Dün aşırı yoğun çalıştım nasıl yorulmuştum. Bugün öğlen muayeneden çıktığımdan beri leylayım ya resmen tüüm yorgunluğumu aldı kerata. Sürekli bebeği hatırlamak çok güzel değil miYa hem vücut hem de kafa artık sadece bebeğe odaklanmak istiyor. Sinyal veriyor, unutkanlik mesela bunun sebebi. Sürekli bebeği hatırlatıyor.
Sen neden sezaryen oluyorsun?Sizin allahtan sezaryen diye seçenek yok. Bizim doktorlar hafta sonu planı varsa veya uykusundan uyanmamak için bile sezaryen yapıyor biz napak
Anladımm canımm benimde tedaviyle olduu amaa üstten ölçümlerde +5 -5 olabiliyormuş mesela ve bı haftalarda 30 35 iyiymiş tam ölçemeyebiliyorlarmış sadece ağır kaldırmaki tüm hamişler kaldırmamalıProgestanı uzun süre kullandım canım benmki tüp bebekti o yüzden kullandım ama şuan vitaminler dışında başka birşey kullanmıyorum.
Pilates konusunda kararsız kaldım ya çünkü 25 altında olan kişileri sanırım doktorlar yerinden bile kalkma diyorlarmiş. Birdahaki muayene de ayrıntılı birşekilde soracağım bu konuyu o yüzden şimdilik ara verdim pilates sadece haftanın belli günlerinde yürüyüşe çıkıyorum
Ben olmuyorum. Çoğu doktor böyle yapıyor. Benim de önceliğim vajinal doğumSen neden sezaryen oluyorsun?
Hıı anladım genel olarak söyledinBen olmuyorum. Çoğu doktor böyle yapıyor. Benim de önceliğim vajinal doğum
Canımm benimm de öyleymiş plasenta öndeymiş ama bu problem değilmiş perinatolog söyledi sadece tekmeleri geç hissedebilirsin onun. Dışında sorun değill dedii Hamdolsunbu arada ultrasonda bakarken plesanta anterior gibi bişey dedi, galiba plesanta ön duvarda demek. ben de tevekkeli tekmeleri tam hissetmiyorum diyordum. heralde bu yüzden. doktor da ilk gebelik için daha çok erken, ilerde hissedersin net dedi
AynenHıı anladım genel olarak söyledin
Canımm bizimde sağlık ocağı Nasipse doğuma 15 gün kalaya kadar yapabiliriz dedii 3 lü dediğin aşı boğmacada var içinde acaba doktorun mu önerdi bendee tek doz olucam ALLAH NASİP ederse 30. Haftaya doğruKuzu ben direk 33. Hafta gibi 3 lü aşı olcam doktorum da direk onu önerdi o nedenle sıkıntı yok.
burada da momitalk diye bir uygulama qr kodu veriyorlar tum ultrasonlariniz doktorun baktigi sekilde ekran kaydi halinde uygulamaya geliyor seanstan sonra yurtdisindaysaniz belki sizin oldugunuz ulkede de vardirTamam susun kafam sisti dermisim
Ya ben bitigim son günlerde ya. Iki hafta izinliydim, ise döndüm ve artik yapamadigimi fark ediyorum. Psikolojik olarak sikinti yok, is yerinde is arkadaslarimla falan cok gülüyorum hatta iyi geliyor ama fiziksel olarak cok zorlaniyorum. Belim asiri zorluyor, agirlastigimi hissediyorum. Kasintidan geceleri ekstra bir de ona uyaniyorum ve sabah altida kalkip yedide iste olmam gerekiyor. Yoruldum yav.
Son günlerde buraya bile yazacak enerjiyi bulamadim, aslinda yazmak istedigim cok sey oldu. Isten gelip yemek yapip yiyip, mal gibi oturduktan sonra uyuyorum. Asiri yorgunum...
Yarin benim de kontrol günüm. Ne cabuk gecti bir ay ya, o randevuyu verdiklerinde "insanlik mi simdi bu yaptiginiz" demistim ama sanki dün gibi. Zaman korkutucu derecede hizli akiyor.
Bu arada laflar hazirladim. 1- Nasil resim vermiyolar yav, kac para lan bir flüt ay ultrason fotografi, yani bunun sebebi ne olabilir cok enteresan bir uygulama ya da uygulamama daha dogrusu. 2- Buradaki doktorlarin kendi ekrani var, onu hasta ya hic görmez ya da yanindan görür ama duvara ekran yansitilir ki takip edebilsin ne yapildigini. Nasil görülüyor ki o zaman o ekran, cünkü görmemiz lazim, sadece hamilelikte degil yani normal jinekolog kontrollerinde de bir kadina aciklanmasi lazim 3- Ben doktoruma bir kere video cekebilir miyim diye sordum, izin vermisti ama video cekmek acikcasi hosuma gitmedi benim, o ani kacirdim gibi hissettim, ogluma degil de videoya odaklandim sanki. Ben orada olmayi ve o ani öyle yasamayi seviyorum, fotograflarina bakinca hepsini de hatirliyorum ^^ O yuzden bir daha videoya cekmek istemiyorum.
Ayy Levent’e mi karar verdiniz harika@afrata bizim ismimiz belli. En azindan biri
Arkadaşlarımdan hediye aldım vedalaşmak için firma yemeğine çıktık, sizlerle de paylaşmak isterim ^^
yiiiaa minik çükübik levent@afrata bizim ismimiz belli. En azindan biri
Arkadaşlarımdan hediye aldım vedalaşmak için firma yemeğine çıktık, sizlerle de paylaşmak isterim ^^
Ben önceden araştırmıştım boğmaca aşısının önemini burada da pahlaşmıştım. Doktora da bilmiyormuş gibi bi sordum oda boğmaca olanı önerdi. Oda şöyle geç yapılmasının sebebi doğuma yaklaşmak ve etkisi geçinceye kadar bebeğin sütten almasını da sağlamakmış. 2 aylık oluncaya kadar bebek boğmaca aşısı olmuyor o sırada ise korumasız oluyor dedi. Bunu geç vurmalarının sebebi tamamen boğmacanın içeriği.Canımm bizimde sağlık ocağı Nasipse doğuma 15 gün kalaya kadar yapabiliriz dedii 3 lü dediğin aşı boğmacada var içinde acaba doktorun mu önerdi bendee tek doz olucam ALLAH NASİP ederse 30. Haftaya doğru
Kasık ağrısı hafif böyle belli belirsiz bu haftalarda normalmi canımm bende idrar vericem bi baktırıcam ama bilgim olsunKültür isterse doktorun onu verirsin canım benimde idrar testimde bür değerim pozitif çıkmıştı ama kültürüm temiz çıkınca koku ve kaşıntı yoksa ilaç vermiyorum dedi. Kasık ağrıları bu aylarda olacakmış yani onun onla çok alakası yok demişti.
Anladım canımm ben kendimde tek doz vurulucam bu boğmacayı soraım doktora Nasipse dahaa öncede duydum kendi fikrimde tek doz olmaa yönündeBen önceden araştırmıştım boğmaca aşısının önemini burada da pahlaşmıştım. Doktora da bilmiyormuş gibi bi sordum oda boğmaca olanı önerdi. Oda şöyle geç yapılmasının sebebi doğuma yaklaşmak ve etkisi geçinceye kadar bebeğin sütten almasını da sağlamakmış. 2 aylık oluncaya kadar bebek boğmaca aşısı olmuyor o sırada ise korumasız oluyor dedi. Bunu geç vurmalarının sebebi tamamen boğmacanın içeriği.
Ben yaklaşık 3 hafta önceydi sanırım aşırı kasık ağrısı olmuştu ateşim de vardı o zaman doktorum izinliydi acile gittim idrar tahlilimde bir değerimde enfeksiyon görüldü doktoruma özelden attım bu değer bişi ifade etmiyor kültür ver dedi. Başka kadın doğuma gidip kültür istettim ancak üremediği tespit edildi. Sonra kontrole gittiğimde bana dedi ki anlattığın kasık ağrılarının bununla alakası yok. Kalça kemiğin genişliyor aradaki bağ doku geriliyor dedi. Koku ve kaşıntı olmadığı sürece korkma dedi. Hatta ben bir daha sordum bununla alakası yok mu yani diye yok dedi. O zamandan beri de bir fiil kasık ağrım var bazen yürüyüşüm değişiyor bende kasmıyorum artıkKasık ağrısı hafif böyle belli belirsiz bu haftalarda normalmi canımm bende idrar vericem bi baktırıcam ama bilgim olsun
Yani normalde aşı vurulmayı düşünmeyen ama boğmaca yı araştırınca vurulmaya karar vermiş birisi olarak bence de sor canım.Anladım canımm ben kendimde tek doz vurulucam bu boğmacayı soraım doktora Nasipse dahaa öncede duydum kendi fikrimde tek doz olmaa yönünde
İştee bende geçen perinatologa gittiğim günn bayaa yürüdüm canımm nasıl yoruldum o günün ertesi bacağım nasıl kastı 5 gün olduu halen hafif kasıyor kasıklarımda hafifffce arada ağrıı oluyor ondan dolayı dedim bi idrar vereyim aamaa bebek büyüdüğü içinde olabiliyormuş evett dediğin gibii idrarıda tedbir amaçlı vericem bende İNŞALLAH temiz çıkarBen yaklaşık 3 hafta önceydi sanırım aşırı kasık ağrısı olmuştu ateşim de vardı o zaman doktorum izinliydi acile gittim idrar tahlilimde bir değerimde enfeksiyon görüldü doktoruma özelden attım bu değer bişi ifade etmiyor kültür ver dedi. Başka kadın doğuma gidip kültür istettim ancak üremediği tespit edildi. Sonra kontrole gittiğimde bana dedi ki anlattığın kasık ağrılarının bununla alakası yok. Kalça kemiğin genişliyor aradaki bağ doku geriliyor dedi. Koku ve kaşıntı olmadığı sürece korkma dedi. Hatta ben bir daha sordum bununla alakası yok mu yani diye yok dedi. O zamandan beri de bir fiil kasık ağrım var bazen yürüyüşüm değişiyor bende kasmıyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?