2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar detaylı ultrason için illa kadın doğumcuya gitmek şart mı? Radyolog da bu iş için yeterli donanıma sahip mi? Bir klinik buldum detaylı ultrason yapılan bir yer radyologmuş hekim. Normalde kadın doğum doktorundan randevu aldım ama geçen gün saati değiştirdiler sonra günü cumartesiye aldılar şimdi de arayıp cumartesi çalışmayacak doktor yarına alalım sizi diyorlar. Dedim yarının garantisi var mı son anda arayıp gelme diyebilirsiniz gibi geliyor kaçıncı değişim bu.. yaşadığım yerde bunu yapan tek doktor kendisi olunca keyfi değişimler yapıyor resmen, sinirimi bozdu. Konyada bir radyolog buldum bayağı da meşhur. Ama doktorum onun adını verdiğimde o kadın doğumcu değil radyolog boşver demişti. Burda da radyologa gidenler olmuştu. Nedir bu işin espirisi

Valla bizim kadın doğumcu hususi radyoloji uzmanı veya perinatoloğa gitmemizi önerdi. Seninki neden öyle dedi anlamadım

Canımm merhaba Rahim ağzıı uzunluğu önemli bir konuu benimde 35 çıktı doktor gayet iyi dedii hatta bendemi neden bölee Vs dedim Nasipse 20. Hafta içinde ölçtürdüydüm vajinal ölçüldü Araştırdım tanıdığım birine de sordum iyiii dedii tabii bazen daha da uzunn olması Dahada iyidir amaa stres yapılcak bir durum yok sanırım bu dereceler normal arkadaşım die düşünüyorum genede ALLAH a emanet tüm bebişler

Kızlar keşke ses kaydı atabilme şansımız olsa. Bi kaç not aldım ama buraya düzenleyip atmam gerel. Doğumda hormonları işledik bu gün eğitimde. Böyle giderse normal doğum korkumu yenicem gibi.

Kızlar keşke ses kaydı atabilme şansımız olsa. Bi kaç not aldım ama buraya düzenleyip atmam gerel. Doğumda hormonları işledik bu gün eğitimde. Böyle giderse normal doğum korkumu yenicem gibi.
Benim de sezaryen korkumu söküp alsın biri Vaktin olursa yazabilirsen süper olur faydalanırız hepimiz ❣

Ne farkı var bilmiyorum ama benim kendi doktorum detaylı ultrason için bizim hastanede radyolog var ama ben hastalarımı direk perinatoloji uzmanına yönlendiriyorum dedi. Eskişehir’de bir kaç doktor önerdi yine sen bilirsin dedi. Ben Eskişehir’e gideceğim.

Aslında panik biri değilim sadece 33 riskli değilmiş ama takip edilmesi gereken bir rakammış ya o yüzden hamile pilatesi veya hergün yürüyüş yapma konusunda kararsız kaldım kuzum kilolarda alıp başını gidiyor mübarek hareket lazımm işte

Bazı sigorta şirketleri karşılayabiliyor sigortaciniza bir sorun gibi bişey dedi Okan bey ama tamamlayıcı benimki karşılamaz diye düşünüyorum. Doğumlari Medicana ve pembe mavide yaptiracakmiş Okan bey aslında karsilasa çok güzel olur o anlamda.Evet müzeyyen hanımın öyle olduğunu da duymuştum

Evet doruk yeni acildigi için öyle problemleri var. Özgür beye ücret ödemediniz mi canim.

Ay keşke vakit bulsan da derslerini bizle paylaşsan böyle kapsül bilgi olarak, ne güzel olur
Benim vajinal doğumla ilgili tek korkum kesi olması, o da kesisiz doğuran hiç duymadım o yüzden. Beni doğum anı değil sonrası çok düşündürüyor, doğumla ilgili hiç kafamda soru işareti yok ve hiç şartlamıyorum kendimi nasıl olması gerekiyorsa o şekilde olacak ama işte sonrasını düşündükçe kırk satır mı kırk katır mı gibi bir girdaba sürükleniyorum

Ay gittin mi okan beye ben de yarın gidicem. Pembe mavi de çok sıkıntı park yeri,basık içerisi, havasız. Medicana olursa mük
Evet doruk yeni acildigi için öyle problemleri var. Özgür beye ücret ödemediniz mi canim.
Ücret ödedim sonra fatura alıp allianza bildirdim geri aldım sigortadan.

Evett canımm takipp önemliymiş ortadaymışız biz progestan kullanıyormusun canımm pekii o ve proluton depot bebeği koruyormuş bidahakii gittimizde tekrar sormalıymışız ölçüyü
Pekii canımm plates olumlu mu etkiler rahim ağzını yoksa yapmasan dahamı iyi
İNŞALLAH sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza

Ay gittin mi okan beye ben de yarın gidicem. Pembe mavi de çok sıkıntı park yeri,basık içerisi, havasız. Medicana olursa mük

Ücret ödedim sonra fatura alıp allianza bildirdim geri aldım sigortadan.
Aaa çok iyiymiş.
Evet bugün gittim senin sigorta karşılar muhtemelen canım Okan beyi muayenehanede.

Benimki 37,2 yazıyor raporda, bu iyi mi canım ben hiç bilmiyorum bu konuyu? Bazen yürüyüş hareketleri yapıyorum orda çömelme gibi hareketler de oluyor ya korkuyorum onları yapmaya bi şey olur mu diye. Sen yazınca aklıma geldi.

Evet, iş arkadaşlarımı özleyeceğim şu an hepsi üzgün biraz ama fiziksel olarak artık gerçekten gerekliydi.

İnsallah
Kuzum valla iyi olmuş. Bedenen el vermiyor çünkü. Dinlen şimdi kafan rahat bir şekilde.

Ben evden çalıştığım halde artık çalışmak istemiyorum. İş stresinden bunaldım. Normalde evden çalışıyorum diye yasal doğum iznim sonrası hemen başlarım diyordum ancak ücretsiz izin de kullanacağım gibi duruyor bu psikolojiye göre. Benim de bedensel değil de ruhsal bi çöküş. Artık iş hayatından bir süre gerçekten uzak kalmaya ihtiyacım var. Yılbaşı piyangosu çıkar belki, var bi hayalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…