Ahahahaha +1Benim sağlık ocağı bu.
-iyi misin
+iyiyim
-iyi
Canım benimki uzman radyolog'du. Zaten ya perinatolog ya da radyolog olması gerekiyor bu alanda uzman.Kızlar detaylı ultrason için illa kadın doğumcuya gitmek şart mı? Radyolog da bu iş için yeterli donanıma sahip mi? Bir klinik buldum detaylı ultrason yapılan bir yer radyologmuş hekim. Normalde kadın doğum doktorundan randevu aldım ama geçen gün saati değiştirdiler sonra günü cumartesiye aldılar şimdi de arayıp cumartesi çalışmayacak doktor yarına alalım sizi diyorlar. Dedim yarının garantisi var mı son anda arayıp gelme diyebilirsiniz gibi geliyor kaçıncı değişim bu.. yaşadığım yerde bunu yapan tek doktor kendisi olunca keyfi değişimler yapıyor resmen, sinirimi bozdu. Konyada bir radyolog buldum bayağı da meşhur. Ama doktorum onun adını verdiğimde o kadın doğumcu değil radyolog boşver demişti. Burda da radyologa gidenler olmuştu. Nedir bu işin espirisi
Ses kaydından aklında kalan güzel şeyleri bize de yaz bacım. Biz de atalım o korkuyuKızlar keşke ses kaydı atabilme şansımız olsa. Bi kaç not aldım ama buraya düzenleyip atmam gerel. Doğumda hormonları işledik bu gün eğitimde. Böyle giderse normal doğum korkumu yenicem gibi.
Parmak mı emiyo oHaha kızlar oğluma bakın video çekmişti eşim ekran aldım videodan
Maşallah erkek bebişkomuz geliyorKızlaaar benim de bugün ultrasonum vardı. Uzuun uzun baktı doktor normal muayene olmasına rağmen her şeyine baktı. Ultrasonu açar açmaz da bebem açtı bacaklarını doktor demeden ahaa dedim erkekkesinleşti yanisi A Afratafrac listeye erkek olarak ekleyebilir misiin o kadar hareketliydi ki fıldır fıldır döndü doktor dedi ki ne kadar neşeli bi bebek tüm ultrasonu annem videoya çekti eşime göndereyim diye sağ olsun ona da izin verdi. Videodan çektiğim bi fotoyu da buraya koyayım
Site yenilenşyor hala mağazada mı geçerli indirimJoker’de mükemmel indirim var kızlar neredeyse tüm ürünlerde. Üstüne 1000 tlde 250 lira kupon kaptım.
Ay ben sırf bebişiöi görmek için gidiyorum özlüyorummöAman Allah’ım burda böyle bi şey olsa orayı yıkarlar
Gülelşm biraz
Bilmiyorum ki mağazadan aldım bugünSite yenilenşyor hala mağazada mı geçerli indirim
O bende de var. Millet normal doğumdan korkar ben sezaryen olmasın diye dua ediyorumBenim de sezaryen korkumu söküp alsın biriVaktin olursa yazabilirsen süper olur faydalanırız hepimiz ❣
Sizin allahtan sezaryen diye seçenek yok. Bizim doktorlar hafta sonu planı varsa veya uykusundan uyanmamak için bile sezaryen yapıyor biz napakO bende de var. Millet normal doğumdan korkar ben sezaryen olmasın diye dua ediyorum
35 ve üzeri iyimiş olması gerekenmişş kuzumBenimki 37,2 yazıyor raporda, bu iyi mi canım ben hiç bilmiyorum bu konuyu? Bazen yürüyüş hareketleri yapıyorum orda çömelme gibi hareketler de oluyor ya korkuyorum onları yapmaya bi şey olur mu diye. Sen yazınca aklıma geldi.
Kültür verdim bakalımKültür isterse doktorun onu verirsin canım benimde idrar testimde bür değerim pozitif çıkmıştı ama kültürüm temiz çıkınca koku ve kaşıntı yoksa ilaç vermiyorum dedi. Kasık ağrıları bu aylarda olacakmış yani onun onla çok alakası yok demişti.
Mağazaya uğriyüm bendeBilmiyorum ki mağazadan aldım bugün
Canım benim bebeğime radyolog bakmıştı bebek iyi dedi çift cinsiyetli doğdu şimdiki bebeğime perinatolog baktı çift cinsiyet olayını söyledim radyolog ne anlar dediKızlar detaylı ultrason için illa kadın doğumcuya gitmek şart mı? Radyolog da bu iş için yeterli donanıma sahip mi? Bir klinik buldum detaylı ultrason yapılan bir yer radyologmuş hekim. Normalde kadın doğum doktorundan randevu aldım ama geçen gün saati değiştirdiler sonra günü cumartesiye aldılar şimdi de arayıp cumartesi çalışmayacak doktor yarına alalım sizi diyorlar. Dedim yarının garantisi var mı son anda arayıp gelme diyebilirsiniz gibi geliyor kaçıncı değişim bu.. yaşadığım yerde bunu yapan tek doktor kendisi olunca keyfi değişimler yapıyor resmen, sinirimi bozdu. Konyada bir radyolog buldum bayağı da meşhur. Ama doktorum onun adını verdiğimde o kadın doğumcu değil radyolog boşver demişti. Burda da radyologa gidenler olmuştu. Nedir bu işin espirisi
Ya hem vücut hem de kafa artık sadece bebeğe odaklanmak istiyor. Sinyal veriyor, unutkanlik mesela bunun sebebi. Sürekli bebeği hatırlatıyor.Kuzum valla iyi olmuş. Bedenen el vermiyor çünkü. Dinlen şimdi kafan rahat bir şekilde.
Ben evden çalıştığım halde artık çalışmak istemiyorum. İş stresinden bunaldım. Normalde evden çalışıyorum diye yasal doğum iznim sonrası hemen başlarım diyordum ancak ücretsiz izin de kullanacağım gibi duruyor bu psikolojiye göre. Benim de bedensel değil de ruhsal bi çöküş. Artık iş hayatından bir süre gerçekten uzak kalmaya ihtiyacım var. Yılbaşı piyangosu çıkar belki, var bi hayalim
Progestanı uzun süre kullandım canım benmki tüp bebekti o yüzden kullandım ama şuan vitaminler dışında başka birşey kullanmıyorum.Evett canımm takipp önemliymiş ortadaymışız biz progestan kullanıyormusun canımm pekii o ve proluton depot bebeği koruyormuş bidahakii gittimizde tekrar sormalıymışız ölçüyü
Pekii canımm plates olumlu mu etkiler rahim ağzını yoksa yapmasan dahamı iyi
İNŞALLAH sağlıkla alırız bebişleri kucağımıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?