2024 Nisan Anneleri Paylaşım Alanı

Bi bana mı ohoo daha çok var geliyor ya 3-4 ay az mı
Daha dün gibi ağustos ayı sanki ya, öğrendiğim an filan. Hangi ara Aralık oldu diyorum. Göz açıp kapayıncaya kadar geçecek

Bir tek her yıl niyeyse Ocak ayı kendi başına 3-4 ay sürüyor gibi oluyor

Ay ben bunu hiç düşünmemiştim. Doğru diyorsun. ana - baba zamanı yaparken ses gitmesin diye kapıyı kapamak falan mantıklı. Uyandığını falan görmek içn de kamera mantıklı. Ben ikinci ellere bi bakim fiyatlara.

Sen var ya nisan analarının üzerine doğan bir güneşsin adeta. Sağol caniko

Kuzum benim tüp bebek, standart corasprin başlıyoruz transferden önce, zaten ilk gebeliğimde kalbi durunca bu gebeliğimde beta pozitif çıkar çıkmaz oksapar a başlatmıştı tüp bebek doktorum. Yaaa 4. Haftadan beri hem corasprin hem oksapar kullanıyorum yani. Tansiyonunu yakın takip etcez sadece sorun yok dedi zaten de şeker yüklemesi yapmicam desem saçımı başımı yolar mı acaba daktır hanım ufak yollu tırsıyorum da kendisinden taramaları yaptırmicam dediğimde tepki vermemişti ama aç gel demiş direk diririra diririra korkuyorum

Aynen canım yogurt falan cogalttım ınsallah ıse yarar sag olasın

Benimki tam haftasını doldurursa 1 nisana denk geliyor şaka gibi gelir çocuğummm

Bu 41. haftayı falan görenler varmış. Benim o konuda şöyle bir teorim var. Bence yumurtlama zamanı ile alakalı bir durum o. Adet döngüsü uzun olup geç yumurtlayan birinde öyle oluyor olabilir. Keşke bu konuda da istatistiki bir çalışma yapabilsek hızlıca. Bir önceki bebelerde adetin kaçıncı ünü yumurtlama gördün? Bebek kaçıncı hafta geldi? şeklinde.

Taktım pompaya he bende alayım da koyayım bari sağdıkça süt geliyormuş zaten daha hiç bişi almadım bebeğe ama pompa alacam lütfen
Hahah ben de liste yapcam alcagım markaya göre acilleri alcam gerisini sonra alcam listeden bakarak bence boyle daha mantıklı

Hahah ben de liste yapcam alcagım markaya göre acilleri alcam gerisini sonra alcam listeden bakarak bence boyle daha mantıklı
Ben bugün sipariş verdim kuzu gelsin hele nasıl bişi sizinle paylaşırım burdan inşaAllah size fikir olur ama daha sağamayacağım için anca o kadar 250 falan yorum vardı herkes memnundu bakalım ne olcek

Ben bugün sipariş verdim kuzu gelsin hele nasıl bişi sizinle paylaşırım burdan inşaAllah size fikir olur ama daha sağamayacağım için anca o kadar 250 falan yorum vardı herkes memnundu bakalım ne olcek
Dur bakalım pompaya gelem hele listeme ne yazacam

Amin kuzum sağolasın. Benim kv ve kp sürekli namazında niyazındalardır. Okumalara giderler falan. Açıkçası öyle diyince bir durdum, acaba böyle bir şey mi var gerçekten diye. Ama burada yazılanlara göre sallamış galiba

İyi de kime göre neye göre çirkin isim lol çok subjektif bir konu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…