2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Evet ya benimkide magnezyumu gönülsüz verdi bi aynen şuan normalmiş bunlar idrarının renginde falan bi tuhaflık yoksa koku falanda yoksa çok kasma yani

Joker mağaza indirimini kim yazmıştı kız, hangi ürünlerde ne oranda indirim vardı ona göre kendimi yorcam

Evet ya benimkide magnezyumu gönülsüz verdi bi aynen şuan normalmiş bunlar idrarının renginde falan bi tuhaflık yoksa koku falanda yoksa çok kasma yani
Aynenn arkadaşım Nasipse bidahaki kontrol 24. Haftaya denkk gelicek magnezyumu bende istiycem nasıl bir doktor magnezyum vermezki çözemiyorum vermesede başka doktora danışırım
Ayrıcaa akıntıda arada oluyormu canım sendee gerçi ben genelde gecee progestan atıyorum tek amaaa atmadım günlerdede hafif akıntım olduğu oluyor normalmi acaba

Joker mağaza indirimini kim yazmıştı kız, hangi ürünlerde ne oranda indirim vardı ona göre kendimi yorcam
Ben yazdım.1000tlye 250tl kupon veriyor. Ürünlerin yüzde 80inde indirim var. Göğüs pompaları vs çoğu şeyde. Bizim bebişler 3-6 ay yaza denk geliyor yazlıklar falan yarı yarıya. Şehire göre değişir mi indirim bilmem

Akıntım da oluyor onu da sordum ona da normal dedi. Artıyormuş. Dediğim gibi kaşıntı ve koku yoksa normalmiş hepsi. Progestanı bi bıraktırmadı yaw benimkide gece atıyorum bende bir tane

Sağol canım, yarın halim olursa annemle bir gidip bakayım Kupon süresi ne kadar onu da söyler misin?

Akıntım da oluyor onu da sordum ona da normal dedi. Artıyormuş. Dediğim gibi kaşıntı ve koku yoksa normalmiş hepsi. Progestanı bi bıraktırmadı yaw benimkide gece atıyorum bende bir tane
Bendee bıraktırdımı haberi varmı bilmiorum geceleri atıyorum bi tanee canım
Akıntı normal o halde kokusuz ve kaşıntısızsa
Bugün atmıycam yarın sabah idrar vericem dieee sonra devam Nasipse birde proluton depot var iğnee
Ayy sağlıkla alalım amaaa zamanında bebişleri Kucaklarımıza

Kızlar selam uzun zamandır süt pompası araştırıyorum, hastane tiplerine de baktım ama inanılmaz pahalı, hatta kiralaması bile pahalı. O nedenle o seçeneği eledim. Aventin ürünlerini övüyorlar ancak ben bu aşağıdaki eller serbest modelleri araştırıyordun. Sonra bu ürünü buldum tek fiyatı bu. Ve baya fazla yorum almış herkes aşırı memnun kalmış. Masaj yaparak sağıyormuş. Ve sütyeninin içine takıyorsunuz o sırada iş yapıyorsunuz kendisi hallediyor. Ben baya ikna oldum yorumları okuyunca. Size de belki fikir olur diye atmak istedim. Ben bunu alacağım muhtemelen.

Eklentiler

• IMG_4728.webp
    23,1 KB · Görüntüleme: 59
Lcwda da indirim var dünya maymunlar gününe özel LCWaikiki.com hamile bir arkadaşım bundan almış gösterdi ben de beğendim, bir süredir kullanıyormuş aşırı memnun kendisi de. Ebebek ya da lcw nın standart hamile taytlarından değil. Kaliteli bir kumaşı var. Ben de indirimden kaptım bi 3xl 255₺ ye geldi indirim ile. şuan stok yok ama arada geliyor takip edip ihtiyacı olanlar alabilir

Dünya maymunlar günü mü bu güne özel indirim mi yapmışlar tövbe estağfurullah bunlarda he bunun eski logosu maymundu demi ona binaenmiymiş daha neler görcez bakalım. Kapitalst sistem bu neye indirim adı koyacağı belli olmaz

Benım dişler elden gidiyor multivitamin icinde kalsiyum var acaba ek istesem yazılan bir sey midirki napmalıyım

waoow guzel arastırma

Tavsiye ederim.benim de planlar arasında var her şeyi hazır yapıp atacağım çorba pilav yemek börek köfte vs. Bana gelip yemek yapacak kimse yok ilk zamanlar neler beni bekliyor bilemediğimden hazırlıklı olmakta fayda var.
.

Benım dişler elden gidiyor multivitamin icinde kalsiyum var acaba ek istesem yazılan bir sey midirki napmalıyım
Günlük kalsiyum tüketimin nasıl peki canım? Yani ek vitaminlerden ziyade gün içersinde kalsiyum açısından zengin gıdalara ağırlık versen. Bir sürü şeyde var sütü çoğalt mesela işe yarar diye düşünüyorum

Rahim ağzı uzunluğu çok konuşuldu, bu doktor da hep anlatıyor. Videoyu yapıştırdım. 30-40 arası normal diyor ki benim doktorum da öyle dedi. 25 altı problematik. 25 üstündeyse harekete dikkat etmeye gerek yok diye biliyorum. Tabi herkes içine nasıl sincekse öyle yapar.

Merhaba her zaman giremiyorum ama arada takip ediyorum sizleri. Benim de tüp bebek. 21. Haftadayım. 19da kanama olunca. Rahim ağzı sınırda demişti doktor 33 çıkmıştı. 25 ten altındaysa Pogestan işe yarıyormuş. Bende kullanmamaya başladım. Ancak ilk muayene de tekrar ölçtürecem. Aklım hep orada. Az fazla hareket etsem ya da yorulsam bişey olur mu diye korkuyorum. Nerde eski hamileler
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla atlatırız.

Ay cidden herşeyden nem kapıyoruz ama çok kıymetli bebelerimiz ya senin de aynı ben gibi çıkmış değerin
Bende çok yorulmayayım yinede nolur nolmaz kafasındayım şu aralar progestanı hiç sormadım ben doktora kullanmakta istemiyorum onu ya lanet bir şeydi tedavi boyunca iğnelerimle bile aşk yaşadım ben hepsini çok severek kullandım ama progestanı hiç sevemedm

merhabaa, benimde bugun kontrolum vardi kasiktan baslayip eliyle karnima bastirarak bi yeri olctu sonra ayni yeri mezurayla disaridan olctu. o aldigi olcu rahim agzi uzunlugu mu acaba?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…