2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

İnşallah senin dediğin gibi deneyimsizlerdir canım benim yaşadığımı kimse yaşasın istemem deneyimli insanlara denk gelesiniz.

İnşallah senin dediğin gibi deneyimsizlerdir canım benim yaşadığımı kimse yaşasın istemem deneyimli insanlara denk gelesiniz.
Canım benim kadın doktorumun önerisi üzerine bugün gittiğim doktor radyoloji uzmanıydı. Perinatolog maalesef Antalya da çok az var ama kendi kadın doktorum gönderince hiç düşünmeden gittim. Kadının yaşı zaten büyük belli ki bir devlet hastanesinden emekli olmuş yada baya tecrübeli. Tek tek hiç üşenmeden kalp kapakçıklarını, kasıklarımda ağrı var dedim orada bir sorun olup olmadığını, bağırakları, beyni vs hepsini yakınlaştırarak anlattı. Benim eşim bile anladı sen düşün normalde ben anlamam ki diyen adam bugün çok bilgilendik diyor çıkarken hatta normalde bebek anne karnında kalp kapakçığı açık oluyormuş, açtı kalbini gösterdi. Sonra dedi ki bu kalp kapakçığı doğduğunda nefes alıp ağlayınca kapanacak işte Allah’ın mucizesi dedi. Tek tek maşaAllah. yani tecrübe önemli radyologlar da bakabiliyor sonuçta. Allah iyi insanlarla karşılaştırsın gerçekten.

Kız burda bir kaç kişi ölçümlere göre doğum ayını değiştirdi ya bende acaba geç mi olur bide grup kayarmı falan diye hafiften hallenmiştim. Bugün rapora çok bakmamıştım şimdi bir detaylı bakınca kadın yazmış;

Sat a göre doğum tarihi 24/04/2024
Ölçümlere göre doğum tarihi 18/04/2024 diye.

Ehehehehehhe inşaAllah burda kalıyorum

Ben de telsiz almak istiyorum kızlar, bakıcı için 2 kamera almıştım oğlumda o amaç için kamera güzel. Ama ben evdeyken kamerayla takip etmek istemiyorum bu sefer çünkü telefon sürekli açık kalmak zorunda kalıyor, bir de işin radyasyon boyutu var oğlumdayken geç öğrenmiştim bunu keşke o zaman bir de telsizim olsaydı. Bunda da bunu bile bile kamera kullanmak istemiyorum.

Ay benim de 23-24 Nisan dedi tahmini doğum tarihi. Yılbaşından sonra heyecanımız daha da artacak 3 büyük dolu ay ve Nisan ayında her an gelme ihtimalleri.

Biz köpüşe almıştık kamera ama telsiz daha iyi olacak, kamera uçan sineğe bildirim gönderiyor. Merkür gerilemesi bitsin de öyle alırım

Biz köpüşe almıştık kamera ama telsiz daha iyi olacak, kamera uçan sineğe bildirim gönderiyor. Merkür gerilemesi bitsin de öyle alırım
Ne alaka ya şimdi merkür gerilemesi, niye şimdi almıyoruz ben alışverişe gitcektim gitmiyim mi

Merkür gerilemesinde alınan elektronikler çabuk bozulur yada bozuk çıkar diye almam hiç
O ozlemhsan kuzum sen ilgileniyordun sanki astolojiyle bi ışık çaksan buraya
he iyi rahatladım elektronik alamıycaktım zaten o kadar param yok kfkdkdl

Tecrübeli anneler bebek arabası ve park yatağı halletmiştim tee 14. Haftada şimdi gözümde büyüyen 2 büyük alışveriş kaldı mama sandalyesi ve oto koltuğu ilk başlarda puset kullancaz okeyy peki sonraaa şimdiden alayım diyorum sonradan çalışmayacam ve sürekli zam geliyor alıp koysak iyi olur sankii önerileriniz var mıdır ya da alan yeni anne adayları sizler ne aldınız bilgilendirirseniz seviniriiiimmm birass aceleci ve tez canliyimdir

A evet o vardı demi? Benim bir xıaomi vardı bir de invidyo, invidyo da güzeldi günün özetini falan yapıyordu başka bir eve taşınınca interneti çekmedi bi tane daha xıaomi aldım. Telsiz de kamera da iyi iş görüyor ya kullanım amacına göre. Okuldayken sürekli bakıyordum napıyorlar bakıcıyla diye

Çalışırken havlayınca hayır demek için almıştım xiaomi bendeki de Hafıza kartı bile takmadım. Telsiz çok gerek var mı ya uzun süre kullanılır mı sence

Çalışırken havlayınca hayır demek için almıştım xiaomi bendeki de Hafıza kartı bile takmadım. Telsiz çok gerek var mı ya uzun süre kullanılır mı sence
Bilmiyorum ki çok bakamadım daha, nedenlerimi yukarıda söylemiştim. Öğle uykusu var, akşam bizden önce yatıyor film falan izliyoruz diyelim kapıları kapatıyorduk kamerayı koyuyorduk önüne. Ondan dolayı alırım, alırsam.

Karusel ve diğer tecrübeli analar, yediğimiz yiyeceklerdeki gaz süte geçiyor mu yoksa hurafe mi anacım, geçen bi doktor gördüm naaalaka ya gaz sütle gibi bir iddiası vardı ama doktor kendi emzirmiyor sonuçta ne bilcek dedim seni seçtim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…