2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Canım benimki uzman radyolog'du. Zaten ya perinatolog ya da radyolog olması gerekiyor bu alanda uzman.

Kızlar keşke ses kaydı atabilme şansımız olsa. Bi kaç not aldım ama buraya düzenleyip atmam gerel. Doğumda hormonları işledik bu gün eğitimde. Böyle giderse normal doğum korkumu yenicem gibi.
Ses kaydından aklında kalan güzel şeyleri bize de yaz bacım. Biz de atalım o korkuyu

Maşallah erkek bebişkomuz geliyor

35 ve üzeri iyimiş olması gerekenmişş kuzum

Kültür verdim bakalım

Canım benim bebeğime radyolog bakmıştı bebek iyi dedi çift cinsiyetli doğdu şimdiki bebeğime perinatolog baktı çift cinsiyet olayını söyledim radyolog ne anlar dedi

Ya hem vücut hem de kafa artık sadece bebeğe odaklanmak istiyor. Sinyal veriyor, unutkanlik mesela bunun sebebi. Sürekli bebeği hatırlatıyor.

Progestanı uzun süre kullandım canım benmki tüp bebekti o yüzden kullandım ama şuan vitaminler dışında başka birşey kullanmıyorum.
Pilates konusunda kararsız kaldım ya çünkü 25 altında olan kişileri sanırım doktorlar yerinden bile kalkma diyorlarmiş. Birdahaki muayene de ayrıntılı birşekilde soracağım bu konuyu o yüzden şimdilik ara verdim pilates sadece haftanın belli günlerinde yürüyüşe çıkıyorum

Kızlar ben daha hiç bebek alışverişi yapmadım yapasim yok daha ama derin dondurucu alasım var onu araştırıyorum bu arabebek doğunca buzluktan bezelye fasulye börek mantı tarzı çıkarır az sürede pişiririm diye düşünüyorum bir tane gebe gördüm doğumdan önce buzluğa birşeyler atıyordu çok mantıklı geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…