- 3 Ağustos 2012
- 9.362
- 16.635
- 448
- 36
Daha dün gibi ağustos ayı sanki ya, öğrendiğim an filan. Hangi ara Aralık oldu diyorum. Göz açıp kapayıncaya kadar geçecekBi bana mı ohoo daha çok var geliyor ya3-4 ay az mı
Ben cahilim sanırım anlamadımHamilelik günlüğünde 7 yazıyorda ondan sordum
Ay ben bunu hiç düşünmemiştim. Doğru diyorsun. ana - baba zamanı yaparken ses gitmesin diye kapıyı kapamak falan mantıklı. Uyandığını falan görmek içn de kamera mantıklı. Ben ikinci ellere bi bakim fiyatlara.Bilmiyorum ki çok bakamadım daha, nedenlerimi yukarıda söylemiştim. Öğle uykusu var, akşam bizden önce yatıyor film falan izliyoruz diyelim kapıları kapatıyorduk kamerayı koyuyorduk önüne. Ondan dolayı alırım, alırsam.
Sen var ya nisan analarının üzerine doğan bir güneşsin adeta. Sağol canikoÖyle der büyükler ama artık değişti o yediklerinden ziyade ne yediğin önemliymiş. Karbonhidrat ağırlıklı beslenirsen süt su gibi olup gaz yapıyor, protein ağırlıklı beslenirsen süt yağlanıyor gaz sorunu olmuyor temeli bu işin.
Kuzum benim tüp bebek, standart corasprin başlıyoruz transferden önce, zaten ilk gebeliğimde kalbi durunca bu gebeliğimde beta pozitif çıkar çıkmaz oksapar a başlatmıştı tüp bebek doktorum. Yaaa 4. Haftadan beri hem corasprin hem oksapar kullanıyorum yani. Tansiyonunu yakın takip etcez sadece sorun yok dedi zaten de şeker yüklemesi yapmicam desem saçımı başımı yolar mı acaba daktır hanım ufak yollu tırsıyorum da kendisindenBende de vardı çentik, kaç defa yazdıydım hattadedikleri gibi coraspin veriyorlar ve geçebilen bir şey. Benimki geçti, ilacı kestim hatta bugün. Geçmezse 34’e kadar kullanıyorsun. Pek sorun yaratan bir durum değil, ilaçla hallediyorlar.
valla şeker yükleme Bende istemiyorum. Benim daha önce bakılmıştı ve yoktu, ailede de yok, kilom iyi ama doktor yapcaz dediTelde istemiyorum demek yerine belki yüz yüze söylersin.
Aynen canım yogurt falan cogalttım ınsallah ıse yarar sag olasınGünlük kalsiyum tüketimin nasıl peki canım? Yani ek vitaminlerden ziyade gün içersinde kalsiyum açısından zengin gıdalara ağırlık versen. Bir sürü şeyde var sütü çoğalt mesela işe yarar diye düşünüyorum
Benimki tam haftasını doldurursa 1 nisana denk geliyor şaka gibi gelir çocuğummm
Hahah ben de liste yapcam alcagım markaya göre acilleri alcam gerisini sonra alcam listeden bakarak bence boyle daha mantıklıTaktım pompaya he bende alayım da koyayım bari sağdıkça süt geliyormuş zaten daha hiç bişi almadım bebeğe ama pompa alacam lütfen
Ben bugün sipariş verdim kuzu gelsin hele nasıl bişi sizinle paylaşırım burdan inşaAllah size fikir olur ama daha sağamayacağım için anca o kadarHahah ben de liste yapcam alcagım markaya göre acilleri alcam gerisini sonra alcam listeden bakarak bence boyle daha mantıklı
yok yok ben senin Nisan ayıında doğum yapacağını hissediyorum.ben mayısa kayıyor gibiyim ama bu gruptan gitmicem banane
Kuzum seninle ilgilide yoğun Mart anası hissi geliyor.Ben tam 18 martta 38 haftalık oluyorum 1 Nisanda 40
Dur bakalım pompaya gelem hele listeme ne yazacamBen bugün sipariş verdim kuzu gelsin hele nasıl bişi sizinle paylaşırım burdan inşaAllah size fikir olur ama daha sağamayacağım için anca o kadar250 falan yorum vardı herkes memnundu bakalım ne olcek
Biz alışverişi az erteleyenler belli oldu k*çı yanık tavuk gibi koşturcaz az kaldı diyeDur bakalım pompaya gelem hele listeme ne yazacam
Amin kuzum sağolasın. Benim kv ve kp sürekli namazında niyazındalardır. Okumalara giderler falan. Açıkçası öyle diyince bir durdum, acaba böyle bir şey mi var gerçekten diye. Ama burada yazılanlara göre sallamış galibaHey Allah'ım ya.bir de şu öbür dünyada şöyle çağrılcaz falan ismi kötü olan çağrılmayacak gibi şeyler Kur'an-ı Kerim'de nerede geçiyormuş? Ne diyeyim Allah ıslah etsin kv nizi. Size de sabırlar dilerim. Kayın pederiniz olgun bir insanmış olması gerekeni yapmış
Abartma tozum beni utandırdınSen var ya nisan analarının üzerine doğan bir güneşsin adeta. Sağol caniko
Canımm banada tek kullanımljk şasee verdi dahiliye bölümü kendi doktoruma attım haber bekliyorumBana monurol tek kullanımlık şase verdi bu arada doktorum
Ay hadi inşallah hayırlısı ileyok yok ben senin Nisan ayıında doğum yapacağını hissediyorum.
Ay bende öyle hissediyorum inanır mısın sanki 38 39 da gelecek gibiKuzum seninle ilgilide yoğun Mart anası hissi geliyor.
İyi de kime göre neye göre çirkin isim lol çok subjektif bir konuKızlar eşime kafa atçaktım. Geçen kalktı anneme dedi "anne bebeğe ne isim koyalım" diye. Geçen gün de kalktı kv ve kp'e dedi ne isim koyalım diye. Oysa söylemiştim ismi biz koycaz kimse müdehale etmicek diye. Kv ve kp yanında üstüne atlayıp kafa göz dalmamak için zor tuttum kendimi resmen.
Sonra bir şeye şahit oldum. kp'im kv'ye bakıp kaşını kaldırdı. Resmen söyleme dedi. Sonra kp "biz karışmayız siz bilirsiniz" dedi. Ama ben anladım. Kv'nin aklında bir isim var ve söylemeyemedi kp öyle yapınca. Ama tabi Kv durur mu. Dedi ki "bebeğe konulacak isim çok önemli, öbür dünyada isimlerimizle çağırılacağız, çirkin isimliler çağırılmayacak" dedi.
Neyse dönüş yolunda eşimin ağzına mıçtım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?