Evet ya benimkide magnezyumu gönülsüz verdi biİştee bende geçen perinatologa gittiğim günn bayaa yürüdüm canımm nasıl yoruldum o günün ertesi bacağım nasıl kastı 5 gün olduu halen hafif kasıyor kasıklarımda hafifffce arada ağrıı oluyor ondan dolayı dedim bi idrar vereyim aamaa bebek büyüdüğü içinde olabiliyormuş evett dediğin gibii idrarıda tedbir amaçlı vericem bende İNŞALLAH temiz çıkar
Amaaa bu aylarda normal şeyler sanırım doktoru aradım magnezyum verin dieew vermedii dinlenerek yürüü dedii banaa garip yanii
Aynenn arkadaşım Nasipse bidahaki kontrol 24. Haftaya denkk gelicek magnezyumu bende istiycem nasıl bir doktor magnezyum vermezki çözemiyorum vermesede başka doktora danışırımEvet ya benimkide magnezyumu gönülsüz verdi biaynen şuan normalmiş bunlar idrarının renginde falan bi tuhaflık yoksa koku falanda yoksa çok kasma yani
Ben yazdım.1000tlye 250tl kupon veriyor. Ürünlerin yüzde 80inde indirim var. Göğüs pompaları vs çoğu şeyde. Bizim bebişler 3-6 ay yaza denk geliyor yazlıklar falan yarı yarıya. Şehire göre değişir mi indirim bilmemJoker mağaza indirimini kim yazmıştı kız, hangi ürünlerde ne oranda indirim vardı ona göre kendimi yorcam
Akıntım da oluyor onu da sordum ona da normal dedi. Artıyormuş. Dediğim gibi kaşıntı ve koku yoksa normalmiş hepsi. Progestanı bi bıraktırmadı yaw benimkide gece atıyorum bende bir taneAynenn arkadaşım Nasipse bidahaki kontrol 24. Haftaya denkk gelicek magnezyumu bende istiycem nasıl bir doktor magnezyum vermezki çözemiyorum vermesede başka doktora danışırım
Ayrıcaa akıntıda arada oluyormu canım sendee gerçi ben genelde gecee progestan atıyorum tek amaaa atmadım günlerdede hafif akıntım olduğu oluyor normalmi acaba
Sağol canım, yarın halim olursa annemle bir gidip bakayımBen yazdım.1000tlye 250tl kupon veriyor. Ürünlerin yüzde 80inde indirim var. Göğüs pompaları vs çoğu şeyde. Bizim bebişler 3-6 ay yaza denk geliyor yazlıklar falan yarı yarıya. Şehire göre değişir mi indirim bilmem
Ne demek babe. Hazirana kadarSağol canım, yarın halim olursa annemle bir gidip bakayımKupon süresi ne kadar onu da söyler misin?
Bendee bıraktırdımı haberi varmı bilmiorum geceleri atıyorum bi tanee canımAkıntım da oluyor onu da sordum ona da normal dedi. Artıyormuş. Dediğim gibi kaşıntı ve koku yoksa normalmiş hepsi. Progestanı bi bıraktırmadı yaw benimkide gece atıyorum bende bir tane
Dünya maymunlar günü müLcwda da indirim var dünya maymunlargününe özel LCWaikiki.com hamile bir arkadaşım bundan almış gösterdi ben de beğendim, bir süredir kullanıyormuş aşırı memnun kendisi de. Ebebek ya da lcw nın standart hamile taytlarından değil. Kaliteli bir kumaşı var. Ben de indirimden kaptım bi 3xl 255₺ ye geldi indirim ile. şuan stok yok ama arada geliyor takip edip ihtiyacı olanlar alabilir
waoow guzel arastırmaKızlar selam uzun zamandır süt pompası araştırıyorum, hastane tiplerine de baktım ama inanılmaz pahalı, hatta kiralaması bile pahalı. O nedenle o seçeneği eledim. Aventin ürünlerini övüyorlar ancak ben bu aşağıdaki eller serbest modelleri araştırıyordun. Sonra bu ürünü buldum tek fiyatı bu. Ve baya fazla yorum almış herkes aşırı memnun kalmış. Masaj yaparak sağıyormuş. Ve sütyeninin içine takıyorsunuz o sırada iş yapıyorsunuz kendisi hallediyor. Ben baya ikna oldum yorumları okuyunca. Size de belki fikir olur diye atmak istedim. Ben bunu alacağım muhtemelen.
Tavsiye ederim.benim de planlar arasında var her şeyi hazır yapıp atacağım çorba pilav yemek börek köfte vs. Bana gelip yemek yapacak kimse yok ilk zamanlar neler beni bekliyor bilemediğimden hazırlıklı olmakta fayda var.Kızlar ben daha hiç bebek alışverişi yapmadım yapasim yok daha ama derin dondurucu alasım var onu araştırıyorum bu arabebek doğunca buzluktan bezelye fasulye börek mantı tarzı çıkarır az sürede pişiririm diye düşünüyorum bir tane gebe gördüm doğumdan önce buzluğa birşeyler atıyordu çok mantıklı geldi
Taktım pompaya he bende alayım da koyayım bari sağdıkça süt geliyormuş zaten daha hiç bişi almadım bebeğe ama pompa alacam lütfenwaoow guzel arastırma
Günlük kalsiyum tüketimin nasıl peki canım? Yani ek vitaminlerden ziyade gün içersinde kalsiyum açısından zengin gıdalara ağırlık versen. Bir sürü şeyde var sütü çoğalt mesela işe yarar diye düşünüyorumBenım dişler elden gidiyor multivitamin icinde kalsiyum var acaba ek istesem yazılan bir sey midirki napmalıyım
Merhaba her zaman giremiyorum ama arada takip ediyorum sizleri. Benim de tüp bebek. 21. Haftadayım. 19da kanama olunca. Rahim ağzı sınırda demişti doktor 33 çıkmıştı. 25 ten altındaysa Pogestan işe yarıyormuş. Bende kullanmamaya başladım. Ancak ilk muayene de tekrar ölçtürecem. Aklım hep orada. Az fazla hareket etsem ya da yorulsam bişey olur mu diye korkuyorum. Nerde eski hamilelerProgestanı uzun süre kullandım canım benmki tüp bebekti o yüzden kullandım ama şuan vitaminler dışında başka birşey kullanmıyorum.
Pilates konusunda kararsız kaldım ya çünkü 25 altında olan kişileri sanırım doktorlar yerinden bile kalkma diyorlarmiş. Birdahaki muayene de ayrıntılı birşekilde soracağım bu konuyu o yüzden şimdilik ara verdim pilates sadece haftanın belli günlerinde yürüyüşe çıkıyorum
Ay cidden herşeyden nem kapıyoruzMerhaba her zaman giremiyorum ama arada takip ediyorum sizleri. Benim de tüp bebek. 21. Haftadayım. 19da kanama olunca. Rahim ağzı sınırda demişti doktor 33 çıkmıştı. 25 ten altındaysa Pogestan işe yarıyormuş. Bende kullanmamaya başladım. Ancak ilk muayene de tekrar ölçtürecem. Aklım hep orada. Az fazla hareket etsem ya da yorulsam bişey olur mu diye korkuyorum. Nerde eski hamileler
Hayırlısıyla hepimiz sağlıkla atlatırız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?