2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Benimki tam haftasını doldurursa 1 nisana denk geliyor şaka gibi gelir çocuğummm

benim de demirim çok düşük canım. demir hapını günde ikiye çıkarttı doktor

Öyle der büyükler ama artık değişti o yediklerinden ziyade ne yediğin önemliymiş. Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen süt su gibi olup gaz yapıyor, protein ağırlıklı beslenirsen süt yağlanıyor gaz sorunu olmuyor temeli bu işin.

Hey Allah'ım ya.bir de şu öbür dünyada şöyle çağrılcaz falan ismi kötü olan çağrılmayacak gibi şeyler Kur'an-ı Kerim'de nerede geçiyormuş? Ne diyeyim Allah ıslah etsin kv nizi. Size de sabırlar dilerim. Kayın pederiniz olgun bir insanmış olması gerekeni yapmış

Benim de doğum hem sata göre hem haftaya göre 10 nisan, bir bayram tatilci daha Ben bu ay sonundaki kontrolde sorucam doktoruma bu bayram meselesini çünkü taktım ve sırf tarihtem dokayı sezeryan olmak istemiyorum. Tatild başka doktorla normal doğuracağıma da kendi doktorumu tercih ederim. Detaylıda perinatolog uyarıcı ilaçlarla doğum başlatılır pozisyonu uygunsa merak etmeyin dedi ama sorcam. Bayram beni de geriyor valla . Bence de aşırı az kaldı, 3-4 ay ne ki? 6 ay çok hızlı geçti bence, ben 3. aydan sonrası nasıl geçti hiç anlamadım. Azıcık nasıl bakıcam ben bu çocuğa paniği gelmeye başladı, şimdi güzel bir bebek bakımı, emzirme eğitimi bakıcam.

Kızlar ya raporu doktoruma attım;

Sol uterin arterde çentik çıkmış ama onda zaten coraspin başlıyoruz onun iÇin onu kullanıyorsunuz zaten..

Diye mesaj atmış. Bu oksapar kullandığım radyoloun bahsettiği durum. Birde 3 hafta sonraya randevu al “aç gel” demiş. Şeker yüklemesi için mi dedi acaba. Ben yaptırmak istemiyorum düzenli ölçüyorum napcam. istemiyorum desem ne tepki verir acaba

benim de demirim çok düşük canım. demir hapını günde ikiye çıkarttı doktor
Ben ferrum kullanıyodum dün doktorum solgar daha iyi yükseltiyo dedi hem de mideyi bağırsakları yormuyo dedi. Ona da bi bakabilirsin

Bende de vardı çentik, kaç defa yazdıydım hatta dedikleri gibi coraspin veriyorlar ve geçebilen bir şey. Benimki geçti, ilacı kestim hatta bugün. Geçmezse 34’e kadar kullanıyorsun. Pek sorun yaratan bir durum değil, ilaçla hallediyorlar.

valla şeker yükleme Bende istemiyorum. Benim daha önce bakılmıştı ve yoktu, ailede de yok, kilom iyi ama doktor yapcaz dedi Telde istemiyorum demek yerine belki yüz yüze söylersin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…