2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet evet ben pzt yaptırmıştım çok şükür gayet iyi bizde şeker var genetik ama birşey çıkmadı şükür

Ben doruk hastanesine gitmem. Asla işlerini bilmiyorlar. Tüm çalışanların ilk işyeri muhtemelen.Bırakma sebebim ikili testte bana ücret çıkarmaları ısrarla sigortanız karşılamıyor demeleri. Sonra medicanada ücretsiz her şeyimi yaptırdım. Sigortamla acıbadem dahil heryerde ücretsiz yatış,doğum,muayene imkanım var. Detaylı yaptırdığım Özgür beyde bile sigortam karşıladı ultrasonu.Ama doruk hastanesinde özel sigortalara soruyorum karşılıyor diyor,sekreter karşılamıyor diyor. Birbirlerinden haberleri yok.İş bilmeyen doruk hastanesinde doğurursam bana ücret çıkarmaları çok çok olası çünkü ne özel sigortaları biliyorlar ne işleyişi. Kesin sorun yaşarım diye gitmeyeceğim. İleride sistemleri oturursa belki giderim. Ayrıca ebe hemşire hepsi yeni. Doğum için güvenemem.Yine gerildim ayar oluyorum oraya

Kızlaaar benim de bugün ultrasonum vardı. Uzuun uzun baktı doktor normal muayene olmasına rağmen her şeyine baktı. Ultrasonu açar açmaz da bebem açtı bacaklarını doktor demeden ahaa dedim erkek kesinleşti yanisi A Afratafrac listeye erkek olarak ekleyebilir misiin o kadar hareketliydi ki fıldır fıldır döndü doktor dedi ki ne kadar neşeli bi bebek tüm ultrasonu annem videoya çekti eşime göndereyim diye sağ olsun ona da izin verdi. Videodan çektiğim bi fotoyu da buraya koyayım

Eklentiler

• IMG_5180.webp
    12,2 KB · Görüntüleme: 79
Evet evet ben pzt yaptırmıştım çok şükür gayet iyi bizde şeker var genetik ama birşey çıkmadı şükür
Çok güzel inş sağ salim vakitlice alırız kucagimiza yavrularimizi herşey yolunda gider de

kızlar bugün kasık ağrısıyla doktora gittim idrar verdim eser miktarda protein çıktı, lökositler ve epitel değerleri de yüksek, kristal pozitif çıktı dedim noluyoo enfeksiyon var sanıırım yarın sabah birdaha gidicem hem kan için hem de şeker yüklemesi için bakalım ne dicek

Eklentiler

• IMG_5118.webp
    14,4 KB · Görüntüleme: 68
özel sigortayı hamile kalmadan önce mi yaptırdın kuzum

Kültür isterse doktorun onu verirsin canım benimde idrar testimde bür değerim pozitif çıkmıştı ama kültürüm temiz çıkınca koku ve kaşıntı yoksa ilaç vermiyorum dedi. Kasık ağrıları bu aylarda olacakmış yani onun onla çok alakası yok demişti.

Ya maşaAllah Rabbim sağlıkla kucağına almayı da “almamızı da nasip etsin

Okan beyle yarın randevum var faturalandırabiliyorsa onunla devam edeceğim. Medicabil, esentepe bana uzak geliyor totomun dibinde istiyorum. Olmazsa Acıbadem Tuğberk Bey veya Jimer Emel Hn’a gideceğim. Müzeyyen hn. biraz sert diyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…