksus kisti gördü. Rapora yazılması gerektiği için söylüyorum yoksa hiç üzerinde durulacak bişey değil dedi diğer bulguların gelişimi her şey normal 4 gün önde fln dedi. DNA da yaptırdın sıkıntı yok dedi. Genelde kaybolan bişeymiş ama işte böyle bişeyi öğrenince dert oldu. İnşallah ilerleyen haftalarda kaybolur . Biraz stres yaptım sanırım. 450 gramı geçmiş miniğim. İnşallah sağlıklı bir şekilde doğar tüm bebekler

şimdi böyle diyince aşı karşıtı olasım geliyor almanyadaydın dimi, almanya yapmıyorsa vardır bi bildiği diyesim geliyor da sezaryen ihtimaline karşı riske atamıyorum. her ne kadar steril olunsa da
Yok yok olma, aşı iyidir. Almanya genel olarak aşı konusunda bizim kadar ciddi değil. İnsanların özgür seçimi sebebiyle kızamık dışında mecburi aşı yok o da herkes icin mecburi degil. Aşı karşıtları da aşırı uçlarda Burda insanı sinir ediyorlar hatta.

burda diğer gruplarda çok okuduğum bir şey, zamanla kayboluyor diyor doktorlar. ne kadar sürede kaybolması bekleniyor acaba onu bilmiyorum ama belki ilerleyen dönemde çok kafanıza takılırsa yine bir ultrasona girersiniz

1-2 gün kafana takılır ama sonra hiç kafaya takma lütfen zaten doktor da demiş rapora yazılması gerekiyo o yüzden söylüyorum diye sapasağlam maşallah bebeğin sağlıcakla da doğucak atlatmışsın ne güzel detaylı stresini darısı biz bekleyenlerin başına hepimizin sonuçları güzel çıkar inşallah

K kelebek012 kız buraya da yaz kız bebisin nasıl cinsiyeti nee adı ne olacak sen nasılsın
Baya giremedim canım buralara kızım olacak nasipse daha isim karar veremedim daha doğrusu eşim Duru olsun istiyor duru deyip seviyor hep ama ben kararsızım alıştırma kendini diyorum Allah'a şükür sidmiye kadar bişey yoktu ikili testim ayrintilim falan güzeldi bı bu su fazla çıktı şeker testi yaptıracağım yarın. Senin ne kadar oldu bebisin nasıl oğlun olacaktı değil mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…