- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Niyeyse benim doktor da ramazan bayramı haftasında tatilde olacak ve tatile gitmeden önce 37+5 ya da 37+6 da falan alacakmış bebişimi gibi bi his var sezaryen yapacğaım derse gibi geliyor. Ama öyle derse istemiyorum ya. 37 erken olur demi?Sizin allahtan sezaryen diye seçenek yok. Bizim doktorlar hafta sonu planı varsa veya uykusundan uyanmamak için bile sezaryen yapıyor biz napak
Alla alla, burada da 30 - 35 arası iyiymiş diye yazılmıştı öncesinde bir kaç kez. Neye inanacağımı şaşırdım. Hatta benim 34 çıktı çok güzel dedi bana.35 ve üzeri iyimiş olması gerekenmişş kuzum
Kuzum senin gittiğin deneyimsizmiş demekki. Yoksa her ilde perinatolog yok maalesef. O iledeki kadınlar ne yapacak mecbur radyoloğa gidiyorlar. O gittikleri de artık alanlarında deneyim sahibi olmuşlar. Benim gittiğim radyolog da öyle mesela. Çok uzun yıllardır doğum hastanesinde sırf bu işi yapıyor. Her şeyi en detayına kadar inceledi. Çok memnun kaldık. Kaç tane arkadaşım orada doğum yaptı hepsine ne söylediyse de çıktı.Canım benim bebeğime radyolog bakmıştı bebek iyi dedi çift cinsiyetli doğdu şimdiki bebeğime perinatolog baktı çift cinsiyet olayını söyledim radyolog ne anlar dedi
ben dün galiba baya net hissettim. çok aşırı yemek yediğim ve çocuğumun içerde sıkıştığı bi andı. bence bu ne kalabalık diye beni içerden itekledi bi iki kereCanımm benimm de öyleymiş plasenta öndeymiş ama bu problem değilmiş perinatolog söyledi sadece tekmeleri geç hissedebilirsin onun. Dışında sorun değill dedii Hamdolsun
38 sayılır artık çok erken değil ama inşallah bu sebepten sezaryene almaz doktorun seniNiyeyse benim doktor da ramazan bayramı haftasında tatilde olacak ve tatile gitmeden önce 37+5 ya da 37+6 da falan alacakmış bebişimi gibi bi his var sezaryen yapacğaım derse gibi geliyor. Ama öyle derse istemiyorum ya. 37 erken olur demi?
bunu bi influencer da görmüştüm ben de beğenmiştim. kullanışlı gibi duruyor ben de almayı düşünüyorumKızlar selam uzun zamandır süt pompası araştırıyorum, hastane tiplerine de baktım ama inanılmaz pahalı, hatta kiralaması bile pahalı. O nedenle o seçeneği eledim. Aventin ürünlerini övüyorlar ancak ben bu aşağıdaki eller serbest modelleri araştırıyordun. Sonra bu ürünü buldum tek fiyatı bu. Ve baya fazla yorum almış herkes aşırı memnun kalmış. Masaj yaparak sağıyormuş. Ve sütyeninin içine takıyorsunuz o sırada iş yapıyorsunuz kendisi hallediyor. Ben baya ikna oldum yorumları okuyunca. Size de belki fikir olur diye atmak istedim. Ben bunu alacağım muhtemelen.
+Düzenliyorum. Mesajı tam anlamamışımNiyeyse benim doktor da ramazan bayramı haftasında tatilde olacak ve tatile gitmeden önce 37+5 ya da 37+6 da falan alacakmış bebişimi gibi bi his var sezaryen yapacğaım derse gibi geliyor. Ama öyle derse istemiyorum ya. 37 erken olur demi?
Nasıl geçti beybiiii konuştun mu muayenehane işini senin kaç haftalık oldu bu arada. Şeker yüklemesine gelince eğer zayıfsan,genetikte şeker yoksa açlık tokluk kan şekerin normalse çok da gerekli görmüyorlar. Ama çok zararlı bir işlem de değil gibi bazıları çok zararlı olduğunu söylüyor ama bazı kesim de 1 sise koladan farkı yok diyor. Ama hamile kaldığımdan beri de hiç 1 sise kola içmedim hatta hiç kola içmedim bence ben onu icemem zaten çok mide bulantısı yaşadım kesin kusarimKızlar ben doktordan geldim şeker yüklemesi yapmayacağını gerek duymadığını söyledi bebeğin gelişimine göre.
Kuzu bana kendi doktorum da 35ten sonrası iyi dedi. buraya dün bir arkadaş video atmıştı o doktor dün o videoda 30 40 arası demiş ama birbaşka videosunu izlemiştim ben oradada 35ten sonrası iyi demiştiAlla alla, burada da 30 - 35 arası iyiymiş diye yazılmıştı öncesinde bir kaç kez. Neye inanacağımı şaşırdım. Hatta benim 34 çıktı çok güzel dedi bana.
Eğer bir sorun yoksa ben bekleyelim dicem bayram sonrasını o zaman. Ama gerçi riskli bir durum olursa benim dememe bakmaz. Allah korusun. Neyse hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. Ancak tahmin ediyorum ki buradaki çoğu kişinin doktoru da bayram öncesi alalım diyebilir o hafta tüm doktorlar tatile gitmek için.38 sayılır artık çok erken değil ama inşallah bu sebepten sezaryene almaz doktorun seni
Yok be yavrum ya ben aç gittim zaten yaptırır belki diye. Ne derse yaptıracaktım. 24 gözüküyor ultrasonda.Eşim ekti bugün beni yalnız gittim. Valla aynı senin dediklerini söyledi. Sigorta anlaşması hemen olmaz dedi. medicana veya pembe mavi dedi. Yine iki hasta arasına yüz kişi soktuNasıl geçti beybiiii konuştun mu muayenehane işini senin kaç haftalık oldu bu arada. Şeker yüklemesine gelince eğer zayıfsan,genetikte şeker yoksa açlık tokluk kan şekerin normalse çok da gerekli görmüyorlar. Ama çok zararlı bir işlem de değil gibi bazıları çok zararlı olduğunu söylüyor ama bazı kesim de 1 sise koladan farkı yok diyor. Ama hamile kaldığımdan beri de hiç 1 sise kola içmedim hatta hiç kola içmedim bence ben onu icemem zaten çok mide bulantısı yaşadım kesin kusarim
Ya biz dün hiç göremedik bebisi zaten ya öncesinde iyi görüyorduk büyüyünce mi olmadı nedir hiç bişey anlamadım açıkçası siyah beyaz bi ekran canavar gibi görünüyordu bebişimYok be yavrum ya ben aç gittim zaten yaptırır belki diye. Ne derse yaptıracaktım. 24 gözüküyor ultrasonda.Eşim ekti bugün beni yalnız gittim. Valla aynı senin dediklerini söyledi. Sigorta anlaşması hemen olmaz dedi. medicana veya pembe mavi dedi. Yine iki hasta arasına yüz kişi soktuDevam edicem galiba yoruldum inan doktor aramaktan. Bu arada ben aynı falan dedim de özgür beyin ultrasonu gerçekten mükk bugün anladım
Bir kere de nilüfer dorukta melike hanıma gitmiştim o da çok güzel yakalamıştı, baya netti. Karar verebildin mi doktora ne yapacaksınızYa biz dün hiç göremedik bebisi zaten ya öncesinde iyi görüyorduk büyüyünce mi olmadı nedir hiç bişey anlamadım açıkçası siyah beyaz bi ekran canavar gibi görünüyordu bebişim
Ay ona ben ilk hamile olunca test vermeye gitmiştim doktor iyiydi de sigorta işi sıkıntı olmuştu dediğin gibi saçma sapan 2 saat bekletmislerdi sonra peşime dusup ödeme yapmanız gerek diye darlamislardi fatura gönderin yapacam ödeme diyorum kaç günde göndermemislerdi falan. Of hayır veremiyorum valla 2 hafta sonra detayliya gidecem orda görürüm bebisi sonra karar verecem bakalim yani inşallahBir kere de nilüfer dorukta melike hanıma gitmiştim o da çok güzel yakalamıştı, baya netti. Karar verebildin mi doktora ne yapacaksınız
Güvendiğin doktor olması önemli ama bebeğin hazır olması da önemli bence. Zaman yaklaşınca ona göre karar verirsin güzelim, sonuçta bayram dediğimiz üç gün atla deve değil, karar sana ait sonuçta. Bizim de normal şartlar altında bebeği beklediğimiz tarih bayramın ikinci gününe denk geliyor bu aradaEğer bir sorun yoksa ben bekleyelim dicem bayram sonrasını o zaman. Ama gerçi riskli bir durum olursa benim dememe bakmaz. Allah korusun. Neyse hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. Ancak tahmin ediyorum ki buradaki çoğu kişinin doktoru da bayram öncesi alalım diyebilir o hafta tüm doktorlar tatile gitmek için.
Belki bi kez de pınar hanıma giderim medicanada siz ayrılacak misiniz ne zaman ayrilacaksiniz falan diye kendisine sorarım çünkü Okan bey net bilgi vermiyor yani kendisinin gideceğini bile söylemedi başka doktorunkini mi söyleyecek gerçiAy ona ben ilk hamile olunca test vermeye gitmiştim doktor iyiydi de sigorta işi sıkıntı olmuştu dediğin gibi saçma sapan 2 saat bekletmislerdi sonra peşime dusup ödeme yapmanız gerek diye darlamislardi fatura gönderin yapacam ödeme diyorum kaç günde göndermemislerdi falan. Of hayır veremiyorum valla 2 hafta sonra detayliya gidecem orda görürüm bebisi sonra karar verecem bakalim yani inşallah
Yuh ya herkes aynı sorunları yaşamış.. Oktay Altun. Bülent Kayhan. Onları da arayıp sorsan. Çok iyiler. Tamamlayıcı geçiyor diye hatırlıyorumAy ona ben ilk hamile olunca test vermeye gitmiştim doktor iyiydi de sigorta işi sıkıntı olmuştu dediğin gibi saçma sapan 2 saat bekletmislerdi sonra peşime dusup ödeme yapmanız gerek diye darlamislardi fatura gönderin yapacam ödeme diyorum kaç günde göndermemislerdi falan. Of hayır veremiyorum valla 2 hafta sonra detayliya gidecem orda görürüm bebisi sonra karar verecem bakalim yani inşallah
Pınar hn. Gebe takibi yapmayı bırakmıştı geçen yıl. Şuan ne durumda bilmiyorumBelki bi kez de pınar hanıma giderim medicanada siz ayrılacak misiniz ne zaman ayrilacaksiniz falan diye kendisine sorarım çünkü Okan bey net bilgi vermiyor yani kendisinin gideceğini bile söylemedi başka doktorunkini mi söyleyecek gerçi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?