2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Ya hem vücut hem de kafa artık sadece bebeğe odaklanmak istiyor. Sinyal veriyor, unutkanlik mesela bunun sebebi. Sürekli bebeği hatırlatıyor.
Dün aşırı yoğun çalıştım nasıl yorulmuştum. Bugün öğlen muayeneden çıktığımdan beri leylayım ya resmen tüüm yorgunluğumu aldı kerata. Sürekli bebeği hatırlamak çok güzel değil mi

Anladımm canımm benimde tedaviyle olduu amaa üstten ölçümlerde +5 -5 olabiliyormuş mesela ve bı haftalarda 30 35 iyiymiş tam ölçemeyebiliyorlarmış sadece ağır kaldırmaki tüm hamişler kaldırmamalı
Bidahaki gittinde yükseledebilir dahaa dikkat edersen olabiliyormuş ben progestan atıyorum artık geceleri bir tanee ve proluton depot rahmi destekliyor bilgin olsun aslında bazıı tüp doktorları bu konuda gayet temkinli benim doktor da özellikle progestan demedi ama ben tedbir amaçlı kullanıyorum ve bazıı insanlarda rahim boyuna olumlu etkii yaratabiliyormuş arkadaşımm
Benn bundan sonra yürümeyi dahii azaltırım platess olayınada araaa vermen dahaa temkinli olucaktır iyii yapmışsın ama şu grupta arkadaşlara sorsak bu haftalarda çoğuu diyiim bizim ölçülere sahiptirler
Ve enfeksiyonaa dikkat etmeliyiz idrar tahlini vermeliyiz rahim boyuna etkii edenn bir gerçekte enfeksiyon takipli olursak sıkıntı yokk arkadaşım benim doktorum o kadarki rahim boyuna gayet iyi dedii sadece ağırr kaldırma dedii o kadar rahat yanii onada sinir olmadım değil
Artık ALLAH a emanetler tedbirle bebişleri kucaklıcaz

Canımm benimm de öyleymiş plasenta öndeymiş ama bu problem değilmiş perinatolog söyledi sadece tekmeleri geç hissedebilirsin onun. Dışında sorun değill dedii Hamdolsun

Kuzu ben direk 33. Hafta gibi 3 lü aşı olcam doktorum da direk onu önerdi o nedenle sıkıntı yok.
Canımm bizimde sağlık ocağı Nasipse doğuma 15 gün kalaya kadar yapabiliriz dedii 3 lü dediğin aşı boğmacada var içinde acaba doktorun mu önerdi bendee tek doz olucam ALLAH NASİP ederse 30. Haftaya doğru

burada da momitalk diye bir uygulama qr kodu veriyorlar tum ultrasonlariniz doktorun baktigi sekilde ekran kaydi halinde uygulamaya geliyor seanstan sonra yurtdisindaysaniz belki sizin oldugunuz ulkede de vardir

Ben önceden araştırmıştım boğmaca aşısının önemini burada da pahlaşmıştım. Doktora da bilmiyormuş gibi bi sordum oda boğmaca olanı önerdi. Oda şöyle geç yapılmasının sebebi doğuma yaklaşmak ve etkisi geçinceye kadar bebeğin sütten almasını da sağlamakmış. 2 aylık oluncaya kadar bebek boğmaca aşısı olmuyor o sırada ise korumasız oluyor dedi. Bunu geç vurmalarının sebebi tamamen boğmacanın içeriği.

Kasık ağrısı hafif böyle belli belirsiz bu haftalarda normalmi canımm bende idrar vericem bi baktırıcam ama bilgim olsun

Anladım canımm ben kendimde tek doz vurulucam bu boğmacayı soraım doktora Nasipse dahaa öncede duydum kendi fikrimde tek doz olmaa yönünde

Kasık ağrısı hafif böyle belli belirsiz bu haftalarda normalmi canımm bende idrar vericem bi baktırıcam ama bilgim olsun
Ben yaklaşık 3 hafta önceydi sanırım aşırı kasık ağrısı olmuştu ateşim de vardı o zaman doktorum izinliydi acile gittim idrar tahlilimde bir değerimde enfeksiyon görüldü doktoruma özelden attım bu değer bişi ifade etmiyor kültür ver dedi. Başka kadın doğuma gidip kültür istettim ancak üremediği tespit edildi. Sonra kontrole gittiğimde bana dedi ki anlattığın kasık ağrılarının bununla alakası yok. Kalça kemiğin genişliyor aradaki bağ doku geriliyor dedi. Koku ve kaşıntı olmadığı sürece korkma dedi. Hatta ben bir daha sordum bununla alakası yok mu yani diye yok dedi. O zamandan beri de bir fiil kasık ağrım var bazen yürüyüşüm değişiyor bende kasmıyorum artık

Anladım canımm ben kendimde tek doz vurulucam bu boğmacayı soraım doktora Nasipse dahaa öncede duydum kendi fikrimde tek doz olmaa yönünde
Yani normalde aşı vurulmayı düşünmeyen ama boğmaca yı araştırınca vurulmaya karar vermiş birisi olarak bence de sor canım.

İştee bende geçen perinatologa gittiğim günn bayaa yürüdüm canımm nasıl yoruldum o günün ertesi bacağım nasıl kastı 5 gün olduu halen hafif kasıyor kasıklarımda hafifffce arada ağrıı oluyor ondan dolayı dedim bi idrar vereyim aamaa bebek büyüdüğü içinde olabiliyormuş evett dediğin gibii idrarıda tedbir amaçlı vericem bende İNŞALLAH temiz çıkar
Amaaa bu aylarda normal şeyler sanırım doktoru aradım magnezyum verin dieew vermedii dinlenerek yürüü dedii banaa garip yanii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…