Bana monurol tek kullanımlık şase verdi bu arada doktorumTamamdır canımm attım doktora bakalım feritin değerim de düşmüş onuda sorucam
Kuzum senin gittiğin deneyimsizmiş demekki. Yoksa her ilde perinatolog yok maalesef. O iledeki kadınlar ne yapacak mecbur radyoloğa gidiyorlar. O gittikleri de artık alanlarında deneyim sahibi olmuşlar. Benim gittiğim radyolog da öyle mesela. Çok uzun yıllardır doğum hastanesinde sırf bu işi yapıyor. Her şeyi en detayına kadar inceledi. Çok memnun kaldık. Kaç tane arkadaşım orada doğum yaptı hepsine ne söylediyse de çıktı.
Bence perinatologlar bu iş sırf kendileri yapmak için radyologları kötülüyo olabilir. Ben artık iyi niyetli düşünmüyorum bu yorumları.
Canım benim kadın doktorumun önerisi üzerine bugün gittiğim doktor radyoloji uzmanıydı. Perinatolog maalesef Antalya da çok az var ama kendi kadın doktorum gönderince hiç düşünmeden gittim. Kadının yaşı zaten büyük belli ki bir devlet hastanesinden emekli olmuş yada baya tecrübeli. Tek tek hiç üşenmeden kalp kapakçıklarını, kasıklarımda ağrı var dedim orada bir sorun olup olmadığını, bağırakları, beyni vs hepsini yakınlaştırarak anlattı. Benim eşim bile anladı sen düşünİnşallah senin dediğin gibi deneyimsizlerdir canım benim yaşadığımı kimse yaşasın istememdeneyimli insanlara denk gelesiniz.
Ay benim de 23-24 Nisan dedi tahmini doğum tarihi. Yılbaşından sonra heyecanımız daha da artacakKız burda bir kaç kişi ölçümlere göre doğum ayını değiştirdi ya bende acaba geç mi olur bide grup kayarmı falan diye hafiften hallenmiştim. Bugün rapora çok bakmamıştım şimdi bir detaylı bakınca kadın yazmış;
Sat a göre doğum tarihi 24/04/2024
Ölçümlere göre doğum tarihi 18/04/2024 diye.
Ehehehehehhe inşaAllah burda kalıyorum
Biz köpüşe almıştık kamera ama telsiz daha iyi olacak, kamera uçan sineğe bildirim gönderiyor. Merkür gerilemesi bitsin de öyle alırımBen de telsiz almak istiyorum kızlar, bakıcı için 2 kamera almıştım oğlumda o amaç için kamera güzel. Ama ben evdeyken kamerayla takip etmek istemiyorum bu sefer çünkü telefon sürekli açık kalmak zorunda kalıyor, bir de işin radyasyon boyutu var oğlumdayken geç öğrenmiştim bunu keşke o zaman bir de telsizim olsaydı. Bunda da bunu bile bile kamera kullanmak istemiyorum.
Ne alaka ya şimdi merkür gerilemesi, niye şimdi almıyoruz ben alışverişe gitcektim gitmiyim miBiz köpüşe almıştık kamera ama telsiz daha iyi olacak, kamera uçan sineğe bildirim gönderiyor. Merkür gerilemesi bitsin de öyle alırım
Pahalıymış telsizler ya ben 200-300 bir şey sanıyordumhe iyi rahatladım elektronik alamıycaktım zaten o kadar param yok kfkdkdl
A evet o vardı demi? Benim bir xıaomi vardı bir de invidyo, invidyo da güzeldi günün özetini falan yapıyordu başka bir eve taşınınca interneti çekmedi bi tane daha xıaomi aldım. Telsiz de kamera da iyi iş görüyor ya kullanım amacına göre. Okuldayken sürekli bakıyordum napıyorlar bakıcıyla diyeBiz köpüşe almıştık kamera ama telsiz daha iyi olacak, kamera uçan sineğe bildirim gönderiyor. Merkür gerilemesi bitsin de öyle alırım
Ay sen böyle deyince heyecanlandımAy benim de 23-24 Nisan dedi tahmini doğum tarihi. Yılbaşından sonra heyecanımız daha da artacak3 büyük dolu ay ve Nisan ayında her an gelme ihtimalleri.
Alaman çikolatası tadında
Çalışırken havlayınca hayır demek için almıştım xiaomi bendeki deA evet o vardı demi? Benim bir xıaomi vardı bir de invidyo, invidyo da güzeldi günün özetini falan yapıyordu başka bir eve taşınınca interneti çekmedi bi tane daha xıaomi aldım. Telsiz de kamera da iyi iş görüyor ya kullanım amacına göre. Okuldayken sürekli bakıyordum napıyorlar bakıcıyla diye
Bi bana mı ohoo daha çok var geliyor yaAy sen böyle deyince heyecanlandımevet az kaldı aslında
Bilmiyorum ki çok bakamadım daha, nedenlerimi yukarıda söylemiştim. Öğle uykusu var, akşam bizden önce yatıyor film falan izliyoruz diyelim kapıları kapatıyorduk kamerayı koyuyorduk önüne. Ondan dolayı alırım, alırsam.Çalışırken havlayınca hayır demek için almıştım xiaomi bendeki deHafıza kartı bile takmadım. Telsiz çok gerek var mı ya uzun süre kullanılır mı sence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?