2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

ben dün galiba baya net hissettim. çok aşırı yemek yediğim ve çocuğumun içerde sıkıştığı bi andı. bence bu ne kalabalık diye beni içerden itekledi bi iki kere
MAŞALLAH canımm ALLAH daimm etsin hep hisseet ben arada Suyun içinde balık gibii bişeyler hissediyorum sanki amaa tekme hissetmedim henüz İNŞALLAH isteyen herkes sağlıkla hisseder

burada mı konuşmuştuk stetoskopla bebeği dinleme mevzusunu ? biz dün akşam baya uğraştık eşimle. tansiyon aletinin stetoskopu var evde, çok da kaliteli bişey değil. bi yerde vuuvv vuvv diye kalp atımı-nabız arası sesler yakaladık baya baya. bence karnımın orada kendi kalp seslerim olmaz diye düşünüp o seslerin bebek olduğuna inandırdım kendimi. bi de diğer yerlerde de bazen tıkır tıkır bazen de suyun içindeymiş gibi dalga sesleri geliyordu çok hafif. evde varsa bi deneyin bence kızlar çok eğlenceli oluyor :)

Bu arada servikal kanal uzunluğu 49 mm çıkmış dememişti raporda gördüm anlayanlardan yorum alayım

Bebiştir artık. Bana uygulamadan 20.haftada bildirim gelmişti artık steteskopla dinlenebilir kalp atışları diye

İdeal sayılan serviks uzunluğu aralığı haftalar ilerledikçe değişiyor, 25in altı sıkıntılı 25-30 arası takipli, 30un üstü bu haftalarda normal değerlendiriliyor. Ooo 40 çok iyi, 35 az iyi falan öyle bir şey yok o yüzden kimse takılıp kendini üzmesin ha buna

Ben de size 31 Aralıkta seneye görüşürüz diyeyim de görün
Ben ilk bayram tarihini de bilmiyodum, çocuk kadir gecesi doğarsa artık mecbur kadir koyarız falan da dediydim. Hak ettim bence seneye görüşürüzü, ilk bana de

Ben bayramdan sonrayı beklerim 37 erken bence

Kızlar eşime kafa atçaktım. Geçen kalktı anneme dedi "anne bebeğe ne isim koyalım" diye. Geçen gün de kalktı kv ve kp'e dedi ne isim koyalım diye. Oysa söylemiştim ismi biz koycaz kimse müdehale etmicek diye. Kv ve kp yanında üstüne atlayıp kafa göz dalmamak için zor tuttum kendimi resmen.

Sonra bir şeye şahit oldum. kp'im kv'ye bakıp kaşını kaldırdı. Resmen söyleme dedi. Sonra kp "biz karışmayız siz bilirsiniz" dedi. Ama ben anladım. Kv'nin aklında bir isim var ve söylemeyemedi kp öyle yapınca. Ama tabi Kv durur mu. Dedi ki "bebeğe konulacak isim çok önemli, öbür dünyada isimlerimizle çağırılacağız, çirkin isimliler çağırılmayacak" dedi.

Neyse dönüş yolunda eşimin ağzına mıçtım.

Ya bu hamilelik nasıl bir şey arkadaş damla çikolata bile nasıl güzel geliyor markası da “dorbi” yalnız, bunun önceki tadını da biliyorum normal ucuz damla çikolata işte ama hamileyken sanırsın alaman çikolatası Ne yesem üst düzey tat alıyorum ya ilk hamileliğimde de böyle oldu

Ben bayramdan sonrayı beklerim 37 erken bence
Ben de eğer sıkıntılı bir durum yok ise bayram sonrasını bekleyeceğim o zaman öyle derim. Ama belki hiç bir sıkıntı olmaz ve normal doğum için el verişlidir her şey. Kendi ne zaman gelirse o zaman gelir kuzum

Bunu ilkinde biz de yaşadık, o kadar tembihlediğim halde iki tarafa da sormuştu. Boşver ağzına şey yapmışsın işte stres atmış oldun

Baksana allahtan kp duracağı yeri biliyor hanımını durduruyor. Çirkin isimliler çağırılmayacak mı. Kim karar veriyor peki güzel veya çirkin olduğuna

Kızlar hastaneden geldim şimdi şeker yüklemesini yaptırdım çok şükür gebelik şekerim yokmuş Annemde ve babamda olduğu halde . Bunu da atlattık
Bu da bitti Off benimki de yapacakmış ya her şeyden aldığım üst düzey tadı o içecekten alamıyorum bi tek, nasıl gözümde büyüyor.

Uvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas koyucaz anne sence bebeğimiz de çağrılır mı deseydin kadıncağız bayılıverseydi oracıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…