Güzel soruBaksana allahtan kp duracağı yeri biliyor hanımını durduruyor. Çirkin isimliler çağırılmayacak mı. Kim karar veriyor peki güzel veya çirkin olduğuna
Sanırım kuran dan geçmiyorsa ya da eski dini isimlere sahip değilsen çirkin isimlisin.Baksana allahtan kp duracağı yeri biliyor hanımını durduruyor. Çirkin isimliler çağırılmayacak mı. Kim karar veriyor peki güzel veya çirkin olduğuna
ahagshjadgjshefjsdfdjghUvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas koyucaz anne sence bebeğimiz de çağrılır mı deseydin kadıncağız bayılıverseydi oracıkta
Çağırmasınlar diye bulduğum isimUvuvwevwevwe Onyetenyevwe Ugwemuhwem Osas koyucaz anne sence bebeğimiz de çağrılır mı deseydin kadıncağız bayılıverseydi oracıkta
Din uydurmasınlar. Kuranda geçmese bile anlamı güzel her isim caizdir.Sanırım kuran dan geçmiyorsa ya da eski dini isimlere sahip değilsen çirkin isimlisin.
Güle güle kullan canım, kamera da aldın mı? Ya da kamera yerine telsiz tercih etmenin bir sebebi var mı ben bilmediğim için soruyorum. Sanki tek üründe çıksa daha mantıklı olur gibi geliyor bana o yüzdenBu arada kızlar almak için bugünü beklediğim bir ürün daha vardı hemen sipariş ettim. Bebek telsizi.onu da baya araştırdıktan sonra aventin ürünü ama markası philips marka 300 metre çekim alanı olan telsizi aldım. Baya araştırdıktan sonra ucuz alanların hepsi pişman olup günün sonunda bunu almış. Ürünü atıyorum yararlanmak isteyenler için. Baya gerekli olacak bir şey büyük kalemleri bi aradan çıkartıp kıyafet faslına öyle geçme düşüncesindeyim. Dün bahsettiğim pompayı da sipariş ettim. Gelince size fotolarını atarım inşaAllah almayanlar ve fikir almak isteyenler için
Teşekkür ederim kuzuGüle güle kullan canım, kamera da aldın mı? Ya da kamera yerine telsiz tercih etmenin bir sebebi var mı ben bilmediğim için soruyorum. Sanki tek üründe çıksa daha mantıklı olur gibi geliyor bana o yüzden
Allah cezanı vermesin ben korkarımı okuyunca güldüm ama bana da inceden bir korku salmadın değilTeşekkür ederim kuzuKameralı olanları yorumlarda okudum gereksiz bulanlar olmuş açıkçası. Hiç kameralı almayı düşünmedim zaten bir sürü korkunç video izledim ben korkarım ay gülesim geldi tövbe estağfurullah. Şahsi tercihim istemedim
Ya ben böyle seri katil, cinayet dosyaları, nerde tüyler ürperten vaka var hepsini izlerim. Sanırım adliyecilikten gelme merak vakaların çözülmesi izleyip izleyip eşim yurt dışına çıkınca altıma s**çıyorum. Ayrı bi manyaksam demekki. Ondan görmiiim daha iyi yaAllah cezanı vermesin ben korkarımı okuyunca güldüm ama bana da inceden bir korku salmadın değilbizim evimizde tüylü çocuk nüfusu fazla, insanlık hali dalarız kapıyı açık maçık unuturuz diye direkt kameralı düşündüm ben de o yüzden sormak istedim
Benim de biraz iltihap çıkmıştı, doktor bi tane şase verdi kullan bitsin rahat edelim dedi. Doktoruna bi danış bence sen deArkadaşlar merhaba rutin kan tahlili ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda iltihap çıktıı bol sudaa içiyorum ama üşütmüştüm arkadaşlar geçen günn banyoda
Birdee feritin değerim 40 larda 16 laraa düşmüş diğer değerler Hamdolsun iyiii
Varmı benim gibii arkadaşlar
idrar enfeksiyonuna çok sık rastlanıyor bu aylarda okuduğum kadarıyla, o yüzden kafana takma. Kendine dikkat et, demir takviyeyle düzeliyor zaten, enfeksiyon da genelde ilaçla geçiyorArkadaşlar merhaba rutin kan tahlili ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda iltihap çıktıı bol sudaa içiyorum ama üşütmüştüm arkadaşlar geçen günn banyoda
Birdee feritin değerim 40 larda 16 laraa düşmüş diğer değerler Hamdolsun iyiii
Varmı benim gibii arkadaşlar
Ya ben de biraz öyleyim korku filmi falan da severim o yüzden inceden tırstımYa ben böyle seri katil, cinayet dosyaları, nerde tüyler ürperten vaka var hepsini izlerim. Sanırım adliyecilikten gelme merak vakaların çözülmesi izleyip izleyip eşim yurt dışına çıkınca altıma s**çıyorum. Ayrı bi manyaksam demekki. Ondan görmiiim daha iyi yagerçi sesleri de duymasam iiidi de neyse dur şimdi onu karıştırmiiim
Ya ben de biraz öyleyim korku filmi falan da severim o yüzden inceden tırstımseste bir anormallik olur cızırdama olur pili azalır frekansı düşer bir şey o daha korkunç bence ama yine de sen bilirsin…… hahahahhahdjdkd şaka şaka
Ayy inşallah sen de sıkıntısız atlatırsın devremBu da bittiOff benimki de yapacakmış ya her şeyden aldığım üst düzey tadı o içecekten alamıyorum bi tek, nasıl gözümde büyüyor.
Tamamdır canımm attım doktora bakalım feritin değerim de düşmüş onuda sorucamBenim de biraz iltihap çıkmıştı, doktor bi tane şase verdi kullan bitsin rahat edelim dedi. Doktoruna bi danış bence sen de
Anladım canımm teşekkür ederimm o şekilde yapaım O halde doktorada sordum bakalım ne diycek şaseden aldım bende dahiliyenin verdiği ALLAH herkese Şifaa versin canımmidrar enfeksiyonuna çok sık rastlanıyor bu aylarda okuduğum kadarıyla, o yüzden kafana takma. Kendine dikkat et, demir takviyeyle düzeliyor zaten, enfeksiyon da genelde ilaçla geçiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?