Benimki tam haftasını doldurursa 1 nisana denk geliyor şaka gibi gelir çocuğummmEğer bir sorun yoksa ben bekleyelim dicem bayram sonrasını o zaman. Ama gerçi riskli bir durum olursa benim dememe bakmaz. Allah korusun. Neyse hakkımızda ne hayırlıysa o olsun. Ancak tahmin ediyorum ki buradaki çoğu kişinin doktoru da bayram öncesi alalım diyebilir o hafta tüm doktorlar tatile gitmek için.
benim de demirim çok düşük canım. demir hapını günde ikiye çıkarttı doktorArkadaşlar merhaba rutin kan tahlili ve idrar tahlillerimi yaptırdım idrarda iltihap çıktıı bol sudaa içiyorum ama üşütmüştüm arkadaşlar geçen günn banyoda
Birdee feritin değerim 40 larda 16 laraa düşmüş diğer değerler Hamdolsun iyiii
Varmı benim gibii arkadaşlar
Bende 38 haftalık doğurursam 8 Nisan inşallah zamanında kendisi beni kendini üzmeden güzel gelir aminBenimki tam haftasını doldurursa 1 nisana denk geliyor şaka gibi gelir çocuğummm
Ben tam 18 martta 38 haftalık oluyorum 1 Nisanda 40Bende 38 haftalık doğurursam 8 Nisan inşallah zamanında kendisi beni kendini üzmeden güzel gelir amin
Vakit çok çabuk geçiyor ya ne bileyim ben de baksana yıl sonuna geldik bileBi bana mı ohoo daha çok var geliyor ya3-4 ay az mı
Ben de accık marta kayacam gibi ufaktanben mayısa kayıyor gibiyim ama bu gruptan gitmicem banane
sen geri giderken ben nasıl ileri gidiyorum ahahahahaBen de accık marta kayacam gibi ufaktan
Anladım canımm Şifaa olsun ben dahaa içmiiyorumm bakalım vericekmi banaabenim de demirim çok düşük canım. demir hapını günde ikiye çıkarttı doktor
ben yiceklerle yükseltir miyim dedim de yetmedi sanırım yükselemedi, hepimize şifa olsunAnladım canımm Şifaa olsun ben dahaa içmiiyorumm bakalım vericekmi banaa
Canım senin ve benim satlar aynı ama senin aşağıda ki açıklamada neden 7 Nisan gösteriyor?Ben tam 18 martta 38 haftalık oluyorum 1 Nisanda 40
Öyle der büyükler ama artık değişti o yediklerinden ziyade ne yediğin önemliymiş. Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen süt su gibi olup gaz yapıyor, protein ağırlıklı beslenirsen süt yağlanıyor gaz sorunu olmuyor temeli bu işin.Karusel ve diğer tecrübeli analar, yediğimiz yiyeceklerdeki gaz süte geçiyor mu yoksa hurafe mi anacım, geçen bi doktor gördüm naaalaka ya gaz sütle gibi bir iddiası vardı ama doktor kendi emzirmiyor sonuçta ne bilcek dedim seni seçtim
7 demedim ki 1 dedim zatenCanım senin ve benim satlar aynı ama senin aşağıda ki açıklamada neden 7 Nisan gösteriyor?Anlamadım benimde 40 hafta doldurursa 1 Nisan
Pekmezde içmeye başladım ama bilmiorum genede yükseltmemiş arkadaşımm takviye verir umarımben yiceklerle yükseltir miyim dedim de yetmedi sanırım yükselemedi, hepimize şifa olsun
Hey Allah'ım ya.bir de şu öbür dünyada şöyle çağrılcaz falan ismi kötü olan çağrılmayacak gibi şeyler Kur'an-ı Kerim'de nerede geçiyormuş? Ne diyeyim Allah ıslah etsin kv nizi. Size de sabırlar dilerim. Kayın pederiniz olgun bir insanmış olması gerekeni yapmışKızlar eşime kafa atçaktım. Geçen kalktı anneme dedi "anne bebeğe ne isim koyalım" diye. Geçen gün de kalktı kv ve kp'e dedi ne isim koyalım diye. Oysa söylemiştim ismi biz koycaz kimse müdehale etmicek diye. Kv ve kp yanında üstüne atlayıp kafa göz dalmamak için zor tuttum kendimi resmen.
Sonra bir şeye şahit oldum. kp'im kv'ye bakıp kaşını kaldırdı. Resmen söyleme dedi. Sonra kp "biz karışmayız siz bilirsiniz" dedi. Ama ben anladım. Kv'nin aklında bir isim var ve söylemeyemedi kp öyle yapınca. Ama tabi Kv durur mu. Dedi ki "bebeğe konulacak isim çok önemli, öbür dünyada isimlerimizle çağırılacağız, çirkin isimliler çağırılmayacak" dedi.
Neyse dönüş yolunda eşimin ağzına mıçtım.
Hamilelik günlüğünde 7 yazıyorda ondan sordum7 demedim ki 1 dedim zaten
Ben ferrum kullanıyodum dün doktorum solgar daha iyi yükseltiyo dedi hem de mideyi bağırsakları yormuyo dedi. Ona da bi bakabilirsinbenim de demirim çok düşük canım. demir hapını günde ikiye çıkarttı doktor
Bende de vardı çentik, kaç defa yazdıydım hattaKızlar ya raporu doktoruma attım;
Sol uterin arterde çentik çıkmış ama onda zaten coraspin başlıyoruz onun iÇin onu kullanıyorsunuz zaten..
Diye mesaj atmış. Bu oksapar kullandığım radyoloun bahsettiği durum. Birde 3 hafta sonraya randevu al “aç gel” demiş. Şeker yüklemesi için mi dedi acaba. Ben yaptırmak istemiyorum düzenli ölçüyorum napcam.istemiyorum desem ne tepki verir acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?